The Storm Rider: Varför släppte Trump vaccinerna ???

2021-08-06

Detta är ett utdrag ur gårdagens artikel av Judy Byington. Jag har ofta hört ovanstående undran, och för att ingen ska missa detta lägger jag in det som en egen artikel.

DS = Deep state


Whistleblowers and the Real Deep State - WSJ

Som du vet nu hade DEEP STATE KABBALEN för länge sedan planerat att döda miljarder genom en pandemi som var planerad för länge sedan ..
(du kan hitta flera källor genom LOCKSTEP> ROCKEFELLERS plan/

Bill GATES flera intervjuer och tal om att minska världens befolkning/

GEORGIA GUIDESTONES/

FAUCI försäkrade om att en pandemi skulle komma under Trump administration /alla patent som äger Corona-viruset (SARS) .. osv. NÄR TRUMP släppte vaccinerna i rekordfart … störde det helt DEEP STATE KABBALENS-planer …
(Deras ursprungliga planer var att döda och förslava mänskligheten genom 5 års tortyr/fullständiga lockdowns/krigslagar/mentala psykologiska operationer>

[MSM] EXTREMA UPPDATERINGAR OM ANTALET DÖDA ÖVER HELA VÄRLDEN

>> MOCKINGBIRD << // [DE] hade andra planer på att biljarder blev beroende av opioider och dödliga mediciner (som [de] sa skulle bekämpa viruset) som skulle skapa dödsfall och försätta människor i allvarlig psykos (ingen mer produktion av dopamin/serotonin/oxytocin/endorfiner. Under det andra året av lockdown-medicinering inklusive metamfetamin (hastighet) FARLIGA sömntabletter, smärtstillande medel och 15 dödliga andra mediciner som ger miljarder genom psykoser/ dödlig depression/ självmord/ och stoppar produktionen av tallkottkörteln.

Drogerna ensamma skulle hindra kroppen från att återhämta sig/självläka och försätta kroppen i kaos och bli lätt sjuka av externa orsaker, till exempel cancerframkallande produkter i livsmedel och giftiga tillsatser i produkter, mat. Flera år efter lockdowns skulle dödsfallen från de PÅTVINGADE medicinerna och de psykologiska tortyrliknande nedstängningar och avlägsnandet av viktiga frukter, kött, grönsaker och spannmål skulle säkerställa sjukdom och dödsfall.

NÄR TRUMP släppte vaccinerna … förstörde han MOLOCHS VÄRLD OCH OFFRADE DET SATANISTISKA DEEP STATES PLANER för att tortera och döda miljarder genom en systematisk folkmordsagenda … och barnen skulle ha lidit offentligt, även juridiskt beroende av PÅTVINGADE dödliga mediciner och överdosering (tortyren de skulle utstå skulle försäkra sjukhusvistelse som skulle medföra mer tortyr och smärta och producera >>> ADRENOCHROME << (den ultimata planen) /// ..

Genom att Trump släppte vaccinerna motverkade han DEEP STATE KABBALENS PLANER. Och de tvingades spendera TRILLIONER över hela världen för att skapa vacciner … Många av vaccinerna är [FALSKA] saltlösning .. Men många är också verkliga och spetsade med mRNA och dödliga föreningar … Det är därför de vill att du ska ta fler och fler vacciner … (Eftersom de fortfarande producerar det riktiga mRNA, nano-biprodukterNA från dödliga tillsatser (för att försäkra sjukdom, död och bioteknik genom ingeniörskontroll >> i dess första etapper}

NÄR TRUMP släppte vaccinerna .. Hade hälften av Trump-anhängare också stor rädsla för COVID-19 och trodde på FAUCI och WHO och trodde på den skamdemiska … Trump kunde inte förlora dessa anhängare (deras senare plan är att korrigera de VACCINERADE2022)/

NÄR TRUMP släppte vaccinerna fick den medicinska maffian PANIK .. De var inte redo…. Och förlorade TRILJONER dollar och i februari gick världen i spiral i ekonomin … Det här var allt PLANERAT…. Detta skapade en krusningseffekt genom DEEP STATE -penninglinjer och bindningar och gömda GULD/ PENGAR/ KRYPTOVALUTA slog på marknaderna …… DET VAR EN STÄNG -OPERATION för att hitta alla SOVANDE så att de kunde se varifrån pengarna kom och vem som finansierade DS i de flesta stora länderna.

NÄR TRUMP släpper vaccinerna blev DEEP STATE förvirrade/ fick PANIK/ och detta skapade så många misstag…. Det påverkade den medicinska maffian och det vetenskapliga BETALDA ÄGANDET … och det pågår fortfarande…

EXPONERING EXPONERING läckor händer, och även MSM rapporterar saker som de aldrig skulle ha rapporterat om ifjol. NÄR TRUMP SLÄPPTE VACCINEN … VAR DET EN MOTÅTGÄRD I KRIGET DU BEFINNER DIG I !!!!!!… TRUMP BERÄTTADE FÖR LÄNGE SEDAN FÖR DIG ”VALET ÄR DITT” *allt han gör nu är optik…. Det är inte för dig !!! Det är för dem !!!….* ___ han spelar båda sidor av spelet… .DET ÄR ALLT AV EN ORSAK !!! ALLT HAR EN BETYDELSE. DET FINNS MYCKET MER ÄN DU VET.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: