Fri energi – gåvan till mänskligheten från Nikola Tesla

11 augusti 2021
Peter B. Meyer
http://finalwakeupcall.info/en/2021/08/11/free-energy-the-gift-to-mankind-from-nikola-tesla/

Gratis energi trådlöst distribuerat
Trådlös kommunikation
Insikt för mänskligheten att frodas, eller att minska till tragisk förlust av ljus
Oavslutat mästerverk för att öka mänsklig energi

Gränslös mängd energi

Redan för ungefär 120 år sedan hade världen kunnat lysa upp gratis, genom geniet Nikola Teslas framsteg, om han inte hindrades av Deep State-kabbalen med sin uppfinning av fri energi genererad från magnetfält runt planeten Jorden, det skulle inte ha varit någon koldioxidutsläppsskatt eller global uppvärmning alls!

Det mesta av dagens teknik kommer från den kunskap som inspirerats inifrån Tesla, som han febrilt har lagt ut för världen. Viktiga förbättringar för mänskligheten, bara för att bli stulna av kabbalen och användas djävulskt för sina egna onda avsikter. Donald Trumps farbror John Trump visste hur man tolkade Teslas geniala patent och konstiga teckningar. När Donald Trump ställde upp i sitt första val år 2016, berättade han för presidenten under sin kampanj; hans farbror berättade allt om Teslas arbete och patent.

Tesla förstod också Guds gränslösa energi, komplexa skapelsessystem och skapandet av människans energi i förhållande till Gud. Kabbalen visste och fruktade att detta kunde väcka mänskligheten och dolde följaktligen hans uppfinningar tillsammans med annan kunskap som i hemlighet begravdes, borta från allmänheten. Med andra ord, vanlig kriminell censur!

Här är några utdrag ur Nikola Teslas arbete som han publicerade i Century Magazine, i juni 1900, med titeln: Problemet med att öka mänsklig energi med särskilda referenser med utnyttjande av solens energi.

Nikola Tesla, som kände till den uppåtgående energirörelsen för människor – rörelsens energi – och de tre sätten att öka mänsklig energi. Beskrev han den så här:

”Av alla de oändliga mångfalden av fenomen som naturen presenterar för våra sinnen är det inget som fyller våra sinnen med större förundran än den ofattbart komplexa rörelse som vi i sin helhet refererar till som mänskligt liv; dess mystiska ursprung är dolt i den för evigt ogenomträngliga dimman från det förflutna, dess karaktär görs obegriplig av dess oändliga krånglighet och dess öde är dolt i framtidens outgrundliga djup.

”För varje individ som dör av effekterna av en stimulans, dör minst tusen av effekterna av att dricka orent vatten. Denna värdefulla vätska, som återupplivar oss dagligen, är också det främsta sättet för vilket sjukdomar och död kommer in i våra kroppar. De destruktiva bakterier som den innehåller är fiender som är desto värre för att göra sitt ödesdigra arbete obemärkt. De förseglar vår undergång medan vi finns och trivs”.

”Majoriteten av människorna är så okunniga eller slarviga när det gäller dricksvattnet, och konsekvenserna av detta är så katastrofala att en filantrop knappt kan använda sina ansträngningar bättre än genom att försöka upplysa dem om på vilket sätt de skadar sig själva. Genom systematisk rening och sterilisering av dricksvattnet skulle människans massa öka avsevärt mycket. Det bör göras till en hård regel – som kan verkställas genom lag – att koka eller att sterilisera (Osmose) dricksvattnet i alla hushåll och offentliga platser.

”Bara filtreringen ger inte tillräcklig säkerhet mot infektion. Allt is för internt bruk bör beredas artificiellt från vatten noggrant steriliserat. Det är allmänt känt att det är viktigt att eliminera sjukdomsbakterier från stadens vatten, men lite görs för att förbättra de befintliga förhållandena, eftersom ingen tillfredsställande metod för sterilisering av stora mängder vatten ännu har tagits fram. Genom förbättrade elektriska apparater kan vi nu producera ozon billigt och i stora mängder, och detta idealiska desinfektionsmedel verkar erbjuda en lycklig lösning på den viktiga frågan.

”Alla borde betrakta sin kropp som en ovärderlig gåva från en som man älskar framför allt, som ett fantastiskt konstverk, med obeskrivlig skönhet och behärskning bortom mänsklig uppfattning, och så känslig och svag, att ett ord, ett andetag, en blick, nej , en tanke, kan skada den.

”Orenhet, som föder sjukdom och död, är inte bara en självdestruktiv utan mycket omoralisk vana. För att hålla våra kroppar fria från infektioner, hälsosamma och rena, uttrycker vi vår vördnad för den höga princip som de är utrustade med. Den som följer hygienens föreskrifter i denna anda visar sig, än så länge, verkligen religiös. Moralens slapphet är ett fruktansvärt ont, som förgiftar både sinne och kropp, och som är ansvarig för en stor minskning av den mänskliga massan …

”Har de (kabbalen) inte tagit vår matkälla och blandat våra frön med GMO, och smittat våra livsmedelsöar med skadliga tillsatser, konserveringsmedel och saker som inte har något värde, men är giftiga för människokroppen?

Har de inte berättat för oss (reklam) hur en kropp och ansikten ska se ut? Skrattat åt alla som inte ser ut som dem, eller vad de säger till oss? Inbjuder de inte en känsla av fulhet för det psykiska, för att driva på kirurgiska ansiktsbehandlingar, för att se ut som det Gud inte skapade? Att kalla skönheten i åldrandet för fult och håna den? Bidrar du samtidigt till det? Svälter alla hungriga människor i världen idag, svälter de pga samma kabbalens hand som de ropar att ska mata dem?

Ser du vad de har gjort, och ser du nu varför de har gjort det?

Man kommer ihåg Nikola Tesla för transformativa uppfinningar såsom induktionsmotorn, AC-elektrisk distribution, lysrör, trådlös kommunikation och fjärrkontroll av mekaniska enheter.

Gratis energi trådlöst distribuerat

Men av alla Teslas uppfinningar var det en som aldrig såg dagens ljus. Det var en revolutionär idé som hade potential att omforma vår värld på djupgående sätt.

Det var också en idé som var mer än ett sekel före sin tid, känd som fri energi och trådlös energidistribution.

Konventionella kraftledningar är dyra, fula och slösande, de kan tappa upp till 14 procent av sin energi från kopparkablarnas motstånd. En viktig aspekt av Teslas trådlösa energinät är distributionen av el till avlägsna områden, liksom till tättbefolkade tätorter.

Tesla konstruerade för sin tid ett ganska ovanligt torn, kallat Warden Tower på Long Island. Ursprungligen och officiellt var anläggningen avsedd för att användas för att utveckla tekniken till att överföra trådlös kommunikation över havet till Europa.

Eftersom han också i hemlighet ville använda tornet för att demonstrera trådlös kraftfördelning i mycket stor skala. Hans vision var att införliva många av hans torn som avger energi genom atmosfären. Denna energi skulle utnyttjas av flygplan, bilar och till och med fartyg utformade med speciella mottagningsanordningar för att samla in den trådlösa elektriciteten.

Han ändrade till och med på 1920-talet en förbränningsmotordriven bilmotor i ett eldrivet 80 hk fordon och körde runt i mer än en vecka med trådlöst levererad elektrisk energi. Detta var en tagg i sidan för kabbalen, eliten, och den begravdes så snabbt som möjligt

I stor skala skulle denna teknik ha gjort det möjligt för fartyg att resa på havet utan att någonsin behöva stanna till för att tanka. Flygplan kunde stanna i luften på obestämd tid, ständigt försörjda med ström från Teslas torn. När kabbalens JP Morgan upptäckte Teslas dolda motiv, slutade hans finansiering.

Trådlös kommunikation

Teslas ursprungliga idé om trådlös kommunikation har funnits med oss i flera år. Mobiltelefonen i fickan är ett bevis. Och även om den inte används till att överföra energi över Atlanten, sker Teslas vision om trådlös kraftdistribution nu på ett mycket närmare område.

Insikten för mänskligheten frodas, eller minskar till tragisk förlust av ljus

Hans arbete visade hur krafter som ökade eller minskade skulle påverka mänsklighetens välbefinnande och förutspådde den miljö där mänskligheten antingen skulle trivas i en positiv God Force, eller minska till en tragisk förlust av ljus i mörkret. Föreställ dig nu om denna information vore som guld i kabbalens händer, och varför gav de Einstein. Edison och NASA, all heder för Teslas arbete! Censurera Tesla som delade hemligheterna för Guds skapelse. Ge oss en inblick i vad som väntar vid vägkorsningen, som det berättas om i Hesekiel. Människan måste välja antingen att gå till vänster eller till höger. Den ena kommer att leda mänskligheten till Guds ljus, den andra till fullkomligt mörker. Fri vilja är nyckeln. Var och en måste välja och välja klokt.

Det vi ser i Teslas briljans är den färdplan som är gömd för allmänheten och som kabbalen har tagit och tänkt ut för att göra allt i motsats, för att förstöra Guds massa. Pilarna syftar till att förstöra familjeenheten, förstöra ungdomars sinnen genom utbildning som tjänar till en sänkning av intellektet, en massrörelse med att memorera det som existerar och specifikt ta bort kreativt tänkande, och intelligens utanför boxen, där alla massor har varit placerade. Att öppna den här asken skulle verkligen bli Pandoras fall. Genom att öppna den, avslöjar den alla lögner, bedrägerier, stölder och onda manövrer för att förslava mänskligheten på de vildaste och elakaste sätt som någonsin har kunnat föreställas. Så vad kan man göra? Öppna den – öppna det vida och avslöja bedrägeriet den innehåller. Följ pengarna till den onda kabbalen och deras utopiska önskningar som bara finns om asken hålls stängd.

I dag; bakom den komplexa tekniken för trådlös strömdistribution finns något ganska enkelt som redan händer: möjligheten att ladda elektroniska enheter utan att behöva en strömkabel för varje enhet.

”Lyckligtvis kan de befintliga förhållandena inte fortsätta på obestämd tid, för ett nytt element börjar hävda sig. En förändring till det bättre är eminent. Jag ska nu sträva efter att visa vad som enligt mina idéer kommer att vara det första framsteget mot upprättandet av fredliga förbindelser mellan nationer, och med vilka medel det så småningom kommer att åstadkommas. Låt oss gå tillbaka till den tidiga början, då lagen om den starkare var den enda lagen. Förnuftets ljus tändes ännu inte, och de svaga stod helt och hållet beroende av barmhärtigheten hos de starka. Den svaga individen började sedan lära sig hur de skulle försvara sig.

Oavslutat mästerverk för att öka mänsklig energi

När kabbalen är besegrad; är Teslas ofärdiga mästerverk på väg att bli verklighet. Man måste läsa Teslas arbete med att öka mänsklig energi för den är nyckeln till att återta våra liv!

Dagens förhållanden är inte gårdagens resultat, och radikala förändringar kan inte åstadkommas över en natt. Som Nicola Tesla uttryckte det;

”I själva verket är det tveksamt om män som inte skulle vara beredda att kämpa för en hög princip, skulle vara bra för någonting alls. Det är inte sinnet som gör människan, och det är inte heller kroppen; det är kropp och själ.

”Andra energikällor kan utnyttjas och nya metoder för att utvinna energi från solen kan upptäckas, men ingen av dessa eller liknande prestationer är lika viktiga för överföringsmediet av energi till och från någon avlägsen punkt. Jag kan inte tänka mig något tekniskt framsteg som mer effektivt kan förena de olika elementen i mänskligheten än detta, eller som kan öka människans energi mer och spara mer. Det kommer att vara det bästa mediet för att öka energin som accelererar människans massa. Den moraliska inverkan ensam av en sådan radikal förändring kommer att vara oberäknelig. Å andra sidan, om det någon gång på jorden kan bli begränsad energi i mängder från ett omgivande medium, med hjälp av en självverkande värmemotor eller på annat sätt, kommer förhållandena att förbli desamma som tidigare”.

Håll dig stark och skäll tillbaka för att avslöja kabbalens onda planer! Giftiga sprutor är inte hållbara. Ta tillbaka våra mat- och vattenkällor. Stora företag äger inte planeten, de tillhör hela mänskligheten. Exponera kabbalen och deras onda planer på att konfiskera vår fria vilja och allt som Gud gav fritt!

Avmaskera kabbalen och marknadsför denna artikel i stor utsträckning för att bevisa bedrägeriet den innehåller. Följ pengarna till den kriminella kabbalen och deras önskan om en utopi som bara finns om denna Pandoras ask hålls tätt stängd.

Massorna kommer att vibrera och resonera så högt att Pandoras ask och alla dessa blinda, okunniga dårar kommer att leta efter sina pengar, och så snabbt att de kommer att krympa inför dina ögon, som häxan i Trollkarlen från Oz, när hinken med vatten kastades över henne! Så fyll dina hinkar och kasta det levande vattnet på kabbalen och lämna giftet till giftmördarna!Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Mina böcker, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: