Jimmie Åkesson polisanmäls efter att ha sagt sanningen

Jimmie Åkesson polisanmäld för ”hets mot folkgrupp” | Den onödiga  flyktingkrisen

Malmö 13-7-2021

Till Karin Fridell och Ingrid Eckerman

Tydligen så har ni båda gjort en polisanmälan  mot Jimmie Åkesson för att han sagt sanningen om dom s k ”ensamkommande barnen” från Afghanistan.

Brottet skulle enligt er bestå av ”hets mot folkgrupp”.

För det första så har han inte med ett ord hetsat mot någon folkgrupp och för det andra så är dom s k ensamkommande barnen inte ensamkommande utan dom har rest hit i flock. Dom har alltså inte flytt hit heller utan dom har rest hit. En resa och en flykt är helt olika saker.

Några barn är dom inte heller utan möjligtvis så är dom unga män. Inte heller kommer dom från Afghanistan utan dom flesta kommer från Iran där dom inte på något sätt varit utsatta för någon form av förföljelse.

Möjligen så har dom levt under s a s torftiga förhållanden men detta innebär inte att dom skulle ha några asylskäl att åberopa.

Eran polisanmälan är inget för Jimmie Åkesson att oroa sig över, för den kommer att hamna där den hör hemma, nämligen i papperskorgen. Det enda er polisanmälan kommer att innebära att ni förlöjligat er själva och er förening.

Polisen har nog att göra med all grov kriminalitet som sker i samhället där mesta delen begås av invandrare och där finns era gunstlingar väl representerade. För att ta ett exempel, den s k Vetlandaafghanen.

Misstanken: Kvinna i 70-årsåldern i Kil mördades av elev

Jag vet inte om ni har eller har haft någon av era gunstlingar inneboende hos er vilket ju verkar vara vanligt hos kvinnor i er ålder. Anledningen till detta kan ju vara olika orsaker men i ett fall så var det tydligen sexuella motiv som föranledde att en ca 70-årig kvinna i Kil förbarmade sig över ett s k ensamkommande ”barn” och tog denne till sig i sin bostad för några år sedan. Detta slutade med att ”barnet” mördade kvinnan och vad som föranledde ”barnet” att visa sin tacksamhet på detta sättet känner jag inte till. Kanske kunde han inte prestera tillräckligt mycket som kvinnan krävde.

Hur som helst så vill jag av ren välvilja varna er ifall ni har något afghanskt ”barn” inneboende hos er, att inte vara allt för krävande oavsett vilket område det gäller. Vissa av dom har tydligen en mycket kort ”stubin” och kan ta illa upp om detta påpekas för dom.

M V H

Sandor Herold, invandrare i Malmö av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: