Illuminati-utmaningen Sions Äldste

2021-08-09

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Efter att de asiatiska hemliga sällskapen riktade in sig på den västerländska kriminella eliten, utbröt en total sh-t storm bland hemliga sällskap. Många av dessa sällskap har fungerat under årtusenden och förblir för det mesta vilande. Nu vaknade de till liv och mobiliserade sina medlemmar. Jag upplevde detta från första hand, när deras medlemmar närmade sig mig eller försökte förgöra mig.

Remembering David Rockefeller: A billionaire banker and philanthropist |  The Independent | The Independent

Den verkliga utlösaren för detta var en intervju som jag hade med David Rockefeller i slutet av 2007. Rockefeller hade anlänt till Japan för att marknadsföra en japansk språkversion av hans självbiografi. Som en del av denna kampanj kom några svarta män till en stor bokhandel och stängde av alla utgångar innan Rockefeller dök upp och gjorde sig tillgänglig för att signera sin bok. Någon tog ett foto av detta evenemang och skickade det till mig med anteckningen ”Rockefeller is in town”.

Hotel Okura Tokyo Bay - Chopsticks on the Loose

Som en långsiktig utrikeskorrespondent i Japan visste jag att stora peruker som han, stannade vanligtvis på Hotel Okura (bilden) tvärs över gatan till USA:s ambassad. Så jag väntade till 22:00, då jag tänkte att hans hanterare skulle ha lämnat rummet men han var fortfarande vaken, då ringde jag växeln och bad om att bli kopplad till David Rockefeller. Jag fick direkt kontakt med honom. Jag berättade för honom vem jag var och min bakgrund och bad honom om en intervju. Han accepterade.

Denna intervju ägde rum följande morgon. Det faktum att jag kunde kontakta chefen för Bilderberg, Council on Foreign Relations ochTrilateral Commission direkt efter att de asiatiska sällskapen hotade medlemmarna i dessa grupper lät världen veta att detta var den verkliga överenskommelsen.

Michael Greenberg (@GreenbergWrites) | Twitter”Sions äldste”, det vill säga Rothschilds och deras lakejer skickade Michael Greenberg (bilden), nyckelmannen de använde för att kontrollera japanska politiker för att besöka cheferna för de asiatiska hemliga sällskapen i Japan. Greenberg berättade för dem att jag var en kvinnomisshandlare, amfetaminmissbrukare och att de skulle få mig död. När asiaterna konfronterade mig med detta föreslog jag att de frågade min ex-fru eller någon annan kvinna som jag hade varit intim med för att bekräfta att detta var fullständigt förtal.

Sasha Zaric - Event- und ArtistManager - Pure - Artists & Events | XINGDetta var den första ledtråden att de planerade att använda droger för att förstöra mig. Det var vid den här tiden som Sasha Zaric, (bilden) alias Alexander Romanov, närmade sig mig. Zaric sa att han skickades av en grupp som kallas …

det gnostiska Illuminati. Han sa att de spårade sina rötter tillbaka åtminstone så långt som till den grekiska matematikern Pythagoras.

Gnostic Illuminati sa att de spanade på de 6 000 bästa genierna i varje ålder och att de var emot blodlinjestyret. De hävdar att de har orsakat de amerikanska, franska och ryska revolutionerna.

Zaric berättade för mig att han försörjde sig som narkotikasmugglare, vanligtvis tog han med sig cirka 100 kilo hasch till Japan varje månad. Han sa att han hade kallats till Pattaya, Thailand där han visades ett 500-megaton kärnvapen som han fick höra var ett av fyra som hade stulits från den ryska ubåten Kursk när den sjönk år 2000. Han visade mig också 70 kilo marijuana och han var tillsagd att smuggla drogerna till Japan.

Zaric visade för mig en del av marijuanan och sa att om jag inte presenterade honom för de japanska gangsters skulle jag bli dödad. Han sa att om jag gjorde introduktionen skulle jag få 10 000 dollar per månad som provision. Jag berättade för den japanska militärpolisen Kawase Takamasa om detta. Han sa till mig att det var en fälla och att hålla mig borta från dem.

Fil:Blair June 2007.jpg – WikipediaHan hade rätt. Det var vid den här tiden som, enligt mina MI6 -källor, som den fd premiärministern i Storbritannien Tony Blair (bilden) skröt med att jag skulle bli fängslad för narkotika-beskyllningar. Marijuanan var också spetsad med en farlig kemikalie, troligen PCP eller ”ängladamm”.

Zaric började tappa tanken efter att han börjat röka kraftigt. Det visar sig dock att han också var agent för Australian Secret Intelligence Service. Omkring 2010 berättade han för Yasuhiro Nakasone - Wikiwandmig att kärnvapnet som man hade visat för honom i Thailand hade smugglats in i Japan och var beläget i Hinode, Tokyo på den japanska före detta premiärministern Yasuhiro Nakasones (bilden) egendom.

Zaric blev en visselblåsare och gick till Australiens ambassad i Tokyo för att alarmera och varnade för att Japan skulle drabbas av en kärnvapen terrorattack. Han försökte tydligen agera utifrån denna information och tvingades avgå som premiärminister” för Federal Reserve Board”, enligt ASIS -källor.

Vi kommer tillbaka till det här kärnvapnet i nästa vecka, men först måste vi titta på vad som hände med de asiatiska hemliga sällskapen som jag träffade för första gången. Efter att avstängningen av asiatiska pengar hade orsakat Lehman-krisen och en plötslig ekonomisk kollaps i väst, slöt det asiatiska hemliga sällskapet en överenskommelse bakom min rygg med Rockefellers och Bushes.

Who Is Yohannes Riyadi? - YouTube

De fick höra att Barack Obama, en svart person, skulle bli president i USA och att allt skulle förändras. Av denna anledning slöts en hemlig överenskommelse där FRB köpte 700 ton guld från en asiatisk kunglig vid namn Yohannes Riyadi. Lord James Blackheath redogjorde detta i detalj till det brittiska House of Lords.

Baserat på information från Lord Blackheath och andra, om vad som hände, var att 700 ton guld användes för att utfärda 750 000 ton guldbaserade obligationer av Alan Greenspan från Federal Reserve Bank. Detta skapade 23 biljoner dollar som användes för att finansiera Obama-regimen. Kineserna tilldelades OS i Peking 2008 och många tjänstemän fick irakiska oljepengar som en del av deras belöning för att de gick med på denna bluff.

Rockefeller's Ninja Goes Public With Illuminati 'Truth' About 'God'

Det var också vid denna tidpunkt som de asiatiska hemliga företrädarna inom sällskapet drog tillbaka sitt skydd från mig pga ”olydnad”. Ninja Shiramine (bilden) berättade sedan för mig att jag skulle dödas. Min kontakt med chefen för de japanska Yakuza-gängen berättade också för mig att jag officiellt blev sanktionerad och utsågs till att bli dödad. Det var därför jag tvingades gå till huvudkontoret för Japans största Yakuza-gäng, Yamaguchi-Gumi, och använda en megafon (och en anklagande uppsättning försäkringsfiler) för att övertyga dem om att ge mig skydd.

Leo Zagami Updates Infowars on Rigged Italian Elections (Video 2018) - IMDb

Det var också vid den här tiden som Leo Zagami (bilden) dök upp i Japan för att besöka mig. Zagami sa också att han representerade Illuminati. Men hans version av Illuminati var att de var ättlingar till de romerska kejsarna. Han sa att de spårade sina rötter tillbaka till för 26 000 år sedan, och att de hade tillgång till gammal teknik som innehades av överlevande efter de stora översvämningarna efter istiden för 14 000 år sedan.

Det finns mycket mer angående detta, men i princip sa han till mig att de gav order till maffian och Vatikanen. Han bevisade detta genom att säga att de skulle avskeda påven Maledict (Benedict XVI) och Italiens premiärminister Silvio Berlusconi, vilket sedan hände.

Project Bluebeam Is In Shambles According To One Who Serves | Alternative |  Before It's News | Project blue beam, Power to the people, Prophecy

Jag blev då inbjuden att besöka frimurarna P2 i Italien. Här träffade jag en hel del politiker, akademiker, maffiatyper etc. Jag fick också se teknik som visade att de kunde projicera bilder på himlen som var 25 mil breda (Project Blue Beam) (bilden).

vincenzo mazzara (@vinci236) | Twitter

Zagami skickade mig sedan till Milano för att träffa Vincenzo Mazzara, (bilden) en Cavalier av Teutonic Knights och den högsta förbindelsen Zagami hade. När Mazzara mötte mig frågade han om han kunde få röka en cigarr. Sedan tillbringade han dagen med att blåsa rök från denna cigarr på mig.

The "Black Sun" stained glass window in the Milan Cathedral, referred to in  Fulford's full reportHan tog mig i alla fall till katedralen i Milano där han visade mig ett glasmålningsfönster som representerade den svarta solen (Black Sun) (bilden). Han visade mig också ett snickeri av ett kors med en orm som slingrade sig runt det. Han sa att dessa var deras gudar och de gav dem instruktioner genom att ”kontakta dem via gammavågor. ”Förstå att jag bara citerar dem och inte säger att jag tror att det de sa till mig var sant”.

Vad jag vet är att den natten gjorde mina lungorna uppror och jag dog nästan. Men jag överlevde, och nästa morgon när jag ringde till Mazzara för att fråga varför han inte hade kommit för att möta mig, lät han förvånad och sa ”du lever fortfarande !?

Jag återvände till Japan jättesjuk men återhämtade mig. Det var strax efter detta besök som den ökända Chiasso-incidenten ägde rum den 3 juni 2009. I denna incident stals Obligationer till ett värde av 134,5 miljarder dollar från två japanska ”diplomater”, eller representanter för Dragon-familjerna, Akihiko ‘Yamaguchi’ och Mitsuyoshi Watanabe .

https://steemit.com/chiasso/@sadcorp/what-is-the-chiasso-incident-d485de9866e9a

Jag träffade både Watanabe och Yamaguchi senare. Watanabe berättade för mig att han hade skickats av kejsaren i Japan för att ta ut obligationerna för att finansiera en tunnel som förbinder Japan med Korea. Yamaguchi sa att han tog hans obligationer från ett parti som USA:s tidigare vicepresident Dick Cheney sa var verkliga. Yamaguchi ville lägga in dem i ett ”handelsprogram” för att finansiera välgören-hetsaktiviteter.

I alla fall, överlämnade den italienska finanspolisen de beslagtagna obligationerna till Neil Keenan som tydligen drev den östeuropeiska avdelningen av CIA. Keenan överlämnade dem sedan till en bankir i Vatikanen vid namn Daniel Dal Bosco. Dal Bosco tog obligationerna till det kinesiska kommunistpartiet och till finanskommittén i den amerikanska senaten, utan resultat.

Ban Ki-moon – WikipediaDet var då FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon (bilden) gick fram och erbjöd Dal Bosco 100 miljoner dollar för att ”få det hela att försvinna”. Obligationerna återvände så småningom till Keenan som dödades ett par år senare och ersattes med en bedragare. En representant för Dragon-familjen(asiatiska kungligheter) förklarade senare att Keenan aldrig hade fått tillstånd till att ta ut dessa obligationer.

Det är också intressant att notera att den 6 juni 2009, tre dagar efter Chiasso-incidenten, blev jag knivhuggen med en giftnål framför flera vittnen av en nordkoreansk agent med namnet Okubo Mutsuaki (bilden nedan). Trots detta vägrade den japanska polisen att undersöka och mina kollegor vid utrikeskorrespondentens klubb i Japan vägrade att låta mig prata om det inför västerländsk press.

Special Request: Japanese government is trying to murder me – Veterans  Today | Military Foreign Affairs Policy Journal for Clandestine Services

Jag överlevde eftersom vänner till min mördade kollega Christopher Story, aka Edward Harle, rådde mig att ta ett gram C -vitamin var sjätte timme och 5000 internationella enheter D -vitamin varje dag, skulle jag kunna motverka effekterna av giftet.

Jag överlevde bara för att få ett ”slag för slag-konto” i realtid om hur kärnvapnet stals från Kursk och användes för att utlösa den 11 mars 2011 Fukushima kärnvapen- och tsunami massmordattacken. Det var denna attack och de efterföljande hoten om att sänka Japan under havet, som slutligen fick mig att inse att vi verkligen hade att göra med massmördande psykopater på högsta nivå i världen.

Nästa vecka kommer vi att prata om Fukushima och de hemliga följderna av attacken.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: