CDC medger nu att allt de pressade på för att ”bota” Covid-19 har misslyckats, inklusive ”vacciner”

 BY 
https://stillnessinthestorm.com/2021/08/cdc-now-admits-that-everything-it-pushed-to-cure-covid-19-has-failed-including-vaccines/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=name_heres_your_daily_stillness_in_the_storm_newsletter_for_2021_08_06&utm_term=2021-08-06
by 

I USA:s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) senaste förklaring säger att ”helt vaccinerade” människor fortfarande kan fånga och sprida ”Delta-varianten”. Av denna anledning uppmanar CDC alla injicerade personer att bära en mask när de är i närheten av andra människor.

Men vänta: När någonsin var maskerna effektiva? Svaret är aldrig, eftersom antalet nya ”fall” av det kinesiska viruset bara fortsatte att öka hela förra året, ju fler människor täckte sina ansikten med Fauci Flu masker.

Vad detta betyder, är naturligtvis, att allt det som CDC och andra ”myndigheter” berättade för oss alla att göra under det senaste ett och ett halvt året, var ett bedrägeri. Och nu har byrån vågat försöka berätta för oss alla att göra det igen, en andra gång av en okänd anledning.

Antisocialt avståndstagande, stanna hemma, leva i rädsla, modifiera vårt DNA och och sätt munkorg på våra ansikten, lyckades inte helt och hållet fånga Wuhan-influensan. Samtidigt kallades det enda som faktiskt fungerar för att skydda immuniteten som ”desinformation” av CDC.

Så var lämnar det oss? Tillbaka i ett kinesiskt virushelvete, åtminstone tills världen säger ifrån! till regerings-tyranni, där ingen av dem har gjort en enda sak för att rädda liv.

Medicinska etablissemangets cirkushandling med att trycka på masker, sedan bort med masker, sedan trycka på masker igen, har varit ett totalt hån mot ”folkhälsan”. Ännu värre, samma medicinska anläggning hävdade, sedan hävdade de annat, att om man tog Trump-sprutan med vaccin skulle det vara ett bergsäkert sätt att få en sjukdomsfri ”ny normal” tillvaro.

CDC är ansvarigt för otaliga miljoner människors död

Verkligheten vi nu möter, är en där de som fastnade i regeringens bete och kavlade upp ärmarna, går nu omkring som sjukdomsfabriker. Detta är anledningen till att CDC uppmanar dem som tagit sprutan att täcka näsa och mun igen för att skydda alla andra från vad det än är som dessa människor nu spider överallt.

Tyvärr var allt CDC verkligen behövde göra för att rädda liv redan i början av 2020, att informera världen om hälsofördelarna med D-vitamin, grönt te, vitamin C, quercetin, zink och andra immunförstärkande näringsämnen som har räddat liv i årtusenden.

Istället valde CDC att pressa på oss alla Big Pharma -gifter, liksom vidskepliga ansiktsblöjor, som båda visade sig vara ett totalt misslyckande. Vad som händer med dem som trodde på ”vetenskapen” återstår att se.

Rochelle Walensky - Simple English Wikipedia, the free encyclopediaI detta ögonblick får CDC-chefen Rochelle Walensky  (bilden) panik över nyheterna om hur de vaccinerade måste täcka sina ansikten omedelbart, särskilt ”i områden med stor och hög överföring” för att ”förhindra spridning av Delta-varianten och skydda andra”.

För bara några månader sedan sa hon naturligtvis precis tvärtom, precis som Tony Fauci instick var. Båda dessa dumbommar har visat sig vara dåligt informerade och okvalificerade för att effektivt utföra sina jobb – om inte jobbet var att massivt avfolka planeten förstås.

Walensky skriver upp sina motsägelsefulla uttalanden till ”en ny vetenskap”, vilket tyder på att hennes byrå, som faktiskt är ett privat företag i förklädnad, helt enkelt snubblat över denna nya information som ”utvecklats” från ingenstans. Fauci drar på samma linje och låtsas som om fakta förändras när man lär sig mer om det plandemiska.

De senaste nyheterna om CDC:s falska vetenskap finns på Propaganda.news.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. !misslyckats, inklusive ”vacciner”!- detta fras avleder och visar de försöker mildra det att från början gift spryta var för avbefolkning och krig mot mänskligheten – Yrsa nappa inte för invecklad desinformation – den falska Gene Decode fångat dig och försöker proppa med ren och skär avlednings information -ingenting nytt men med massa tom information för vilseledande och inriktning för att avleda från viktig info…. De globalisternas säkerhets tjänster som skapade falska Q vill frånta uppmärksamhet från viktiga händelser och avleda som desinformerar och splittrar uppmärksamhet- vanligt människors hjärna klarar inte så mycket tom info om Nederland’s underjordiska ”baser” från det att just nu ökar de takten för människo-mord just med ”vacciner”” och inte trots ”inklusive så bra vacciner”

    Gilla

%d bloggare gillar detta: