”Det är med stor sorg” …..????

Bekräftat - Carl Andreas Danman är den mördade polisen - Nya Riks
Carl Andreas Danman,
den
mördade polisen

2021-07-01
Olle Ljungbeck

”Det är med stor sorg vi har tagit emot beskedet att en kollega blivit beskjuten. Våra tankar går till de nära och kära och arbetskamrater”, polischefen Anders Thunberg!

Självklart känner vi alla sorg över mordet, det behöver inte sägas. Detta tassande med ord och inte säga vad det inträffade handlar om är numera regel hos bärare av godhetssyndromet och ansvariga för att barbarer fått fritt tillträde till Sverige. I stället borde Thornberg använda de rätta orden och uttalat sin vrede över det som tillåts få vara regel i Sverige numera, nämligen mord, våldtäkter, rån, terror, ihjälskjutningar och bränder av utifrån kommande barbarer.
Han borde i stället sagt, ” jag känner en oförsonlig vrede mot dessa till vårt land insläppta  barbarer. Jag kräver av vårt lands regering att utvisa alla dessa våldsmän som aldrig kommer att leva efter lagen eller underordna sig det svenska samhällets lagar.
Men i första hand skall vi vända vår vrede mot den skurk – Stefan Löfvén – som är den indirekt helt ansvarige för att det svenska samhället för var dag som går  blir en kopia av Mexicos gangstersamhälle.
I stället för att ställa denne usling inför riksrätt och livstids fängelse är den riksdag som enligt grundlagen skall värna svenska medborgares rätt till ett tryggt liv på väg att åter göra honom till statsminister. Men inte nog med detta. För att kunna regera kommer han att bilda allians med den person – Annie Lööf – som är den huvud-ansvarige för att de Afghanska ”pojkarna” fått stanna och därmed ”berikat” vårt land med ytterligare ett stort antal förbrytare som därmed  fyllt på antalet mördare, våldtäktsmän etc och gjort livet till ett helvete för svenska kvinnor/flickor.
Om denne – Stefan Löfvén – den historiskt störste brottslingen mot svenska medborgare någonsin, tillåts återinträda som landets statsminister har svenska riksdagsledamöter agerat helt emot grundlagen. Denna är tydlig och klar med att regeringens främsta uppgift är att driva en politik som framförallt skapar trygghet. Det står utom allt tvivel att regeringen Stefan Löfvén agerat helt i strid med grundlagen vad gäller vårt lands trygghet. Till sin hjälp har han bl a haft såväl MP som Annie Lööf, som än en gång kommer att stötta svenska folkets värsta fiende – Stefan Löfvén.
De som röstar för hans återval kan aldrig svära sig fria från att ha lämnat makten till en förstörare av Sverige och en lierad med de värsta avskum som nu är på väg att ta över många stadsdelar i Sveriges städer och orter.


Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: