VI FÅNGADE DEM: President Trump varnade Raffensperger och hans advokat Ryan Germany. Nya bevis visar att Germany var medveten om valbedrägeri på valnatten och dolde detta för president Trump

https_www.newsview.gr/?url=https%3A%2F%2Fwww.newsview.gr%2F2021%2F06%2Fwe-caught-them-president-trump-warned.html

21 juni 2021

Brad Raffensperger och hans advokat Ryan Germany måste vara mycket bekymrade just nu.

Vi har rapporterat om korrupta och kriminella resultat som certifierades av Georgia under valet 2020. Senast diskuterade vi rapporten som överlämnades till Georgias utrikesminister Brad Raffensperger och ändå hävdade han att valet i Georgia var tryggt och säkert efter att ha mottagit denna rapport som visar en fullständig röra med potentiella kriminella handlingar.

Vi har i början av december rapporterat om omröstningarna i State Farm-arenan i Fulton County Georgia som fastnat genom röstningsmaskiner sent på kvällen efter att valobservatörer sparkades ut ur arenan. President Trump varnade Raffensperger för dessa kriminella handlingar och ändå förnekade Raffensperger att de fanns.

President Trump varnade Raffensperger och hans advokat Ryan Germany för att röstsedlarna dras underifrån bordet och dras sedan genom röstningsmaskiner. Presidenten höll ett samtal med Raffensperger och Germany i början av januari och Raffensperger läckte delar av samtalet till pressen. Till en del diskuterar presidenten Rubys handlingar på valnatten:

Trump: Men Cleta, även innan du gör det, och inte ens inkluderar det, är det därför som man knappast ens inkluderade det antalet, även om vi i en stat har en enorm mängd döda människor. Så jag vet inte – jag är säker på att vi gör det också i Georgia. Jag är säker på att vi gör det också i Georgia.

Men, vi är så långt före. Vi ligger så långt före med dessa siffror, till och med de falska valurnorna för [namn], den kända bedragaren. Känner du till Internet? Vet du vilka trenderna var på Internet? ”Var är [namn]?” Eftersom de trodde att hon skulle vara i fängelse. ”Var är [namn]?” Det är galet, det är galet. Det var. Lägsta antalet är 18 000 för [namn], men de tror att det är förmodligen cirka 56 000, men lägsta antal är 18 000 på [namn] kvällen då hon återvände dit när alla var borta och fullproppade, då fyllde hon valurnorna. Låt oss inse det, Brad, menar jag. De gjorde det i slow motion spelning även om överdrivet, eller hur? Hon fyllde valurnorna. De var så fyllda som ingen någonsin hade sett dem förut.

Så det finns en benämning för det när det är frågan om en maskin istället för en valurna, men hon fyllde maskinen. Hon fyllde med valsedlar – varje valsedel gick igenom tre gånger och de visade: Här är valsedel nr 1. Här är andra gången, tredje gången, nästa valsedel.

Jag menar, titta. Brad. Vi har ett nytt band som vi ska släppa. Det är förödande. Och förresten, den här ena händelsen, den ena händelsen är mycket mer än de 11 000 rösterna som vi pratar om. Det är öh, du vet. Den här ena händelsen var en katastrof. Och det är bara, du vet, men det var, det var något, det kan inte ifrågasättas. Och igen har vi en version som du inte har sett, men den är förstorad. Det är överdrivet och du kan se allt. Av någon anledning lägger de in den tre gånger, varje valsedel, och jag vet inte varför. Jag vet inte varför tre gånger. Varför inte fem gånger, eller hur? Fortsätt.

Raffensperger: Du pratar om State Farm-videon. Och jag tycker att det är extremt olyckligt att Rudy Giuliani eller hans folk skivade och tärnade den videon och tog den ur sitt sammanhang. Nästa dag tog vi in WSB-TV och vi lät dem visa, se hela bandet och vad kommer du att se, händelserna som inträffade är inte i närheten av vad som projicerades, förstår du  –

Trump: Men var var valobervatörerna, Brad? Det fanns inga valobervatörer där. Det fanns inga demokrater eller republikaner. Det fanns ingen säkerhet där.

Det var sent på kvällen, sent på morgonen, och det fanns ingen annan i rummet. Var var valobervatörerna och varför sa de att en vattenledning sprack, vilket de gjorde och som det rapporterades om i tidningarna? De sa att de lämnade. De sprang ut på grund av en vattenledningsläcka, men där fanns ingen vattenledning. Där fanns ingenting. Det fanns ingen läcka. Det fanns ingen vattenläcka. Men vi är, om du tar ut dem alla, var fanns de republikanska valobservatörerna, till och med var fanns de demokratiska valobservatörerna, för det fanns inga.

Och då säger du, ja, de lämnade sin station, du vet, om du tittar på bandet, och detta var, detta granskades av professionell polis och detektiver och andra människor, när de fick bråttom, lämnade alla skyndsamt på grund av vattenledningen, men alla lämnade skyndsamt. Dessa människor lämnade sin station.

När de kom tillbaka gick de inte till sin station. De gick till vindskyddet, snurrade runt bordet, under vilket tusentals och åter tusen valsedlar fanns i en låda som inte var officiell eller ens en förseglad låda. Och sedan tog de dem. De gick tillbaka till en annan station. Så om de skulle ha kommit tillbaka, skulle de ha gått till sin station och fortsatt att arbeta. Men de kunde inte ens göra det för det är olagligt, för de hade inga republikanska bevakare. Och kom ihåg att hennes rykte är dåligt – hon är känd över hela Internet, Brad. Hon är känd överallt.

Jag säger dig, ”Var finns [name]” var finns en av de heta sakerna … [name] De kände henne. ”Var är [namn]?” Så Brad, det kan inte finnas någon motivering för det. Och jag förstår dig, jag ger alla fördelarna utan tvivel. Men det var – och Brad, varför lade de in rösterna tre gånger? Du vet, de sätter in dem tre gånger.

Raffensperger: Herr President, de har inte sagt det. Vi gjorde en granskning av det och vi bevisade slutgiltigt att de inte skannades tre gånger.

Trump: Var fanns alla andra vid den sena tidpunkten på morgonen? Var var alla? Var fanns republikanerna? Var fanns säkerhetsvakterna? Var fanns människorna som var där en liten stund innan när alla sprang ut ur rummet. Varför hade vi ingen säkerhet i rummet? Varför sprang de till under bordet? Varför springer de dit och öppnar bara skyddskåpan och sliter ut rösterna? Jag menar, Brad. Och de satt där, tror jag i fem timmar eller något liknande, rösterna. Men de råkade bara springa tillbaka och iväg, förstår du, Brad …

Raffensperger: Herr president, vi skickar dig länken från WSB.

Raffensperger anklagade presidentens team för att skarva videon med Ruby som tar valurnorna underifrån bordet och stoppar dem genom en tabulator och Raffensperger och Germany förnekar att det någonsin har hänt, ljuger och förtalar Rudy Giuliani för att ha skarvat videon för att få den att se ut så.

Men då stängde Raffensperger och sannolikt Germany samtalet från president Trump och delade det med yttersta vänstern, såsom CNN, för att få det att låta som att presidenten tigger Raffensperger om att ändra valet utan anledning. Vi fick senare reda på att rapporten som Raffensperger läckte splittrades.

Google tar bort resultaten! Var den första att berätta för världen SANNINGEN! Dela den här artikeln NU!Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: