Fler huvuden rullar i militära tribunaler

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18

Här ska jag försöka sammanställa vad som har hänt den senaste tiden

Alla uppgifterna är skrivna av Michael Baxter och finns på https://realrawnews.com/


Adam Schiff dömd för förräderi till döden

4 juli 2021

JAG = The Navy Judge Advocate General’s Corps

Torsdagen den 1 juli dömde en militärdomstol vid Guantanamo Bay ordförande för husets underrättelsekommitté Adam Schiff på anklagelser om förräderi och spionage efter att ha hört bevis som kopplade masken till en kinesiskt sponsrad komplott som syftade till att anklaga den mest patriotiska presidenten som någonsin har suttit i Oval Office.

I juli 2019 förvrängde Schiff grovt och vilt felaktigt Trumps telefonsamtal med Ukrainas president Volodymyr Zelenskiy där Trump påstås ha kvarhållit amerikanskt stöd i utbyte mot en utredning om Hunter Biden. Både Trump och Zelenskiy motbevisade anklagelserna, men Schiff missbrukade sin auktoritet när han pressade kongressen till att gå vidare med en utredning om riksrätt mot Donald Trump.

I september 2019 inledde US Navy Judge Advocate General’s Corps en utredning för att avgöra om Schiffs handlingar stred mot husreglerna, om hans klagomål var konstitutionella.

JAG:s sexmånaders utredning visade att Schiff, som de flesta Deep State-operatörer, hade ett oupphörligt beroende av överflöd och lyckligtvis accepterade mutor i utbyte mot att hjälpa fiender till USA, när sådana handlingar stämde överens med hans personliga mål.

JAG och Office of Military Commissions förvärvade bevis som kopplade Schiff till en kinesisk plan som var avsedd att avsätta Donald J. Trump från ämbetet. Specifikt

李伟回答记者提问-新华网

hade Schiff fått ”gåvor” från en kinesisk affärsman som heter Li Wei (bilden). Wei var ledande befattningshavare på Bohai Harvest RST (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co., Hunter Biden äger 10 % själva i företaget .

The Bao Dai Rolex  Bugatti Chiron Pur Sport 1:43 - Looksmart Models

Gåvorna inkluderade en sällsynt 1954 Bao Dai Rolex värderad till 5 000 000 $ och en Bugatti Chiron Pur Sport till ett värde av cirka 3 000 000 $, den senare auktionerade han i hemlighet på Sothebys.

The Office of Military Commissions hävdar att Schiff överträdde uppenbarligen regeln för husets etiska kommitté, som förbjuder federala anställda att ta emot gåvor för tjänster och kräver att alla föremål värda över $ 166 rapporteras till statens avdelning.

Detta bevis ledde delvis till att Schiff arresterades den 24 maj och därefter blev det en resa till Guantanamo Bay.

Hans tribunal på torsdagen varade i bara två timmar, med vice amiral John G. Hannink som kallade panelen bestående av tre befäl för att döma Schiff, som framträdde utan advokat, för högförräderi.

”Schiffs girighet, förvärrad av hans sjudande hat mot Donald Trump, ledde honom på en väg av förrädiskt beteende. Han är svag och formbar, och han svek medvetet sin ämbetsed i hopp om att tjäna pengar och för att genomföra en tyst kupp mot den valda presidenten i USA. Visst måste andra ha vetat att han fick dessa gåvor, och varifrån de kom, men det sopades under mattan av en Deep state som desperat ville avlägsna Trump från sitt ämbete. Schiff använde sig av alias och fullmakter för att tvätta många av sina orättmätigt erhållna presenter, men det finns alltid ett spår, säger vice amiral Hannink till panelen.

Tillfrågad om att svara för sina brott, erkände Schiff att han borde ha avvisat gåvorna, men sa att de var ”utanför styrelsen” och hade ingen betydelse för hans samarbete med Kina, Li Wai, Joseph Biden eller Hunter Biden.

”Naturligtvis känner jag dessa människor”, sa Schiff. ”Men Wai är min vän som hade imponerande lycka och delade något av det med mig, hans vän. Det hade ingenting med Trump att göra. Jag har lojalt tjänat denna nation i många år och erkänner inte domstolens auktoritet över mig”.

Vice amiral Hannink, såsom han hade gjort vid tidigare domstolar, drog han upp den berömda kaninen ur en magisk hatt: via telekonferens dök Schiffs fru Eve upp på en videoskärm för att vittna mot sin man. Hon berättade för domstolen att Schiff hade accepterat 20 miljoner dollar i gåvor och incitament för att föra krig mot Donald Trump. Hon kunde producera kvitton och huvudböcker, liksom personlig korrespondens mellan Schiff och Hunter Biden, vilket bevisade att Schiffs utbetalningar var avsedda som kompensation för att försöka avsätta Trump.

”Dokumenten du ser på skärmen har vi kopior av,” sade vice amiral Hannink och skickade det anklagande pappersarbetet till panelen. ”Fru Schiff, har du ändå tvingats eller kompenserats för att vittna mot din man? ”

”Det har jag inte,” sa Eve Schiff. ”Jag var trött på övergreppet. Jag är glad att detta äntligen är över. Jag var trött på lögnerna, manipuleringen, det onda som genomsyrade vårt hem. Adam var aldrig nöjd med en statlig lön. Han berättade för mig hur han hoppades kunna bli av med Trump och samtidigt bli rik”.

”Du får vad du förtjänar, Adam,” vände hon sig till sin man personligen och skärmen stängdes av.

Strax därefter fann de tre officerarna som överväger militärens fall och fann Schiff skyldig och rekommenderade att han skulle få det högsta straffet för sina brott mot Amerika. Vice amiral Hannink instämde och planerade in Schiffs avrättning till den 13 augusti.


Militärdomstol dömer Bill Barr till hängning den 2 augusti

Den 21 juni dömde Office of Military Commissions före detta Attorney General William Barr på anklagelser om högförräderi och stödde Donald J. Trumps påstående att Deep state-agenter hade infiltrerat nästan varje skreva i hans administration. Efter att ha fått reda på Barrs öde, uppges det att Trump berättat för sin inre krets ”Rättvisa skipades” och att Deep Staters som deltar i maskerader som republikaner, är inte ogenomträngliga för militär rättvisa.

Real Raw News kan nu rapportera att Barr togs i förvar den 21 maj, då amerikanska marinsoldater som arbetade under ledning av Insurrection Act arresterade förrädaren i sitt hem i McClean, Virginia. Han fördes snabbt till Guantanamo Bay, där han bodde i en 2 X 3 m2-cell medan han väntade på sitt domstolsdatum.

På tisdagen hade Barr sin dag i domstol. I ett inledande uttalande sa han att han hade varit starkt lojal mot Donald J. Trump innan han avskedades. Han sa att han hade hjälpt till att skapa många av de anklagelser som militären nu agerade på, under tron ​​att Trump var intresserad av att ”tömma träsket.” Men i november fick Barr en uppenbarelse; han berättade för domstolen att Trump hade instruerat honom att utfärda åtal mot personer som inte hade några band till den politiska arenan, och att det var hans åsikt att Trumps åtal om riksrätt var utformade för att lösa personliga poäng och vendettor, inte för att återställa politisk integritet.

”President Trump undergrävde mitt förtroende och rättsliga myndighet. När han visade mig en lista över personer som skulle åtalas blev jag chockad. Jag frågade honom varför den eller den personen skulle åtalas, sa han till mig: ”Eftersom de är brottslingar, Bill.” När jag bad om bevis sa han till mig: ”Oroa dig inte, Bill, vi hittar beviset”. Jag vägrade att delta längre i hans häxjakt, och det var därför jag lämnade in mitt avsked den 23 december,” talade Barr till domstolen.

Hans förklaring verkade inte imponera på Rear Adm. Darse E. Crandall, som framgångsrikt hade åtalat militärens fall mot John Podesta.

”En intressant, till stor del fiktiv berättelse om vad som hände. Låt oss vara ärliga mot varandra här, Barr. Du fick möjlighet att avgå – för att rädda ansiktet. Inte för att det spelade någon roll eftersom du, utan att du kände till det, befann du dig redan under granskning. Om du hade moraliska och etiska problem med anklagelserna i april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober och november, varför skulle du då vänta till den 23 december för att avgå? Det är inte mycket meningsfullt, säger Rear Adm. Crandall.

Barr kontrade med att han ville ge Trump alla chanser till att inse att han hade tagit en tvärbrant sväng mot den mörka sidan och kunde återgå till ljuset.

”Jag försökte hjälpa honom,” sa Barr.

”Sanningen är exakt den motsatta, eller hur, herr Barr. Trump stöttade dig för att han håller sina vänner nära och sina fiender närmare, och han gav dig alla möjligheter att ändra dina misstag. Sedan knivhögg du honom i ryggen genom att förneka valfusk och stöttade en falsk president. Och du förstår verkligen att mutor, särskilt för en utsedd tjänsteman, är besläktat med förräderi, ”sade Rear Adm. Crandall.

Han visade panelen obestridliga bevis för Barrs kriminellt felaktiga brott – ekonomiska dokument som bevisade att Barrs – William och Christine – hade fått en ”donation” på 7 000 000 $ som deponerats med titeln 501C3 ”Conservative Truth Initiative.” Insättaren, en kinesisk medborgare med obestridliga band till DNC, fördelade medlen över flera bankkonton. Insättningarna hade nått Barrs konton den 2 december, en dag efter det att Barr hade censurerat Trump på nationell TV.

”Jag underkastar dig”, sade Rear Adm. Crandall till den tremanna militärdomstolen, ”att William Barr medvetet samarbetade med fienden för att undergräva och underlegitimera den demokratiskt valda presidenten i USA, Donald J. Trump, och genom att göra så, svek han sin ed till USA:s konstitution. Enkelt uttryckt, begick landsförräderi”.

”Det jag gjorde var att vidta åtgärder för att skydda USA. Om jag var tvungen att göra det skulle jag göra om det igen. Jag skulle göra det fem-falt, sade Barr.

Femton minuter senare fann panelen Barr skyldig till högförräderi, uppviglande konspiration, förordande omstörtning av regering, rekrytering till tjänsten mot Förenta staterna och värvning för att tjäna emot Förenta staterna och förordning, att han ska avrättas för sina brott i enlighet med USC Avdelning 18 och bestämmelser som anges i Insurrection Act of 1807.

Rear Adm. Darse har planerat Barrs hängning till den 2 augusti.Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

  1. Plötsligt händer det!
    Nu ska det bara rulla på i samma riktning. Det finns många fler som ska fram i ljuset.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: