Dags att stänga pengakranen

Bah Kuhnke (MP): Dags att stänga pengakranen

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/bah-kuhnke-mp-dags-att-st%c3%a4nga-pengakranen/ar-AAMmCk8?ocid=se


Malmö 22-7-2021

Till Alice Bah Kuhnke, europaförstörare i EU-parlamentet

Till dig vill jag bara komma med en enkel upplysning vad det gäller Ungern och Viktor Orban.

Det ungerska folket har valt Orban till sin ledare därför att han värnar om sitt eget land och sitt eget folk vilket gör att han är en statsman värdig namnet.

Du och ditt parti är det totalt motsatta, ni utsätter ert eget folk och ert land för ett förräderi som inte har haft sitt like i modern tid. Ja, inte bara ert eget land utan i princip hela Västeuropa när ni med er bedrivna flykting- och invandringspolitik importerar dom mest primitiva och våldsbejakande varelser som finns på denna planet och låter dom mörda, råna, misshandla, spränga, bränna, bedra och  förnedra ert eget folk efter behag.

Du och ditt parti har blod på era händer när man betänker hur många svenskar som fått sätta livet till när ert importerat slödder visat upp sina kunskaper i våld. Hur många svenska kvinnor har inte blivit gruppvåldtagna när era importerade varelser inte kunnat tygla sina djuriska drifter?

Viktor Orban kommer aldrig att utsätta sitt eget folk och sitt land för en invasion av vildar så som ni har gjort med Sverige och dess befolkning.

Du beskyller Viktor Orban för att han bedriver en odemokratisk politik. Vad det gäller demokrati så skall du och ditt parti vara mycket tysta. Din och ditt partis syn på demokrati är tydligen den att ert lilla skitpari som med nöd och näppe klarade riksdagsspärren kan sitta i en regering och styra och ställa.

Det svenska folket röstade knappast för att ni med era 4,3 % skulle ingå i en regering. Att kalla detta förfarande för demokrati är en skymf mot allt vad demokratiska val är. Den rätta benämningen vore en regelrätt statskupp för det är det ni princip har gjort tillsammans med det socialdemokratiska partiet.

Viktor Orban kommer heller aldrig att i Ungern normalisera alla dom mer eller mindre  perversiteter som tydligen florerar i EU-parlamentet vad det gäller icke normala sexuella aktiviteter.

F ö så undrar jag när du och ditt parti kommer att normalisera och tillåta pedofiler att utföra sina aktiviteter helt lagligt? Det brukar ju med jämna mellanrum från er sida heta att alla människor har lika värde så när kommer det att även gälla pedofiler? Att erkänna denna grupp och deras lika värde vore ju något som verkligen vore samstämmigt med den brist på moral som du och ditt parti besitter. Så vad väntar ni på?

Nej du Bah Kuhnke, sluta kritisera Ungern och Orban för deras politik som i första hand går ut på att tillvarata det egna folkets väl och ve till motsats för er politik som enbart går ut på att rasera och förstöra det som  generationer av svenskar byggt upp.  Du och ditt parti är ta mig f-n inte ens värdiga att andas samma luft som Orban och likasinnade politiker andas. Hade du haft lite anständighet i din kropp och lite vett i skallen så skulle du enbart öppna  din mun för att inmundiga föda. Och stannat kvar som programledare för Disneyklubben i TV.

Sandor Herold, MalmöKategorier:klimatet, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

 1. UNESCO är korrupt och kriminell organisation – under inflyttande av bill Gates
  https://en.unesco.org/
  Slutta sponsra den mördar och rån maffia !!!!!!
  Det samma är ”Röda Korset” som längre sedan är kriminell….
  De globalist kapade organisationer är djupt kriminella …

  Gilla

  • det samma med UNISEF m.m.
   vakna och slutta sponsra
   Dags att stänga ute BIG PHARMA – de förvandlade till människofientliga och djup kriminella verksamheter… alla dessa företag måste rekonstruera och ändra regi och ägande struktur… slutta sponsra den maffia mot mänskligheten!!!!
   Lögn media borde ställas till rätta och bytas totalt!!!!

   Gilla

 2. Idioti!!!!! – Stäng kranen och sparka nuvarande regering!!!!!
  https://www.gavi.org/investing-gavi/funding/donor-profiles/sweden?fbclid=IwAR0VEYbBMVDYuDlcgO0T-tdfuF_B6GITTY4fivjq3YRnlaY7irI01oXpxuo
  Sverige är en av de ursprungliga sex givarna till Gavi och visade sedan starten sitt engagemang genom att stadigt öka sitt politiska och ekonomiska stöd genom åren. Sverige är en aktiv medlem av alliansen och ger regelbundet input om viktiga politiska frågor för Gavi. Sverige var också värd för Gavis första Mid-Term Review-möte i oktober 2013.

  Sverige bidrar till vaccinalliansen både genom direktfinansiering och IFFIm. Sedan 2001 har Sverige bidragit med 377,4 miljoner USD i direktbidrag och åtagit sig 271,1 SEK (33 miljoner USD) till IFFIm.

  Vid pantsättningskonferensen i London 2011 åtagit sig Sverige åtminstone 250 miljoner kronor per år under perioden 2011-2015 och detta belopp har snabbt och väsentligt ökat under de efterföljande perioderna. I Berlin 2015 tillkännagav ministern för internationellt utvecklingssamarbete en ökning av Sveriges bidrag till vaccinalliansen till minst 300 miljoner kronor per år för perioden 2016-2020.

  Den svenska regeringen har beslutat att öka sitt stöd till Gavi med 50 miljoner kronor till totalt 350 miljoner kronor 2018.
  Premiärminister Stefan Lövfen tillkännagav den 4 juni 2020 i samband med det globala vaccinetoppmötet att Sverige har åtagit sig 1,75 kronor miljarder till Gavi för perioden 2021-2025.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: