NESARA + GESARA – Ingen fattigdom, ingen hunger, ingen skuld, bara globalt välstånd och fred för ALLA!

Detta är ett utdrag ur Återställd republik enlig GCR 12 aug. 2021. För att var och en inte ska missa detta, lägger jag in det som en särskild artikel att spara på din dator! Vi går mot en fantastisk framtid!


Betald Resterande Skulder Och Lön För Skuldhjälpmedelskuld Stock  Illustrationer - Illustration av bili, balans: 44556047

2021-08-12

Judy Byington
https://bakomkulisserna.biz/2021/08/12/aterstalld-republik-via-en-gcr-12-augusti-2021/

GESARA (Global Economic Stabilization and Recovery Act) röstades fram för att genomföras av alla 209 suveräna nationer i världen, enligt det undertecknade Paris-avtalet om klimatförändringar 2015, med början i den återställda republiken USA, känd som NESARA (National Economic Stabilization and Recovery Act).

NESARA annulerar alla kreditkort, inteckningar och annan bankskuld på grund av olaglig bank- och statlig verksamhet. Många hänvisar till detta som ett ”jubileum” eller fullständig förlåtelse av skulder. Avskaffar federala inkomstskatter i USA. Skapar ett 17 % schablonbelopp på icke-väsentliga nya artiklar, endast försäljningsskatteintäkter för regeringen. Med andra ord kommer mat och medicin inte att beskattas, inte heller använda föremål som gamla hem. Avskaffar Internal Revenue Service (IRS), med anställda vid IRS som kommer att överföras till USA:s statskassas nationella momsområde. Återställer konstitutionell lag i alla domstolar och juridiska frågor i republiken Amerikas förenta stater. Omskolar alla domare och advokater i konstitutionell lag. Tar bort alla mörka kabbala-agenter, administratörer och alla medlemmar i den amerikanska kongressen från sina positioner på grund av deras ständiga konstitutionella handlingar.

GESARA kommer nu att påverka republiken tillsammans med resten av världen som uppgår till totalt alla suveräna nationer. Det nya finansiella systemet är en del av GESARA-lagen. IMF kommer att tillkännage det ”globala guldstandard-monetära systemet” när GESARA offentliggörs. Alla återstående fiat-valutor kommer att betalas in för guldstandardvaluta. Papperspengar kommer så småningom att fasas ut och alla valutor kommer att vara digitala under det nya finansiella systemet – med eliminering av statsskulden för varje nation på jorden kommer skatterna att justeras till lägre för medborgare och företag. Det nya finansiella systemet har varit online i månader och finns på en skyddad kvantserver som inte kan hackas eller nås utan tillstånd.

Energikostnaderna kommer att sjunka drastiskt till följd av fri energi och ny teknik. Framtiden kommer att vara otrolig, komplett; våra liv kommer att utvecklas oerhört. Undertryckta tekniker som släpps går 70 år tillbaka eller mer. Denna teknik kommer enkelt att städa upp vår planet. Ett nytt medicinskt system kommer att vara den riktiga sjukvården – med förmåga att återställa lemmar eller organ, eller minska vår ålder med 30 år. När det finns gratis energi, transport och replikatorer som distribueras till alla, blir vi lika. Ingen kommer att bli förslavad, människor kommer bara att göra vad de vill göra, ha ledig tid, tid att reflektera och vara kreativa. Du behöver inte hamstra någonting.

Människor kommer att leva i nuet – odla sin egen mat och mat för andra. Många människor kommer faktiskt att njuta av sina jobb när de upplever att det ger dem mening och syfte, ett annat sätt att tjäna. De som inte har jobb kommer att hitta alternativa sätt att uppleva lycka och bidra till det gemensammas bästa.

När tiden närmar sig för en stor förändring i vårt samhälle är det dags att förvandla smärta och lidande från tidigare erfarenheter till glädje, fred och välstånd! En ny dag gryr som kommer att ge en omtänksam och respektfull epok för mänskligheten!

Planeten Jorden och mänskligheten upplever The Great Shift i Medvetenhet, även känd som Ascension eller The Great Awakening into Unity Consciousness. Moder Jord återvänder till att vara en helig planet och tar med sig hela den mänskliga befolkningen (den som vill följa med). Det är en guldålder bortom vår vildaste fantasi.

Nesara/Gesara Gene Decode Teamhttps://youtu.be/os4DQhNzpI0

This video was from CirstenW Channel: https://www.youtube.com/user/cirstenwKategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: