Hur världen blev grundlurad – Ladda ner och sprid!

2021-07-20

I denna video förklarar Niclas Holmsten hur och varför världen går åt en mer totalitär regim, och varför den officiella förklaringen är en lögn. Visa gärna för anhöriga!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

7 svar

 1. Jag kan inte så förstå mycket vad de hålla på och svårt att bevisa i en rättegång så kallar jag den andra Nürnbergrättegång, men om det är sant, då är den vidrigaste händelse pågår i Värden utan att folk kraftfullt skulle reagera!

  Nazisterna och kommunisterna var bara nybörjare med att jämföra den nuvarande systemet skapade pga. minska (reglera) Globen befolkning!

  https://sv.technocracy.news/bill-gates-et-al-hints-of-population-control-continue-to-trickle-out/

  ”Först fick vi befolkning. Världen idag har 6.8 miljarder människor. Det har gått upp till cirka 9 miljarder. Nu om vi gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, hälsovård, reproduktiv hälsotjänster, sänker vi det med kanske 10 eller 15 procent. ”

  Gilla

 2. Det var Mossad som massmördade i Norge på Utøya för 10 år sedan
  http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/2694.html

  Jag arbetade då i Oslo, min bil reparerades på underjordisk garage / verkstad mitt emot regeringsbyggnaden – just förre den händelsen när jag körde från garaget så undrade jag efter det jag såg: bredvid regeringsbyggnaden stått gröna militära fordon med konstiga kabel och det sprang militära i gröna uniform utan grad betäckningar -alla var mörkhåriga – jag undrade över att Norska militära konstigt nog blivit så mörkhåriga och det finns ingen med europeisk utseende med de – det var märkligt.- Jag var så förvånad att stannade ett stund- de markerade mig också och tittade på bil-NR…. efteråt fattade jag att detta var Mossad – troligt Stoltenberg var en av de som organiserade Utøya.(därför hans NWO karriären gått rakt upp efteråt)… Dagen vid den händelsen på morgonen jag körde från min Oslo bostad Hem till Stockholm och jag var noggrant påpassad – vid korsningen bredvid min Oslo boende var kille som kontrollerade att jag åkte hem (de viste att jag skall till Stockholm) – efter han markerade att jag körde förbi avlägsnade han sitt vaktpost…. det var mera märkliga händelser ( jag berättar sedan )

  Gillad av 4 personer

 3. 2020-2030 NWO plan in 3 stages: Biological Warfare, Cyber Warfare and Nuclear Warfare

  Gilla

%d bloggare gillar detta: