COVID-19: Offentlig kris eller opportunistisk marknadsföringskampanj – Den viktigaste artikeln hittills

Covid 19 Fact or Fiction with David Martin | TotalHealth TV - YouTube

2021-07-24

COVID-19: Offentlig kris eller opportunistisk marknadsföringskampanj – Den viktigaste artikeln hittills – POLITISK MOONSHINE (politicalmoonshine.com)

Introduktionen till den här artikeln publicerades igår kväll på sociala medier och orden är inte en överdrift – Det här är utan tvekan den viktigaste artikeln jag har skrivit hittills respektive den bedrägliga COVID-19-pandemin. Jag skulle uppmuntra dig att göra två saker – läs den här artikeln i sin helhet och titta sedan på intervjun när du har mer tid. Jag sparar dig förmodligen ungefär en timme här och transkriptionen är parafraserad – mer om det tillfälligt – och det är helt grundligt. Det står som pseudo-transkription eftersom jag för det mesta fångar fullständiga direkta eller nära fullständiga direkta citat; men för att hålla informationen flytande för läsarens skull krävdes omformulering och formatering i vad som i slutändan kommer att bli cirka 12-14 timmars projekt.

Dr. Martins vittnesmål gjorde det till mig med hjälp av en omtänksam läsare som vänligt skickade det för några veckor sedan – @Sanity2016 på Gab – och ”min kille”, som också skickade med det som sannolikt hämtat från Lin Woods Telegram-flöde.

Detta är David E. Martin, phd och hans företag grundades 1998 kallas MCAM International Risk Management. Du kommer att lära dig mer om Dr. Martin och MCAM från Martins vittnesmål. Jag kommer att spendera mer tid efter detta stycke lära mig mer om MCAM och Martin.

Jag hänger min hatt på Dr. Martin för tillfället på grund av arten av hans arbete och det tidigare ryktet för hans outfit som det presenteras. Däri kan hela hans faktauppsättning bevisas av amerikanska patent och patentlag. I stort sett som genetiska bevis gör detta bevisen helt tillförlitliga för den mest robusta bevisstandarden som är lämplig för en domstol. Från hans faktauppsättning drar vi ner på monumentalt viktiga positioner och bekräftelser av dem.

Jag hänger också min hatt på Dr. Martin eftersom jag etablerade i de första andra fjärde femte och sjunde artiklarna [och andra] i denna massiva serien, att patent och patentdelningsavtal var grundläggande element till den bedrägliga COVID-konstruktionen som jag har kartlagt på ett sätt som saknar motstycke i noggrannhet, exklusivitet och unikhet.

Kort sagt, patentet är där jag började i allt detta – det var det som satte de ursprungliga undersökande vektorerna från vilka otaliga andra uppstod – så att få bekräftelserna i samma exakta sammanhang är ovärderligt och ger oss full cirkel. Bevisen på patent kommer också med stöd av den stränga karaktären hos U.S. Patent Office och det presenterar i det offentliga registret för tillgång till någon.

Dr. Martins inneboende värde för hela kroppen av Moonshine-arbetet är att det är grossistnivåbekräftelse av kritiska och grundläggande positioner över hela linjen och genom att överbrygga Moonshine positioner till konkreta bevis – patentansökningar.

Ett varningens ord framåt

Arten av denna fråga är mycket komplex och det ger mycket teknisk läsning utöver komplexiteten som är den bedrägliga COVID-konstruktionen själv. Dessutom är den lång – riktigt lång. Det var en lång intervju.

Den kommer inte att vara till för alla men återigen, den är det som gör denna pandemikonstruktion så effektiv. En rekommendation är att kanske läsa den mer än en gång om saker fortfarande är oklara och videon inte hjälper.

Detta är också för den informerade läsaren; särskilt för veteran Moonshiners eftersom den här artikeln inte är platsen för att rekapitulera hela bakgrunden eller ens en del av den. Vi måste slå i marken och löpa här.

Bara på Moonshine-webbplatsen finns det hundratals artiklar, videor och grafik för att stödja och förklara alla dessa olidliga detaljer.

Bekräftelser från Dr. David Martin, PhD

Vad som följer är en parafraserad transkription av Dr. Martins intervju med Reiner Fuellmich den 09 juli 21. Det är länkat längst ner.

Den parafraserade transkriptionen är sammanflätad med Moonshine kommentarer och noteras i enlighet därmed. Den visas också i […] hakparenteser. När vi går igenom transkriptionen, ska jag ange Moonshine positionerna i enlighet därmed och de tjänar till att ge mening och tiebacks.

För att betona dr Martins poäng, ska jag understryka dem.

All följande information kommer direkt från Dr. David E. Martin från MCAM International Risk Management utom var och hur Moonshine-innehåll visas som nämnts ovan.

Ur företagssynpunkt och sedan 1998 har MCAM varit världens största undertecknare av immateriella tillgångar [saker du inte fysiskt kan äga eller röra som DNA-genomsekvensering etc. – tänk immateriell egendom] som används i finans i 168 länder; majoriteten av länderna runt om i världen.

MCAM:s försäkringssystem inkluderar hela korpusen av alla patent, patentansökningar, federala bidrag, upphandlingsregister, e-statliga register etc.

Återigen, detta är full cirkel för Moonshine arbete eftersom 100 % av våra undersökande vektorer öppnade genom den enkla frågan om cui bono i förhållande till Remdisivir, ett Gilead Sciences läkemedel identifieras som den första effektiva behandlingen av SARS-CoV-2. Jag brydde mig helt enkelt om att veta mer om vem som skulle dra nytta av behandlingen av detta märkligt tidsbestämda utbrott, vilket förvärrades av mina ursprungliga misstankar och nästan skrattretande som mellan jul och nyår, när större delen av västvärlden återhämtade sig från en semester inför nästa. Jag hakade på omedelbart, har arbetat med det sedan dess och allt började med patentet.

MCAM har förmågan att spåra vad som händer och vem som är involverad i vad som händer; och MCAM övervakar en rad tematiska intressen för en rad olika organisationer, individer och för MCAM:s egen kommersiella användning i förhållande till tre underhållna globala index som är de bäst presterande storbolags- och mid cap-aktieindexen i världen.

Kom ihåg att Moonshine-arbetet är tungt lastat med private equity-vektorer och bevisen relaterade till dem. Specifikt har vi nollat in på BlackRock och Vanguard Group och vidare, Moonshine spårar överlappningar av DOJ, advokatbyråer och private equity hela genom det nebulous stulna valet och mer.

MCAM:s verksamhet är att övervaka den innovation som sker runt om i världen och specifikt att övervaka ekonomin för den innovationen; och i den utsträckning som ekonomiska intressen tjänas, rubbas företagens intressen osv.

MCAM:s verksamhet är innovation och dess finansverksamhet.

MCAM har granskat de över 4 000 patent som har utfärdats kring SARS-CoV-2-viruset och gjort en mycket omfattande översyn av finansieringen av alla manipulationer av coronavirus, vilket gav upphov till sars som en underklass av beta coronavirusfamiljen.

I ett kritiskt dokument som varit offentligt tillgängligt sedan våren 2020 tog MCAM den faktiska rapporterade gensekvensen, som enligt uppgift isolerades som ett nytt coronavirus som anges som sådan av ICTV [International Committee on Taxonomy of Virus of the WHO] och granskade informationen mot de patentregister som fanns tillgängliga från och med våren 2020 och fann över 120 patenterade bevis som tyder på att deklarationen av ett nytt coronavirus faktiskt var helt en felaktighet.

Detta är en liten avvikelse från Moonshine positionering med tanke på att vi har etablerat en faktisk utsläpp av en bio-WMD i en krigshandling i förhållande till utbrottet av ett nytt coronavirus. Ingen mening går förlorad; men eftersom Dr. Martin kommer att fortsätta att förklara varför ett faktiskt utbrott aldrig ens krävdes – det är lika vanligt som att programmera en dator – och det bär hårt på andra grundläggande, pelare Moonshine positioner; särskilt de för PCR-testet till avsiktligt höga cykeltrösklar och denna dynamik som fungerar som den primära datadri drivkraften [infektions- och dödlighetsdata som skördats från samsjuklighet (influensa/ pnumo, diabetes, hjärtsjukdomar och fetma)] för den bedrägliga COVID-konstruktionen.]

Det fanns inget nytt coronavirus; det finns otaliga mycket subtila modifieringar av coronavirussekvenser som har laddats upp. Det fanns inget enda identifierat nytt coronavirus alls.

Förstå vad Martin säger eftersom det är samma sak som jag har påmint om – de isolerade aldrig gensekvensen SARS-CoV-2 i förhållande till PCR-testet och därför skulle ett brett spektrum av patogener utlösa falska positiva resultat och detta är utöver de felaktiga cykeltrösklarna, som gör exakt samma sak – producerar falska positiva i överflöd. De levererar nödvändiga data i spader. De driver pandemin av bedrägliga data.

MCAM fann register i patenthandlingarna över gensekvenser som tillskrivs nyhet som gick till patent som söktes så tidigt som 1999.

Martin förlänger vår tidslinje tillbaka till 1999 – det finns inget nytt eller nytt om SARS-CoV-2 eller verkligheten i denna bedrägliga pandemi.

Det här var inte bara en roman, den har faktiskt inte varit ny på över två decennier.

Fram till 1999 tillämpades ämnet coronavirus i förhållande till patenterings-verksamheten kring coronaviruset unikt på veterinärmedicinska vetenskaper.

Det första vaccinet som någonsin patenterats för coronavirus söktes faktiskt av Pfizer. Ansökan om det första coronavirusvaccinet var specifikt för S-spikproteinet, vilket är exakt samma sak som vi påstås ha rusat in i uppfinningar.

Den första ansökan lämnades in den 28 januari 2000; för 21 år sen. Därför är tanken på att vi mystiskt snubblade på vägen för att ingripa den med vacciner, inte bara skrattretande utan den är tvivelaktig.

Timothy Miller, Sharon Klatfer, Albert Paul Reid och Elaine Jones lämnade in den 28 januari 2000 vad som slutligen utfärdades som det amerikanska patentet 6372224, som var spikproteinvirusvaccinet för hund coronavirus, som är en av de många formerna av coronavirus.

Det tidiga arbetet fram till 1999 var till stor del inriktat på vaccin för djur där Ralph Barics arbete med kaniner vid University of North Carolina och kaninen cardio myopati som är förknippat med betydande problem bland kaninuppfödare, och hund coronavirus i Pfizers arbete, för att identifiera hur man utvecklar S-spikprotein målkandidater som ger upphov till de uppenbara bevis som säger att varken coronavirus begreppet om ett vaccin eller principen om coronaviruset själv som en patogen av intresse med avseende på spikproteinets beteende är något nytt alls. Faktum är att den är 22 år gammal baserad på patentfiler.

Moonshine arbete har täckt Barics och UNC:s engagemang i stor utsträckning och genom inlämnade patent har vi otvetydiga bevis på eftertanke för en bedräglig pandemi med Baric och Fauci i partnerskap som du kommer att se i nästa och som länkar tillbaka till hans tidigare etablerade och kontroversiella HIV-arbete och som också omsluter en hel mängd andra som vi också har identifierat.

Mer problematiskt och oerhört är att Anthony Fauci och NIAD fann att coronavirusets formbarhet var en potentiell kandidat för HIV-vacciner. Därför är Sars faktiskt inte en naturlig progression av en zoonotisk modifiering av coronavirus.

Snarare och mycket specifikt, 1999 enligt en patentansökan inlämnad den 19 apr 02, finansierade Anthony Fauci forskning vid UNC Chapel Hill (Ralph Baric) specifikt för att skapa ”ett smittsamt replikationsdefekt coronavirus som var specifikt riktat mot mänskligt lungepthelium.” Med andra ord gjorde vi Sars och vi patenterade den den 19 apr 02 innan något påstått asiatiskt utbrott, som följde flera månader senare.

Det patentet utfärdades som amerikanskt patent 7279327 och lägger tydligt ut i mycket specifik gensekvensering det faktum att vi visste att Ace-2-receptorn, Ace-2-bindningsdomänen, S-1-spikproteinet och andra element associerade med Sars inte bara konstruerades utan kunde modifieras syntetiskt i laboratoriet med inget annat än gensekvenseringsteknik som tar datorkod och förvandlar den till en patogen eller en mellanliggande patogen.

Varje bit av vad Fauci, et al och de äldre medierna har berättat om dessa komponenter som om de vore ”nyheter” eller en roman, representerar den medvetet för Kommissionen för bedrägeri och faller under RICO. All information var årtionden gammalt och känt.

Detta är gammalt från våren 2020.

Den tekniken finansierades uteslutande i början som ett sätt för oss att faktiskt utnyttja coronaviruset som en vektor för att distribuera HIV-vaccin.

MCAM ombads att övervaka brott mot brott mot biologiska och kemiska vapen i början av 2000 och kom ihåg mjältbrandshändelserna i september 2001, som en del av en utredning som gav upphov till kongressens undersökning av mjältbrandsursprunget och ovanliga aktivitet kring en potentiell mjältbrandsmedicinbehandling av Bayer. Och under hösten 2001 började MCAM övervaka ett enormt antal bakterie- och viruspatogener som patenterades genom NIH, NIAID, U.S. AMRID [militär] och ett antal andra samarbetande internationella organ.

MCAM:s oro var inte bara coronaviruset som ses som ett hanterbart medel för potentiell användning som en vaccinvektor, men det har också mycket tydligt betraktas som en biologisk vapenkandidat.

MCAM:s första rapport om detta inträffade före Sars-utbrottet under senare delen av 2001.

Viktigt, kom ihåg att coronaviruset är en cirkulerande patogen inuti den etablerade virusmodellen med en sekvens av proteiner som har cirkulerat under mycket lång tid. Det är inte nytt för det mänskliga tillståndet eller under de senaste två decennierna; och efter det påstådda Sars.utbrottet i Kina 2002-2003 gav det upphov till en mycket problematisk ansökan från april 2003 från den amerikanska CDC.

Förutom att lämna in hela gensekvensen för vad som blev Sars coronavirus, vilket är ett brott mot U.S. Code 35-101kan du inte patentera ett naturligt förekommande ämnevilket innebär att om ett patent lämnas in och ämnet inte är naturligt ergo det var konstgjord ergo det är ”bioengineered” eller ett biovapen, kommer det att diskvalificeras.

U.S. Code 35-101 överträdelse var U.S. patent 7220852, som också hade en serie derivatpatent associerade med det ,och det här är patentansökningar som bröts isär eftersom de var av flera patenterbara ämnen.

Dessa patent inkluderar U.S. patent 46592703p [detta är CDC preliminära patentansökan och det finns inte en giltig uppgift under detta patentnummer hos den amerikanska regeringen; men det hittades citerat i andra artiklar] och 776521, som täckte gensekvensen av SARS coronavirus och sättet att upptäcka det med RTPCR.

Detta är problematiskt eftersom om man äger för både patentet på genen och för upptäckten av det finns det en listig fördel med att kontrollera 100 % av försynen av inte bara viruset självt utan också dess upptäckt och därmed ge hela vetenskapliga och ha meddelandekontrollen.

Detta är avgörande eftersom det stöder Moonshine positioner att den konstruerade bedrägliga pandemin innehåller redundanta systemkontroller som tillåter dess facilitatorer att få pandemin att dyka upp och försvinna när och hur som helst.

Detta patent söktes av CDC och motiverades som möjliggör utbredd forskning om coronavirus men detta är en ren lögn eftersom patentet avvisades två gånger och sa att viruset var opatenterbart eftersom gensekvensen redan var offentlig.

Före CDC:s patentansökan fann det amerikanska patentverket 99,9 % identitet med det redan befintliga coronaviruset i det offentliga området. Sedan, över avslaget på patentgranskaren och efter att ha betalat en överklagandeböter 2006 och 2007, körde CDC över patentverkets avslag på deras patent och fick slutligen 2007 patentet på Sars coronavirus.

På Moonshine tidslinje och som förklaras i Farligt ändra obekväma regler, en av flera artiklar som fångade ögonen på Lin Wood, Denna CDC-åsidosättning är viktig eftersom den gränsar till Obamas första mandatperiod i januari 2009 och den verkställande order som George W. Bush gav honom i förhållande till amerikanska biovårdssystem och det resulterande moratoriet för vinst av funktionsforskning; och vad vi identifierar som Monaco-memot som förordnade ett biosäkerhetsstopp vid amerikanska biovårdsanläggningar. Moonshine hävdar att stand-down tillät off-shoring av GOF-arbete till WIV i Wuhan.

Detta översätts till varje offentligt uttalande från CDC som görs om att detta ligger i allmänhetens intresse, är falsifierbart genom sin egen betalda ”muta” till Patentverket. Detta är inte något subtilt och ännu värre, de betalade en extra avgift för att hålla sin ansökan privat.

Kritiskt viktigt är att ”faktagranskare” har sagt att det nya coronaviruset SARS-CoV-2 skiljer sig från CDC-patentet. När man tittar på gensekvensen i CDC:s ansökningar 2003, 2005 och 2006 finns identiteten i intervallet 89-99 % i gensekvensen och överlappar i vad som kallas den nya subkladen av SARS-CoV-2.

Kärnbeteckningen Sars coronavirus, som är klad av beta coronavirus familjen, och subclade av SARS-CoV-2 måste överlappa ur skattesynpunkt. Översatt betyder det att du inte kan ha en SARS-beteckning utan att den först är SARS.

Detta gör ”faktakontroll” bortom den bokstavliga trovärdigheten hos de publicerade sekvenserna och bortom trovärdighet i förhållande till ICTV-taxonomin eftersom det tydligt anger att det är en subclade av kladen av sars coronavirus.

På det problematiska datumet den 28 apr 03, 3 dagar efter att CDC lämnade in patentet på sars coronavirus, lämnade Sequoia Pharmaceuticals, som grundades i Maryland, in ett patent på antivirala medel vid behandling och kontroll av infektioner genom coronavirus.

Sequoia Pharmaceuticals och slutligen Ablynx Pharmaceuticals rullades in i Pfizers, Crucells och Johnson & Johnsons egna innehav [private equity].

Den självklara och logiska frågan blir hur man skulle kunna ha patent på både sjukdomen och behandlingen med bara 3 dagar däremellan?

Amerikanska patentnummer som utfärdats 7151163 till Sequoia Pharmaceuticals har ett annat problem, vilket är att det utfärdades och publicerades innan CDC-patentet om coronavirus faktiskt tilläts. Detta utesluter helt och hållet alla utanför patentinnehavarna från att få tillgång till den information som kommer ihåg att CDC hade betalat för att hålla sin information privat förutom att stå helt antitetisk mot sitt statliga syfte för att lämna in patentet.

Det är omöjligt att patentera något som behandlar något som inte hade publicerats eftersom CDC hade betalat för att hålla det hemligt.

Detta är den exakta definitionen av brottslig konspiration, svindleri och maskopi – överträdelser enligt RICO-stadgan – och det är inte teoretiskt utan etablerat med påvisbara och obestridliga bevis. Det är otvetydigt BEDRÄGERI som jag har sagt och evidensiering börjar omedelbart efter att Covid-19 identifierades först offentligt den 27 december 19 [en oöverträffad katalog med hundratals och hundratals artiklar, grafik och videor.]

RICO, kriminell konspiration och bedrägeri är där vi har hängt Moonshine hatten med absolut trohet.

Skapad januari 2021

Du kan inte ha information i framtiden, informera en behandling för något som inte fanns.

RICO-mönstret etablerades först i april 2003 för det första coronaviruset och utspelades till exakt samma schema när vi ser SARS-CoV-2 verka sammanfalla med att Moderna får spikproteinsekvensen via telefon från Vaccine Research Center på NIAID före definitionen av den nya subkladen [identifiera en produkt av ett virus som ännu inte identifierats.]

Hur behandlar man en sak innan man har grejen?

Den 5 juni 08 och som sammanfaller med DARPA:s aktiva intresse för coronavirus som ett biologiskt vapen, lämnade Ablynx – nu en del av Sanofi – in en serie patent som specifikt riktade in sig på vad vi har fått höra är det nya inslaget i SARS-CoV-2-viruset. Specifikt riktade de in sig på den polybasiska klyvningsplatsen för SARS-CoV-2 spikprotein och Ace-2 receptorbindningsdomän, som påstås vara ny för SARS-CoV-2 och allt detta patenterades den 5 juni 08.

I följd utfärdades dessa patent mellan den 24 november 15 och 2016, 2017 och 2019 [inte 2018]. År 2015 kom det amerikanska patentet 9193780 ut efter det funktionsmoratorium som refererades i Moonshine-artikeln Dangerously Changing Inconvenient Rules som ger drivkraften att offshore arbetet till Wuhan Institute of Virology i Wuhan, Kina. Det kom också ut efter MERS-utbrottet i Mellanöstern.

Därefter under 2016, 2017 och 2019 har vi en rad patent som alla täcker RNA-strängarna och delkomponenterna i gensträngarna och de utfärdades alla till Ablynx och Sanofi. CrucellRubius Therapeutics, Children’s Medical Corporation [information inte identifierbar] och otaliga andra som Ludwig Maximillian University i München, Protein Science Corporation, Dana Farber Cancer Institute, University of Iowa, University of Hong Kong, Chinese National Human Genome Center i Shanghai som alla identifierar sig i patentansökningar från 2008-2017 varje attribut som påstås vara unikt publicerat i den enda referenspublikationen för det nya fladdermus coronavirus avslöjar naturliga införanden av S-1, S-2 klyvningsplatsen för spikproteinet och möjligt rekombinant-3 ursprung SARS-CoV-2-viruset.

I den uppsats som rutinmässigt används för att identifiera SARS-CoV-2, om man tar vad de påstår sig vara nytt, finns det 73 patent utfärdade mellan 2008-2019, som har de element som påstås vara nya i SARS-CoV-2 och specifikt när det gäller den polybasiska klyvningsplatsen, Ace-2-bindande domänen och spikproteinet.

Återigen knyter detta tillbaka till Moonshines kritiska tidslinje över Obamas första mandatperiod genom den viktigaste tidsperioden i samtida amerikansk historia – mitten av januari 2017.

2015 – Obama gör ett uppenbart undantag från befintlig politik genom att låta Fauci finansiera coronavirusforskning på 3,7 miljoner dollar vid Wuhan-laboratoriet som förväntas läcka viruset.
17 januari 2017 ökar Obama finansieringen med 171 milj. dollar till WHO som finansieras och kontrolleras av Bill Gates och Kina.
17 jan Obama minskar finansieringen till CDC.

Barack Obama, Susan Rice och Joe Biden deltog i ett möte privat och diskuterade om att göra investeringar ”enligt boken”. Susan Rice skrev ett PM om mötet. Sally Yates (amerikansk advokat) får en första notering om fallet med Flynn.

11 jan: Dr Faucy uttalade offentligt: Under ett forum om beredskap för pandemi vid Georgetown Univeristy sa Fauci att Trump-regeringen inte bara kommer att anklagas för globala hälsohot som influensa och HIV utan också för ett överraskande utbrott.
13 jan; Tidigare samordnade MSM läckaget om falskt Flynn / Ryssland för att förhindra presidentens övergångsmöte där generallöjtnant Michael Flynn deltog.
13. jan. Senare införingspunkt för den false flag virala plandemiska politiska konstruktionen som inträffade under obligatoriska och lagligt förstärkta Obama / Trump presidentövergångsmöten: Anfall av Fauci, Birx & WHO i rollerna.

Kom ihåg att utbrottet  rapporterades offentligt först den 27 december 2019 innan det senare bakdaterades till 17 Nov 2019.

2019.
05 dec: Pelosi godkänner utarbetandet av artiklar av impeachement
09 december: 21 flaskor stulna. Boston / Logan intel bio-risk
10 dec; Boston / Logan Intl. bio-fara / Kina-arrestering, Nadler AOts
13 dec Nadlers domstolskommitté röstar för impeach
20 jan. 1: a Covid-19-fallet mottar amerikanska senaten AOts
21 jan: Senaten röstar om rättegångsregler. Fauci> Covid inte stort hot
31 jan: Trump begränsar flygresor från Kina
05 febr Senaten frikänner Trump

Joe Biden: Vi är inte beredda på en pandemi. 25 okt 2019.

Joe och Jill Bidens inkomster ökade iom pandemin

Nettoeffekten är att det inte förekom något utbrott av Sars eftersom vi hade konstruerat alla delar av detta och 2016, papperet som finansierades under vinsten av funktionsmoratorium och skrevs av Ralph Baric på UNC och sa att Sars-coronaviruset var redo för mänsklig framväxt och patenterat för kommersiellt utnyttjande.

År 2015 [och rapporterade den 12 februari 16] i ett uttalande av Peter Daszak [Eco-Health Alliance], sa han, ”Vi måste öka allmänhetens förståelse för behovet av medicinska motåtgärder som ett pancoronavirusvaccin. En viktig drivkraft är medierna och ekonomin kommer att följa hypen. Vi måste använda den hypen till vår fördel för att komma till de verkliga frågorna. Investerare kommer att svara om de ser vinst i slutet av processen.

Moonshine har täckt Daszak och hans betydelse i detalj och dessa artiklar har länkats för dig ovan. Dessutom knyter detta tillbaka till våra Donald J. Trump-identifierare – BIG TECH, BIG MEDIA & BIG MONEY.

Daszak var den oberoende bekräftelsen på den kinesiska icke-labbläckageteorin [COVID-berättelse] som förstod att det inte fanns någon labbläcka, utan snarare och som Moonshine rapporterade i början av maj 2020 var det en krigshandling genom att släppa en bio-WMD i plågor av ett odeklarerat, oregelbundet och asymmetriskt tredje världskrig.

Specifikt var det en avsiktlig vapenisering av spikproteiner att injicera i människor för att få dem beroende av ett pancoronavirusvaccin.

Detta bekräftar en annan bedrägeriindikator i hur konstruktionen kommer att kräva att vaccinmottagare får livstidsboosters eller något liknande med tanke på indikatorn på ”beroende av”. Det verkar vara den logiska vägen. Det är rimligt att tro att det var biokonstruerat för att negativt påverka mottagarens immunsystems effektivitet utan boosters vilket skapar immunsystem-beroende. I vilken utsträckning detta allvarligt och negativt skulle kunna påverka hälsan är betydande.

Detta bekräftar också gamla och nu raderade men arkiverade tweets som upprepade gånger frågar om Fauci inte var något annat än en vaccinförsäljare i ormoljastil. Det väver genom Moonshine rapportering också.

Allt har inget att göra med ett utbrott och alla undersökningar av labbläckteorin är inget annat än skräp.

Återigen var Moonshine på plats och först med COVID som en bedräglig politisk konstruktion precis som krigshandlingen identifierades redan i början av maj 2020. Martins patentinformation levererar högorderbekräftelse här.

När patentverket avvisade Faucis egna syntetiska mRNA-vacciner publicerade i patentansökningar, uppgav Patentverket, ”Dessa argument … är [är] inte övertygande när det gäller ett vaccin.”

Tagning är att Faucis mRNA-vacciner inte uppfyllde patent, laglig eller klinisk standard för vad ett vaccin är.

Dr Martin påminner oss om att han först tog upp dessa frågor redan 2002 i efterdyningarna av äckbrandsskräcken.

Under Q&A respektive en fråga om Delta-varianten av SARS-CoV-2 bekräftar Martin att det finns 40 000 eller fler coronavirusstammar på rekord. Dessutom är Alpha, Beta, etc. variantnamn fiktiva skapelser som tjänar det syfte som Moonshine beskrev för länge sedan – De är tvångsspakar som finns i samband med den bredare konstruktionen för att utnyttja människor; eller ”rädsloporr”.

Det finns inga kliniska bevis någonstans som tyder på att Delta-varianten på något sätt är unikt skild från något annat – det finns ingen roman någonting.

Återigen är detta helt evidencing breda och grundläggande Moonshine positioner respektive mitten av april skift och rollen av varianten som hävstänger inom de överflödiga kontrollsystem som ingår i den bedrägliga konstruktionen.

 1. De fortsatte att koka upp data och började sälja in Covid-19 som en false flag pandemi.
 2. De fortsatte att köra på det med samma typ av bedrägliga data & desinformation
 3. Fråga dig själv det här – Varför började demokraterna trycka på så hårt en utvidgad testning i mellan början av och mitten av april?
 4. Var det för att fastställa den förare som behövdes för att få dem över sommarens puckel, till valet och med ett mandat för poströstning och mer
 5. Ja, det är exakt vad det var.
  Ju mer man SÖKER efter någonting, desto mer HITTAR man.

I den ändrade Ralph Baric-ansökan anges SAR-CoV-2-viruset som en konstgjord sekvens utan regelbas i naturen. Var och en är en syntetisk konstgjord sekvens och dessutom är sekvenserna sammanhängande och överlappande och den fragmentariska undersökningen av sekvenserna som nyckfullt bestämda. Sammanfattningsvis berättar Martin att det inte finns någon exakt känd gensekvens för SARS-CoV-2 och att det har varit svårfångat [ouppnåeligt.] Till respektive patentansökningar tillhandahålls aldrig hela sekvensen – bara fragment av den – och dessutom, var och hur du undersöker fragmenten gör det möjligt för examinatorn att styra resultaten.

Martin berör något som ingen pratar om men Moonshine och det är predikatet för den nationella nöddeklarationen. Varför? För jag kan ångra det med CDC:s egna data. Ångra det och du ångrar all COVID – hela den bedrägliga pandemin upplöses.

Det skulle inte finnas någon rättslig drivkraft bakom att utfärda riktlinjer, begränsningar, verkställighet av dem och för godkännande av mRNA ”vacciner” eller något annat. Hela korthuset rasar. Jag har skrikit det i ett och ett halvt år.

Martin säger att det inte finns någon enda standard för gensekvensen i förhållande till predikateringsmenande som han och jag båda har sagt, ju mer du letar efter något desto mer hittar du det [titta tillbaka på den första grafiken ovanpå kolumnen med bilder ovanför detta stycke] eftersom det inte finns något enda sekvensfragment att hitta. Jag brukar säga detta som viruset har aldrig isolerats i förhållande till PCR-testning.

Kort sagt och på grund av den fragmentariska undersökningen av de sammanhängande och överlappande gensekvenserna, där du bestämmer dig för att starta och sluta undersöka fragmenten fungerar för att ge examinatorn kapacitet att bestämma vad han hittar. Med andra ord, se var du vill och gör det till vad du vill. Som att skapa en falsk pandemi.

Dessutom och som jag har beskrivit tider och tider över , PCR-testet bär ner med full kraft för att leverera pandemin konstruera datadrivrutin – de nyligen präglade ”nya fall” som ersatte den konventionella standarden för dödlighetsdata som var på nedgång när skiftet gjordes i mitten av april 2020 och som diagrammet ovan.

Dessa nedan är mycket gamla och de har åldrats som fint vin.

Dr. Martin refererar till den nu försvunna influensan [se den korta videon nedan och håll fast vid slutet för att höra Fauci-citatet om RÄDSLA] överlappa vår ståndpunkt om att skörda infektions- och dödlighetsdata från samsjuklighet [influensa / pneumo, hjärtsjukdomar, diabetes och fetma] för att driva pandemins konstruktion och ange att COVID är beredskapen för samma inställning till influensa och influensaskott. De har precis bytt patogen.

Det här var ingen offentlig kris. Detta var en opportunistisk marknadsföringskampanj för att ta itu med ett uttalat mål.

-SLUTET PÅ TRANSKRIPTIONEN-

För gazillionth tid och lång, lång, långt innan någon annan rädda Dr. Martin och säkert så, COVID-19 är helt en pandemi av bedrägligt spridd data. Att vi får bekräfta det inom samma sammanhang som dess ursprung – obestridliga patentbevis för de högsta beviskraven som lämpar sig för en domstol – gör moonshine-ansträngningen lika värd en stund. 14 timmar var den slutliga räkningen för den här artikeln.

Hela pandemin är bedräglig och hoten obefintliga – precis som Moonshine har skriket i över ett och ett halvt år. Snälla, Amerika och för allas skull, lyssna.

Brutet rekord spelades. Död häst sparkad.

Dr Martin är min typ av kille och hans bevis och presentation av det är den typ jag längtar efter. Tack så mycket, sir.

Jag rekommenderar starkt att du tittar på hela Dr. Martin intervjun.

-Slut-


Hittade på Facebook: Här är de planerade mutationerna för att hålla rädsoporren vid liv

Kan vara en bild av text där det står ”Lanzamiento jun 2021 Epsilon 2021 Theta Kappa Lambda JOHNS HOPKINS UNIVERSITY Nu 2022 feb 2022 2022 Omicron Rho gma jun jul2022 WORLD ECONOMIC FORUM 2022 2022 nov Omega eb 2023 Wo Org Gheorghe lacob Delta este in grafic Planul globalistilor de testare seru 18 Imi place comentari Comentează Distribuie”


Relaterat: https://bakomkulisserna.biz/2021/07/21/david-martin-intervjuas-av-reiner-fuellmich-corona-ausschuss-7-9-2021/Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

9 svar

 1. Används självspridande vaccin för avfolkning?
  https://www.vaken.se/anvands-sjalvspridande-vaccin-for-avfolkning/
  ….- Miljoner vaccinerar sig över hela världen, men är vaccinet frivilligt? Senaste åren så har läkemedelsindustrin forskat på självspridande vaccin som påverkar ovaccinerade. Läkemedelsbolagen hävdar att de redan har sådan teknik och de har även diskuterat att använda den på befolkningen i hemlighet.
  – Ett projekt var ett infertilitetsvaccin som kunde ges kvinnor utan deras vetskap. Vidare så beskrev en Pfizer-studie att kvinnor kunde drabbas om de kom i kontakt med de som fått coronavaccin. Tusentals kvinnor har rapporterat om biverkningar efter att ha kommit i kontakt med vaccinerade. Före detta forskningchefen hos Pfizer, Michael Yeadon sa att vaccin kan komma att användas för avfolkning.
  https://banned.video/watch?id=609aa1530eaea61f8ef3c958

  Gilla

 2. Överraskande nog är nära släktingar till dem som fattar beslut om vaccination i EU intresserade av fler vaccinationer och att få enorma inkomster. Samtidigt pågår massiva protester i hela EU …
  – I spetsen för EU -kommissionen har Ursula von der Leyen inte glömt sina vanor. Den 20 maj 2021 tecknade det ett tredje kontrakt med läkemedelsföretagen BionTech och Pfizer om att köpa ytterligare 1,8 miljarder doser Pfizer mRNA-vaccin för perioden 2021-2023. Priset för dosen var 19,5 euro, vilket är fyra euro högre än i det första EU -kontraktet med Pfizer….. Detta enorma kontrakt har orsakat allmän förvirring, skriver den rumänska tidningen Active News : ”För det första, eftersom antalet vacciner är tre gånger den nuvarande befolkningen i Europeiska unionen . För det andra, eftersom slutet av 2023, när kontraktet löper ut, sammanfaller med slutet av vaccintestperioden, som det beslutades att utföra snarast. För det tredje, hur vet von der Leyen att pandemin kommer att pågå till 2023 och att det kommer att finnas tiotals miljarder euro i onödiga vacciner i Europa? ”
  Och det är här det roliga börjar. Ursulas man, Orgenesis Medical Director Heiko von der Leyen, och Orgenesis Vice President Vincent Wandamm hade tidigare arbetat för det brittiska läkemedelsföretaget GlaxoSmithKline (GSK) i 11 år . Innan han började på GSK, arbetade Vandamm i åtta år som kvalitetschef på … Pfizer , rapporterar Active News . Många andra Orgenesis- anställda har också tidigare arbetat för Pfizer .
  I augusti 2019 tillkännagav GlaxoSmithKline och Pfizer slutförandet av ett avtal för att slå samman ett antal av deras företag till ett joint venture GSK Consumer Healthcare , och sju månader senare informerades världen om ”pandemin”.
  Företaget Orgenesis , där han arbetade chefen för Europeiska kommissionens make, liksom av GlaxoSmithKline , var aktivt involverad i utvecklingen av ett vaccin mot Pfizer och utvecklar nu ett program BioChield , som anger sin avsikt att införa hela mänsklighetens supervaktsinoy, som hittills testat på möss.

  Man undrar hur många miljarder euro kommer fru von der Leyen att spendera på inköpet av det nyaste supervaccin som hennes man kommer att skapa?

  Gilla

 3. Ursula von der Leyen: kopplingarna mellan hennes man och genterapi
  https://reseauinternational.net/ursula-von-der-leyen-les-liens-entre-son-mari-et-les-therapies-geniques/?fbclid=IwAR0ufj05X4jkS4Q-bo-wvKFBx5Ls55kMmQ
  – Hennes man är i själva verket Heiko von der Leyen, som har tjänsten som medicinsk chef på Orgenesis, ett bioteknikföretag som specialiserat sig på genterapi. Genterapier som finns i experimentella anti-Covid ”vacciner” …
  Journalisten sa att maken till Europeiska kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, Heiko von der Leyen, är medicinsk chef för Orgenesis, ett amerikanskt bioteknikföretag som specialiserat sig på genterapi. ”Genterapier har hittats i experimentella” vacciner ”mot COVID”, antydde Depo öppet med hänvisning till de amerikanska mRNA-vaccinerna Pfizer och Moderna , som köps i stor skala av EU-myndigheterna.
  – De skandalösa nyheterna sprider sig nu som en löpeld på sociala nätverk och orsakar oro även bland de rutinerade fransmännen.
  “Ursula van der Leyen, vår toppköpare av hundratals miljoner vaccindoser, visar sig ha en man, Heiko, som driver Orgenesis, ett bioteknikföretag som är specialiserat på genterapi. Nu har allt blivit klart ”, skrev den berömda franska ekonomen och entreprenören François Ducrocq.

  Gilla

  • Jag måste säga att korruptionskandaler och anklagelser om nepotism följde chefen för Europeiska unionens verkställande gren under hela hennes politiska karriär.
   ”Ursula von der Leyen är vår svagaste minister. Uppenbarligen är detta tillräckligt för att leda EU -kommissionen ”, sade före detta ledare för SPD och före detta ordförande för Europaparlamentet Martin Schultz den 2 juli 2019, på dagen för nomineringen av von der Leyen, dåvarande tyska försvarsministern, till tjänsten som Europeiska kommissionens ordförande.
   I december 2013 utsåg Angela Merkel Ursula von der Leyen, en gynekolog, till försvarsminister på grundval av … den nära vänskap som binder dem. Under sina fem år som chef för försvarsministeriet lyckades Frau von der Leyen praktiskt taget besegra den tyska armén. När hon lämnade ministerposten 2019 var bara hälften av tyska Eurofighter- och Tornado- krigare , mindre än en tredjedel av Pumas pansarbärare , 23% av Tiger- attackhelikoptrarna och endast 17% av tyska ubåtar redo för strid.
   Och det är inte allt: i september 2014, under NATO -manövrar i Norge, på grund av brist på utrustning, tvingades tyska soldater att använda … kvastar istället för gevär. ”Situationen i Bundeswehr är katastrofal. Förbundsrepublikens hela försvarskapacitet lider , säger Rupert Scholz, före detta försvarsminister under Helmut Kohl.
   En annan skandalös prestation av Ursula von der Leyen var rekonstruktionen av Gorch Fock , ett tre-mastat träningssegelfartyg . Restaureringsarbetet kostar tio gånger mer än planerat.
   Ursula von der Leyens inkompetens var uppenbar för alla, särskilt efter att det visade sig att 43,5% av sidorna i hennes doktorsavhandling i medicin var plagierade eller innehöll felaktigt angivna källor.

   Gilla

   • Och inom korruptionsområdet visade Frau Merkels protegé anmärkningsvärda förmågor. I december 2018 inledde den tyska förbundsdagen en utredning om von der Leyen, som anklagades för korruption, dålig förvaltning och nepotism vid tilldelning av kontrakt och anställning av konsulter. Den tyska federala revisionskontoret, som övervakar statens kassaflöden, hittade dussintals oegentligheter vid försvarsministeriets anställning av externa konsulter. År 2015 spenderade det tyska försvarsdepartementet 100 miljoner euro på externa konsulter, men meddelade officiellt … 2,2 miljoner. Ett år senare spenderade ministeriet 150 miljoner euro på konsulter och uppgav endast … 2,9 miljoner euro.
    Efter att ha analyserat 56 av 375 kontrakt tilldelade konsulter 2015-2016 fann revisorerna att försvarsdepartementet i de allra flesta fall inte gav tillräckliga skäl för att besluta om behovet av extern rådgivning; i mer än en tredjedel av fallen överensstämde förfarandena inte med normala avtalsregler.
    När man löste problemen med digitaliseringen av Bundeswehr kom order till samma företag Accenture med en viss Timo Noetzel i spetsen. Statssekreteraren för försvarsministeriet Katrin Suder, som var inblandad i von der Leyens arbete, visade sig vara inblandad i bluffen. På Suders initiativ var det Accenture som fick orderna. Som det visade sig arbetade Suder och Noetzel tidigare på McKinsey , som försvarsministern, förbi auktioner, involverade i reformeringen av den tyska armén.
    ”Konsultfallet”, som det kallades i Tyskland, dämpades mot bakgrund av nomineringen av en allierad Angela Merkel till posten som EU -kommissionens ordförande.

    Gilla

 4. Dr Giuseppe De Donno , en anhängare av plasmabehandling för att bekämpa Covid och en av symbolerna för kampen mot viruset, dog/ MÖRDAD – detta betyder att hans plasma behandlingen mot Covod var framgånsrik och farligt för globalist – mördarna och BIG Pharma NWO system !!!!!!
  https://www.adnkronos.com/morto-giuseppe-de-donno-medico-della-plasmaterapia_5kbLFWfbdJ4s54c6ljSMSp

  Gilla

 5. Action Alert for European Employees: Join EU Legal Action To Annul J&J/Janssen Vaccine Authorisation
  https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/call-to-european-employees-join-the-action-to-stop-jj-janssen-vaccine-in-eu-court/

  – ANNULLERINGSÅTGÄRDER / COVID-19 / EU-FRÅGOR / VACCINSÄKERHET
  Handlingsvarning för europeiska anställda: Gå med i EU: s rättsliga åtgärd för att ogiltigförklara J & J / Janssen vaccinationstillstånd

  Gilla

%d bloggare gillar detta: