Anmälan om diskriminering

2021-07-21
Olle Ljungbeck

TV-polisen i tweet från 2014: Israel är mänsklig cancer

Anmälan till Diskrimineringsombudsmannen (DO)

Undertecknad anmäler härmed Nadim Ghazale för diskriminering.
Hans brott finns återgivna bl a på Facebook m fl. publikationer.
Likhet inför lagen är ett slitet uttryck men borde vara en självklarhet i en rättsstat.
I behandlingen av Ghazales fruktansvärda uttalanden har myndigheterna och inte minst Rikspolisstyrelsen frångått denna självklara princip. Hans diskriminering har
bl a riktat sig mot såväl svenska medborgare, Sverigedemokraterna, Israel och judar.
demokrati – Petterssons gör Sverige lagom!
Jag skall här visa hur jag själv hanterats av myndigheterna när jag bl a med plakat demonstrerat mot bl a migration och invandring. Sålunda greps jag vid 85 års ålder (nu 89) på Stortorget i Gävle när jag demonstrerade mot migration och invandring etc. Två bastanta poliser tog ifrån mig mitt plakat och grep mig därefter i varsin arm. Jag fördes avsides och mitt plakat konfiskerades och lämnades till åklagare. Efter ca en vecka fick jag tillbaka plakatet med klarläggande från åklagaren att jag ingalunda hade gjort mig skyldig till brott eller annan förseelse.
Jag har efter 70 års ålder kallats till förhör av Säpo 4 ggr och förutom ovanstående gripande utsatts för polisiärt ingripande utan att ha gjort mig skyldig till något olagligt någon gång.
TV-polisen i tweet från 2014: Israel är mänsklig cancer
Ser man då till denne Ghazales agerande verbalt kan man inte undgå att se att lagen i frågor om diskriminering tillämpas helt olika för olika människor.
Nadim Ghazales släkt i Ulricehamn köper kontanter "på auktion" - Nya Riks
Innehållet på mina plakat har i jämförelse med de uttalanden Ghazales stått för  aldrig inkräktat på eller tangerat det som inte får sägas. Dock har jag behandlats på ett helt annorlunda sätt än vad Ghazales utsatts för trots att han tydligt bryter mot lagen.


Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , ,

3 svar

  1. Så var det slutligen bevisat – POLITISKA polisen härskar i Sverige!

    Gilla

  2. perfekt bra så ska man göra säkerhetspartiet håller helt och hållet med skulle partiet få mandat av folket att styra landet så klart ska denna rasist samt som är åtalbar enligt flera lagar framför allt polislagen gripa åtalas sen passat inte han in i ett land som innan såna som han kom välkomnade folket som kom men en del av dom kom har fullständigt förbrukat folket tillit på ankommande till landet så denna med allt annat slödder passar inte i landet och ska ut som polis är det verkligen beklagligt att idioten har lyckats bli polis vad värre är skyddas av högre inom polisen detta är inte det minsta att kunna tåla så ut ska han säkerhetpartiet

    Gilla

%d bloggare gillar detta: