Amerikas hemska hemlighet…Mind Control

Ni som är förtrogna med Gene Decode och hans arbete med att ta ner dessa DUMBS runt om i världen, har även stött på China Lake som detta främst ska handla om, men även andra.

6 juli 2019 berättade han om förstörelsen av China Lake med orden:

China Lake – mind control och vapenforskning. (Neutraliserade & 35 367 barn räddades från det enorma gnistgaller-systemet. Sedan förstördes det av taktiska kärnvapen). Se USGS-länk: Nya jordbävningar i Kalifornien och Nevada – Indexkarta

https://bakomkulisserna.biz/2020/04/23/folj-med-i-underjordiska-tunnlar-med-militaren-gene-decoder/ 

https://bakomkulisserna.biz/2019/07/06/jordbavningen-i-la-var-en-sprangning/

Fler av Gene Decodes avslöjanden hittar du här https://bakomkulisserna.biz/page/3/?s=gene&x=11&y=9


By Joe Monoco
2021-07-30
http://www.theconspiracyzone.podcastpeople.com/posts/28155

Det du nu håller på att läsa kommer att vara extremt upprörande och chockerande. Vi på The Conspiracy Zone tycker att det är viktigt att avslöja denna dolda praxis. Utan tvekan är den, den mest vidriga och sjukligaste utövningen som denna värld någonsin har känt till, att utöva Mind Control.


Vi pratar inte om subliminell sinnemanipulation (mind control) som vi utsätts för dagligen. Det vi pratar om är en praxis som började med mysteriernas religioner i det gamla Egypten. Därifrån utvecklades det och praktiserades i det gamla Babylon. I modern tid, tog en av de mest motbjudande människorna som någonsin har levt den till en helt ny nivå. Vi pratar om den onda nazistforskaren Josef Mengele (bilden).

Allen W. Dulles Bildbanksfoton och bilder - Getty ImagesDärifrån antog Allen Dulles, (bilden) tidigare chef för CIA denna praxis, och den används intill denna dag på många amerikanska militärinstitutioner. Sinnekontroll är också känt som satanistiskt ritualmissbruk och nära-döden tortyr. Syftet är att bryta ner sinnet hos individen som torteras för att skapa MPD eller multipel personlighetsstörning.
Sinnet kan inte hantera misshandeln som offret utsätts för så hjärnan blockerar den och skapar minnesväggar. Det är i dessa tomma delar av hjärnan som det nu bildas i offret där programmeringen sätts in. Offret skickas sedan för att utföra skrämmande uppgifter som personen normalt inte skulle utföra … såsom prostitution, mord och programmering av andra offer för sinneskontroll.

VARNING: FÖR DEN HEMSKA RAPPORTERINGEN DÄR NÅGRA ARTIKLAR KAN VARA STÖRANDE FÖR LÄSAREN. VARJE FÖRSÖK HAR GJORTS FÖR ATT HANTERA ÄMNET OBJEKTIVT OCH MED ETT FÖRSIKTIGT SPRÅK.

Ämnet tankekontroll (mind control) är i detalj utarbetat, mångfacetterat och med flera skikt. För den tillfälliga läsaren kan det snabbt bli bedövande, överväldiga sinnena och skapa en önskan om att lämna ämnet, men att undvika detta ämne är det dummaste du möjligtvis kan göra.

VAD ÄR SATANISTISK RITUELLT MISSBRUK OCH SINNESKONTROLL?

Uttrycket ”satanistiskt rituellt övergrepp” uppstod först i mitten av 1980-talet för att beskriva avslöjanden av vissa barn, barn som befann sig i barnskydd och vissa vuxna inom psykoterapi. I början av 1980-talet skedde en exponentiell ökning av barnskyddsutredningar i Amerika, Storbritannien och andra utvecklade länder, på grund av obligatoriska rapporteringslagar och ökad allmän medvetenhet om övergrepp mot barn. I ett litet antal undersökningar, avslöjade barnen om organiserade och ritualistiska former av sexuella övergrepp från föräldrar och vårdgivare.

Dessa avslöjanden inkluderade beskrivningar om sexuella övergrepp inom ramen för satanistiska kulter, ritualer och användningen av satanistisk ikonografi, och fick etiketten ”satanistiskt ritualmissbruk” i media och av några yrkesverksamma.
Kliniker, psykoterapeuter och socialarbetare har dokumenterat klienter som beskriver en historia av SRA (Satanic Ritual Abuse), och har lagt ut en mängd litteratur om behandling av rituellt misshandlade patienter. Mycket av fokus på icke-sociativa störningar hade uppstått på 1980 -talet vilket inkluderar barn och vuxna med anklagelser om att ha blivit ritualistiskt misshandlade.

De visade också höga nivåer av nöd och trauma-relaterade symptom. Några av dessa patienter uppvisade höga dissociationsnivåer och en del har diagnostiserats med åtskiljande identitetsstörning (DID). SRA  diskriminering är inte den isolerat fördärvade handlingen från en psykotisk eller sociopatisk individ. Istället är offret en del av en utbredd multinationell nästan allsmäktig satanistisk konspiration som involverar tusentals eller till och med miljoner människor.

Många av dessa människor befinner sig på de allra högsta nivåerna i samhället, regeringen, brottsbekämpningen, religion och till och med psykiatriska institutioner. Vi har hört SRA -berättelser som anklagar kända TV-evangelister, polischefer, FBI -agenter, påven, CIA -ledare, FN -medlemmar, miljonärer, filantroper, pastorer, lärare, skolchefer, psykiatriker och andra. Planerna för att skapa ett sinnesstyrt arbetarsamhälle har funnits länge. Den nuvarande tekniken växte fram från experiment som nazisterna startade före Andra världskriget och de intensifierades under tiden för nazisternas koncentrationsläger när ett obegränsat utbud av barn och vuxna fanns tillgängligt för experiment.

Vi har hört talas om de omänskliga medicinska experimenten som utförts på koncentrationslägerfångar, men inte ett enda ord har någonsin nämnts av media och TV-dokumentärer från mind control experimenten. Det skulle inte avslöjas för den amerikanska allmänheten. Sinnestyrningsteknologin kan i stort delas in i två underavdelningar: Traumabaserad och elektroniskt baserad.

Den första fasen av regeringens Mind control-utveckling växte fram från de gamla ockulta teknikerna som krävde att offret utsattes för massiva psykologiska och fysiska trauman, vanligtvis med början i barndomen, för att få psyket att splittras till tusen förändrade personligheter som sedan kan separat programmeras till att utföra alla funktioner (eller jobb) som programmeraren vill ”installera”.

Varje skapad förändrad personlighet är separat och distinkt från den ursprungliga personligheten. Den ”ursprungliga personligheten” är omedveten om förekomsten eller verksamheten hos de andra personligheterna. Ändrade personligheter kan föras upp till ytan av programmerare eller hanterare med hjälp av speciella koder. Offret för mind control kan också påverkas av specifika ljud, ord eller handlingar som kallas triggers.

Camp Hero State Park - Wikipedia
The Lost Boys of Montauk: The True Story of the Wind Blown, Four Men Who Vanished at Sea, and the Survivors They Left Behind: Fairbanks, Amanda M.: 9781982103231: Amazon.com: BooksDen andra fasen av utvecklingen för mind controll förfinades vid en underjordisk bas under Fort Hero på Montauk (bilden), Long Island (New York) och kallas Montauk-projektet. De tidigaste ungdomsoffren för programmering i Montauk-stil, så kallade Montauk Boys, programmerades med hjälp av traumabaserade tekniker, men den metoden övergavs så småningom till förmån för en helt elektronisk induktionsprocess som kunde ”installeras” på några dagar (eller till och med timmar) i stället för de många år som det tog att slutföra trauma-baserade metoder.

The Montauk Project: The Experiment That Involved Time Travel, Aliens, and Mind Control | Rare

MIND CONTROL, MK ULTRA och WW2 EXPERIMENT:

Dr Joseph Mengele från Auschwitz-ökändhet var huvudutvecklaren av det traumabaserade Monarch Project och CIA:s MK Ultra Mind control-programmen. Mengele och cirka 5 000 andra högt uppsatta nazister flyttades i hemlighet till USA och Sydamerika i efterdyningarna av det Andra världskriget i en operation som kallades ”Paperclip”. Nazisterna fortsatte sitt arbete med att utveckla tankekontroll och raketteknik i de hemliga underjordiska militärbaserna. (idag känner vi till dem som DUMB:s, red.anm)

Det enda vi fick höra om var om raketteknikarbetet med tidigare nazistiska stjärnkändisar som Warner Von Braun. Mördarna, torterarna och plågoandarna av oskyldiga människor, hölls diskret och utom synhåll, men var upptagna i amerikanska underjordiska militäranläggningar som gradvis blev ett hem för tusentals och åter tusentals kidnappade amerikanska barn som rycktes från gatorna (tusentals per år) och placerades i järnförsedda burar staplade från golv till tak som en del av ”utbildningen”.

RE: 2100 Caged Children Liberated and Saved by U.S Marines and Navy Seals from DeepState owned Underground Bases in California ! — Steemit
Dessa barn skulle användas för att ytterligare förfina och perfektionera Mengeles teknik för mind control. Vissa utvalda barn (åtminstone de som överlevde ”utbildningen”) skulle bli framtida sinnesstyrda slavar som skulle kunna användas för tusentals olika jobb, allt ifrån sexuellt slaveri till mord.

En betydande del av dessa barn, som ansågs vara förbrukningsbara, slaktades avsiktligt inför (och av) de andra barnen för att traumatisera andra barn med avsikt att traumatisera den utvalda praktikanten till total efterlevnad och underkastelse. Några av de mest fruktansvärda dödsfallen inkluderade att bli flådda levande.

TYPER AV TRAUMAN: TEKNIKERNA ÄR HEMSKA

En sak som upptäcktes genom forskning om den genetiska överföringen av inlärd kunskap från människor till sina barn, var att människor föds med vissa rädslor. Rädsla för ormar, blod, att se inre kroppsdelar och spindlar är allt som människor föds med.

Fobierna mot dessa saker överförs genetiskt från en generation till annan. När de letade efter trauman att överföra till små barn, fann programmerarna att dessa naturliga fobier som förekommer hos de flesta från födseln kommer att fungera ”underbart” för att dela sinnet. Längs denna linje finns följande exempel på trauman som tillämpats på programslavar:

a) att vara inlåst på en liten avgränsad plats, en grop eller bur med spindlar och ormar.
(b) tvingas döda, skära upp och äta oskyldiga offer,
(c) nedsänkas upp och ner i avföring, urin och blodbehållare och sedan få dem att äta dessa saker. Ofta kommer en slav att få uppleva inte bara allt ovan, men många andra innan de når en ålder av 4 eller 5 år.

Det är viktigt att traumatisera barnet tidigt innan det har en chans att utveckla sina egotillstånd. Förresten, när barnet placeras i en liten låda med spindlar eller ormar, kommer de ofta att få veta att om de spelar döda kommer ormen inte att bita dem. Detta medför två saker för programmerarna, det lägger grunden för självmordsprogram (dvs. ”om-du-är-död, då är du-säker” -tänkandet) och det lär barnet att ta avstånd.

Trauman för att dela sinnet är inte bara högspännings-elektrochocker eller naturliga fobier utan omfattar hela spektrumet av offrets emotionella och andliga varelse. Offret fråntas så småningom alla känslomässiga resurser av en mängd olika trauman, som till exempel ”blodorgier” där manliga och kvinnliga könsorgan skärs av. Man använder sig även av tortyrsessioner med alla typer av medeltida tortyrmaskiner och iscensatta händelser, där skådespelare imiterar Gud, Jesus Kristus, polis och terapeuter som förbannar offret, avvisar offret, och till och med ”dödar” offret i simulerade drogmord. Barn är ofta knutna till andra oskyldiga barn som sedan dödas systematiskt och brutalt, medan barnen får tro att de är skyldiga till det barnets bestraffning.

Nära döden-upplevelser som att drunkna har blivit en konst bland dessa missbrukare. Utbildade hundar, apor och andra djur används för att traumatisera offren ytterligare. En Illuminati-slav har sannolikt upplevt alla de senaste styckena ovan, plus mycket mer.

Joseph Mengele, aka Dr. Green, var skicklig på att använda tyska schäferhundar för att attackera människor. Mengele fick rykte om sig i de nazistiska koncentrationslägren för att använda sig av schäfrar, innan han fördes över till Amerika. Han använde hundarna för att hjälpa till med att programmera amerikanska barn. (Processkyrkan använder sig ofta också av schäferhundar).

Många av traumana och tortyrerna utförs av Alters eller personer som är sadistiska. Hur får nätverket sadistiska män att tortera små barn? Tre olika respektabla studier (Harrower, 1976/ Milgram, 1974/ & Gibson 1990) visar att i princip alla mänskliga män kan lära sig att delta i sadistiskt beteende. Det kan finnas några få undantag, men poängen är att sadistiska människor inte har ont om programmering. Några av alter-systemen har extremt brutala sadistiska förändringar. Mothers of Darkness Alters är faktiskt en viktig balanspunkt för att hindra att de sadistiska manliga programmerarna från att döda fler av de barn de arbetar med.

Dessa sadister börjar skratta av att skada små barn. Ju mer smärta, desto mer laddat och spänning får de ut av det. Sadister njuter av att få total kontroll över en person. För att göra detta, tar de över det lilla barnets grundläggande kropps-funktioner, såsom sömn, ätning och avsöndring. De tycker om att terrorisera det lilla barnet, så Monark-slavar slutar med att se i timmar på sadistiskt beteende gjort mot andra, innan de ens är 5 år.

Ju värre trauman, desto mer njuter sadistiska programmerare av det. Sensoriskt berövande, tvångsarbete, förgiftning och våldtäkt av varje barns öppning är populära tortyrer av programmerarna. Barnet får snart veta att det är av barmhärtighet, för galna människor som bara kan tillfredsställas genom total underkastelse, och viljan att låta ens någon annan att tänka för dig. Barnet kommer att tvingar äta avföring, blod eller andra äckliga saker, medan programmeraren äter smakliga måltider.

En del av detta sadistiska beteende är mot ett mål. Att skära en persons tunga och lägga salt på den, vilket förstärker inget-prat-programmeringen. Att få någon att kasta upp orsakar programmering av ätstörningar. Att vrida leder ur led orsakar också separation. När barnoffret gråter hjärtskärande, applicerar det omedelbart tortyren till att barnet tror att det kommer att kvävas.

Detta tränar barnet till att inte gråta. Omkring 3 års ålder utförs en Svart Mässa, en sjuk ond nattvard, som är så äcklig att barnet gömmer sig i åtskiljande genom att skapa sig ett ”inlåst”/eller ”mörkt” barn. Denna tidiga smäll utgör en bas för mörk programmering. Detta ”låsta” barn kan få ett kraftfullt helande (med systemövergripande effekter) genom att vara en del av en positiv kärleksfull gemenskap. Det finns många trauman som kan utföras, som inte lämnar några fysiska ärr, men som lämnar barnet med de djupaste känslomässiga och andliga ärren.

Sensorisk berövande och förskjutning av leder är tortyr som inte lämnar några märken. Övertäckningshuvor, används ofta för slavar. Det är därför många slavar fruktar att bli begravda levande.

Programmerarna placerar alla typer av läskiga insekter i huvorna när de begraver personen levande. En annan typ av sensorisk förlust görs genom att lägga offret i saltvatten (för flytkraft och viktlöshet). Sedan är offret utrustat med känsliga sensorer som chockar personen om offret rör på sig. Chocken försätter personen tillbaka till medvetslöshet.
Hjärnan tränas för att stoppa all yttre kroppsrörelse från det medvetna sinnet. Denna typ av sensorisk förlust används för att försätta personen i posthypnotiska kommandon, för att utföra något vid något framtida datum långt in i framtiden. Programmet placeras i sinnet på samma primala nivå som sinnet använder för att berätta för hjärtat att det ska slå.

[aritualamysalu2.jpg]En av de ”lämpliga” tortyrerna är att placera en stång mellan en liten flickas ben som brer ut flickans ländar för våldtäkt. När de krökta benen sedan flaxar, samtidigt som offret specifikt får veta att hon är en ”Monarkfjäril”. Många offer har skapat fjärilar i sinnet medan de våldtogs. Programmerarna kan berätta för några av sina offer att ur fjärilslarvskokongerna kommer det ut ”vackra fjärilar”. När de våldtar barnet, kommer programmerarna att beskriva deras spermavätska som ”vaxkaka” och kommer att utbrista ”halleluja” när de ejakulerar. Det tar inte lång tid för barnet att inse att det inte har någon förmåga att stå emot det som görs mot det. Barnoffrets vilja har förstörs och förblir i stället en smidig slav. Om slaven inte lär sig korrekt, får de mer smärta. En fiskekrok i slidan är populärt. Äldre män har sina könsorgan stympade under ytterligare eller omprogram-meringssessioner. De kan behöva äta huden från sina könsorgan. Offrets sinne skiljer sig inte bara från sig själv, utan själva tortyrprocessen gör offret misstänksamt mot människor i allmänhet.

TORTYR GENOM ELD

Eld/brinnande tortyr används i programmeringen Porslin Face. Den karismatiska grenen av det satanistiska nätverket (t.ex. Guds församlings kyrkor) använder programmering av porslinsansikten. Detta görs genom att man använder sig av vaxmasker på offret och ger dem eldtortyr. Personen tror faktiskt att deras ansikte har smält. Vid den tiden låtsas programmeraren vara en gud och en hjälte, och säger till personen att han kommer att ge dem ett nytt ansikte, en porslinsmask (dessa nya ansikten förresten, ser ut som dem som säljs i så många butiker). Minnena från övergrepp döljs sedan hypnotiskt bakom maskerna. Att ta av maskerna är att återgå och brännas igen.
Om någon vidrör förändringsmaskerna med Porcelain Face programmering, kommer förändringarna att kännas som en brännande känsla eftersom deras masker inte ska fingras på. Det betyder att dessa förändringar via tortyr och hypnos har tappat sina egna ansikten! Detta är en del av avhumaniseringsprocessen.

(Hm, detta får mig att dra paralleller till användningen av masker i samband med Covid. Kan de vara ett tortyrredskap samtidigt som Covid är mind control (skapar rädsla)? red.anm)

Head of French Rothschild family diesSå länge som dessa förändringar förnekas, om vad som har hänt dem, behöver de inte möta minnena av brännskadorna. Vissa förändringar torteras så att ögonområdet är traumatiserat och de kisar med vänster öga. Det kan vara därför baron Guy de Rothschild (bilden) från Frankrike, vars vänsteröga ser ut som det gör. Guy de Rothschild är en stor hanterare/programmerare och ättling till den satanistiska Rothschild-dynastin, men orsaken till hans hängande vänstra öga är inte känd. Kanske var det tortyr.

Att traumatisera någon på en viss dag, säg, upprepade gånger traumatiserar dem på deras födelsedag, är mycket mer skadligt än att bara traumatisera dem.

MIND CONTROL PROGRAMMERADE PERSONER

Den ensamma skytten som vi hör om i mord, mordförsök, skolskjutningar etc. är sinnesstyrda individer som hade ”programmerats” för att utföra dessa uppdrag. Ted Bundy, ”Son of Sam” -seriemördaren David Berkowitz, Oswald … Okej, Oswald sköt faktiskt inte Kennedy, men han var en del av processen … Timothy McVeigh (han var en patsy och hade hjälp), Columbine-skyttarna , John David Chapman, Sirhan Sirhan, etc. var mind contol individer som var programmerade till att utföra dessa mord. Jon Bennet Ramsey (bilden) kunde lätt ha varit ett offer för mind control … Patsy Ramsey var det nästan säkert.
Amazon.com: Al Bielek: Surviving Montauk and The Philadelphia Experiment: Al Bielek, Paranormal DVDs: Movies & TVTiotusentals unga tonårspojkar kidnappades och tvingades in i mind control-programmet The Montauk Project som började omkring 1976. Al Bielek, under mind control, var inblandad i många delar av det hemliga Montauk-projektet. Efter att långsamt ha återhämtat sina minnen från slutet av 1980-talet insåg han att det fanns minst 250 000 sinnesstyrda ”Montauk Boys” producerade på 25 olika anläggningar som liknar den underjordiska basen i Montauk, på Long Island.

Många av dessa pojkar skulle bli ”sovande” men som är individer som blev programmerade till att gå till handling vid ett senare tillfälle när de var riktigt ”triggade” för att delta i någon form av destruktivt eller störande beteende. Andra Montauk Boys vävdes in i strukturen i det vanliga amerikanska livet som journalister, radio- och TV-personligheter, affärsmän, advokater, läkare, domare, åklagare, brottsbekämpning, militärer, etc.

VHTF CIA OTO 241 OPERATIONS TECHNOLOGY OFFICE EYES OF HORUS CHALLENGE COIN | eBayBarns sårbarhet är en av anledningarna till att CIA och andra underrättelsetjänster har spelat en nyckelroll i skapandet av ”vanliga” satanistiska grupper som OTO (Ordo-Templi-Orientis) och Temple of Set, samt att förneka förekomsten av underjordiska satanistiska kulter och satanistisk kriminalitet.

Den fula verkligheten är att, när det gäller allvarligt traumatiserade barn, kan ingenting jämföras med historierna som berättats av dem som har överlevt vad som har kallats satanistisk rituell misshandel. När ett barn är fött, många av dem – deras födelse har planerats från början. Hur detta fungerar är att någon som finns inom Illuminati, blir havande med barnet i en ockult ritual med en kvinna.

Detta är ett sätt att dölja sina släkted. Låt oss uttrycka det så här, det är inte alla som är födda av mödrar eller är deras mammors egentliga biologiska barn. Det görs många byten på sjukhus och så vidare. Barnets födelse har planerats. Medan barnet är ett foster, börjar de redan göra vissa saker för att testa fostrets mentala förmågor och för att traumatisera fostret, så att det blir mer dissocierat.

Illuminaterna vet hur man bygger väggar i sinnet för att mentalt avskilja sinnet – och de gör detta genom trauman. Om du får ett tillräckligt allvarligt trauma, vilket sinnet kommer att göra för att fortsätta fungera, är att det kopplar bort det traumat med en minnesvägg. Låt oss säga att du befann dig i krig och din bästa vän hade just blivit sprängd av ett artilleri … hans tarmar ligger ute. Ditt sinne kan bygga minnesväggar runt denna händelse och du kanske inte kommer ihåg den. Ju värre trauma, desto bättre minnesvägg.

Illuminati tar ett litet barn som är ungefär två år gammalt, och de börjar traumatisera det med de värsta trauman som är tänkbara så att de kan skapa dessa minnesväggar. De hittar dessa dissocierade delar av sinnet, som är som i en mening disketter, sedan lägger de till sin programmering de dissocierade delarna av sinnet med vad de vill att den delen ska bli. Några av dessa delar gör de till personligheter och de skapar MPD, DID och sedan medan de skapar dessa flera personligheter programmerar de dem för att vara precis vad de vill att de ska vara.

Argument Debunking Story That 2100 Children Were Rescued From Underground Cages in California – Artvoice

Du traumatiserar inte bara en person utan åtskillnad, annars dödar du dem. Du måste veta vad du gör. De har läkare och hjärtövervakningsutrustning. Den grundläggande programmeringen görs i sjukhusanläggningar eller i sjukhusliknande anläggningar.

Det är därför som många VA-sjukhus här i USA – faktiskt alla VA -sjukhus – har använts för programmering. Många av de andra civila sjukhusen har också haft särskilda avdelningar inrättade där de kunde programmera. De övervakar hjärtslag, de vet exakt hur långt de kan driva dem. När de börjar gå in i en nära-döden-upplevelse vet de exakt när de kan ge dem el-chocker för att få dem tillbaka till livet, etc. Det är mycket skickligt. De måste vara mycket skickliga på de läkemedel de använder, hur och när de administrerar dem, och vad de gör när personen är medicinerad. Vad de gör är inte slumpmässigt.

FÖRSTA HANDS UPPGIFTER FRÅN TVÅ OFFER:

Thanks For The Memories ... The Truth Has Set Me Free! The Memoirs of Bob Hope's and Henry Kissinger's Mind-Controlled Slave: Taylor, Brice: 9780966891621: Amazon.com: Books  Rent, Buy or Watch Mind Control: Trance: Formation Of America Movie Now | Family Video

Dr Henry Makow gav följande rapport om Bryce Taylor och Cathy O’brien som var två illuminati – mind control offer. Dessa två kvinnor torterades, hjärntvättades och prostituerades av Illuminati och de målar upp en störande bild av hur världen verkligen drivs. Båda säger att de var prostituerade för världsledare som barn. Bryce Taylor, författare till Thanks for the Memories (1999) och Cathy O’Brien (med Mark Phillips) författare till Trance-Formation of America (1995).
Dessa böcker är konsekventa och bekräftar avslöjandena från Illuminati-programmeraren ”Svali” (”Illuminati Defector Details Pervasive Conspiracy.”) Om du vill förstå världen måste du läsa om dessa tre kvinnor.

I huvudsak drivs varje land av en skuggregering, som är skyldig att vara lojal mot den nya världsordningen som kontrolleras av ett 13-medlemmars Illuminati Council.
Enligt Svali, ”representerar varje härskare ett område i Europa som hålls under dess styrning; och var och en representerar en gammal dynastisk blodlinje. ”Amerikanska ledare är ofta direkta ättlingar, oavsett om de är legitima eller olagliga.
Enligt Taylor är Henry Kissinger VD för Illuminati som naturligtvis föredrar att stanna i skuggan. Våra politiska ledare är utvalda av sina moraliska svagheter, utpressning och förmåga att främja Illuminati-planen. Strängar dras och de stiger mystiskt upp. Det spelar ingen roll vilket parti de tillhör. De tjänar i hemlighet ”Saken”.

Många är produkter från ett liv som kan innefatta pedofili, narkotikahandel och konsumtion, barnpornografi, bestialitet, mind control, våldtäkt, tortyr, satanistiska ritualer och mänskliga offer. De får många möjligheter att skämma bort sina perversiteter, vilket säkerställer fortsatt lydnad och solidaritet.
Narkotikahandel, vit slaveri, prostitution och pornografi finansierar hemliga New World Order -program. Element i CIA, FBI, kustbevakningen, militären och polisen är alla inblandade, liksom maffian.
Denna information kan uppröra eller reta upp vissa människor. Den tortyr och sedefördärvning de beskriver är oerhörd. Även att skriva om det är svårt.

Allmänheten har ett barnliknande förtroende för sina ledare, särskilt presidenter. Anklagelsen om att de verkligen tillhör ett sadistiskt, kriminellt, förrädiskt syndikat är ett svek på incestskalan.

Vi svarar med förnekelse och ilska. Vi vill inte erkänna att vi är duperade och vår uppfattning om verkligheten är falsk. Fördummade, vi är oförmögna till sunt förnuft och samordnad handling. Vi vägrar att fundera över vad de kan ha i sitt lager. Bättre att förlöjliga budbäraren och byta kanal. (känns det igen i dagens samhälle? red. fundering)

Dessa kvinnor kunde ha varit tysta och funnit mycket välförtjänt lugn och lycka. Istället tar de stora risker för att varna mänskligheten för faran. Kommer vi att lyssna?

SEXROBOTAR

Både Cathy O’Brien och Bryce Taylor var offer för CIA:s MK-Ultra-mind control program, som är utformat för att skapa mänskliga robotar till att fungera allt ifrån prostituerade till kurirer till mördare.
Deras familjer tillhör hemliga satanistiska sekter som sexuellt våldtar sina barn generation efter generation för att producera trauman som orsakar multipla personlighetsstörningar. I detta traumatiserade tillstånd splittras sinnet i många fack. Offren uppvisar extraordinär kraft på erinring och uthållighet och kan enkelt programmeras till att göra vad som helst.

Was it Barack Obama's administration who built the cages for children in the detention centers or was it Donald Trump's? - Quora

Dessa sekter verkar inom många organisationer, inklusive välgörenhets-organisationer, kyrkor, pojk-/tjejklubbar, frimurarloger, dagvård och privata skolor.
Samhället utsätts för samma typ av traumabaserad programmering med konstant krig och grymheter som fanns i Auschwitz, Hiroshima, Kennedy-morden, 11 september och Abu Ghraib. Vi blir kollektivt avtrubbade å ena sidan, och programmerade till att fokusera på sex, våld, detaljer och tomma sociala ritualer å andra sidan.

Båda kvinnorna utsattes för sexuella övergrepp som spädbarn. Cathy O’Brien fick ofta sin fars penis istället för en flaska. Kongressmedlemmen Gerald Ford, som var inblandad i narkotikahandel och barnpornografi med Michigan-mobben, initierade henne i MK Ultra-programmet. (Inte konstigt att Betty Ford drack).

O’Birens far prostituerade henne som barn till vänner, affärsförbindelser och politiker som en tjänst eller för pengar. Hon medverkade också i många barnpornografi- och bestialitetsfilmer. När du läser den här boken kommer du att förstå vem Jon Benet Ramsay var och varför det inte finns någon lösning på mordet på henne.

SEDEFÖRDÄRV

O’Brien (född 1957) säger att hon servat en rad politiker, inklusive kokainsnortande Clintons (A Three-Way), Ronald Reagan, George HW Bush, Dick Cheney, Pierre Trudeau, Brian Mulroney, guvernörerna Lamar Alexander och Richard Thornburgh, Bill Bennett (författare till The Book of Virtues), senatorerna Patrick Leahy, Robert Byrd (hennes handläggare) och Arlen Spector.
Anmärkningsvärda för deras frånvaro var Jimmy Carter och Richard Nixon.

Taylor (född 1951) Hon säger att hon legat med både JFK och LBJ i lägre tonåren och som tonåring.
När O’Briens dotter Kelly föddes 1980 arbetade de ofta som ett moder-dotter-team. George H.W. Bush gillade särskilt Kelly. Cheney är inte en homosexuell eftersom hans stora könsorgan (kirurgiskt förstärkt) skrämmer barn. (195)
Med hänvisning till George Bush sa Dick Cheney till henne: ”En vice president är just det, en undercover-agent som tar kontrollen över drogindustrin för presidenten.” (158)

Sen. Robert Byrd of West Virginia dead at 92 | The Seattle TimesGeorge Bush Jr. var närvarande vid ett tillfälle men anklagas inte. (196) O’Brien räddades av Mark Philips 1988. Det är troligt att Bush Jr. är inblandad i denna mind control, drog- och sexscen. Rykten virvlar runt honom och hans beteende är oberäkneligt. Kommer du ihåg kringel-incidenten? Förra sommaren, Margie Schrodinger, en kvinna som stämde presidenten för våldtäkt ”begick självmord”.
Senator Robert Byrd, (bilden) som kontrollerar landets handväskor, motiverade Cathy i sitt engagemang i narkotikadistributionen, pornografi och vitt slaveri som ett medel för att ”få kontroll över all olaglig verksamhet världen över” för att finansiera Black Budgets hemliga verksamhet som skulle ”åstadkomma världsfred genom världsdominans och total kontroll”.

Han sa, ”95 % av folket vill ledas av de 5 %.” Beviset är att ”95 % inte vill veta vad som verkligen händer i regeringen.” Byrd trodde att mänskligheten måste ta ett ”gigantiskt steg i utvecklingen genom att skapa en överlägsen ras”.
Byrd trodde på ”förintandet av underprivilegierade nationer och kulturer” genom folkmord och genetik för att föda upp ”de mer begåvade, världens blondiner”. (118)

O’Brien besökte en serie hemliga paramilitära läger i hela USA som en på Mount Shasta i Kalifornien. ”Jag fick veta att denna inte så hemliga militära uppbyggnad bestod av specialstyrkor, utbildade robotsoldater, svarta omärkta helikoptrar och topphemliga vapen inklusive elektromagnetisk mind control-utrustning.”
På dessa läger jagades O’Brien och hennes dotter ofta som vilda djur, torterades och våldtogs för nöjes skull av CIA, militärer och politiker.
O’Brien arbetade som sexslav på Bohemian Grove, elitens perversitets lekplats vid Russian River i Kalifornien. Hon säger att platsen är videofilmad för att fånga världsledare i kompromitterade positioner.

Image result for bohemian grove
”Slavar i framåtskridande ålder eller med misslyckad programmering mördades ritualistiskt och slumpmässigt i den skogsklädda markerna till Bohemian Grove …(bilden). Det fanns ett rum med bojor och tortyr, en opiumhåla, ritualistiska sexaltar, grupporgierum … Jag användes som en” trasdocka” i leksaksaffären och som pissoar i rummet“ golden arches”.

PRIMÄRA MIND CONTROL-CENTERS I USA:

bunker

Den primära eller första tortyren för många barn i västra USA gjordes vid China Lake, Kalifornien (bilden) som officiellt har gått under beteckningarna: Naval Ordinance Test Station (NOTS), Naval Weapons Center (NWC), Ridgecrest (staden i närheten) och Inyo-kern (området). adressen till Nimitz sjukhus är koden “232 Naval Air Weapons Station”. Basen inrättades för att testa ”nya vapen”. Uppenbarligen bestämde marinen att sinneskontrollerade människor var ett viktigt vapen att testa. De flesta ”nya vapnen” som skapades vid China Lake var för det mesta mänskliga robotar som visade sig i stort antal.

Monarch Mind Control utfördes i stora flygplanshangarer på basen som har kunnat inrymma tusentals små burar som är tillräckligt stora för mänskliga spädbarn. Flera 1000 bebisar var en liten kull. Enligt personer som arbetade i hangarerna i hjälpmedelsprogrammet, var många kullar så stora som 2 000 eller 3 000 barn. Många överlevande minns tusentals burar som rymde små barn från tak till golv. Burarna var värmekopplade (elektrifierade i taket, botten och sidorna) så att barnen som var inlåsta inuti kunde få fruktansvärda elektriska stötar i sina kroppar för att träna deras sinnen till att splittras i flera personligheter. Dessa burar kallades Hackspettsgaller. Offret ser en blixt av ljus när hög likspänning appliceras.

Senare används denna ljusblixt med hypnotisk induktion för att få personen att tro att de går in i en annan dimension när de sprängs med högspänning. I Peter Pan-programmeringen berättar programmerarna för slavarna att detta är ”att köra ljuset”. En av de populära trauman efter att det lilla barnet har utstått Hackspettens burar under flera dagar, är att våldta det. Våldtäkten är avsiktligt brutal för att det ska bli så traumatiskt som möjligt. Många av de tekniska personerna på basen är civila.

Argument Debunking Story That 2100 Children Were Rescued From Underground Cages in California – Artvoice

Detta beror delvis på att en del av forskningen som innefattar mind-control, och Illuminatis civila mind-control-experter har kommit och gått från basen. California Institute of Technology i Pasadena är intimt kopplat till China Lakes forskningen (och förresten till Illuminati). Mycket av arbetet på anläggningen är också för underrättelsetjänsterna och inte militären. Underrättelsetjänsterna är ofta civila. En av de saker som utvecklades vid Kaliforniens universitet och sedan implemen-terades vid China Lake var färgprogrammering, som kommer att behandlas senare i den här boken. Rött och grönt upptäcktes vara de mest synliga färgerna för programmering. Olika färgade blinkande lampor användes vid programmering på NOTS. Överlevande av programmeringen minns alla blinkande lampor. Användningen av blinkande lampor har införts i amerikansk kultur av CIA. Om en person går in på barer och platser där band spelar kommer du att märka att flerfärgade lampor blinkar. De blinkande lamporna skapar åtskiljande, särskilt hos personer som är programmerade.

HUR BARN TRANSPORTERAS TILL EN STOR PROGRAMMERINGSPLATS

En lista över större programmeringscentra finns i bilagan, tillsammans med varje webbplats programmeringsspecialiteter. I detta kapitel ges ett exempel på bara en av de baser som används för tidig programmering, den stora och mycket hemliga China Lake -anläggningen i Kalifornien nära Death Valley.

Barnen förs in i China Lake NWC (aka NOTS) bas med tåg, flygplan och bilar. Ett antal av de små flygfält som flyger dessa barn till China Lake har identifierats. En, som inte längre används för att flytta barn, var en privat landningsbana vid Sheridan, OR, som låg bredvid ett stort sågverk. Sågverket hade en överenskommelse om att i hemlighet hysa barnen som hade munnen tejpad. Grannar i området köptes upp och blev varnade för att om de pratade skulle de få problem med att bryta mot den nationella säkerheten. Området har massor av verk förenade med tågspår, som användes för att skjutsa barnen runt. Bundet till detta nätverk var ett katolskt kloster som ligger mellan Sheridan och McMinnville, nära järnvägsnätet.

Coronapandemin en del av globalisternas strävan efter mer makt? – anthropocene

Union Train Station i Portland, OR har underjordiska tunnlar där barn tillfälligt lagrades i burar innan de fortsatte sin resa. Jesuiterna var aktiva i denna del av barnupphandlingen. Katolska adoptionsbyråer (som är många), nunnor som blir gravida, tredje världens föräldrar och föräldrar som kommer att sälja sina barn var alla barnkällor för programmering. När man tänker på hur många korrupta människor det finns och hur många städer som finns på västkusten, hur många barn som produceras av satanistiska uppfödare, illegala invandrare och andra föräldrar som hellre vill ha pengar än barnen, läsaren börjar inse hur det inte var några problem med att producerande satser om 1 000 eller 2 000 barn för Illuminati som arbetade genom underrättelsetjänster som CIA, NIS, DIA, FBI och FEMA. Finders, en gemensam CIA/FBI -grupp skaffade barn till nätverket i åratal. Några av de barn som behövs för programmering ska användas för offrande för att traumatisera dem. (Namnen på några av de människor som arbetar med att skaffa barn för programmering/offren har publicerats i Fritz Springmeiers månatliga nyhetsbrev).

Santa Rosa "FEMA Camp" Drone Flyover...DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition Drone - YouTube

Den hemliga FEMA-landningsbanan vid Santa Rosa har plan som landar och lämnar hela natten. Några av dessa flygningar går österut och landar sedan vid de hemliga 1800-kvadratkilometerna i Lake China Naval Research Base och tros bära barn för programmering.

Abandoned & Little-Known Airfields: California: Santa Rosa Area

Abandoned & Little-Known Airfields: California: Santa Rosa Area

Denna landningsbana kallas SANTA ROSA AIR CENTER. När jag försökte få FAA -information om denna landningsbana spelade de dumma som om den inte fanns, men den är i drift.

Nära Santa Rosa ligger Bohemian Grove. Sydväst om Santa Rosa ligger detta flygcentrum som inte används av allmänheten. Denna flygplats användes nyligen av privata piloter som en F.B.O. Den byggdes under WW II som en utbildningsbas för P-32-piloter och inaktiverades 1952. Efter kriget hyrdes den ut till privata företag (t.ex. CIA). De asfalterade områdena är 4′ betong och kan landa de tyngsta planen som används. Det finns inga byggnader över två våningar i hela området och inget kontrolltorn. FBI har en kontingent i den federala byggnaden i centrala Santa Rosa, och ”FEMA” har en radiostation på flygplatsen. Arméreservatet har också några byggnader i området.

Det pågår dock en mycket hemlig aktivitet under jorden på flygplatsen. 6-7 små plan smyger ut från den slutna basen om dagen, och för en bas av denna beskrivning som är stängd är det mycket intressant. Planen lyfter på kvällen och tänder inte sina ljus förrän hundratals meter upp i luften. The Press Democrat of Santa Rosa publicerade en artikel torsdagen den 22 april 1993 om att den federala regeringen sålde 70 hektar fastigheter öster om flygplatsen. Men när man läser noga kommer landområdet att erbjudas en mängd federala myndigheter. Fastigheten ”användes av FEMA” (707-542-4534). Om man tänker efter, är det osannolikt att radiostationen är en FEMA-sändarstation. Det nära grannskapet till denna hemliga aktivitet till elitens Bohemian Grove gör detta till en intressant plats för studier.

Flygplatsen som används för Bohemian Grove -besökarna ligger norr om Santa Rosa vid Hwy 101, Sonoma County Airport. United Express och American Eagle (som flyger till och från San Jose) flyger in på denna flygplats, som har ett kontrolltorn. År 1964 rapporterades att flygplatsen också hade genomfört cirka 600 militära operationer (antingen start eller landning) per år. Det var vid den här tiden som den federala regeringen ingick ett avtal med Sonoma County Airport för att hjälpa till att betala för att banan ska förlängas, banan ska stärkas och flygplatsen ska uppgraderas på många sätt. Eliten från hela världen flyger in här för att åka till Bohemian Grove, som ligger i Monte Rio-området. Monark-slavar misshandlas regelbundet i Grove för underhållning av Bohemian Grove-medlemmar i sexuellt avvikande -temarum, till exempel det mörka rummet och nekrofilirummet.

Hemlig NWO-orderverksamhet bedrivs i den lilla, mörka loungen med en träskylt som kallar den för U.N.DERGROUND. Slavar jagas i skogen för sport [kallas ‘det mest farliga spelet’], och ockulta ritualer, inklusive spädbarnsoffer hålls utomhus i lunden. Dessa flygfält beskrivs i detalj så att läsaren kan börja fånga nätverket av små plan och flygfält som Monarch-systemet använder för att transportera barn. Barnen droppas in från olika insamlingsställen till China Lake. Monark-slavar, många av dem barn, används själva i detta omfattande system för anskaffning av barn.

Barn används också för att locka och kidnappa andra barn. Tonårsslavar används för att eskortera och transportera små barn på tåg, bussar och flygplan. Det triangulära flygfältet vid China Lake har traditionellt börjat mycket tidigt på morgonen med mycket aktivitet. Nattflygen från FEMA:s Santa Rosa flygfält är ett exempel på inkommande flyg. Flygfältet ansluter till huvudbasområdet via Sandquist Road. Barn landas på detta fält, medan andra körs genom portarna som bevakas av marinen, och andra kommer igenom via järnvägslinjen öst-väst. Det faktum att barn körs genom portarna är inte alarmerande eftersom det finns ett gymnasium, en gymnasieskola och 3 andra skolor inne i det yttersta militära försvarsverket. Några av barn som programmeras stannar i militärbarackerna hos de vuxna (Quonset-hyddor och byggnader med en våning) medan de väntar.

Ett manligt monark-offer kommer ihåg en stor hangarbyggnad vid China Lake med ett betonggolv och rad efter rad med burar hängandes från taket som fyller den stora byggnaden. En av programmerarna var klädd ungefär som en katolsk präst. Den elektriska strömmen som leddes till burarna gjorde ett brummande, som ett elektriskt staket. Det fanns en marmorplatta som fungerade som ett altare där svartklädda människor kunde ta en benhanterande kniv och offra små barn framför de andra barnen i burarna. (Minnen från andra överlevande om platsen kommer att nämnas senare).

MER OM DEN HEMLIGA CHINA LAKE BASE

Charles Manson – WikipediaCharles Manson, (bilden) se märket i pannan! en programmerad monark-slav som fick sin grundläggande första programmering vid China Lake, bodde med sin kult bara 45 mil nordväst om China Lake på de avlägsna gårdarna i Myers och Barker. Scottys slott i Death Valley, Bakersfield, Edwards AFB och Papa Ludo’s Store & Tavern (med sitt hemliga underjordiska programmeringscenter) ligger alla i närheten av China Lake och har alla också programmerat platser. Gamla Route 66 gick vid China Lake, som nu ligger strax utanför US 395. Områdets krog har fått namnet Hideaway. Byggnaden var låg, bort från motorvägen, med en stor obelyst parkeringsplats. Endast människor som visste hur de skulle komma in genom den dunkla ingången på sidan kunde komma in. Hideaway Tavern har varit ett lokalt tillhåll för CIA-männen i China Lake. Det har serverat dem utmärkta biffar. Seal of Solomon - Wikipedia
Salomo hexagram

Basens huvudkontor är känt som Vita huset, och det ser lite ut som ett yachtklubbhus. Nordväst om flygfältet, vid 39-64 & 4-33 E på fyrkartorna, har regeringen byggt ett stort magiskt sigill av Salomo (hexagram) med varje ben 1/4 mil långt på marken.

Hur såg det ut för ett offer i början av 1950-talet i ett NOTS-områdes programmeringscenter? En av byggnaderna i området som användes för programmering beskrevs som att ha ett platt tak och en solbränd exteriör. Ett staket löpte runt byggnaden. Innanför ytterdörren fanns en gammal receptionsdisk av ek. En serie med 3 dörrar som är förbundna med tunnlar passerade igenom. En gick in i en hall och tog sedan av till vänster in i programmeringsrummet. Tunnlar kopplade samman de olika korridorerna.

Programmeringsrummet målades i en bra separationsfärg, vit. I mitten av rummet hängdes burar med schimpanser. Undersökningsbordet var av metall, vilket var kallt för offret, men lätt att tvätta av för skötarna. Offret placerades i burar och kunde observera vita prickar lysa upp i olika prickmönster över dörren på en panel med lampor. De lågfrekventa chockerna för offret samordnades med prickmönstren. (En del av detta hänför sig till domino-programmering.) En skötare övervakade hela scenariot på diagram, medan barnet upprepade gånger traumatiserades av lågspänningsstötarna. Nålar petades in i barnet, rummet blev mörkt och tändes sedan. Röster sa: ”Älska mig, älska mig inte”. Detta var en del av ”love me, don’t love me” -delen av programmeringen. ”Bra tjejer rider på de silverfärgade vingarna”. Detta var för att bygga upp förmågan att villkora offren från offer via elchocker. KVÄLJANDE!!!!!


Även om dessa militära anläggningar är förstörda eller kommer att förstöras, pågår fortfarande en intensiv människohandel vid den södra gränsen mot Mexico. Detta är något våra medier sällan berättar om att pågår, varför jag ska lägga in bilder härifrån så ni får se vad som pågår just nu.
Och – nu förstår du väl varför Trump ville bygga en mur?

Migrant kids in U.S. detention are separated from adults for their own safety, says former immigration judge | CBC Radio

From bad to 'sheer inhumanity': Detention conditions for migrants worse under Trump, advocates say  First peek: Immigrant children flood detention center

Photos Show Migrant Children in Cages Under Both Trump and Obama

Plea to free children from 'chemical cages'  PolitiFact | Tweeted photo inaccurately indicates boy 'caged' by federal government

Här är några av de största programmeringsplatserna:

29 Palms, CA

Area 51 (Dreamland, Groom Lake), NV — Area 51 är också känt som Dreamland. Det finns ett antal omfattande underjordiska anläggningar i området. Detta var en av de första genetiska forskningsanläggningarna i USA och kanske den första stora genetiska forskningsanläggningen. Människorna/arbetarna och offren förs in med flygplan och tunnelbana. De värsta fallen av UFO/främmande typer av monark-programmering kommer från Area 51. Äggen från slavar skördas och konstiga genetiska varelser utvecklas från de mänskliga äggen som har blandats genetiskt med andra saker.

Bethesda, MD — Bethesda Naval Hospital

Bingham, UT — Ett hus i rött tegel, som var ett slutet prostitutionhus. Byggnaden användes för KKK-programmering (KKK = KuKluxKlan). Barnporr producerades i källaren, och på övervåningen servade programmerade barnslavar KKK-medlemmar. KKK-aktiviteten i området ansluter sig till Illuminati-kontrollerade Kennecott Copper Co. (alias Utah Copper Co.) Russell G. Frazer, chef för Bingham’s Klavern & läkare för Kennecott Copper Co. gjorde elchocken för att dela personligheterna.

Schwarzwald, Tyskland

– För att USA-UK och Tyskland gör så mycket programmering, och några av människorna i USA programmerades i Storbritannien, Tyskland eller i Ryssland, det är värt att nämna några av de tyska programmeringsplatserna Ett antal vittnen rapporterar om flera slott i Schwarzwald som används för programmering och ritualer. Basal, Sw. på gränsen till Tyskland är ett viktigt Illuminati-centra. Frankfurt, Berlin och Zürich är alla viktiga programmerings-/ritualplatser. Jesuiterna och de katolska kyrkorna är mycket aktiva i programmering i Tyskland.

Boulder, CO

— Huvudkontoret för EMC, en typ av elektromagnetisk mind control som sänds för att ändra amerikanernas tänkande och för att kontrollera slavar.

Butner, NC

Center of Correctional Research, alla typer av mind control utförs och experimenteras med och på de intagna.

Camp Peary, VA

– The CIA’s The Farm ligger på en smal remsa mellan York och James Rivers nära Williamsburg, VA, som används för programmering av CIA-slavar. De har byggnader i rött tegel och liknar ett litet college. Det officiella krytonymet var ISOLATION. Människor som tas in, som inte vet var de är, för utbildning kallas Black Trainees.

China Lake Naval Research Base (Inyokern), CA

– Denna anläggning hade en lanthandel och hangarer och ett sjukhus (adressen till sjukhuset är koden- 232 Naval Air Weapons Station) som alla erbjöd platser för programmering. Denna plats har varit i drift sedan början av 1950-talet. Ett stort antal barn (grupper om 1000 eller 2 000 eller 3 000 barn kördes genom denna anläggning åt gången. Denna anläggning gjorde mycket av de ursprungliga trauman och sinnesdelande tortyrerna som skapade MPD. Andra anläggningar specialiserade sig sedan på ytterligare programmering som då skiktades ovanpå den ursprungliga China Lake-programmeringen. Mycket avhumanisering i burar gjordes till ett stort antal små barn på China Lake Naval Facility. Nimitz sjukhus gjorde drogtester av barnen innan de programmerades.

Colorado Springs, CO

— ALEX-systemets programmering och sluttider Militärprogrammering kommer ut från Colorado Springs och är ansluten till NORAD. En av Colorado -platserna gör utomjordisk programmering med falska UFOs.

Dillsboro Nike Base

— Monark-programmering av många slag

Disneyland, Kalifornien

– Disneyland har varit en off-site för Illuminati och satanistiska ritualer under flera år. Programmeringen har fortsatt att använda Disneyland som en stor rekvisita för programmering. Många av Disney-filmerna används för programmering, och vissa Disney-skript är speciellt anpassade för Monarch-slavprogrammering. Peter Pan-programmeringen kan använda fartyget. Rymdprogrammering kan använda rymd rekvisita. Den satanistiska programmeringen kan använda slott. Massor av spegelprogrammering görs på Disneyland och Disneyworld. Det finns också Magic Mountain-programmering, och programmering med hjälp av Around the World Dolls och dess temasång. Några av Wizard of Oz och Cinderella-programmeringen gjordes också på Disneyland med kostymer. Barn tas till Disneyland för att göra dem redo för manus.

Disneyworld, FL

— Disneyworld skapades som den östra motsvarigheten till programmeringsanläggningen Disneyland. En av åkattraktionerna i Disneyworld spelar ”It’s a small, small world” som är ett Disneyland-utvecklat programmeringstema.

Med. Campbell, KT

— Basprogram finns här.

Med. Detrick, MD

– engagerad i medicinska/biologiska experiment

Med. Holabird, MD

— Den här platsen finns inte längre, utan var Army Intelligence School. CIC använde skolan. Platsen var känd som ”Fågeln”.

Med. Hood, TX

– programmering med militär användning av Delta Monarch-slavar gjordes här.

Med. Huahuachua, AZ

– HQ för Army Intelligence.

Med. Knox, KT

— The 1st Earth Batt. utvecklades här.

Med. Lewis, WA

– involverad i den psykiska krigföringsdelen av Monarch Programming.

Med. McClellen –

Ft. Meade, MD

National Security Agency skapades den 4 november 1952. Huvudkontoret var Fort Meade, VA. National Security Agency (NSA) sysselsätter tiotusentals anställda och har en större budget än CIA. Det har också hållits mycket mer hemligt, medan CIA har använts som fallande killen för att skydda National Security Agency:s rykte. I slutet av 1960-talet, under Operation Minaret och Program Shamrock, började NSA och dess brittiska motsvarighet GCHQ övervaka mycket av kommunikationen inom USA och Storbritannien.

NSA övervakar alla amerikanska samtal via datorer med hjälp av trip-ord, specifika namn, specifika adresser, specifika telefonnummer, etc. NSA har flera datorer för att spela in alla miljontals konversationer som datorerna har granskat och ansett värda att spela in. Hur kan NSA utnyttja miljontals inspelade telefonsamtal?

Vilken underrättelsebyrå skulle kunna behandla så mycket information på ett adekvat sätt? Dessa organisationer övervakar nu all kommunikation inom båda länderna. Minst en kongressledamot blev upprörd över att hans telefon buggades av NSA. (se David Corns artikel, ”The case of the bugged senator” i Nation, 6 februari, ’89, s. 152.)

NSA har utvecklat ett fiberoptiskt nätverk som kallas Internet-datornätverk. En orange bok används för att ange några av NSA:s säkerhetsnivåer. En informatör i National Security Agency uppger att etableringstidningar som Wall Street Journal och New York Times används för att kommunicera hemliga meddelanden som placeras i önskade annonser, jargongord i ledare och via andra metoder. På grund av en del av vad den här personen berättade för mig har jag gett några möjliga exempel i detta nyhetsbrev på hur människor kan använda tidningarna för hemliga meddelanden. Till exempel kan det vara en signal att använda Michael Jackson med händerna och göra någon typ av tecken. Manfried Adler och den amerikanska senatskommittén som undersöker CIA fann att 90 % av CIAs hemliga meddelanden överförs via media med hjälp av kodade texter och bilder. Ett upphöjt pekfinger eller två upphöjda pekfingrar medan en högtalare talar betyder att meddelandet är ett frimurarmeddelande som kommer från en frimurartalare. Illuminati använder kodord inom de stora etableringspappren för att varna sitt folk om vad de ska göra med ekonomin. På detta sätt kan människor i Illuminati ta lämpliga gensvar.

Goddard Space Flight Center

-programmering av NASA-spegeltema

Grissom AFB, IND —

Hollywood, CA

— En av programmerarna brukade vara Anton Lavey. Han hade anhängare som skulle uppfylla hans önskemål. LaVeys barn var naturligtvis också programmerade. Hans egna flickor har deltagit nakna i satanistiska ritualer redan som små barn.

Homestead AFB, FL—

Kirkland AFB, NM—

Lamp, MO

— Det här har varit platsen för ett CIA nära-döden traumacenter där slavar programmeras. Det är ett FoU-center för CIA där de kan ha sexuell perversion eller få droger de vill ha. Detta har också varit en stor kokainförsörjningsdepå. Hal Meadows var chef för detta centrum som är djupt inne i skogen omgiven av stugor med utsikt över en liten djup sjö. En grusväg leder till platsen som är inhägnad och välbevakad. Hal Meadows adress var Box 27, Lampe, MO 65681.

Langley, VA

— Slavar för underrättelsetjänsens önskemål. Också platsen där NASA fejkade några av månlandningsfilmerna.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: