Militären har avrättat Bill Barr

När Deep State tar fart på attacker genom att vidmakthålla covid-19-paranoian och utövar ett obevekligt krig mot yttrandefriheten, arbetar den amerikanska militären outtröttligt bakom kulisserna för att utrota ondskans krafter som har ägnat sina liv åt att avskaffa konstitutionen och förslava lagföljande amerikanska medborgare. Den senaste som föll var ingen mindre än tidigare justitieministern William Barr, som militären dödade den 2 augusti.

Som rapporterats tidigare dömde Office of Military Commissions den 21 juni Barr för högförräderi efter att ha fått bevis om att han hade accepterat mutor i utbyte mot att han sviker sin ämbetsed och för att ha deltagit i en komplott för att störta den demokratiskt valda presidenten i USA —Donald J. Trump. En panel med tre officerare vägde noggrant bevisen och förklarade att svårighetsgraden för Barrs brott förtjänar dödsstraff.

Straffet ägde rum i form av en hängning under de tidiga morgontimmarna den 2 augusti. Strax efter soluppgången eskorterade GITMO-säkerhet Barr från hans Camp Delta-interneringscell till galgen nära Windward Point Lighthouse på Gitmos södra del, där andra Deep State-agenter hade mött sitt öde.

Viceamiral Darse E. Crandall från US Navy Judge Advocate General’s Corps övervakade avrättningen och talade till en liten samling av republikanska lagstiftare och militärer som hade kommit för att bevittna Barrs bortgång. Barr ansågs en gång som en lysande stjärna i Trumps inre krets, en man som skulle ge rättfärdighet till ett korrupt rättsdepartement genom att hjälpa Trump och militärens konflikt mot Deep State-sabotörerna. Men hans förrädiska vändning till den mörka sidan gjorde många tidigare kollegor upprörda, även de som bet sig i tungan och inte gjorde honom offentligt nedsättande.

”Du har befunnits skyldig till förräderi, häktade William Barr. Som sådan tillåter bestämmelserna i Insurrection Act of 1807 och Patriot -lagen denna kommission att behandla dig som en fientligt stridande. Tre poliser enades enhälligt om att du ska hängas för dina brott. Vill du avge några sista ord eller ett uttalanden om motgång? ” frågade amiral Crandall.

När han talade, gled en soldat som inte hade någon rang och vars uniform inte hade någon namnskylt och spände en slinga runt Barrs hals.

”Det här är en olaglig domstol som verkställer en olaglig dom. Som tjänsteman tjänade jag mitt land med utmärkelse. Anklagelserna mot mig är falska, säger Barr.

”Så är det”, sade viceamiral Crandall.

En stund senare svängde falldörren under Barrs fötter ner. Hans fetlagda kropp dinglade och svängde några ögonblick innan soldaten på plattformen klippte av repet. Barrs livlösa kropp ligger skrynklig på en gräsmatta, tungan hänger ut från munnen. Viceamiral Crandall gestikulerade till en närliggande militärläkare, som uttalade Barrs död.

”Bördan av detta ansvar tynger oss alla tungt”, säger viceamiral Crandall. ”Jag är inte nöjd med att säga att den här enheten sannolikt kommer att se mer i aktion”.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: