Det är Rom mot Babylon när odeklarerat västerländskt inbördeskrig når crescendo

2021-07-19
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Det odeklarerade inbördeskriget i väst har öppnat en länge gömd splittring i den västerländska civilisationen: motsättningen mellan egyptiska och mesopotamiska traditioner (Babylon) och grekisk-romersk-germanskt europeiska traditioner (Rom). Denna splittring har avslöjats för alla att se av den pågående falska pandemin.

Babylon gav oss monoteism, ekonomisk redovisning och mycket av modern medicin, medan Rom gav oss en stark militär, vetenskap, rättsstatsprincipen och demokrati.

Så nu ser vi i nyheterna Babylon använda kontrollen av pengar för att muta regeringar och kontrollen av medicin för att skrämma människor till en enda, monolitisk, totalitär maktstruktur. De som tror på rättsstatsprincipen och demokratin kämpar mot denna struktur.

I denna strid kan det inte råda något tvivel om att Rom kommer att segra. Anledningen är att skaparen är på deras sida. Vad detta betyder är att vetenskapen, studier av fakta baserad på observation, kommer att råda över lögner, till och med oändligt upprepade lögner. Fakta är att överförstorade PCR-tester skapar falska siffror för att införa rädsla, och Covid-19 är en samling symtom för ett virus som inte riktigt har ”isolerats” och därför inte existerar, vilket innebär hela pandemin faller inom krigsrätt och tvingat vaccinationsbedrägeri är krigsförbrytelser.

OK, låt oss bli lite mer konkreta här. Källor i västerländsk underrättelse, inklusive MI6, P3-frimurarna och Mossad, berättar att de väntar på domstolsärenden för att bevisa att pandemin är en krigsförbrytelse innan de vidtar fullständiga militära åtgärder mot kabbalen. De säger att de stöder de olika rättsliga åtgärder som Reiner Fuellmich och hans kollegor runt om i världen vidtar mot pandemin och vaccinpådrivarna.

I vittnesmålet på länken ovan säger Dr Fuellmich att om du berättade för honom för ett år sedan att en liten kabbal ville döda en stor del av mänskligheten och förslava resten, skulle han ha föreslagit att den måste uppsöka ett mentalsjukhus.

Spain’s Top Court Rules Pandemic Lockdown Unconstitutional

Nu, efter att ha fått vittnesmål från hundratals experter inom olika områden, kan och bevisar han vid domstolar att detta är precis vad som har hänt.

England’s ‘freedom day’ marred by soaring cases and isolation chaos

Det är ingen tillfällighet att Frihetsdagen förklarades i Storbritannien idag den 19 juli då alla restriktioner relaterade till den falska pandemin upphävdes.

Faktum är att denna dag firar slutet på två århundraden med Rothschild-styre i England och sannolikt kommer dagen att bli en permanent helgdag, säger MI6-källor. MI6 sammanfattade situationen:

”Den första utgåvan av drottning Victoria var en bastard av Rothschild som gjorde hela linjen konstitutionellt olaglig … Familjen Rothschild för MI6:s syfte är en förbjuden terroristorganisation liksom deras khazariska maffia (KM)-kollektiv … allt detta nonsens vi har att göra med, beror på att Rothschilds femte kolonn springer och gömmer sig och har nu mött sin match. Terrorister använder terror, militär använder underrättelse”.

Det finns växande tecken på att även Kanada och USA snart kommer att befrias från KM. Den falska Biden-administrationen faller till exempel synligt ifrån varandra på flera fronter. Detta gäller särskilt på den ekonomiska fronten där den babyloniska bluffen för skuldslaveri blåser upp. Federal Reserve Board har …

pumpat in pengar i bankerna och aktiemarknaderna som om det inte finns någon morgondag, men till ingen nytta. Diagrammet nedan visar att bankerna i juni 2021 hade 7 biljoner dollar mer i inlåning än i lån. Med andra ord, ingen vill bli skuldslav för de falska pengar de pumpar in i bankerna.

Pengarna de pumpar in på aktiemarknaderna leder också till absurda saker som att företag som Apple och Microsoft har ett större marknadsvärde än BNP i länder som Kanada eller Ryssland.

När du ser miljardärer som Jeff Bezos som försöker gå ut i rymden, är det ett säkert tecken på att de har slut på saker här på jorden, att spendera sina aktiemarknader med roliga pengar på.

US Producer Prices Soar At Record Pace In June

Då fortsätter naturligtvis tecknen på inflation att stapla upp sig när de roliga pengarna skvalpar runt.

What Reasons Do The Unemployed Give For Turning Down A Job?

Även trötta amerikaner vägrar nu att ta lågbetalda slavjobb.

Internationellt sett blir den dömda Biden KM-slavregimen en paria. För det första, kan de inte använda sina fiat-dollar utanför USA och det betyder att de desperat söker efter pengar. I förra veckan försökte de och misslyckades med att utfärda IMF:s särskilda dragningsrätter på 650 miljarder dollar för att tratta till regeringar och läkemedelsintressen, berättar japanska militära underrättelsetjänster.

Meet the New Secretary of State Antony Blinken | U.S. Embassy in The Czech RepublicDeras falska utrikesminister Antony Blinken (bilden) tillät också ”överföring av iranska medel till begränsade konton för exportörer i Japan och Republiken Korea”, rapporterade Washington Free Beacon. Översättning: de tog pengar från frysta iranska konton genom att låtsas att de skulle betalas till koreanska och japanska slavstater.

Janet Yellen | Biography, the Fed, & Facts | BritannicaVi såg också ett tillkännagivande: ”Vita huset och finansminister Janet Yellen (bilden) har inga planer på att återstarta regelbundna bilaterala samtal mellan USA och Kina angående ekonomin”. Yellen uppmanade Kina för att ha äventyrat den ”reglerbaserade internationella ordningen” som konstruerades efter andra världskriget efter att Kina vägrat att delta i ett G-20-möte mellan Yellen och de övriga globala finanscheferna. Översättning: hon hade ett argsint bemötande efter att kineserna, ryssarna och andra vägrade att delta i en begathon som arrangerades av KM:s underhuggare.

Biden accuses Facebook of ‘killing people’ amid censorship row

I förra veckan presenterades för oss också skådespelet från Vita husets ”spokestrans” Jen Psaki / Zuckerg som bekräftade att hon arbetar för Facebook, där hon sa att Biden-administrationen står ”i regelbunden kontakt” med plattformen för att säkerställa att korrekta ”berättelser” främjas.

Top Pentagon weapons office faces vacancies as the military rushes to focus on China

Senate Armed Services Chair Jack Reed (D-R.I.) has made a push in recent months to hold hearings on as many pending nominees as possible.
Senatens styrelseordförande Jack Reed (D-R.I.) Har pressat under de senaste månaderna för att hålla utfrågningar om så många pågående kandidater som möjligt.

Sedan finns det faktum att ingen i Pentagon vill ta jobb för den falska Biden-regimen.

Det här är några av anledningarna till att general Michael Flynn lade ut följande på Telegram [14.07.21 10:29]:

”Framtiden är så mycket ljusare än folk kan föreställa sig. Ingenting som vad vi går igenom är normalt och anledningen till det är detta: Vi befinner oss i en ny era. Det är därför du upplever så många utmaningar, det är därför du har testats och tränats. Kabbalen hade nästan obestridlig auktoritet före denna generation. Allt förändras och vi kommer inte att gå tillbaka. Tänk på detta när du kämpar. Dessa födelsemärtor är inte förgäves”.

Daisaku Ikeda - WikipediaDet händer också något stort i Japan. Vi fick rapporter från två separata japanska högerkällor om att Ikeda Daisaku (bilden), ledaren för Sokka Gakkai-buddhistiska sekten dog den 18 juni.

Den amerikanska militären gjorde räder mot Sokka Gakkais huvudkontor i Shinamachi Tokyo och lämnade den med två busslaster fulla av arresterade personer. SG är viktigt, eftersom deras cirka 7 miljoner medlemmar och deras politiska parti Komeito är väsentliga för att hålla premiärminister Suga Yoshihides nuvarande slavregim vid makten. SG-arbetare har varit väsentliga för valstöldprocessen i Japan eftersom de massproducerade falska valurnor, säger Richard Koshimizu från Japans självständighetsparti och andra källor.

Det är intressant att dessa räder ägde rum när Tokyo-OS ska börja (23.7). Japanerna vet att OS är som blommorna som presenteras av en inhemsk missbrukare efter en särskilt våldsam incident. De vet att Rothschilds stod bakom Fukushima-attackerna den 11 mars 2011, och de vet att OS ska vara ett tröstpris för detta.

Det är därför som endast 22 % av japanerna stöder OS och varför OS-tjänstemän möts med utrop och protester vart än de går.

Denna tabbe hjälpte inte:

Olympic-size gaffe in Tokyo: IOC chief Bach calls Japanese people ‘Chinese’

IOC Prez Thomas Bach visits Hiroshima, Tokyo Games headquarters

”Vårt gemensamma mål är trygga och säkra spelen för alla; för idrottarna, för alla delegationer, och viktigast av allt också för det kinesiska folket – japanska folket, ”sade den internationella olympiska kommitténs president Thomas Bach (bilden).

Japan: Senior Tokyo Games Olympic official dies after jumping in front of train

Yasushi Akimoto - WikipediaJapanerna har till sin avsky upptäckt att olympiska tjänstemän har sina egna suveräna pass och står utanför alla lagar. De fick reda på detta i juni när den japanska olympiska kommitténs redovisningschef Yasushi Moriya (bilden), 52, mördades och de tvingades märka hans död som ett självmord.

Moriya undersökte systematiskt användningen av mutor och förskingringar av olympiska medel.

Det visar sig att de olympiska tjänstemännen får
20 % i  bonus på alla pengar som tjänats in genom evenemanget. De kan också muta eller mörda med straffrihet. Därför förbjöd japanerna, i form av vedergällning, all biljettförsäljning till olympiska evenemang med den falska pandemin som en ursäkt.

Vad allt detta bevisar, är att det finns en grupp människor i Schweiz som kan dela ut särskilda privilegier till vissa grupper som gör dem ”suveräna” och därmed immuna mot alla lagar.

Detta gäller också privatägda grupper som World Economic Forum (ledd av Klaus Schwab, en Rothschild), WHO (som drivs av en av deras slavar) och IMF.

I förra veckan tweetade Schwab följande:

”World Economic Forum arbetar med Biden-administrationen för att se till att de flesta överlever den kommande livsmedelsbristen. Medborgare som har uppdaterade vaccinationsdokument kommer att få regelbundna paket med växtbaserade proteinprodukter”.

Här är tecken på livsmedelsbristen som Schwab och hans kollega inom KM-mafiosi försöker konstruera:

The U.S. Wheat Crop Is in Trouble

Här inträffar hot vid WEF:s cyberterrorövning tidigare i denna månad:

”Ett enda dataintrång över havet kan utlösa en kedjereaktion och utlösa en ”digital pandemi” över hela världen. Människor, organisationer och hela stater kan bli offer för katastrofen … Information och pengar är fortfarande det främsta målet för cyberbrottslingar”.

Belarus disconnects nuclear plant near Lithuania after safety systems activated

Astravyets nuclear plant in Belarus

Deras senaste brott verkar ha varit ett misslyckat Stuxnet-angrepp mot ett vitryskt kärnkraftverk.

NSA och MI6 rapporterar också en kärnkraftsexplosion i Turkmenistan som nästan säkert är kopplad till KM.

Dessa människor massmördare, terroristpsykopater måste tas bort så snart som möjligt. Ur militär synvinkel kan det vara det enda sättet att ta bort denna parasitiska smuts från vår planet genom att förstöra KM-huvudkontoret enligt nedan.

Förhoppningsvis kanske detta inte är nödvändigt eftersom det finns tecken över hela världen på att deras styre kollapsar ändå.

Till exempel vaknar sydafrikanerna upp till sin Mandela psyops förklädda pseudo- apartheid-regim.

COMPLETE SOCIETAL COLLAPSE IN SOUTH AFRICA – RIOTERS BEING SHOT DEAD BY ARMED CITIZENS AFTER POLICE PULL-BACK (video 2 m)

South Africa’s Largest Oil Refinery Shutters Operations Amid Ongoing Violence 

”Efter händelserna i efterdyningarna av den före detta presidenten Jacob Zumas arrestering har hans son Duduzane dykt upp i en video där han säger: ”de människor som protesterar och plundrar, var snälla och gör det noga och gör det ansvarsfullt”.

Det pågår också protester i Kanada, Frankrike, Tyskland etc.

Thousands gather across Canada to protest proposed anti-terror legislation | The Star  Politisk Demonstration I Frankrike Redaktionell Arkivbild - Bild av europa, kommunist: 94207282

Kanada….                                              Frankrike och i

Opinion: Germany should not ban protests by coronavirus deniers | Opinion | DW | 03.08.2020

… Tyskland

Polish government “not planning” to implement EU court rulings

Polen visar å sin sida fingret åt KM:s EU genom att vägra acceptera EU:s domstolsbeslut.

SAUDI FEMALE SOLDIER PRESENTS HAJJ CONFERENCE FOR THE FIRST TIME

Det finns också fler tecken på en regimförändring i Saudiarabien, tidigare en pelare i KM:s petrodollar.

Saudi shops can stay open during prayer times -business group circular

People wearing protective face masks and gloves shop at a supermarket, following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Riyadh, Saudi Arabia May 11, 2020. REUTERS/Ahmed Yosri/File Photo

Du kan vara säker på att mycket mer oro kan ses över hela världen under sommaren när revolutionen fortsätter.

Slutligen vill jag informera läsarna om att jag kommer att ta min årliga semester i den kanadensiska vildmarken från och med i nästa vecka, så de kommande fyra rapporterna har skrivits på förhand. Vi kommer att utfärda nödrapporter om något riktigt viktigt händer.

Vi rekommenderar dock att våra läsare också vilar och laddar batterierna under sommaren eftersom vi förväntar oss en mycket händelserik höst.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

2 svar

 1. RYSSKA INTERESSER I VALDICHIANA: NUMMER 2 AV PUTIN, MEDVEDEV, INVESTERAR I CHIANCIANO?
  https://www.primapaginachiusi.it/2021/07/interessi-russi-valdichiana-il-numero-2-di-putin-medvedev-investe-chianciano/
  – dessa 2 små grisar = dvärgar efter att de sålde ryska Sibirien till Kina förbereder sitt liv i Italien under Berlusconi maffia beskydd- snart de kan inte längre vistas hemma… efter folk få veta att allt bakom Ural bergen äger numera Kina….

  Gilla

  • Obama köpte hela byn i närheten…. De tror att Maffia och Illuminati ger de beskydd …. Obama snart kan bli jagad i USA…..
   Alla NWO lakejer tror att de få behålla korruptions-rånade medel från respektive länder ….
   Jägare rensar vapen för att snart skall startas jäkt i områden!!!!

   Gilla

%d bloggare gillar detta: