Stor seger för mänskligheten eftersom europeiska kungligheter avvisar Rothschilds

2021-07-12
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Stora händelser har pågått bakom kulisserna nyligen eftersom både de brittiska kungligheterna och P3 frimurarna har förklarat krig mot familjen Rothschild och den schweiziskt baserade Octagon-gruppen, säger MI6 och P3 källor.

Befrielsen av det judiska folket som hålls som gisslan i Israel pågår också, säger Mossad-källor. När dammet lägger sig kommer detta att förändra FN, IMF, Världsbanken och till och med den härskande monoteismens hierarki.

Germany’s Angela Merkel makes last official visit to UK — as it happened

Det är därför drottning Elizabeth sa till journalister att ”ta en bild och göra historia” när hon träffade sin kusin Angela Hitler (Merkel) den 2 juli, säger MI6-källor. De förklarar att Merkels ikoniska handtecken av en triangel är ett tecken för insiders, att hon är medlem i Saxe-Couborg Gotha-klanen.

Det faktum att drottningen vägrade att göra tecknet signalerade att de brittiska kungligheterna hade brutit med sina tyska kusiner och inte längre skulle lyda deras schweiziska ledning, förklarar MI6.

Detta betyder att Storbritannien för första gången på cirka 200 år är fritt från familjen Rothschild. Det beror på att familjen Rothschild har varit intimt sammanflätad med Saxe-Couborg Gotha Royals sedan före Napoleonkrigen. Grundaren av Rothschild-bankklanen, Mayer Amschel Rothschild, fick sitt stora genombrott genom att låna ut pengar för att stödja Saxe-Couborg Gotha-krig. Hans son Nathaniel tog berömt över Bank of England via smart insiderhandel baserat på kunskap som Napoleon hade förlorat vid slaget vid Waterloo.

Medan England kan vara fritt för första gången på 200 år sedan Rothschilds hävdar att de härstammar från den babyloniska tyrannen Hammurabi, kan det judiska folket snart befrias för första gången på 3 793 år.

Detta kan verka som forntida historia, men det påverkar intimt den falska pandemin och vaccinkampanjen som pågår just nu. Här är lite mer nödvändig bakgrund.

 Drottning Victorias mor var en Saxe-Couborg Gotha och hon gifte sig med sin kusin Albert, en annan medlem i denna klan. Både Merkel och drottning Elizabeth är ättlingar till drottning Victoria och det är Hillary Clinton också.

Många andra medlemmar av denna blodlinje är i maktpositioner i hela väst. Till exempel skickade Mossad oss bevis i förra veckan på att Klaus Schwab, chef för Davos World Economic Forum, är medlem av familjen Rothschild.

Schwab, kom ihåg, är förespråkaren för den ”stora återställningen”, totalitära övertagande planen.
Hitlery Clinton för sin del står bakom den falska amerikanska Biden-administrationen som går från dörr till dörr för att försöka vaccinera alla med vacciner, vilka är utformade för att permanent förslava mänskligheten.

Pope reappears after surgery, backs free universal health care

Pope Francis leads the Angelus prayer from a balcony of the Gemelli hospital, as he recovers following scheduled surgery on his colon, in Rome, Italy, July 11, 2021. REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Dessa människor är tillräckligt kraftfulla för att ta bort påven Franciskus och ersätta honom med en gummimaskbärande bedragare som säger att alla människor behöver vaccineras.

Men de har bara lyckats vaccinera helt 11,9 % av de mer än 7,8 miljarder människorna på jorden, främst i västländerna. Detta betyder att den khazariska maffians sista försök, att använda förslavande vaccinationer för att behålla makten, misslyckades.

Jag fick ett meddelande från Afrika att ledare inte har glömt HIV och är medvetna om det nuvarande Covid-19-biovapenprogrammet för eugenik. Även efter att fyra framstående ledare som trotsade WHO mördades, förblir andra trotsiga.

Dessutom, nu när P3-frimurarna bakom Vatikanen vet att deras ”påve” har ersatts av en bedragare, har de skapat en allians som är ännu kraftfullare än Octagon-gruppen i Schweiz.

Ett meddelande från P3:s styrande organ och Black Sun-organisationen som skickades i förra veckan, säger att de nu har stöd av …

Ryssland, Kina, Nato och Pentagon för att inleda en ny Nürnberg-krigsförbrytartribunal mot vaccinerna. På frågan om Pentagon sa de ”Ja, oroa dig inte; Villa Farnese”. Dessa är styrenheterna för det militärindustriella komplexet.
MI6 förklarar:

”Världen befinner sig i ett odeklarerat krigstillstånd nu. Juridiska och rättsmedicinska bevis har visat att en experimentell medicinsk utrustning används vid krigstillstånd. Vi har rekommenderat de brittiska väpnade styrkorna att svänga till militär krigsrätt för att motverka olaglig medicinsk krigsrätt enligt internationell rätt. Vi skulle fullt ut stödja en Nürnberg-rättegång med vaccinmaterialet”.

Det är nu säkert att Rothschild / Rockefeller Khazariska Maffia-gruppen kommer att få sin kontroll över världens centralbanker och Fortune 500-företagen borttagen från dem.

Vad som ännu inte bestämts är exakt vad som kommer att ersätta deras styre. Följande Nesara / Gesara-förslag ger dock en aning om vad man kan förvänta sig:

 1. Nollställ alla kreditkorts-, inteckning- och andra bankskulder på grund av olaglig bank- och statlig verksamhet
 2. Avskaffa inkomstskatten.
 3. Avskaffa IRS. IRS-anställda kommer att överföras till det amerikanska finansministeriets nationella försäljningsskatteområde.
 4. Återlämna konstitutionell lag till alla domstolar och rättsliga frågor.
 5. Övervaka valet och förhindra olagliga valaktiviteter för specialintressegrupper
 6. Förbjud försäljning av amerikanska födelsebevis som arkivobligationer av US Department of Transportation.
 7. Initiera nytt US Treasury banksystem i linje med konstitutionell lag
 8. Avbryt alla aggressiva, amerikanska regeringens militära åtgärder över hela världen.
 9. Skapa fred över hela världen.
 10. Släpp enorma summor pengar för humanitära ändamål.
 11. Möjliggör frisläppandet av över 6 000 patent på undertryckta tekniker som hålls tillbaka från allmänheten under sken av nationell säkerhet, inklusive fria energianordningar, antigravitations- och ljudmaskiner.

Dessa USA-baserade förslag kommer att vara en central förhandlingspunkt med drakfamiljen som ska börja i höst, säger källor inom det asiatiska hemliga sällskapet. En nyckelpunkt kommer att vara inrättandet av en ny meritokratisk och transparent organisation för att se till att biljoner dollar som släpps för humanitära ändamål används klokt.

Taliban Tells Moscow It Now Controls 85 % Of Afghanistan As U.S. Troops Prepare To Exit

TOPSHOT-AFGHANISTAN-CONFLICT-TALIBAN

Hur som helst har dessa hemliga förhandlingar redan resulterat i mycket synliga förändringar i världen. Detta gäller särskilt den amerikanska militären som öppet avslutar sitt stöd för khazariskt maffia-krig. Det plötsliga tillbakadragandet av amerikanska trupper från Afghanistan i förra veckan var det mest uppenbara. Talibanerna hävdar nu att de kontrollerar 85 % av Afghanistan.

Detta är bara toppen av isberget

USA har också nyligen demonterat tre stora logistikbaser i Qatar. Där fanns 27 lager som lagrade stridsvagnar, pansarbärare och annan utrustning i denna framåtriktade iscensättningspost i Qatar för amerikanska förnödenheter i Mellanöstern, och som ett reservlager om fientligheter utbröt med Iran. Detta visar att de inte längre planerar att föra krig mot Iran på uppdrag av Israel.

US alarmed as Saudi lawsuits threaten to expose secrets

Saudi 'Tiger Squad' assassins tried to enter Canada to kill dissident Saad Aljabri: U.S. lawsuit | National Post

Det finns också tecken på att någon form av regimförändring har hänt i Saudiarabien. Till exempel har en världsomspännande frysning placerats på tillgångarna för Saad Aljabri (bilden), en före detta ”spymaster” som länge arbetat direkt med ”åtminstone CIA, FBI, Department of Homeland Security, Vita huset, Department of State och Department of the Treasury” enligt tidigare CIA-tjänsteman Philip Mudd.

Bennett’s trip to Amman fits Biden’s plan for a Jordan-Egypt-Israel axis

Den Mossad-länkade webbplatsen Debka erbjöd ytterligare en ledtråd när den rapporterade:


Premiärminister Naftali Bennett

”USA håller medvetet på att värma banden med Jordanien och Egypten som en del av president Bidens plan att bläddra i Mellanöstern-sidan om sin föregångares Donald Trumps politik, som hängde på Abraham-avtalen mellan Gulf Emiraten, Saudiarabien och Israel”.

Översättning: Israel har tappat kontrollen över gulfoljeländerna och ber nu Jordanien och Egypten om skydd.

Jebel Ali Port, Dubai Battle Massive Fire Accident Explosion in Ship Videos, Pictures

I det som nästan säkert är en relaterad utveckling skakade en mystisk enorm sprängning byggnader över hela UAE-staden Dubai. De första rapporterna talade om ett oljetankfartyg som förstördes, och bilderna visade en omfattande out-of-control-brand i Jebel Ali – stadens stora kommersiella hamn.

Denna brand kom dagen efter att en högre UAE-oljedirektör tillkännagav en splittring med det långsiktigt allierade Saudiarabien för att minska OPEC:s oljeproduktion. Kom ihåg, att Förenade Arabemiraten var gulfstaten som var mest offentligt anpassad till Israel.

Företagspropagandamedia försöker snurra till tillbakadragandet av USA:s militära stöd för Israel på grund av en sväng mot Kina.

Verkligheten är dock att trupperna behövs tillbaka i USA för att hantera den urartande säkerhetssituationen där. Till exempel i Arizona har en gräsrotsledd kampanj för att tvinga till sig en omräkning av rösterna, lett till hot mot barnen till folket bakom omräkningen, säger Pentagon-källor i Arizona.

I MSM propagandamedia rapporteras detta när Arizona-senaten uppmanar till en tredje omräkning av rösterna för att hålla den falska Biden-regimen kvar vid makten.

Looters ransack San Francisco Neiman Marcus in broad daylight:

Free-for-all': San Francisco businesses looted in night of havoc after George Floyd killing

Det finns också ett pågående sammanbrott i civil ordning. Detta sågs senast när plundrare fräckt attackerade ett Neiman Marcus varuhus mitt på ljusa dagen  i Kalifornien.

Target, Walgreens close early due to thefts in California stores

Vilt butikssnatteri i det tillståndet tvingar också kedjebutiker som Target och Walgreens att antingen stänga ner eller begränsa öppettiderna.

A third of former hospitality workers won’t return to the industry during the labor shortage because they want higher pay, better benefits, and a new work environment

Det pågår också en odeklarerad generalstrejk eftersom en växande mängd amerikaner vägrar att arbeta med låglöneobb, särskilt inom hotellbranschen.

Majority Of Former Hospitality Workers Refuse To Go Back To Their Old Jobs

Det finns utbredda förutsägelser om den här sommaren, som kommer att innehålla mat- och vattenbrist, strömavbrott, stigande brottslighet, okontrollerbara skogsbränder etc.

California Grid Strained As Power Shortfalls Loom

Förhoppningsvis kommer den amerikanska militären, den sista institutionen som den amerikanska medborgaren litar på, att lyfta på sin tunga rumpa och börja ta kontrollen. I detta syfte får vi från flera tillförlitliga rapporter om att den amerikanska militären är upptagen med att arrestera khazariska maffia-hantlangare och pröva dem i Washington DC (militärtribunaler pågår i Vita huset, red.anm) innan de antingen hänger dem, eller tar dem till fängelsekomplexet på Guantanamo eller till Thule-flygbasen på Grönland.

En varm sommar väntar.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

1 svar

 1. Kungahusen i Europa gav sitt stöd till en nationell ledare för snart 100 år sedan. Något de snart ångrade. Man gör nog inte om misstaget lika lätt denna gång.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: