Militären avrättade Tom Hanks

Skådespelaren Tom Hanks har lämnat jorden, dödad av en militärdomstol som fann honom skyldig till pedofili och utsättandet av barn för hot.

Den 12 juni grep den amerikanska militären Hanks efter att ett plan som han hade chartrat i Grekland, där han innehar dubbelt medborgarskap, landade på Malpensa flygplats i Milano, Italien, där Hanks hade planerat att delta i en utländsk filmfestival.

U.S. Army 173rd Airborne Brigade Soldiers head into the field to take part  in exercise Immediate Response September 14, 2015 in Slunj, Croatia.  Immediate Response is a multinational field training exercise in

4K) Advanced Air Bombardier Learjet 75 Flight (SJC-HHR) - YouTube

Amerikanska militära källor berättade för RRN att medlemmar av 173rd Airborne Combat Brigade (övre bilden) och INTERPOL väntade på Hanks ankomst när Learjet 75  (bilden) nådde flygplatsplattan. Med dragna vapen gick de ombord på planet och


Tom Hanks (v) och Peter Scolari (h)

hittade Hanks sittandes bredvid sin vän sedan länge, Peter Scolari, som

tillsammans med Hanks år 1980 spelade i TV-serien Bosom Buddies (bilden), där duon porträtterade transvestiter som bodde i en kvinnlig internatskolas sovsal. Hanks skulle senare säga att det var hans favoritroll, och att bära kvinnokläder fick honom att känna sig mer manlig.

Lockheed Martin C-130J Super Hercules - WikipediaMilitären släppte Scolari men försåg honom med handfängsel och ledsagade genast Hanks ombord på en väntande C-130 (bilden), som var tvungen att tanka två gånger för att nå Diego Garcia, där Office of Military Commissions har byggt ett fängelse nära sin bas för B2-bombplan. Efter landningen placerades Hanks i en arresteringscell för att invänta sin militära domstol.

America's Military Base on Diego Garcia: What's Next? - Global Research

Tio dagar senare, hade Hanks sin dag i domstolen, med U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps som presenterade bevis som kopplade Hanks till en barnsexhandelsring, som enligt militären, hade arbetat i det fördolda under 30 års tid. De visade många elektroniska apparater – bärbara datorer och mobiltelefoner – som innehöll fotografier och videor av Hanks som var upptagen med sexuellt umgänge med manliga barn som uppenbarligen befann sig under samtyckesåldern.


Den hemska sanningen om ett läkemedel som kallas ”Adrenokrom” – utvunnet från blodet på torterade och offrade barn


Andra videoklipp visade att Hanks var involverad i adrenochrome fester, sammankomster där den liberala eliten och Hollywood-A-eliter kom och injicerar sig själva med en ogudaktig kemisk blandning gjord av oxiderat adrenalin, som är utvunnet ur skrämda och torterade barn och syntetiska opiater. De som deltar i den luciferiska ritualen tror att blandningen förhindrar sjukdom och förlänger livet, och förbättrar sexuell skicklighet.

Tom Hanks and Lady Gaga Go Glam Rock For in 'SNL' Promo - YouTube

En video visade Hanks och sångerskan Lady GaGa (bilden) som injicerar varandra samtidigt som ett osynligt barns skrikande dödstjut ekade i bakgrunden.

Militärens åtal byggde på 50 videoklipp och 2 000 bilder, berättade källor till RRN.

NAMbLA Voice of the North American Manboy Love Associatiorn JOE BIDEN FOR  PRESIDENT Joe Biden Set to Announce Presidential Exploratory Committee |  Joe Biden Meme on ME.ME

När Hanks tillfrågades om han hade något att säga till sitt försvar, visade han ingen ånger för sina brott, och berättade för domstolen att umgänge mellan vuxna och barn var ”naturligt,” och att han stolt stödde NAMBLA, (North American Man-Boy Love Association) en nordamerikanska man-pojke-kärleksförening, en pedofili- och homosexualitet förespråkande organisation i USA.

Tribunalen förklarade att Hanks tilldöms dödsstraff och bad att hans straff skulle genomföras snabbt.

”Min död kommer inte att stoppa någonting; vi finns överallt, sade Hanks.

Tre dagar senare, fick Hanks en annan injektion än adrenochrome. Han spändes fast på en gurney och fick pankuroniumbromid injicerat med kaliumklorid och Midazolam i sina vener. Om något adrenochrome förblev i hans blod, var det inte tillräckligt för att skydda honom mot en dödlig injektion.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. En fantastiskt bra översättning med bilder och text. Hoppas att fler får möta hans öde som dödat så många barn i värlsen. Vi borde bojkotta hela den amerikanska filmindustrin, så de går i konkurs.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: