JAG schemalägger Bill Gates militärdomstol till den 23 augusti

US Navy Judge Advocate General’s Corps (JAG) har planerat Bill Gates militärdomstol till den 23 augusti och Microsofts grundare förväntas svara för brott som sträcker sig från att driva barnhandel med den dömde pedofilen Jeffrey Epstein till att utarbeta en plan där till synes välvilliga vaccinationer skulle vara besmittade med kemikalier och syntetiska nanopartiklar avsedda att erodera stora hjärnan i den mänskliga hjärnan.

Som rapporterats tidigare arresterade amerikanska marinsoldater den 27 juli Gates på en fastighet som han hemligt ägde i Myrtle Beach, South Carolina. Två dagar senare flögs han till Guantanamo Bay för förhör och för att invänta en förestående domstol.

En källa som deltog i militärens Deep State-utrensning berättade för Real Raw News att Gates från början var samarbetsvillig och återhållsam, men han vägrade svara på frågor som ställts av ”Trumps korrupta militärregim”.

Utan att Gates kände till, har militären redan alla bevisen som behövdes. Medan Gates satt i en cell gjorde militären samtidigt räder på ett dussin av Gates-ägda fastigheter över hela landet och gjorde beslag på datorer, bärbara datorer, papper-om allt man kan tänka sig, inklusive 3000 sidor med anteckningar om ett projekt som heter ”Hur man styr världen”. Det låter som något från en Pinky & The Brain-tecknad film, men JAG anser att det är legitimt. I korthet beskriver den hur man tar över vaccinindustrin och förorenar vaccinerna med föreningar som antingen dödar mottagaren eller gör honom till en tankelös slav, säger vår källa.

Av en slump hade Gates förankrat sig i vaccinindustrin och ägde betydande andelar i Merck, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Roche, Novartis och GlaxoSmithKline, alla stora läkemedelsföretag. Han hade injicerat enorma mängder kontanter i branschen och tjänade i sin tur massivt på sina investeringar.

När JAG -tjänstemän ifrågasatte Gates om hans ‘How to Rule the World’ -agenda, hävdade Microsoft-gurun att dokumenten bara var en mall för ett tv-spel som han och den tidigare partnern Paul Allen först hade övervägt 1975, strax efter Microsofts start. Gates sa att han skrinlagde spelidén på grund av tidsbegränsningar och tekniska begränsningar under den tiden, men fortsatte att beskriva den för att lindra tristess. Han sa att han var en filantrop och humanitär och att han aldrig hade skadat en själ, eftersom våld mot andra diametralt motsatte sig hans goda natur.

När JAG konfronterade honom med SD-kortvideor som militären hade tagit under en razzia den 17 maj på Gates ‘Wyoming-ranch, började Gates skryta om sin rikedom och sa till militära utredare att han skulle göra dem till extremt rika män i utbyte mot att han släpptes.

Sedan fick Gates en verklighetskontroll. Han fick höra att JAG och Office of Military Commissions hade ”tillägnat sig” hans fastigheter och frusit hans tillgångar både hemma och utomlands.

”Då blev Gates återigen tyst efter att ha krävt en advokat”, sa vår källa.

Avslutningsvis tillade vår källa att minst sex vittnen, inklusive Gates ex-fru Melinda, förväntas vittna mot Gates den 23 augusti.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: