Google läcker; en visselblåsare avslöjar Big Tech:s censurering

Zach Vorhies
@Perpetualmaniac
Jag var Senior Software Engineer på YouTube / Google tills jag upptäckte deras AI-censurvapen. Nu är jag en visselblåsare som kämpar mot censuren av DIG.
2021-07-15
Det finns de i den här världen som inte ger sig med hot och inte fikar efter belöningar. Zack Vorhies valde att följa sitt samvete, även om det ledde honom förbi helvetets portar. Han tog sig an väldens förmodligen mäktigaste företag, Google, inifrån. Genom att göra så, undervisade han inte bara människorna i det Orwellianska konceptet ”algoritmernas oärlighet”. Det största arvet från hans visselblåsning kommer att inspirera många andra att följa efter.
James O’Keefe
Project Veritas


Kategorier:Böcker, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: