Militär hänger Susan Rice


By Michael Baxter

US Navy Judge Advocate General’s Corps (JAG) hängde på onsdagen den
4 augusti,
den före detta nationella säkerhetsrådgivaren Susan Rice, bara en månad efter att en militärdomstol i Guantanamo Bay fann henne skyldig till högförräderi och rekommenderade att hon skulle dödas för brott som begåtts mot nationen och dess medborgare .

På frågan om hon hade några sista ord, sa en gråtande Rice, att hon inte hade gjort något fel, att hon alltid bara hade följt lagliga order.

Hennes avrättning skedde utan mycket fanfar, och hon dog i samma ställning som användes för att avrätta Hillary Clinton i april ifjol. Vice amiral. John G. Hannink beordrade utförandet i detalj för att genomföra domen vid 9-tiden på morgonen.

Vice amiral John G. Hannink påpekade att han inte hade något nöje i att övervaka avrättningar, men erkände att plikten tvingade honom att utföra ”obehagliga uppgifter”.

”Det här är bistra tider, och vi uppmanas att genomdriva ibland obehagliga uppgifter. Vi måste komma ihåg att dessa människor är bland de värsta som samhället har att erbjuda, och deras bortgång från denna värld gör jorden till en bättre plats och ger oss en glimt av hopp om framtiden, säger vice amiral Hannink till den lilla församlingen som hade samlats för att se Rice hängd i nacken tills hon var död.

En källa som var involverad i militärens Deep State-utrensning berättade för Real Raw News att Rice tillbringade sina sista dagar i fångenskap i tårar, en skarp avvikelse från den stoiska tystnaden hon visade vid sitt gripande och under sin militärrättegång.

”Hon var i detta tillstånd under de senaste fyra eller fem dagarna. Hon kröp in i ett hörn av sin cell med knäna uppdragna till bröstet och grät att hon var oskyldig. Hon bad väktarna som hämta in måltider till henne att släppa henne – som om de kunde ha gjort någonting. Jag tror att hon hoppades, att hennes Deep State-allierade skulle befria henne, men i slutändan fick hon vad hon förtjänade, säger vår källa.

Rice hade haft många möjligheter att undvika bödelns snara. Militären hade hoppats att Rice skulle ge anklagande information om sin före detta chef, Barack Hussein Obama, som militären fortfarande anser utgör toppen i Deep State:s ansträngningar att förslava laglydiga amerikanska patrioter.

”Obamas grepp om dessa människor är anmärkningsvärd”, sa vår källa. ”Rice skulle inte avstå från honom. Podesta skulle inte avstå. Clintons skulle inte avstå från honom. Men det hindrar inte JAG från att driva målet mot honom, och det är bara en tidsfråga innan Obama delar ett liknande öde, säger vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Militära samman med Mossad gör det vad NWO säger…. Vakna Yrsa

    Gilla

%d bloggare gillar detta: