Tankar kring situationen i Sverige, nr 22

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Det har blivit en längre paus i publiceringen pga att det händer så mycket annat ute i världen. Skafferiet är sprängfullt! Här ett urval av allt. Tänk på att detta är hur svenska folket ser på sin situation!


Våra politiker:
Covidiotin

AstraZeneca – Med tillstånd att döda

Man vill så väl, men ibland blir det så fel…


Brottslighet


Gott o blandat

och parkbänkar i Pride-färger i Malmö

Det här inlägget blev lite annorlunda, men hoppas du hade lika kul som jag!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: