Uttalande av Donald J. Trump, Amerikas förenta staters 45:e president

30.6.2021

Från Telegram, Donald J. Trump (Official)

RINO:s tidigare justitieminister Bill Barr misslyckades med att utreda valbedrägerier och svek verkligen det amerikanska folket. Till och med bedrägeriet som ägde rum i Georgia med valsedlar som fylldes på framför kameran kunde han inte se vad som var fel med det. Precis som att han inte förstod Horowitz-rapporten och svek alla med avseende på att få en snabb utredning (var är Durham?) gällande all korruption inom Obama-Biden-administrationen.

Det är personer med auktoritet likt Bill Barr som låter den galna radikala vänstern lyckas. Han och andra RINOs i det republikanska partiet används för att försöka övertyga människor om att valet var legitimt när så många otroliga fakta nu har kommit ut för att visa att det bevisligen inte var det.

Han kom in med en halv smäll och gick ut med ett gnäll. Tidigare under sin period gick Bill Barr ballistiskt på CNN med Wolf Blitzer och varnade för att demokraterna ändrar i valreglerna för att översvämma systemet med postade valsedlar som ”som en fråga om logik” är ”mycket öppna för bedrägerier”. De är det, och Bill Barr gjorde ingenting åt det.

Om det inte fanns något bedrägeri, varför lägger Arizona, Georgia, Wisconsin, Pennsylvania och andra stater så mycket tid och ansträngning på att avslöja bedrägeriet? Vi vet redan att:

• 101 789 ”föråldrade” väljare fanns med i rullorna i Georgia, inklusive 18 486 döda
• Valsedelsomgångar avses vara upp till 17,5 procent i Maricopa County, Arizona
• ”Massiv” kedja av förvaringsproblem med dropplådor i Georgia, saknade hundratusentals registreringar under månaderna efter valet
• Tusentals valsedlar ”rullade in genom bakdörren” i Fulton County dagarna efter valet
• Valsedlar med ”dubbel matning” i Fulton County, Georgia
• Nästan 200 000 olagliga ”obegränsat begränsade” röster i Wisconsin som bryter mot väljar ID-lagen
• Systemet ”Cash for votes” i Nevada
• Olagliga utländska röster
• Ändringar av vallagen godkändes inte av de statliga lagstiftarna, vilket är föreskrivet av den amerikanska konstitutionen

Och mycket mer!

Om han kände så, varför sa Barr att han var ”mycket hedrad” och ”stolt över att ha spelat en roll i de många framgångarna och aldrig tidigare skådade prestationer som man har levererat för det amerikanska folket” vilket han skrev i det sista brevet till mig? Han sa, ”få kunde ha ridit ut dessa attacker, mycket mindre kämpat sig framåt med ett positivt program för landet.”

Nu avslöjades det att Barr pressades för att berätta lögner om valet av Mitch McConnell, en annan skönhet, som var orolig för att skada republikanernas chanser i Georgias avrinning. Det som verkligen skadade senatens republikaner var att låta deras val riggas och stjälas, och vad värre var, det amerikanska folket tror inte längre att deras röst spelar någon roll eftersom rygglösa RINOs som Bill Barr och Mitch McConnell inte gjorde någonting.

Bill Barr var en besvikelse i varje bemärkelse. Förutom detta borde Barr, som var justitieminister (advokat) inte tala om presidenten. Istället för att göra sitt jobb gjorde han det motsatta och sade till folket inom justitiedepartementet att inte undersöka valet. Precis som han gjorde med Mueller-rapporten och täckte över Ohederliga Hillary och RYSSLAND RYSSLAND RYSSLAND, ville de inte undersöka de verkliga fakta. Bill Barrs svaghet hjälpte till att främja nedtystandet av århundradets brott, det riggade presidentvalet 2020!Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: