Återställd republik via en GCR: Uppdatering 15 juli 2021

Eftersom Del 1 blev nedstängd, översätter jag även den här.
Del 2: finns här, Del 3 här , Del 4

Judy Byington – framställning när som helst 

(Judy Byington, MSW, LCSW, ret, har ägnat sitt liv åt att humanisera och höja allmänhetens medvetande om de lite kända effekterna av rituella övergrepp och mind control …).

***

Återställd republik via en GCR: Uppdatering per 28 maj 2021
(GCR = Definition av bruttokassaåtervinning)

Judy noterar, framställer när som helst.


Telegram ons. 14 juli:

https://operationdisclosureofficial.com/2021/07/15/restored-republic-via-a-gcr-as-of-july-15-2021/

QAnon Digital Army är redo. Grönt ljus är på. Njut av showen …Q

Det bästa är kvar. Välkommen till Digital Battlefield … Q, lita på planen

Det är dags för Q. Planen … John F. Kennedy Jr.

Patrioter, det är dags! Klockan tickar. President Trump är redo att återvända … Trump Office

BOOMs på väg i morgon. Detta är inte en borr … Q

Judy noterar: Vår militära Intel-kontakt rapporterade att kl 06:40 EST ons. 14 juli var Tier 4B-start planerad till torsdag. 15 juli till fre 16 juli, i avvaktan på att ett stulet kabbal-ägt guldproblem har fixats.

Om problemet löstes ons. natt kan de starta torsdag. 15 juli som planerat istället för fredag 16 juli.

En av mina källor var överens med andra guruer att det var veckan som RV skulle släppas.

Källans vän hade en NDA (yppandeförbud) och hade fått sina tyska obligationer. Det bekräftades att andra obligationsinnehavare var under NDA.

Green Lantern har försäkrat mig om att Tier 4B-gruppen släpps på torsdag 15 juli.

Texas Snakes bankir sa att G-dagen var torsdag. 15 juli.

Vi hör detta var planerat till 15 juli.

Den 15 juli uppdaterar IMF alla sina räntor. Nya kurser skulle bokföras för IRAK och för 23 andra valutor. Dessa länder kommer att ha ny valuta – antingen omvärderad (upp i värde) eller devalverat (förlorat värde).

US TREASURY har 72 timmar på sig att uppdatera alla banker här i USA, med varje land, nya, validerade, IMF-verifierade räntor – vilket innebar att vi kanske inte har tillgång till bankfönster förrän nästa tisdag. Ändå skulle det vara möjligt att starta utbyte av valuta och inlösen av Zim-obligationer i inlösencenter på torsdagen 15 juli, eller omedelbart när anmälningarna startade.

När anmälan för Tier 4B startade, skulle alla ”likvida” konton, förinställda, som svar på SKR eller BOND, eller vad som helst privatförhandlat UST-samordnat avtal bank-underlättas, vara spenderbara och fullt tillgängliga.

Allt skulle startas tillsammans, omedelbart / samtidigt.

Vi skulle få personliga, (inte delade) e-postmeddelanden och en (delbar) säker länkwebbplats.

Samtidigt skulle ett tillkännagivande om USN, YUAN och nya valutor för 23 länder inkluderas i First Basket:

1 USA
2 STORBRITANNIEN
3 KUWAIT
4 KANADA
5 MEXIKO
6 RYSSLAND
7 KINA
8 VENEZUELA
9 IRAN
10 IRAK
11 INDONESIEN
12 MALAYSIA
13 VIETNAM
14 BRASILIEN
15 SAUDI ARABIEN
16 QATAR
17 FÖRENADE ARABISKA EMIRATEN
18 TURKIET
19 AFGHANISTAN
20 INDIEN
21 LIBYA
22 JAPAN
23 ZIMBABWE

NESARA tillkännages den 15 juli.

NESARA, tillsammans med den nya amerikanska valutan, skulle ta oss tillbaka till USA:s konstitution år 1776, med suveränitet och frihet återställd och fastställer det absoluta riktmärket för slutet av Rothschild-kartellens absoluta kontroll över vårt finansiella system.

U.S Treasury har förhandlat fram en fast ränta på 0,25 % för varje inlösen, även om de satsade på mer. Vi vet inte vad den faktiska kursen skulle vara.

Den 15 juli har faktiskt redan börjat i Australien – det är början på torsdagens arbetsdag.

Ons. 14 juli Anmärkning från Nick:

https://www.podbean.com/media/share/pb-mrhvk-108bd53

Obligationsinnehavare fick e-postmeddelanden om att de skulle kunna se 1 % på sina konton ons. den 14 juli eftermiddag och ha tillgång till pengarna på torsdag eftermiddag 15 juli.

torsdag 8 juli till sön. 11 juli, strax efter att Högsta domstolens domare John Robert, arresterades fick böter och straff på lördagen. Den 10 juli gick tilldömda förliknings- och välståndspaketskassörer ut (67 000 började söndag eftermiddag 11 juli och slutfördes onsdagen den 14 juli) och följdes av att tyska obligationer betalades ut medan andra obligationer som Super Petchilis började bearbetas.

Återställd republik:

På fredag 13 augusti 2021 förväntar sig DoD Vita hattarna att Trump återupptar sin tjänst som USA:s president. Just nu var den amerikanska militären ansvarig för den amerikanska regeringen och under myndighet av Alliansen, som agerade som övervakare av brottsbekämpning över hela världen för den globala valuta-återställningen.

Den 20 januari, då kongressen inte lade fram en fullständig rapport om valet 2020 som visade att de följde lagarna i den konstitutionella republiken, inledde den amerikanska militären sin egen 45-dagarsutredning. Den 6 mars bestämde den amerikanska militären (med hjälp av officiella valsedlar med vattenstämpel som skickats till staterna före valet) att det fanns bedrägeri och utländsk inblandning i presidentvalet 2020 – en handling om förräderi. Den amerikanska militären skrev sedan in Donald Trump som chef för USA den 11 mars.

Aktivering av nödsändningssystem:

tisdag den 13 juli rapporterade president Trump att ”Både Iran och deras folk vill att kärnvapen-världskriget 3 ska börja, för att uppfylla islamistiska profetior som skulle leda till att Stora Satan Amerika föll, Lilla Satan Israel blev Iran igen och den One World Islamic Order fullbordades”.

Internationellt pågår massiva kriser inklusive en väntande aktiemarknads-krasch, Bitcoin-implosion, en massiv solstorm som snart kommer att drabba och som förväntas slå ut mobiltelefoner över hela världen, omfattande översvämningar i Arizona, plus översvämningar i London och New Yorks tunnelbanor och inbrott i världens största damm, Kinas Three Gorges Dam (högkvarter för Bitcoin, internationell handel med barnsex och produktion av adrenochrome), bränder runt om i väst, en fransk revolution angående vaccinationsmandat, massarresteringar av framstående människor och protester i Italien, Tyskland, USA:s städer, städer i Kanada, sydamerikanska städer, Mellanöstern, Australien, Frankrike, London och Kuba som för länderna mot demokrati – som alla snart kunde leda till en aktivering av nödsändningssystemet.

Kabbalens avfolkning faller, del 15:

Förgiftad mat, vatten, vårdprodukter, GMO, familjeplanering, sexutbildning, HBTQ

A. De verkliga nyheterna för ons. 14 juli 2021 från Telegram:

F: QANON DIGITAL ARMY ÄR KLAR. GRÖNT LJUS ÄR TÄNT. NJUT AV FÖRESTÄLLNINGEN!

Trump Office 16:11 EST ons. 14 juli: Patrioter, det är dags! Klockan tickar och president Trump är redo att återvända.

Känner du till QAnon 12-medlemmar? Michael Jackson och JFK Jr. lever fortfarande och vi kommer att se sanningen inom en snar framtid! Men en sak kan jag säga att ‘QAnon’ finns på riktigt !! STAY TUNED!

En sommar i brand betyder UPPLOPP FF FF FF FF FF FF FF EXPLOSIONER, KRIG EXPANDERAR I LÄNDER. [DS = Deep State] MAN ANVÄNDER SIG AV HAARP FÖR VÄDERMODIFIERING. BRÄNDER. KLIMATFÖRÄNDRING. UPPVÄRMNING AV OCEANER. [DS] använder den sista ammunitionen för att skapa kaos. Oroligheter. Man använder sig av MSM. SOCIALA MEDIER …… .. END_GAME … Militären kliver in när alla människor ser ondskan och SMÄRTAN och ber om hjälp att resa oss tillsammans …… .. Nära döden civilisation _HÄNDELSE… Då tar MILITÄREN över… Du varnades för länge sedan. ANONS SMÄRTA MÅSTE TA DEN HÄR VÄGEN FRÅN MÖRKER TILL LJUS. Ha TRON genom den svåraste delen av PLANEN … Det är alltid mörkast innan ljuset kommer … INGENTING KAN STOPPA VAD KOMMER! INGENTING!

NESARA / GESARA ska inte förväxlas. The Bad Guys ville inte att du skulle veta det. Kom ihåg att den här versionen har ändrats av Trump så att den inkluderar Quantum Technology & Suppressed Electric / Healing Technology. Detta är troligtvis varför ISO20022-förordningen omvandlar den digitala tekniken till ett ädelmetall-baserat system. Kom ihåg att statsobligationer kommer också att ersätta centralbankens sedlar och de kommer också att vara baserade på ädelmetaller.

# Jordbävning i # LasVegas! 06:00 ons. 14 juli ingen indikation på storlek eller djup! #Åskvarningar och blixtar #översvämningar i #Nevada # öknen vid Hover Dam … titta på vattnet! RENGÖR ALLA D.U.M.B.S & tunnelsystem – över hela världen.

Den amerikanska militärens överkommando har aldrig överlämnat sin auktoritet till Biden-administrationen. USA:s konstitution var kontraktet mellan amerikanska medborgare och regeringen. Den 20 januari var ett misslyckande från kongressen att presentera en fullständig rapport om valet 2020 som visade att de följde lagarna i den konstitutionella republiken, då inledde militären sin egen 45 dagars utredning av presidentvalet 2020. Det inkluderade en sammanställning av de officiella valsedlarna med vattenstämpel som skickades till staterna före valet. Den 6 mars bestämde militären att det fanns bedrägerier och utländsk inblandning (främst av det kinesiska kommunistpartiet i samverkan med demokraterna) vid valet 2020. Den 11 mars antog militären Donald Trump som befälhavare. De har inte tillkännagett sådant för allmänheten så att de kan få tid att samla in bevis, väcka anklagelser, rättstvister och att bevisa för världen att det fanns ett olagligt övertagande av inte bara USA, utan andra världsregeringar.

Amerikanska Patrioter: ”Vad du ser över hela världen … Upplopp, explosioner, påtryckningar av vacciner … Den civila oron växer … och skapas av Deep State … Dessa är deras sista tillfällen av desperation att hålla sig utanför fängelset, eller avrättningar genom exekutionspatruller som kommer in genom Nürnberg-koden, och i rättegångar för brott mot mänskligheten … Detta kaos vi ser nu i världen i juli och nästa vecka är tillåtet av militären eftersom alla misstag görs nu i varje land av Deep state. De försöker täcka över sina spår men avslöjar alla sina element och de sovande inom sina led. Militären är placerad i 80 % av världen nu … Tro mig broder !! HAMMAREN kommer !! … ”

FBI är i beredskap för Trumps comeback i augusti. De planerar en J6 2.0. FBI använde sig av informatörer på telegramkanaler och andra grupper för att se på konservativa och kongressmedlemmar följdes på sociala medier och sattes upp på en lista. Schumer, Pelosi och Chris Wray drev denna ansträngning.

Joe Bidens dotter Ashley och kusin Caroline hävdar att de har blivit utsatta som barn av Joe Biden: ”Var jag antastad? Jag tror det – jag kommer inte ihåg detaljerna men jag minns trauma, ”skrev Joe Bidens dotter (Ashley) i sin dagbok. Hon kom ihåg att hon blev ”något sexualiserad” tillsammans med sin kusin Caroline. Hon påminner sig om ”duschar med min pappa” som ”förmodligen inte var passade”.

USA övervakar mycket noga den försämrade säkerhetssituationen på Kuba och Sydafrika.

NASA förutspår rekordöversvämningar på jorden.

Q Storm Rider: Förvänta dig att > FRANKRIKE kommer att brinna i helgen … Upplopp denna _händelse kommer att sprida sig genom EU under kommande veckor // ITALIEN, Tyskland, UK, USA, städer i KANADA, städer i Sydamerika, städer i Mellanöstern. En sommar i brand. Ibland kan du inte berätta sanningen. Du måste visa dem. Q spelplanen/ Nash equal librium / P.A.I.N CENTURY, århundradets storm, spänn fast, 1776 inbound.

Den nya franska revolutionen började !!! Snart kommer världen att följa! Folkmassor som samlas i Frankrike för att motsätta sig Macrons medicinska apartheid.

Whiplash347: Föreställ dig att klockan 6 kan vara farligt den 17/7. [1776] Resterna av Arken hittades på berget Ararat. Familjen Romanov mördades den 17 juli 1918.

Sov inte mer. 

China Three Gorges Dammsprickor, missiler, hål:

Three Gorges Dam är en av de största dammarna i världen. Det verkar som om Three Gorges Dam har en underjordisk anläggning.

Tidigare Trump-kampanjrådgivare Jenna Ellis lämnar GOP-partiet:

Former Trump Campaign Adviser Jenna Ellis Leaving GOP Over Criticism from RNC Official

Former Trump Campaign Adviser Jenna Ellis Leaving GOP Over Criticism from RNC Official

”Även om jag står ensam för sanningen kommer jag att stå för sanningen”.

På klockan HOTANDE >> Veckor inte år

_ USA:s och australiensisk övning Talisman Sabre 2021 kommer att löpa från slutet av juni till mitten av augusti / Kina-hot i regionen intensifieras.

_ Strid framträder i Azerbajdzjan och Armenien i frontlinjen

_ Den ukrainska armén och ryska separata styrkor, strider ökar … 13 attacker av Ryssland flera skadade och en död 13 juli

_Explosion i Ryssland i staden Gelendzhik, en semesterort i Krasnodar Krai, som ligger vid Svarta havet, en gasexplosion inträffade på ett hotell. Utredning pågår .. Flera män av intresse.

_Nord Pakistan 13 personer döda i bussexplosion med kinesiska arbetare eskorterade av Pakistans militär.

_ Brasiliens president fördes till militärsjukhus (han var en av de första presidenterna som förnekade vacciner / men tog senare mutor från vaccinföretag / Källor rapporterar att han var inställd på att avslöja vaccinföretagen.

_Taliban varnar Turkiet för krig mot turkiska trupper i Afghanistan

_George Floyd väggmålning förstördes av blixtnedslag

ECW på Twitter minuter sedan, TS 23:44 “Är du redo att se arresteringar? Är du redo att se SMÄRTA? Är du redo att vara en del av historien? ” Q … Elda upp dessa memes !!

Den legendariska regissören Oliver Stone berättar om sin nya film ”JFK: Revisited: Through the Looking Glass” i RT:s ”Going Underground” -episod: JFK:s ofta förbisedda kampanjer för fred med Sovjetunionen och Kuba. Detaljer som avslöjar en påstådd täckmantel för JFK:s mord, inklusive CIA-engagemang och varför makter ville se honom död. JFK:s förberedelser för att krossa CIA och hans tro på kriget i Vietnam var ett misstag. Lee Harvey Oswalds övervakning av CIA. Hur händelser som ledde fram till JFK:s mord planerades noggrant och CIAs engagemang den dagen – plus mycket mer! Se hela avsnittet ”Going Underground” på RT här:

Massiv solstorm kommer att slå mot jorden:

Massive solar storm set to hit Earth: GPS, phone signals likely to be damaged, power grids vulnerable

GPS, telefonsignaler kommer troligtvis att bli skadade, elnätet sårbart. De massiva solfläckarna förväntas träffa satelliter som arbetar i jordens övre atmosfär, påverkar GPS-navigering, mobiltelefon.

Q3430 (2 års Delta) 7/14. [777] DET STORA UPPVAKNANDET + 3 dagar Q3441 (2 års delta) 7/17 SOV INTE MER

Amerikanska australiensiska övningar, Talisman Sabre 2021 kommer att pågå från slutet av juni till mitten av augusti.

Through The Flood & Storm With Mel K & Simon Parkes & Charlie Ward

GESARA har undertecknats av alla länder vid Haag (Internationella domstol) 2019 & 2020 POTUS skulle ge dig numror som gränsmur och andra nummer som berättar hur många länder som hade undertecknat. #TransitionToGreatness = Övergång till Gesara. Nu måste de bara spela ut ett falskt WW3-scenario för att tjuta i sirenerna vid varje nationellt militärt kommandocenter. Detta för att rättfärdiga för hela planeten många saker som redan har ägt rum. Det faktum att Gesara militärlag har funnits på plats. De hemliga militära tribunalerna, bekännelserna etc. Många avrättningar. Och som alla militärer normalt gör, kommer de att hjälpa till att bygga upp nya saker. Kommer du ihåg att POTUS sade, att all sjukhusutrustning kommer att vara föråldrade i slutet av året? Inget mer kemo, strålning etc. Med-Beds, UV-ljusterapier etc. Sjukhus och skolor kommer att klyvas isär. Inget behov av medicinsk forskning när 6 000 botemedel har överlämnats till dig, vilka Tesla hade.

Fulton County Georgia felprocent, genom manuell räkning, 60 %

Biden träffad av faktakontroll angående valanspråk:

Report: Biden Falsely Claims Supreme Court Heard 2020 Election Challenges

Report: Biden Falsely Claims Supreme Court Heard 2020 Election Challenges

Denna vecka:

7/14 – 2 dagar före schemat – CME – Coronal Mass Injection.

7/16 fredag – John Crash Anniversary – START

7/17 lördag – Arken vilar på berget Ararat – 1 Moseboken 8 4.

Delta Drop säger ”SOV INTE MER”

7/21 – 120 dagar sedan ”EVER GIVEN” fastnade i Suezkanalen 🤔🤔

7/23 – FULL BUCK MOON

7/24 – Trump Rally – Phoenix

Har fått veta att Quantum Internet & ISO20022 Regulation, sker senast den 28:e eller i slutet av månaden. (VI VET ATT DETTA ÄR STRÖMBRYTAREN OCH EN DEL AV DE 10 DAGARNA AV MÖRKER).

Moderate earthquake of magnitude 4.8 just reported 4 km southeast of Hualien City, Taiwan

4.8 quake 14 Jul 6:52 am (GMT +8)

Ytterligare en jordbävning … den här gången på Taiwan. ”Taiwan är för Kina som Kina är för USA.” @ToreSays 17/12/20 Måttlig jordbävning med magnitud 4,8 rapporterades just 4 km sydost om Hualien City, Taiwan.

Nu är 7/17 och 7/18 väldigt viktigt eftersom Romanovs alla blev mördade den 18 juli 1918 av bolsjevikerna. [ÄR DET INTE DAGS ATT SLÅ TILLBAKA MOT DESSA KHAZARISKA BOLSHEVIKER] FREDAG & LÖRDAG MAGA LÖFTE för MELANIA & JOHN.

7/16 fredag

– John Crash Anniversary – START. John kommer ut?

⁃ 463: Start av måncykeln Hilarius

⁃ 622: Muslimtiden börjar

⁃ 1054: Början av den stora schismen mellan västerländska och österländska kyrkor när romerska kardinalen Humbert utfärdar en bulla av uteslutning mot Cerularius, patriarken av Konstantinopel, på Hagia Sophias altare, Konstantinopel.

⁃ 1519: Offentlig debatt mellan Martin Luther och teologen Johann Eck på Pleissenburg slott i Liepzig, under vilken Luther förnekar påvens gudomliga rätt.

⁃ 1661: 1:a sedlarna i Europa utfärdas av Riksbanken i Stockholm

⁃ 1790: Kongressen förklarar staden Washington i District of Columbia, USA:s permanenta huvudstad

⁃ 1940: Adolph Hitler ger order om förberedelser inför invasionen av Storbritannien (Operation Sealion)

⁃ 1945: 1:a testdetoneringen av en atombomb, Trinity Site, Alamogordo, New Mexico som en del av US Manhattan-projektet

1969: Apollo 11 sköts upp och bar med sig 1:a mannen att landa på månen

⁃ 1982: NASA skjuter upp Landsat 4 för att tematiskt kartlägga jorden

⁃ 1999: John F Kennedy Jr, hans fru Carolyn Bessette Kennedy och svägerska Lauren Bessette dödas i en flygolycka utanför Marthas Vineyard. Piper Saratoga-flygplanet fördes av Kennedy.

⁃ 2016: Den republikanska presidentkandidaten Donald Trump tillkännager Indiana-guvernören Mike Pence som sin vice presidentkandidat

⁃ 2018: USA:s president Donald Trump verkar acceptera Rysslands president Vladimir Putins ord om USA:s underrättelsetjänster om rysk inblandning i 2016 års amerikanska val, i en intervju efter de två ledarnas toppmöte i Helsingfors.

7/17 lördag:

-Arken vilar på berget Ararat – 1 Moseboken 8 4.

-Delta Drop säger ”SOV INTE MER”

-1917: Kunglig proklamation av kung George V ändrar namn på brittiska kungafamiljen från tyska Sachsen-Coburg-Gotha till Windsor

-1918: Romanovs kungliga familj och flera av deras vasaller avrättas av en bolsjevikisk exekutionspluton i källaren på Ipatiev House, i Jekaterinburg, Sibirien.

Hejsan, Nature Valley-sädeslag innehåller Roundup-ingredienser, studiefynd, CBS News:

https://www.cbsnews.com/video/what-you-need-to-know-about-glyphosate-the-cancer-linked-chemical-found-in-cheerios/

En miljögrupp säger att dess testresultat visar många glyfosatnivåer över vad de anser vara säkra för barn.

Bitcoin värt noll:

Nya revisionsresultat i Arizona förväntas under de närmaste 48 timmarna, enligt One America News Network. Gateway Pundit rapporterade att senatens president Karen Funn sa att resultatet av omröstningen skiljer sig avsevärt. För närvarande sker räkning på nya maskiner som har flyttats till anläggningen för att garantera 100 % noggrannhet i röstresultaten.

Attorney General i Arizona, Mark Brnovich, meddelade att en statlig juryn har åtalat Tracy Kay McKee från Scottsdale för en räkning av olaglig röstning och en räkning av mened för att ha röstat för en avliden persons räkning under tidig röstning i valet 2020.

Michigan-advokaten Stephanie Lambert hävdar att de nu har bevis för att de hackat röstningsmaskinerna i Michigan under valet. Stephanie sa att VD:n för Dominion Voting Systems ”ljög absolut” under ett vittnesmål i Michigan om att maskinerna inte var anslutna till Internet. Hennes team upptäckte att maskinerna hade hackats av Election Source, en underleverantör till Dominion.

Bidenregimen rekryterar vänsteraktivister som går från dörr till dörr för att samla in information om dem som inte har vaccinerats och uppmuntrar dem att vaccinera sig. De läckta dokumenten beskriver hur de rekryterar och utbildar dessa anställda så att de misshandlar äldre som ska ha friheten att göra sina egna val. Manuset instruerar också volontärerna att ljuga om biverkningar och förklarar att de ska avsluta sina samtal genom att säga till den förföljda äldre medborgaren att ”delta i att lösa COVID-problemet” så att de kan ta det första steget mot ”att få tillbaka sitt liv”. De beordras också att kränka folks integritet genom att ignorera förbud och lägga invånarnas personliga information in i en regeringsdatabas.

Joe Biden och Kamala Harris har planerat att mötas den här veckan tillsammans med Texas-demokrater som flydde från Texas brottsbekämpning, för att blockera statens ansträngningar för att säkerställa valintegritet.

Jill Biden dyker upp på Sesame Street och främjar ”raskunnighet” bland små barn.

Joe Biden säger i sitt tal i Pennsylvania att Trump-anhängare är värre än de konfederala slavägarna. Hans demens tillade: ”Totalt har mer än 150 amerikaner utnyttjat sin rösträtt.”

Iranska underrättelsetjänstemän har anklagats för att ha konspirerat för att kidnappa en amerikansk journalist och människorättsförsvarare från New York för transport till Iran.

Trump är planerad att tala den 24 juli vid ”Protect Our 2021 Elections” rally i Arizona, organiserat av Turning Point Action.

En ny undersökning visar att nästan två tredjedelar av amerikanerna är överens om att Kina ska betala ersättning för pandemin, en fjärdedel av befolkningen tror att den kinesiska regeringen skapade och släppte viruset medvetet.

Förbudet mot skjutvapen för vuxna under 21 år är icke konstitutionellt, fastslog den amerikanska federala domstolen: ”De mest omhuldade konstitutionella rättigheterna i vårt land beviljas senast vid 18 års ålder. Och enligt det Andra Ändringsförslaget ger rätt att hålla och bära vapen och är inte annorlunda”.

Desmond Lachman, ekonom och seniorkollega vid American Enterprise Institute (AEI), berättade för Breitbart News att USA börjar likna ett land i Latinamerika, med tanke på dess inflation, statliga utgifter och penningtryckning.

B. Internationell handel med barnsex:

FBI arresterade 15 judiska rabbiner för att ha sålt kroppsdelar i stor skala.

Stolt att stödja Putting America’s First Peoples First, Forgotten No More plan som prioriterar stöd för indianer. Donald Trump och jag har arbetat för att öka medvetenheten om länge förbisedda frågor om saknade och mördade indianer, barnsäkerhet och ekonomiska möjligheter … Melania Trump

TITTA LIVE: New Jersey-tjänstemän:

Sting In New Jersey Results In Arrests Of 31 Alleged Sexual Predators

https://cbsloc.al/3B5MAJt

Satanic Abuse Survivor Tells All On The Royal Family, Prime Ministers & Jimmy Savile | Prophecy | Before It’s News (beforeitsnews.com)

C. COVID BLUFFEN:

Biden Administration ‘Från Dörr till dörr’ instruktionsmanual

https://resistthemainstream.org/read-it-biden-administration-door-to-door-instruction-manual/?utm_source=rtmt&utm_medium=rtmt&utm_campaign=rtmt

CHOCKRAPPORT: Det fanns fler COVID-19-vaccindöda i förra veckan i USA än COVID-19-dödsfall

Malaysia stänger vaccinationscentret efter 204 smittade anställda, ABC News:

Malaysia shuts vaccination center after 204 staff infected

Malaysia har stängt ett massvaccinationscenter i sin värst drabbade stat efter att mer än 200 medicinskt anställda och volontärer testat positivt för Coronaviruset.

Cirka 100 vaccinerade besättningsmedlemmar ombord på Royal Navy’s HMS Queen Elizabeth-fartyget har diagnostiserats med COVID-19.

D. Återställning av global valuta:

Försvarsdepartementets militär kontrollerade USA:s regering, inte Biden-administrationen, och hade stängt hela Intel medan de arbetade med allierade över hela världen för att initiera GESARA / NESARA och Global Currency Reset.

Banker eliminerade kreditlinjer på konton för att förbereda sin nya roll att inte längre använda skattebetalarnas pengar för egen vinning, inte ta ut ränta på dessa pengar och vara en tjänsteleverantör snarare än kontrollant för det globala monetära systemet.

Någon gång snart kommer Tier 4B att få ett meddelande enligt tidszoner för att göra sina utländska valutaväxlingar / Zim-inlösenutnämningar.

En Safelink-webbplats skulle publiceras på olika Dinar-webbplatser, plus skickas ut via e-post för alla Tier 4B-valutor / Zim-innehavare över hela världen för möten vid inlösencenter i deras specifika land. Safelinks webbplats och e-postmeddelanden skulle innehålla de slutliga officiella instruktionerna för hur man byter och löser in. Tier 4B-e-postmeddelanden kommer främst från Wells Fargo, men skulle också skickas av Chase och HSBC.

Vid inlösencenter kunde Tier 4B förhandla fram en avtalsränta eller erhålla standardräntan, som båda skulle vara högre än den allmänna nivå 5-räntan i bankerna.

Det skulle finnas tio eller så dagar för Zim-inlösen och valutaväxling till specialkurserna, även om möten kunde sättas upp till 30 dagar längre fram. Efter de tio dagarna slutar Zim-inlösen och specialpriserna, såvida du inte har beställt en tid på ett Inlösencenter inom det 30-dagarsfönstret.

Efter dessa tio dagar skulle allmänheten, Tier 5, vara fri att byta utländsk valuta till de nya internationella kurserna. Bankerna skulle växla valuta till vilken internationell kurs som Teller Window visade för den dagen.

Judy-anmärkning: Om du har köpt utländsk valuta och / eller Zim och har följt den globala valutainställningen på Internet, ansågs du vara en del av Tier 4B. Samma Intel på Shotgun Start and Redemption Centers gällde alla Tier 4B-medlemmar över hela världen.

E. Återställd republik:

Kabbalen var fast besluten att kollapsa de europeiska ekonomierna.

Händelsen: Oavsett om händelsen inträffade på grund av Vita eller svarta hattar, skulle det vara en chock av stora proportioner med världsomspännande konsekvenser. Det kan vara en aktiemarknadskrasch, Trump-klon falskt mördad eller gripande, massiva cyberattacker, kärnkraftsförintelsens falska flagga eller alla, eller ännu mer oroväckande händelser.

Efter evenemanget och för att upprätthålla ordningen runt om i världen skulle militären anspela på Emergency Broadcast System Star Link Satellites för att ta över all TV och radio över hela världen, varefter sju presidentmeddelanden skulle sändas.

Allt går i Quantum: Quantum GESARA, Quantum Financial System, Quantum Voting System, Quantum Healing, Quantum Physics och Quantum Internet.

Quantum Internet: Internet skulle gå ner och ett nytt internet skulle starta om som inte längre hade Microsoft, Operation Mockingbird eller media som ägs och kontrolleras av Mossad, UK Royals, 5 Eyes och CIA. TV och tidningar skulle kombineras till en transparent nyhetskanal som bevakas av militär underrättelse.

F. ”Twenty Two Faces: inside the extraordinary life of Jenny Hill and her 22 two multiple personalities,” av Judy Byington, Förord av Dr. Colin A. Ross, RAW: Dr. Colin Ross – Robert David Steele

Jenny Hill på en satanistisk barnoffer ritual:

VARNING: Jenny gav en grafisk beskrivning av hur hon i fem års åldern blev våldtagen, torterad, tvingad att se ett barnoffer och spara för gudomlig intervention, nästan dödades själv – inte till skillnad från de smutsiga upplevelserna av tusentals andra barnoffer av sataniska tillbedjare. Förövarna som dyrkar Satan tycktes vara organiserade från US Inc:s CIA, Drottning Elizabeth, Illuminati bankirfamiljer och Vatikanens 9th Circle barnoffer och ända ner till Clintons, Hollywood, Pizzagate och lokala tonårshäxor. De finansierades av samma kabbal som drev vårt globala monetära system – just den organisation som var i färd med att tas ner genom aktiveringen av Global Currency Reset. Det är inte konstigt att president Trump har sagt: ”Dessa människor är sjuka.”

G. Sataniska helgdagar: tis. 3 augusti 2021 är nästa stora satanistiska helgdag kallad Satanic Revels. Den firades av lokala och internationella satanistiska häxor med orala, anala och vaginala sexuella övergrepp mot en kvinnlig i åldern 7-17, som kulminerar med det offrade offret, ju mer oskyldigt desto bättre – följt av att man äter deras kött och dricker deras adrenochrome blod, enligt den ockulta kalendern för demoniska helgdagar sammanställda av terapeuter från barndomsberättelser om deras Satanic Ritually Abused klienter.

Var medveten om satanistiska aktiviteter i ditt område och hjälp till att rädda barn och tonåringar som tvingas delta i våldtäkter, tortyr och mord på sig själva och andra barn.

Månader i förväg planerar Satan-tillbedjare för sin helgdag genom att kidnappa barn och tonåringar, medan förövarna ofta befruktade tonåringarna för att producera sina egna offer. Spädbarnen, barnen och tonåringarna svalt, torterades och användes i sexorgier för att förbereda sig för mänskliga offerritualer.

Rapportera misstänkta satanistiska aktiviteter till din lokala brottsbekämpande myndighet. Eftersom satanister är kända för att infiltrera polisavdelningar, täcker de över sina spår genom att också kontakta amerikanska immigrations- och tullhantering (ICE):

https://www.ice.gov/webform/ice-tip-form

and the Federal Human Trafficking Website: https://www.state.gov/humantrafficking/

Kallad att rädda

En ideell organisation som räddar barn som har utsatts för övergrepp eller människohandel

855-646-5484 http://www.calledtorescue.org/

Du kan anonymt rapportera människohandel och misshandlade barn

Om du vill gå med i arbetet med att rädda barn från internationell sexhandel, kontakta Tim BallardOperation Underground Railroad och / eller den ideella organisationen Saving Innocence.

https://ourrescue.org/   https://savinginnocence.org https://www.youtube.com/watch?v=FT4tmI8YxCU&feature=emb_rel_end

H. Global valutaåterställning och NESARA / GESARA handlade om barnen

Det handlar inte om pengarna. Det handlar om barnen – de tusentals undernärda och traumatiserade barnen som till Satans ära våldtogs och mördades så att deras elitförövare förmodligen kunde få makten och styra världen. Den första officiella handling som president Trump gjorde morgonen innan han svors in i ämbetet var att besöka CIA:s högkvarter och förklara ett krig mot en internationell barnsex-handelsring som drivs av dessa globala eliter. Låt oss fasta och be för dessa miljoner små barn som just nu räddades från kabbalens underjordiska tunnlar över hela världen och torterades och dödades av Satanistiska Häxor strax intill. Låt oss också be för de militära trupperna världen över som riskerade sina egna liv för att rädda dem. Den forntida läran om fasta och bön förklarades här vid markeringen 10:30:32:

Judy noterar: Jag har inte heller, eller har någonsin, fått pengar för att skriva mina uppdateringar och artiklar. Ersättningen har varit att ha försäljningsställen för att hjälpa till att rädda barnen genom att avslöja sanningar om det mycket hemlighetsfulla satanistiska rituella övergreppet, pedofilin och barnoffret som var frodigt i vårt internationella samhälle.

Ovanstående var en sammanfattning av information från Internet. Det är upp till läsaren att göra sin egen forskning och avgöra om den var sann eller inte.

Jag skickar Safe Link-webbplatsen ut när jag får reda på vad den är, plus den kommer att publiceras på flera Dinar-webbplatser. Det är min uppfattning att genom att länka till Safe Link-webbplatsen kommer den att generera ett avtal om icke-avslöjande att underteckna för att få inlösen- / utbytesmöten.

Efter att ha undertecknat detta icke-avslöjande kommer jag inte att kunna skicka e-post, posta eller prata med någon om utbytesprocessen i 90 dagar, så jag kommer att tiga och ta de 90 dagarna för att organisera mitt humanitära projekt.

Det här är inte adjö. Jag förväntar mig att jobba med många av er inom en snar framtid. Jag kan inte berätta hur kul jag har haft och att jag har fått lära känna dig. Du kommer att stanna kvar i mitt hjärta för alltid.

Ett stort tack till de dedikerade och modiga Intel-leverantörerna som ville vara okända; till ödmjuk Wildfire Lady som är skicklig på att avslöja sanningen; till Martha som oavbrutet har arbetat dygnet runt för att urskilja vad som är verkligt i de falska nyheterna; till Brad som gör stor forskning; till Bonni B som avslöjar de bakomliggande orsakerna till vad som verkligen händer och till Ken som avslöjar nästan obegränsad Intel på pedofili för att hjälpa oss att rädda barnen.

Låt oss tacka Q för att återställningen äntligen har kommit att bli verklighet. Jag önskar er lycka till i ert humanitära arbete och ser fram emot att se er på andra sidan där vi tillsammans kommer att göra livet bättre för alla.

Tålamod är en dygd. Att ha dygd är ett tecken på en god moralisk varelse. Goda moraliska varelser har makten att övervinna det onda och förändra världen. Och vi ska!!! . . . Judy

Updates for the Week Prior:

Restored Republic via a GCR: Update as of July 14, 2021

Restored Republic via a GCR: Update as of July 13, 2021

Special Restored Republic via a GCR Report as of July 12, 2021

Restored Republic via a GCR: Update as of July 12, 2021

Special Restored Republic via a GCR Report as of July 11, 2021

Restored Republic via a GCR: Update as of July 11, 2021

Special Restored Republic via a GCR Report as of July 10, 2021

Restored Republic via a GCR: Update as of July 10, 2021

Special Restored Republic via a GCR Report as of July 9, 2021

Restored Republic via a GCR: Update as of July 9, 2021

Special Restored Republic via a GCR Report as of July 8, 2021

Restored Republic via a GCR: Update as of July 8, 2021Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: