Gene Decode: Evergreen & Nederländerna

Gene Decode är tillbaka med Hannie när vi får uppdateringar om Evergreen’s Ever Given-fartyget och på Nederländerna sannolikt underjordiska baser. 
Gene och Hannie beskriver de otroliga mönstren i EverGiven och det faktum att containrar inte längre skickas med järnväg. Det verkar som om vi har en Vita hattarna-operation som fortsätter på EverGreens troliga människo- och organhandel.
Vi får också en uppdatering som går tillbaka till flera av de nederländska avkodningarna som visar mer misstänkt aktivitet.
Sedan får vi en fullständig avkodning av provinsen Friesland där vi ser många andra potentiella ingångar till Deep Underground Military Bases (DUMBs).


2021-08-04

The Evergreen / EverGiven:

Förbi Frankrike, innan den gick in i Engelska kanalen, gjorde fartyget en galet ivan (gjorde en runda från grunden). Vi vet att han gjorde det, nära Utah Beach (D-day landningsområdet), här gick fartyget runt i en cirkel. Vi vet att det fanns krigsfartyg/marina fartyg i hans närhet. Med tanke på mönstret det gjorde, och att det också stannade till i vattnet, verkar det som att Evergreen besöktes av helikoptrar och det misstänks att människor från de franska myndigheterna (eller vita hattarna?) kom ombord för att följa med fartyget genom territorialvattnet.

Om man tittar på hans förväntade kurs, (förprogrammerad) och dess viktpunkt, skulle hans dockning i hamnen vara exakt inom ett fartygs längd (60 meter) från en ingång till en DUMB i Maas-barriären ((nr 1 på bilden)). Denna ingång nämndes också i DUMB-avkodningen för Rotterdam. Detta är teoretiskt möjligt, men inte utan hjälp av cirka sex bogserbåtar.

Men detta har inte hänt. I Maasmond avvek skeppet från denna kurs och han leddes direkt genom Amazone-hamnen till Europa-hamnen (nr 2 på bilden). På Nieuwe Waterweg plockades han omedelbart upp av bogserbåtar och han seglade in i Amazone-haven utan att vända den. Positionen i Europa-hamnen där den är nu, vid Delta-terminalen, som också är exakt den plats som vi har visat i DUMB-avkodningen (stängt med dubbla staket, avgränsande området) med automatisk lossning. Detta är därför en plats helt avskärmad för snokare. Nu vet vi också att människor planerade att protestera i hamnen … när Evergreen anlände.

Hamnmyndigheterna indikerar på att lossningen av detta fartyg är ett stort problem och också ett stort logistikproblem, vilket inte är vettigt för oss, eftersom man knappast hittar fartyget vid dessa terminaler eftersom det är massivt. Myndigheterna anger här att containrarna går till en säker lagringsplats, medan terminalen i själva verket är en säker lagringsplats. Platsen dit de ska är okänd för oss för tillfället. Vi vet att de transporteras med lastbil, vilket orsakar problem på vägarna eftersom det plötsligt finns många lastbilar, jämfört med tåget som normalt går vidare till Tyskland. Hamnmyndigheterna har tillsammans med Verkeer- en Waterstaat (trafik- och vattenhantering) beslutat att avbryta underhållsarbetet på vägarna på grund av denna ökade godstrafik. En annan anmärkningsvärd detalj: facket har uppmanat förarna att strejka (!) För mer lön … Vad som också är av intresse är att tågtransporten normalt ordnas av DB Schenker, en tysk transportör. Vi har intrycket av att denna transportör inte är betrodd för denna last. Kijfhoek skulle inte ha några problem med att hantera containrarna, logistiskt sett. Så har det alltid varit …

I Europa-hamnen, på andra sidan, väntade ett systerfartyg för Hamburg (nr 3 på bilden). Det ser inte ut som att han fick containrarna till Hamburg. På grund av hans nya kaj, har en överbelastning också blivit omöjlig, eftersom där finns hela Delta-terminalen med en motorväg emellan.

Detta är från vanliga medier:
I morse fick vi höra att nu är planen att alla containrar till Hamburg och Tyskland, och stoppen efter Tyskland, ska lossas i Storbritannien. De kommer att hämta dem som måste tas av här i Nederländerna, sedan vidare till Storbritannien till Felixtowe-hamnen där de sista containrarna kommer att samlas in och överföras till ett systerfartyg, därefter går Evergreen till ett område med en torrdocka. Han har några översvämmade avdelningar. Om du tittar på hur han ligger i vattnet kan du se att han är bogtung. När jag tittar på hamnen dit han ska gå (enligt planen, men ännu inte klart om detta verkligen kommer att ske) finns det en misstänksam fästning som på allvar liknar en DUMB-ingång (stjärnfästning vid den delen som sticker ut i havet). Det har inte kommit någon ny avgångsorder ännu … dvs synligt för oss.

XX känner till några Vita hattar i hamnen. Dessa killar kommer inte att flagga och kommer inte att misslyckas …

Uppdatering: Evergreen har nu lämnat Rotterdam och har anlänt till Storbritannien.


På youtube finns en uppladdning gällande EverGiven som anlänt till Felixtowe. Prenumerera på uppdateringar om fallet intresserar dig!

Fartyget har levererat sin last innehållande gnomer och dinoraurier!!!

I det här avsnittet av Vad händer med sjöfart diskuterar Sal Mercogliano – ordförande för Institutionen för Historia, Kriminalitet och Statsvetenskap vid Campbell University, tidigare handelsfartygsinstruktör och instruktör i sjöfartshistoria, säkerhet och politik – det slutliga avlastningen av cargo off MV Ever Given i hamnen i Felixstowe och vilka frågor som återstår från basstationen och vart fartyget ska ta nästa steg.

EVER GIVEN at Port of Felixstowe after blocking Suez Canal 03/08/2021 https://youtu.be/kI_jZ6gm-mI

Ever Given: Cargo unloaded from ship that blocked Suez Canal https://www.bbc.com/news/uk-england-s…

Ever Given: Ship that blocked Suez Canal leaves Felixstowe https://www.bbc.com/news/uk-england-s…

Ever Given: ‘I just want to see how big it was and it’s huge’ https://www.bbc.com/news/uk-england-s…

Marine Traffic: Ever Given
https://www.marinetraffic.com/en/ais/…


En liten uppdatering:
Kommer du ihåg att vi rapporterade om Bodegraven och vad som hände där? De satanistiska rituella övergreppen och barnmordet i en skola … Joost Knevel bevittnade detta mord som barn, tillsammans med några andra barn, och han är den enda av dem som fortfarande lever. Han lämnade Nederländerna för ett tag sedan, för sin egen säkerhet …

Polisen ville inte ta hans vittnesmål, så Joost kunde inte lämna in ett anspråk. Så han började vissla … tillsammans med Wouter Raatgever och Micha Kat genom ”Red Pill Journaal.”

Tyvärr, bara några timmar innan vi uppmärksammade detta, arresterades en av de personer som gick ihop med Joost. Wouter Raatgever dömdes för uppror och skickades till fängelse i nio månader!

Bara några veckor senare blev den andra visselblåsaren och journalisten Micha Kat, som blåste om pedofili under flera år nu, arresterad på Irland och ställdes inför en irländsk domare och fick ett yppandeförbud …

Joachim Hagopian: libros, biografías, blogs, audiolibros, Kindle -  Amazon.comFör att visa för dig hur djupt detta kaninhål går och hur djupt rotat denna sjukdom är i Nederländerna, läs gärna arbetet med Joachim Hagopian, som har en West Point-examen och är fd arméofficer som har skrivit ett manuskript baserat på hans unika militär erfarenhet med titeln ”Don’t Let The Bastards Getcha Down” och är författare till boken ‘Satanic Empire‘. Han har mycket att berätta om Nederländerna:

Chapter 36: Netherlands – The Pedophile Kingdom and Sodom and Gomorrah of the Modern World

Eller för de nederländska tittarna:
Gå och titta på Ella Ster och hennes webbplats som rapporterar om det också, ganska omfattande: Zaak-baybasin-is-een-enorme-schandvlek-voor-de-nederlandse-rechtsstaat

Eller gör en sökning på Kevin Annet och ITCCS. Joost och hans fall är inte det enda!


Här på Bakom kulisserna har jag fyra artiklar med Kevin Annet:

Kevin Annett: Arresteringsorder mot påve Francis och drottning Elizabeth; amerikansk biskop bryter med Vatikanen

Märkliga kopplingar mellan Vatikanen, påven Francis och Hollands drottning Màxima. Varning till känsliga läsare!

Nya fynd i jakt på svar om försvunnen flicka 

Kevin Annett blev kidnappad!


Avkodning Zuid-Holland:

Därefter måste jag lägga till en mycket viktig plats för avkodningen av provinsen Zuid-Holland: Grand Hotel Huis ter Duin i Noordwijk.
Detta är en bild från 2008, som visas på Wikipedia:

Grand Hotel Huis ter Duin ligger på Nordsjöstranden i den nederländska staden Noordwijk, mitt mellan norra eller Koningin Wilhelminaboulevard och södra eller Koningin Astridboulevard, och öppnades 1885 som det första hotellet för turister. Det lade därmed grunden för utvecklingen av Noordwijk som en välkänd badort. Hotellet ligger precis vid stranden och har en egen helikopterplatta.

Tappenbeck, Dieter, Bruno en Gert - TracesOfWar.nl

Heinrich Tappenbeck köpte Huis ter Duin 1887 av Noordwijk kommun. Tappenbeck började omedelbart ta itu med saker internationellt (särskilt i Tyskland) och annonserade den goda tillgängligheten (med ångspårvagn) och de goda förbindelserna till större städer som Amsterdam och Leiden. Han valde att annonsera i tidningar, som huvudsakligen lästes av affärsmän och adelsmän. Till exempel blev Huis ter Duin välkänd hemma och utomlands i slutet av 1800-talet, särskilt bland de rika.

Huis ter Duin har alltid fokuserat på rika turister. Till exempel stannade de kungliga familjerna i Nederländerna och Belgien regelbundet där. Andra gäster inkluderar prinsessan Grace of Monaco, författaren Thomas Mann och filmstjärnorna Elizabeth Taylor och Richard Burton. Under andra världskriget rekviderades hotellet av tyskarna för att inrymma arméofficerare.
Under toppmötet om kärnsäkerhet, Nuclear Security Summit 2014, (24/25 mars 2014) övernattade president Obama på detta hotell.
Detta Grand-hotell är anslutet till Atlantic Wall-bunkrarna.

Grand Hotel Huis ter Duin


DUMB avkodning, Nederländerna
Provinsen Friesland

Huvudstad: Leeuwarden

  Flagga                                                       Arméflagga

Provinshuset in Leeuwarden:

Huvudrummet i provinsbyggnaden är omisskännligt Statenzaal, designat av Van Lokhorst från 1891-1894. Den norra väggen, bakom platserna i Provincial Executive, är målad med fyra scener från frisisk historia. Den tredje bilden är av adelsmännen Eelko Liauckama och Feiko Botnia som dubbades till riddare av Godfrey av Bouillon under Första Korståget. 

Bildtexten lyder: ”Eelko Liauckama och Feiko Botnia dubbade till riddare efter erövringen av Jerusalem. Anno MIC”.

Leeuwarden är också listad som en befäst stad

Leeuwardens historia går tillbaka till Romartiden. På den tiden bodde människor redan på platsen där Oldehove nu står. Leeuwarden härstammar från försvarsmurar som höjdes på ett inlopp till Middelzee som slammades igen och impulderades (göra ett område av havsbotten till en polder genom att återta det från havet) på 1200-talet.

1400-talet dominerades av kampen mellan Schieringers och Vetkopers. I allmänhet samlades städerna och landsbygden bakom Schieringers. Leeuwarden var Vetkopers högborg. Partikampen ledde till byggandet av nya försvar.

Schieringers och Vetkopers är namnen på de två parterna i tvisterna på Friesland och Groningen under senmedeltiden.

Namnen Schieringers och Vetkopers härrör från en tvist mellan ordningen av cistercienserna alias Bernardines och Premonstratensians alias Norbertijnen (The Ordo Canonici Regularis Praemonstratensis (O. Praem).
Klostren för dessa order hade ett stort inflytande i det dåvarande Friesland.

Deras sigill ger oss en aning om vilka de är:

Sigill för Cisterciensernas orden


Sigill av The Ordo Canonici Regularis Praemonstratensis

Det är inte klart vad som ursprungligen orsakade tvisterna. I delar deltog människor som var ute efter att öka sitt inflytande, men det fanns knappast några tydliga partier. I bakgrunden spelade särskilt greven av Holland och Öst-Friesland en roll, som såg möjligheter att utöka sin makt, medan staden Groningen inrättade sig som en beskyddare av den frisiska friheten.

För övrigt var dessa tvister inte unika för Friesland. Under samma period utspelade sig Hoekse- och Kabeljauwse-bråken i Holland, medan liknande bråk också utkämpades i Gelre (Heekeren och Bronkhorst).

Följande bilder är droppar som sammanfaller med Raspberry Shake-aktivitet.

Militära flygplatsen Leeuwarden, är laddad med symbologi

Centrum av staden:

Allseende ögat, House of Orange-symbolen och pyramiderna

Oranges krona:

Tidigare kaserner: Prins Frederiks kasern

Leeuwarden Medical Center, Caregroup New Mellens och rehabiliteringscentret Noorderbreedte

Kriminalvårdsinstitutionen

Fier Fryslan


Veilige Veste är ett mottagningskoncept för flickor och kvinnor som flyr från våld. Fier vill inte längre gömma dessa unga kvinnor, men erbjuder dem en plats där de inte behöver vara rädda och där de känner sig trygga. Budskapet till dessa tjejer och unga kvinnor är att de tillhör sina rättigheter: våld i beroende förhållanden tolereras inte i Nederländerna. De som hotar, misshandlar eller förföljer dem har ett problem: de måste svara till polisen, åklagarmyndigheten och vid behov domaren. Polisen och Åklagarmyndigheten är nära involverade i Safe Veste. Tydliga överenskommelser har gjorts om flickornas skydd och säkerhet.
Låter bra, eller hur? Varför står då staketet vänt inåt?

Fier ligger bredvid polisstationen, som ligger bredvid kriminalvården:
(polisstation är byggt som ett TAU-kors)

Van Hall Hogeschool

Open University, bredvid Oldehove-tornet och en underjordisk parkering

Stenden University

Massor av museer i den gamla stadskärnan

 

Harlingen – listad som en befäst stad

Omkring 1157 grundade Eilwardus Ludinga klostret Ludingakerke i byn Almenum. Munkarna grävde kanaler för att underlätta handeln. Detta gjorde Ludingakerk till ett av de rikaste klostren i Friesland. Grannskapet väster om Almenum, Harlingen, blev så viktigt att det fick stadsrättigheter 1234. År 1311 förekom ”Harlingen” i engelska hamnregister.
Under Medeltiden var staden Harlingen marinens huvudstad.
Tidigare vapenlager, det ser ut som en övergiven byggnad nu (Van der Schoot var en tidigare vapenhandlare som levererade vapen till afrikanska krig):

I Harlingen har vi färjan till Vadden-öarna Terschelling och Vlieland, båda en del av Atlanten

M/S FRIESLAND (1989) © Foto Marko Stampehl.

 

Terschelling

 

Vlieland

Ett viktigt träningsområde för de nederländska F-16:orna och helikoptrarna är Vliehors Range. Denna Nato skjutbana ligger på den västligaste delen av Wadden-ön Vlieland. Det är ett område på cirka 17 kvadratkilometer.

 

Afsluitdijk förbinder provinsen Friesland med provinsen Noord-Holland

I ena änden av Afsluitdijk, i närheten av Zürich, hittar vi en annan del av Atlanten

Och lite längre, längs Afsluitdijk hittar vi Kazematten-museet i Kornwerderzand, ett krigsmonument

Denna video förklarar hur de byggdes i början av 30-talet, med 3 meter tjocka väggar

Dokkum – listad som en befäst stad

Dokkum är internationellt känt eftersom Bonifatius mördades nära Dokkum år 754. Han var en av de främsta anglosaxiska missionärerna och reformatörerna i det frankiska riket, biskop, martyr och kanoniserad. Han dödades genom prygling vid Dokkum under en missionärsresa.

Bonifatius, främre del, leeuwarden, staty, kyrka. Nederländerna, staty,  leeuwarden, bonifatius, kyrka, främre del. | CanStock
Bonafatius står staty framför kyrkan i Leeuwarden

Franeker – listad som en befäst stad

Franeker sägs ha uppstått runt år 800 som en karolingisk castellum.
När Republiken för de sju förenade Nederländerna, gjorde uppror mot Spanien valde Franeker tidigt William av Orange. Franeker tilldelades ett universitet för detta år 1585, University of Franeker (finns inte längre), var det det näst äldsta i Nederländerna efter universitetet i Leiden.
På denna ”Franeker Academy”, donerad av den frisiska stadshållaren Willem Lodewijk van Nassau och öppnade den 29 juli 1585, kunde man studera teologi, juridik, medicin, klassiska språk, filosofi och matematik och fysik. En av eleverna var prins William IV.
År 1811 stängde Napoleon universitetet.

 

Sloten

Sloten har sitt ursprung i det trettonde århundradet som en bosättning nära en stinker för familjen Van Harinxma thoe Slooten, eftersom den var belägen vid en korsning av handelsvägen från Bentheim till Stavoren. Sloten låg på den viktiga vattenvägen från Sneek till Zuiderzee och så vidare till hansestäderna vid IJssel. I Sloten korsade denna vattenväg med landsvägen från Tyskland till Stavoren.

I denna korsning kunde man därför samla in vägtullar och utöva strategisk kontroll.
Sneek – listad som en befäst stad

Sneek har sitt ursprung på 900-talet på en sandig udde (Sneek = Ter Snake = på udden). Från 1200-talet och framåt fick Sneek olika stadsrättigheter, som officiellt inrättades år 1456.

År 1492 började byggandet av en stadskanal och stadsmur. Från den tiden var Sneek den enda muromgärdade staden i Friesland. Watergate och Bolwerk återstår fortfarande av de gamla befästningarna i Sneek.

Poppodium och Martinichurch

 

Wyckel

Graven för Menno van Coehoorn (1641-1704) ligger i kyrkan. Den designades av Daniël Marot (Marot anställdes av kung-stadshållaren William III och de frisiska stadshållarna. Marot tog med Louis XIV-stilen till Nederländerna och England, och i denna stil designade man interiörer, byggnader, såsom Hampton Court Palace, och trädgårdar, till exempel Paleis Het Loo och Watervliet) och gjorda av skulptören Pieter van der Plas. Det finns två herrbänkar. Den största tillhörde familjen Van Coehoorn.

Menno van Coehoorn var en viktig befästningsmästare, vänligen gå tillbaka till introduktionen för den nederländska DUMB-avkodningen för mer information.

 

Britsum

Johanneskerk (Sankt Johannesorden)


I kyrkan finns några gravvalv från 1639 för familjerna: Burmania, Eijsenga och Hinckenborg, de senare var förfäderna till Menno van Coehoorn.

Heerenveen

Oranjewoud är ett område med historisk karaktär öster om Heerenveen. Det ligger öster om byn Oranjewoud.
Oranjewoud är en nationellt skyddad stadsbild. Den skyddade stadsbilden täcker ett område på 585,3 hektar.

Detta område innehåller tre gods:
– Oranjewoud Estate
– Oranjestein
– Klein Jagtlust

Oranjewoud Estate

På 1600-talet förvärvade Albertine Agnes van Nassau, änka efter den frisiske stadshållaren Willem Frederik van Nassau, Schoterswoud nära Heerenveen ett gods bestående av olika marker, skogar och byggnader. Hon byggde ett nöjeslott där och lät vackra trädgårdar anläggas. Efter hennes död ärvde Johan Willem Friso det och bad Daniël Marot att designa Oranjewoudpalatset där, som startade 1708. Prinsens fru, Maria Louise van Hessen-Kassel, fortsatte projektet efter hennes makes död. Detta palats blev aldrig helt färdigt och revs efter en period av försummelse.

Det nuvarande huset på Estate Oranjewoud byggdes 1829 av Hans Willem de Blocq van Scheltinga. Från 1910 beboddes Oranjewoud av Charles L.A.J. Greve av Limburg Stirum, en familj av tyskt ursprung som tillhör den nederländska, belgiska och historiska tyska adeln.
Efter flera ägarbyten kom dödsboet i besittning av Institutet för jordbrukskooperativ, varefter det övergick i händerna på Friesland Bank och när det upphörde att existera blev stiftelsen FB Oranjewoud ägare.

År 2004 expanderade gården på norra sidan. Museum Belvédère byggdes i det nya stycket.

Den gamla nordvästra delen av trädgården rekonstruerades av Staatsbosbeheer och tillsammans med den nya delen av parken och museet kallas den nu Museum Park Landgoed Oranjewoud. Den 24 november 2004 öppnades museet och museiparken av drottning Beatrix.

museumpark-landgoed-oranjewoud - Oranjewoud

SMS_20141010_0404.NiA3+.jpg | Siebe Swart

Oranjewoud

Oranjestein

År 1820 lät Leeuwarden-köpmannen Pieter Cats bygga en lantgård på platsen där förvaltarens hus i stadshållarens nöjesträdgård en gång låg. Godset har ägts av en och samma familj sedan 1820.
Det finns olika autentiska element och historiska byggnader att se på gården, inklusive en iskällare och ett menageri.

Oranjewoud

Menagerie, Oranjestein (Oranjewoud, Friesland) – de DonderberggroepMenageriet

PF38: Friese buitenplaatsen – de DonderberggroepIskällaren

Huis Klein Jagtlust

Klein Jagtlust, Oranjewoud | In 1856, the wealthy Leeuwarden… | Flickr

Alles over het aanleggen en onderhouden van je gazon | Praxis

Belvédère of uitkijktoren in oranjewoud (friesland) | Monument -  Rijksmonumenten.nl
Utsiktstorn

Beetsterzwaag Lauswolt Estate

Godset är uppkallat efter de ursprungliga ägarna, familjen Lauswolt i Beetsterzwaag, som ägde flera gårdar här. Efter att ha bytt ägare några gånger kom Lauswolt-boet i besittning av Algemeene Friesche Levensverzekering Maatschappij 1954 (General Frisian Life Insurance Company). Herrgården gjordes om till ett hotell.

Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag - Book with 10% discount Hotellet såldes till Bilderbergruppen år 1990. Skådespelaren Rutger Hauer bodde på en av gårdarna på gården.
I början av januari 2007 ägde diskussioner rum för bildandet av det nederländska kabinettet 2006-2007 i Lauswolt.

2 Days Boat Package | Landgoed Lauswolt | Netherlands

Behandlingscentret Woodbrookers

Mellan Beetsterzwaag och Drachten hittar vi en plats som heter Kortehemmen. I denna lilla by hittar vi behandlingscentret Woodbrookers.

Woodbrookers behandlingscenter behandlar ungdomar i åldern 12 till 18 år med beteendemässiga och psykiatriska problem. De kan arbeta med sin utveckling i en säker miljö. Målet är att den unga ska återvända till sin egen miljö så snabbt som möjligt. Varje år får mer än 100 unga människor hjälp från Woodbrookers behandlingscenter.

Vi kan ifrågasätta hur säkra de unga människorna är. De Leeuwarder Courant rapporterar den 26 september 2020: Minderåriga pojkar från ungdomsinstitutioner rekryteras för sexuella övergrepp av vuxna män. De hämtas till och med runt till  institutioner som Woodbrookers.

Minderjarige-jongens-uit-jeugdinstellingen-worden-misbruikt-Soms-denk-ik-dat-de-pedos-net-zon-achtergrond-hebben-als-wijKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: