Hjärntvättsinsats utan dess like

Ivor Cummins Explains What People Got Wrong About COVID | Spartan Race

2021-08-08
Kalle Hellberg

Från Mercola i dag (Är borta i morgon, så kolla i dag).

I denna intervju delar Ivor Cummins sina insikter om ineffektiviteten av COVID-motåtgärder och hur man håller sig frisk under denna tid av COVID-19 (läs ”under tider av influensa”).

Ur texten:

Hjärntvättsinsats utan dess like

Som noterats av Cummins har studier visat att det bara tar ett par månader att hjärntvätta människor, då har deras resonemangsförmåga effektivt förstörts. ”De kan bara inte se orsaken efter det eftersom deras hjärna har [om] formats”, säger han. Vi har nu varit under en konstant spärr av vilseledande propaganda dygnet runt i ett och ett halvt år.

”Jag jämför det med 1930-talets Tyskland”, säger Cummins, ”och jag blir väldigt specifik. Vissa människor blir väldigt arga över att hänvisa tillbaka till den perioden. Men jag syftar inte på Förintelsen. Jag syftar inte på 40 -talet. Jag hänvisar till 1930-talets Tyskland, när Goebbels och resten av dem sätter en radio i varje hus, gratis, tror jag.

De visste, ‘När vi väl har en kanal eller en kanal in i varje hus, och vi matar dem med vad vi vill mata dem, då har vi dem.’ Jag tror att det fanns ett citat från ett av det nazistiska partiet [som sa], ”Ge mig kontrollen över media, så gör jag vilken nation som helst till en svinnation.” De hade förakt för folket. Men de var väldigt smarta, och de drog sig uppenbarligen inte för en absolut fasa.

Folk blir riktigt arga om man jämför detta med den perioden men det är en perfekt analogi. Ta över media, sprid masspropaganda under långvariga perioder, och sedan kan du göra nästan vad du vill. Jag menar, dumheterna som de har kommit ut med, så många gånger under det senaste året, borde folk bara skratta åt. Det borde vara en fars, en komedi.

Men folk skrattar inte. De har precis vant sig vid att navelmatas från media och professorer och experter. Och oavsett vilken dumhet dessa säger, så tar de det bara till sig. ”

Under de 80 åren sedan dess har det skett en exponentiell ökning av tekniken, vilket på motsvarande sätt exponentiellt ökar propagandans förmåga och effektivitet. Människor hjärntvättas mer effektivt i dessa dagar, och det råder ingen tvekan om att detta har varit den mest effektiva propagandakampanjen i världens historia.

Kom att tänka på en annan sanningssägare:

”Det enda som behövs för att ondskan ska segra är att de goda människorna förhåller sig passiva”.

 

Berthold Brecht skrev så här en gång:

”De sågade av grenen de satt på – och skrek till varandra om erfarenheter hur de kunde såga snabbare.

Med dunder och brak åkte de i djupet – och de som tittade från andra grenar skakade bara på sina huvuden och sågade vidare”

I bilagan en artikel jag spridit förr, men jag skickar med den igen, den är synnerligen aktuell! Hur når vi dessa, med våra budskap?

Hur gör vi för att informera de troligen ca 85% som tillhör de godtrogna, för att de ska förstå detsamma som vi? Det är den stora frågan!

Jag som inte ens kan få mina släktingar och vänner att avstå sprutan, trots att de har blivit påverkade av mig och fått fullständig information om världsläget, om frimurarna, om trådlös tekniks hälsorisker, om den verkliga makten, om vår sjuka vård, om pillertrillarnas mygelmetoder att betala läkarna mutor för att läkarna ska förskriva just deras ”medicin”, om vacciner som inte fungerar, om piller som bara har till uppgift att hålla patienten tillräckligt sjuk utan att dö, för att de ska vara en god konsument av dessa piller hela livet o s v, och detta har jag fortlöpande delgivit mina vänner, släkt och bekanta i minst 30 år.

Men de litar till fullo på Anders Tegnell, Löfven och andra köpta makthavare och skiter fullständigt i vad jag har att förmedla, de läser troligen inte mina utskick, de läser inte alternativ media, det ser på SVT och TV4 och lyssnar på radions P1 där de får all information de tror att de behöver. Så hur förändra folks tänkande?Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

5 svar

 1. Läkemedelslobbyns väg direkt till droglangarna
  https://newsvoice.se/2021/08/lakemedelslobbyns-droglangare/

  Gilla

 2. Kingston: the Corona-vaccines are bioweapons to cause genocide!
  http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2704.html

  Gilla

 3. Vansinne!!!
  https://www.vaken.se/finland-vaccinerar-barn-aven-mot-foraldrars-vilja/
  Man vill inte se officiella ockuperad media och spy på även av de anställda på TV4 och SVT som förmedlar nyheter och pratar i Rapport- om de skulle vara normala människor de skulle säga upp sig från ”Goebbels” global maffia propaganda… – men de ta på sig den karma och i sinom tid skall dela ansvaret för massmord

  Gilla

 4. Joseph Goebbels ledde utvecklingen av en billig radio som till och med arbetare skulle kunna ha råd att köpa och äga. Radion var bara en i raden av produkter som tillverkades till folket. Förutom folkets radio(Volksempfänger), var det också folkets kylskåp(Volkskuhlschrank) och som många nog känner igen, folkets bil(Volkswagen). Det var ingen som fick en radio gratis. Radion kostade 76 Reichsmarks och 1941 ägde 65% av det tyska folket en folkets radio.

  Att Ivor Cummins inte syftar på förintelsen när han pratar om hjärntvätt i Tyskland på 1930 talet är för mig svårt att tro på.

  Förintelsen är en av historiens största bedrägerier. Myten om den används varje dag för att försvaga tyska folket, vita européer och nationalister. Den används för att få alla i västerländska länder att känna skuld. Den används för att visa hur förkastligt det är att prioritera sina egna intressen, framför andras. Den används för att försvaga vårt instinktiva skydd av vår egen familj och vårt folk. Den används för att ingjuta i var och en av oss att ett avslag i ett asylärende är ett upprepande av förintelsen. Den används för att försvaga vårt motstånd mot det pågående folkmordet på vita i varje vit nation i världen. Den används för att få oss att tro att allt som förknippas med Tyskland under andra världskriget är den ultimata ondskan.

  Tron på denna lögn leder till vår egen undergång. Vi måste sluta låta oss luras. Vi måste ta tillbaka våra egna hjärnor och bryta hjärntvätten. Förintelse-myten har gjort att vi tappat förmågan att tänka själva. Det är precis det som händer nu också med denna ”Covid-19”- bedrägeriet, människor kan inte tänka själva. Förintelsen finns där hos var och en av oss som ett ständigt filter genom vilket vi ser på världen. De flesta av oss ställer inga frågor. Vi tror att ”förintelsen” är en självklar sanning. Vi tror att den har hänt och därför inte behöver undersökas. Det känns inte bra inombords att ställa kritiska frågor och vara undrande om ett så vidrigt brott. Vi vet ju redan vem som varit ond respektive god, eller hur? Vi vill vara goda. Vi vill tro. De som tvivlar är onda, så har man sagt. Därför låter vi oss hellre luras och går under som folk och civilisation.

  När Hollywood får bestämma så vinner en fictionfilm alla priser om de onda tyska soldater som godtyckligt bestämmer över liv och död. Ingen som helst koppling till det som visas i filmen finns till någon verklig händelse. Ändå tror många att detta är något som hänt. Filmer som länge varit standard i Hollywood och precis som i fallet med Schindler’s List så tror de flesta som ser filmen att så här gick det till i verkligheten. Vi är helt enkelt konditionerade, efter decennier av hjärntvätt, att helt okritiskt ta in detta och eftersom detta tema upprepas och upprepas sätter sig till slut en bild i våra hjärnor att tysken är ond. Tyskar gör onda saker utan någon som helst anledning. Här pågår programmering av våra hjärnor – verklighet och fiction smälter samman. Hollywood bestämmer vem som är ond och vem som är god.

  Att judar i Tyskland förlorade sina medborgarskap, sina möjligheter att äga media och så vidare var fullt lagliga beslut och handlade om att tyskar skulle bestämma de politiska villkoren i Tyskland. Förintelsen är en propagandabluff, men att man satte judar i arbetsläger när man expanderade österut stämmer såklart. Det var krig och judar uppfattades som potentiellt fientligt sinnade till Tyskland och många av dem som satt i läger var också det i praktiken. Att behandla en folkgrupp som ett kollektiv var heller inte på något sätt unikt för Tyskland. Den amerikanske presidenten Franklin D. Roosevelt delade exempelvis ut en rad order som klassade japanska, tyska och italienska medborgare som ”fientliga utlänningar”. 110 000 amerikanska medborgare som råkade ha japansk härkomst spärrades in i amerikanska koncentrationsläger eftersom de var ”fientliga utlänningar”.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: