Landsförrädare! Av Björn Ranelid

3 juli 2021

Björn RanelidMånga svenska politiker har blod på sina delar och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan.

Ja, jag menar exakt vad jag skriver här och jag är därmed inte elak och jag börjar inte våld på just det svenska verbet att förråda. Jag har inte importerat detsamma, utan det är fött och brukat sedan länge i mitt fosterland som jag älskar och vördar i oräkneliga sammanhang.

Sverige behöver inga höghastighetståg som kostar två hundra miljarder kronor. Sverige behöver den snabbaste och bästa vägen till lag och ordning, fred och frid för barn och alla människor som sköter sig, studerar, arbetar, betalar skatt och som aktar sin nästa.

En politiker som förråder sitt land är skyldig till medvetna lögner, lömska ränker och hantering och framför allt svek mot alla varelser som vill leva i fred och endräkt med sin medmänniska.

Ingen polis i tjänsten skjuts av misstag. En individ som bär vapen och avsiktligt med berått mod skjuter en polis i tjänsten kan aldrig göra det av misstag och det finns inga undantag i världen.

Jag går kväll sköts en tjugofemårig man till döds invid en skola i Huddinge. Således fortgår barbariet och kriget i Sverige. Det är ett mentalt och bokstavligt krig.
Jag har blivit stenad med ord och trakasserad av falska och enfaldiga journalister för att jag är den förste och ende författaren som skriver sanningen om tillståndet i Sverige. Jag lider och sörjer över vad som delar i landet medan de tjänar lögnen och förfalskningen av verkligheten

Jag är nationalist och kosmopolit i en och samma person och jag respekterar alla individer som vill leva i fred med sin medmänniska. Du och jag har inte bestämt var och när vi skulle födas och vem som skulle bli vår mamma och pappa. Vi har ursprungligen inte gjort oss förtjänta av att vara svenskar. Det är en gåva som vi skall förvalta på bästa sätt och vara tacksamma över.

Det räcker med en enda mördare och terrorist som härjar på Drottninggatan i Stockholm, Biskopsgården i Göteborg eller på Fersens väg i Malmö för att det skall beröra hela befolkningen i Sverige. Barnen ser och hör, läser och tvingas att veta. Det är en skam för landet och en oförlåtlig synd.

Alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall. En människa använda att vara kriminell. Ingen behöver svälta och lida av hunger i Sverige. Här kan alla gå i skolan och dricka rent vatten och ha tag över huvudet i någon form. Det går alltid att söka hjälp och bistånd i olika avseenden.

Människor som är födda i landet och som har arbetat och betalat skatt skall alltid få pensionär så att de klarar sitt uppehälle och åtminstone livets nödtorft. Allt annat är en skam för Sverige.

Ni bör sprida denna krönika till alla läskunniga människor i Sverige.

Björn Ranelid, i sorg och helig vrede, den andra juli år 2021.


sakariye ahmed ali (@sakariyeahmeda1) | Twitter
Sakariye Ali Ahmed

Malmö 4-7-2021

Till

Stefan Löfven och hantlangarna Märta Stenevi, Annie Lööf samt Morgan Johansson

Vem är Sakariye Ali Ahmed? | Nordfront.se

Det är med sorg och vrede man har tagit del av vad eran importör somaliske tillgång Sakariye Ali Ahmed har ställt till med och som har resulterat i en ung polismans död, en svensk polisman vars gravida sambo nu går livet till mötes som änka och ensamstående mor tack vare erat förräderi mot ert eget land och era landsmän.

Nu börjar allt fler att vända sig mot eran politik som medfört att svenskar mördats, våldtagits, misshandlats,

kränkts, utnyttjats, otaliga skolor och bilar bränts och sprängts av liknande invasiva varelser som Sakariye Ali Ahmed.

Jag kan bara hålla med Björn Ranelid när han skriver att många svenska politiker har blod på sina händer och kallar är för landsförrädare. Denna benämningen passar också mycket väl in på dom journalister som undan- håller sanningen för sina läsare och detta krav i synnerhet vissa journalister på Sydsvenska Dagbladet.

Förmodligen så har somaliern Sakariye Ali Ahmeds föräldrar inte gjort något som helst arbete i Sverige utan som så många andra invandrare levt på olika bidrag från de första dagarna dom kom hit.

Om det är på det sättet så är det ännu mer bedrövligare att dom inte kunnat uppfostra sin son till något annat än att bli polismördare. Som om inte detta räckte så har deras avkomma tidigare tydligen också försökt att mörda en person på en spårvagn i Göteborg.

Därför så undrar jag om ni har för avsikt att importören fler kulturberikande tillgångar från Somalia och liknande underutvecklade våldsbejakande länder där man tydligen löser alla problem med våld?

Om så är fallet måste jag förmodar så undrar jag var ni anser att gränsen är nådd då ni kan tänkas sätta stopp för denna import? Hur många svenska poliser till skall bli ihjälskjutna och hur många svenska kvinnor till skall bli våldtagna pga är import inom ni är nöjda?

Jag har vuxna barn i den åldern som den mördade polismannen var jag och skulle någon av era importör avskum mörda någon av dom så skulle jag inte ge mig förrän jag stått öga mot öga med er.

Vilket naturligtvis inte låter sig göra så lätt att göra ni har skyddat är med livvakter och låter är transporteras i SÄPO – bilar för att säkerställa att ni inte behöver konfronteras med det samhälle ni skapat för oss vanliga medborgare.

Jag synnerhet Stefan Löfven brukar använda sig av floskeln ”Alla människors lika värde” och då undrar jag Stefan Löfven om du anser att Sakariye Ali Ahmed har lika stort värde som den polisman han mördade?

Själv anser jag att hans människovärde inte ens når upp till en hundskits värde som ligger på trottoaren.

Med tanke på att ni har förvandlat ert land till ett tillhåll för allahanda slödder från dom lägst stående länder och kulturerna som får härja fritt på gator och torg samt att ni tvingar svenska skattebetalare att stå för deras uppehälle och kostnader så vete fan om ni ens kommer upp i människovärdet av en hundskit.

Ni är bara precis det som björn Ranelid kallar är för, landsförrädare med blod på era händer!

Tack Björn Ranelid!

Sandor Herold, invandrare som kom hit då Sverige fortfarande var SverigeKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

  1. Landsförrädaren Löven och co utgör de värsta brottslingar och kriminella individer som någonsin regerat Sverige och som förstör vårt land och förintar vår nation.

    Vi medborgare misstänkliggörs, förföljs och trakasseras. Vi hånas, idiotförklaras och tystas. Ett land som vi och våra förfäder byggt upp och som regeringen står och får så mycket beröm för att de förstör. Med hjälp av enorma summor från skattemedel anser sig de ha rätt att förvandla Sverige till ett så kallat ”mångkulturellt samhälle”, dessutom med tvång – trots att svenskarna i alla opinionsundersökningar sagt ifrån att de inte vill ha en sådan samhällsutveckling.

    Regeringen genomför med tvång historiens största omdaning av Sverige utan att svenska folket givit sitt medgivande till det i ett demokratiskt val. Vi får inte ens ifrågasätta det på sakliga grunder.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: