Nio misstänks efter att barn skottskadades

Fredrik Olsson 🪓 (@lordFredruk) | Twitter

Malmö 20-7-2021

Till Märta Stenevi och andra ”ansvariga” politiker

Angående skjutningarna i Flemingsberg där två barn skadesköts så uttalar du dig med att du är bestört och förbannad.

Vadå bestört? Kom detta som en överraskning för dig att dina och ditt partis importerade vildar inte ens drar sig för att skjuta bland lekande barn? Det är ju inte första gången det händer för en tolvårig tös blev ju ihjälskjuten på ett liknande sätt för en tid sedan.

Vadå förbannad? Vad är det du är förbannad över? Att det bara blev två barn som träffades?

Du och ditt parti har ju i åratal aktivt och med stort flit importerat dessa vildar och deras föräldrar som med sin närvaro förvandlat Sverige till ett mångkulturellt samhälle där alla sorter av våldshandlingar numera hör vardagen till.

Du borde ju vara glad och stolt över vad dina importerade vildar ställer till med och att sedan några ungar blir skadeskjutna och t om dödade samt att svenska tjejer blir våldtagna på löpande band och andra svenskar rånade och misshandlade och skolor och bilar brinner varje dag är ju något som är helt naturligt när man förvandlar ett normalt och civiliserat land till ett mångkulturellt helvete.

Så din spelade bestörtning och din ilska är bara ännu ett bevis på din simpelhet och att du är det vidrigaste som dykt upp i den svenska politiken i modern tid. Du slår t om med Stefan Löfven och det säger inte lite.

Du liksom jag bor i Malmö och jag hoppas att jag en dag får möta dig på gatan så jag kan framföra några väl valda ord till dig innan dina livvakter stoppar mig från att göra det.

F ö så kan man fråga sig varför du har livvakter? Är det för att skydda dig från det samhälle du och ditt parti skapat och som vi vanliga medborgare tvingas att lev i utan livvakter?

I radions P1 nu på morgonen  så diskuterades vad man skulle göra för att gängkriminella skulle sluta med sina verksamheter. Frågan skulle för det första ha formulerats om och skulle naturligtvis ställas vad skall vi göra för att unga invandrarungdomar skall sluta med sina kriminella aktiviteter. Anledningen till detta är naturligtvis den att så gott som all s k gängkriminalitet utförs av just invandrare.

På en bild i Aftonbladet i söndags så kan man se en av dom inblandade i skjutningarna i Flemingsberg arresteras av polisen och hans mycket solbrända ben avslöjar på ett mycket bra sätt att han troligtvis kommer från ett avlägset land på den afrikanska kontinenten, ett land vars medborgare gång på gång utmärker sig för att vara inblandade i liknande händelser och därifrån du och ditt parti importerat ett allt för stort antal vildar under årens lopp.

Den enda sättet som effektivt kan sätta stopp för dina importerade vildar och deras förehavanden är att skicka tillbaka dom dit därifrån du och ditt parti importerat dom. Och inte bara dom utan hela familjen tillsammans med hela klanen dom tillhör. Det är det enda dom förstår och som kan avskräcka andra vildar från att utföra sina primitiva våldskulturer här i landet.

Och för att verkligen förhindra vidare import av vildar från din och ditt partis håll så vore det bästa att även du och alla andra miljöpartister kunde följa med på resan. Det räcker så bra med det ni hittills lyckats förstöra av Sverige!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Jag är förvånad över att ingen kommenterat… Antingen är svenskar rädda för att säga vad de tycker eller så bryr de sig inte… Kanhända känner de sig munkavlade av censuren eller så lever de i en låtsasvärld där allt är frid och fröjd. Det är väl enklare att gå med skygglappar än att engagera sig. Hela Europa har problem med den stora invandringen men utvecklingen i Sverige är skrämmande.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: