Pensionerad amerikansk marin påstår att han tillbringade 15+ år i rymden och på Mars och skyddade fem mänskliga kolonier

retired us marine claims he spent 15+ years in space and on mars, protecting 5 human colonies

Serious Altercations Of Our Earth By 2137 - Chess Forums - Chess.com

Enligt påståenden från en pensionerad officer Randy Cramer – ursprungligen känd under pseudonymen kapten Kaye har inte bara människor tagit sig tidigare till Mars, utan vi har utvecklat ett hemligt rymdprogram och en flottilj som fungerar i rymden. Det verkar som att det finns två versioner som filtreras till samhället när det gäller rymden, Mars och sekretessbelagda filer som berör dessa två.

Det första är att vi inte har varit på Mars, det finns mycket arbete att göra och vår teknik är fortfarande mycket begränsad. Den andra är raka motsatsen, en version som flera individer har backat upp under det senaste decenniet. Frågan här är vem som talar sanning? Och skulle det vara löjligt att tycka att vi har tagit oss till Mars och koloniserat den röda planeten tack vare hemliga rymdprogram?

Enligt ”Captain Kaye”, som är en före detta amerikansk marin, var han stationerad på den röda planeten i åratal och hans uppdrag var att skydda de fem mänskliga kolonierna från inhemska livsformer på Mars. Han tillbringade inte bara år på Mars, han tjänstgjorde också ombord på en jätte rymdfarkost i tre år.

Enligt den tidigare US Marine arbetade han för Mars Defense Force (MDF) som ägs och drivs av Mars Colony Corporation (MCC) som i grunden är ett konglomerat av finansinstitut, regeringar och teknikföretag.

Cramer och hans team var en del av en speciell del av United States Marines med ett högklassigt uppdrag, att skydda och säkerställa förekomsten av fem nyetablerade kolonier på ytan till den röda planeten.

Earth Defense Force, en annan hemlig militärgren har militära rekryter från länder som USA, Kina och Ryssland.

Vidare säger Cramer att hans träning ägde rum på månen, inne i en hemlig bas som heter LOC eller Lunar Operations Command,Saturns Moon Titan och till och med i djupa utrymmen. Inte nog med att vi har teknik för att ta oss till Saturnus och yttre rymden, Mars är en planet som kryper av liv, enligt uttalanden från den tidigare marinen.

Enligt Randy Cramer har rymdfarkoster teknik som är mycket bättre än någonting tillgängligt någonstans på jorden. De olika fartygen har olika framdrivningssystem som gör att rymdflottan lätt kan nå gränserna för vårt solsystem.

Enligt Cramer använde framdrivningssystemen både klyvnings- och fusionsdrivna thrustrar, avdelningsförare och tyngdkraftsteknik, framsteg som underlättades för mänskligheten av vänliga ”Grå Utomjordingar”.

Herr Cramer hävdar att det finns två inhemska arter som lever på Mars: Reptilians och Insectoids, som båda är mycket intelligenta. Reptilianerna är en art som är mycket aggressivare och försvarar sitt territorium till varje pris. Insektoiderna är lika intelligenta och kapabla, men är mer passiva.

Third Eye on the Moon | FuturismDet faktum att Mars är en planet som kan upprätthålla liv har stötts av flera forskare, bland dem Dr Brandenburg (bilden) som till och med hävdar att främmande varelser förde ett kärnvapenkrig på den röda planeten och att vi kan hitta bevis på det idag.

Enligt Dr Brandenburg massakrerades gamla marsmän, kända som Cydonians och Utopians, i det gigantiska kärnvapenangreppet – och bevis på folkmordet kan fortfarande ses idag. Enligt forskare finns det mycket stora spår av Xenon-129 på Mars och den enda process som vi vet som producerar Xenon-129 är en kärnvapenexplosion.

I en TV -intervju sa Dr Brandenburg:Två stora katastrofer hände på Mars”, sa han till Supreme Master TV och pekade på Utopia på en karta.

”En här, och sedan inträffade en asteroidpåverkan här, och Cydonia var mitt emellan dem. Det är förbryllande. Varför skulle det hända så många dåliga saker på ett område som Mars, som bara råkade ha arkeologi på det?”

nuclear explosions mars

Michael Reeves - MyHealth Access NetworkKapten Kaye har inga fysiska bevis för sina påståenden, men han säger att han gör allt för att få högklassiga dokument som skulle bevisa att det han säger är sant. Delar av vittnesmålet från kapten Kaye överensstämmer med Michael Relfes (bilden), en annan visselblåsare som påstår sig ha tjänat i 20 år på den röda planeten.

Laura Magdalene Eisenhower, barnbarnsbarn till den tidigare presidenten Eisenhower hävdar att ansträngningar gjordes för att rekrytera henne till en mänsklig koloni på Mars, ledd av forskaren Dr Hal Puthoff.

Efter att ha tjänat 20 år i rymden, Mars och månen, gick kapten Kaye med ära i pension.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: