Inlägg om Amy Coney Barrett

2021-07-13
Nicolas Veniamin / Telegram

Nu är den före detta amerikanska Högsta domstolens Amy Coney Barrett, som förmodligen är den ”döda” (blodoffrad) dottern till pedo Joe Biden och som för närvarande finns på GITMO i väntan på sin militärtribunal för förräderi. Vad du inte visste om honom och Biden-familjen är att de är mänskliga reptoider (Reptilian humanoidhybrider), vilket du kan se från hans formförskjutning under hans bekräftelse vid den amerikanska senaten i oktober 2020.

Dessa Reptoider är genetiskt utrustade med telepatisk kommunikationsförmåga och kan telepatiskt förfölja dig och förstöra ditt liv utan att du ens vet vem som gör det mot dig. Vi måste utbilda oss själva och bli mer vaksamma och uppmärksammade när vi pratar med andra, för att upptäcka dessa demoniska varelser, så att vi bättre kan skydda våra sinnen från dem och skydda oss själva och våra nära och kära.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: