Lite om EU

2021-07-04
Josef Csiba
 
 
 
Enligt den senast publicerade statistiken från Bryssel gällande behovet av immigranter i Europa får vi  veta, att av EU:s totalt 446,8 miljoner invånare är 34,7 miljoner eller ca. 7,7 procent födda utanför  EU.
 
Samtidigt konstateras det i samma rapport att EU behöver ännu fler invandrare på grund av EU:s  alltmer åldrande befolkning, för att säkra försörjningen av denna grupp EU medborgare. Men tittar man lite närmare på statistiken, upptäcker man genast att det är inte allt som står rätt till och att EU-byråkrater av misstag, eller mer sannolikt avsiktligt har totalt felbedömt siffrorna i statistiken, för efter lite närmare granskning framgår det tydligt att sysselsättningen bland arbetsföra invånare mellan 24 till 64 år är betydligt högre bland EU medborgare (73,8 procent)  än personer från länderna födda utanför EU (med 60 procent).
 
Skrapar man ytterligare på ytan och räknar bort invandrare från europeiska länder, blir tidigare sysselsatta invandrare i den arbetsföra åldern endast 40 procent, vilket måste i klarspråk betyda att dessa invandrargrupper inte ens kan försörja sig själva,  ännu mindre kan bidra till det gemensamma och därmed förblir för en lång tid framöver en svår belastning för samhället.
 
Trots dessa fakta vill ändå högt uppsatta representanter för EU, men framförallt damerna Ursula  von der Leyen, EU-kommissionens självbelåtna ordförande (hon som inte ens hade kunnat säkra sig en fåtölj vid toppmötet med Turkiets president (Erdogran) och vår egen mulliga Ylva Johansson,  ansvariga kommissionären för invandrarfrågor (före detta aktivist inom kommunistpartiet, numera  socialdemokrat) hävdar på största allvar, likt vår egen för tillfället avsatte lika oduglig statsminister
Stefan Löfvén, att invandringen är en välsignelse för EU och att det blir en vinst för oss alla lite längre fram i tiden.
 
Enligt tidigare offentliggjorda beräkningar publicerade i Spanien och Grekland, vet vi att varje  immigrant kostar oss skattebetalare minst ettusen euro per månad, och då blir det lätt att räkna ut enligt den offentliga statistiken att EU:s så kallade stödpaket på tusentals miljarder euro som  ursprungligen skulle ha använts för att täcka skadeverkningarna efter den så kallade  (icke-existerande) Covid-19 epidemin, kommer oundvikligen att offras istället för att finansiera  utgifterna i samband med den oansvariga, huvudlösa invandrarpolitik som våra egna politiker och  byråkrater i Bryssel har ägnat sig åt i decennier.
 
Våra EU byråkrater sedan den 1 maj 2021 vid en skattefinansierad picknick iklädda i röda tröjor  med bilder på före detta kommunistledaren Che Guevara har offentligt fått ge uttryck för sina  förhoppningar om fortsatt massinvandring finansierad med Covid-19 miljarder. (Se bilden nedan)
Tydligen har moralen bland dessa maktgalna, ickefolkvalda kommissionärer i Bryssel sjunkit  till den lägsta nivån vi kan minnas under hela EU:s historia. Samma ickefolkvalda byråkrater har  även lyckats skaffa sig att bestämma över fördelningen av det kommande miljardregnet,  som vi vanliga skattebetalare, våra barn och barnbarn, blir tvungna att betala för under decennier  framöver.
 
Under det senaste toppmötet mellan EU-ländernas statschefer diskuterades även
invandringsfrågorna och bland annat framfördes kritik mot så kallade Visegradsländerna, vilka  ännu så hårdnackat vägrar att ta emot immigranter framförallt från muslimska länder utan  flyktingskäl, och det framfördes även förslag om eventuell uteslutning av dessa länder från EU.
 
Förslaget förkastades där bland annat av Frankrikes president Emmanuel Macron, med  motiverande att en uteslutning av dessa länder för aktivt är praktiskt omöjligt och dessutom  skulle förfarandet inte det minsta gynna EU, ty dessa länder inom en inte så avlägsen framtid  kommer att bli nettobetalare till EU, bara på grund av att deras ekonomier kommer att utvecklas  betydligt snabbare gentemot de övriga EU-länderna med stor massinvandring.
 
Frågan om illegal massinvandring från Afrika och Mellanöstern är en känslig fråga för EU, vilken i  framtiden kan leda till EU:s totala sönderfall, ifall EU inte ändrar syn på invandrarpolitiken. Frågan får ställas istället, vad ska det finnas för skäl för att de så kallade Visegradsländerna och de övriga  länderna som inte är helt nöjda med EU:s huvudlösa invandrarpolitik, att de ska stanna kvar inom EU under ständiga hot om ekonomiska sanktioner, och dessutom få lyssna på återkommande kritik från
invandringsvänliga politiker, vilka är knappt kapabla att lösa sina egna problem orsakade av just massinvandring, och då syftar jag naturligtvis framförallt på Sveriges statsminister Stefan Löfvén.


Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: