Intervju: Ur en kontraspions perspektiv på Wuhan-viruset – en sionistisk falsk-flaggattack i biokriget?

Februari 12, 2020

TEHRAN – Robert David Steele, en tidigare Marine Corps infanteriofficer och CIA-spion samt en aktivist för Open Source Everything Engineering (OSEE), skriver regelbundet i Teheran Times.

https://www.tehrantimes.com/news/445094/Interview-A-Counterintelligence-Perspective-on-the-Wuhan-Virus

Fråga. Du har följt Wuhan-viruset sedan 26 januari 2020. Ursprungligen förklarade du att det var ett naturligt utbrott, mindre virulent än SARS men sedan reviderade du din åsikt när ny information blev tillgänglig. Den 1 februari anklagade en del av den kinesiska militären formellt USA för att lansera detta virus mot dem som en krigshandling, och ryska webbplatser upprepar denna anklagelse. Vad är din övergripande bedömning av Wuhan-viruset och dess konsekvenser för både Kina och USA:s relationer och den övergripande globala ekonomin?

Svar. Naturligtvis behöver vi bättre källor och mer reflektion och analys. Jag anser att mycket av den hysteriska rapporteringen som påstås från Kina är avsiktlig felinformation. Låt mig börja min bedömning med att säga att den senast tillgängliga informationen tyder på att detta var en sionistisk attack mot Kina i två delar: i en del verkar en judisk amerikansk professor vid Harvard ha blivit slängd till kineserna, begått förräderi mot USA och hjälpte kineserna att etablera ett biokrigscenter på nivå 4 i Wuhan. I del två – professorn kunde vara omedveten om den här delen –  sionisterna släppte viruset både på marknaden och på sjukhusen – 41 % av infektionerna inträffade på sjukhusen, inte på gatorna. Det bör inte antas att viruset flydde från en kinesisk anläggning eller av misstag.

Det är ännu inte klart för mig om denna sionistiska provokation var avsedd att inleda ett krig mellan Kina och USA, som Benjamin Fulford föreslår i sin rapportering från Japan måndagen den 10 februari 2020, eller om det hade andra syften inklusive massiv ekonomisk vinst av sionister – angloamerikanska eliter med förkunskaper som används för att göra insiderhandel och uppnå stora vinster baserade på förkunskaper om både Wuhan-viruset och i vilken grad västerländska medier skulle överdriva krisen.

Det är inte heller klart för mig i vilken grad 5G – för vilket Kina är det ledande landet – korsar med det biologiska viruset. 5G är en stor del av detta – det vi inte vet ännu är om det här var en falsk flagg-attack som jag misstänker; ett test av skärningspunkten mellan biologisk krigföring och elektromagnetisk krigföring; eller ett fullständigt angrepp som är avsett att förstöra den kinesiska ekonomin och börja avfolka Kina – eller alla tre!

Jag tror att det personliga förtroendet mellan generalsekreterare Xi Jinping och president Donald Trump är starkt, och tanken på att USA skulle genomföra en sådan attack som en politisk fråga har reducerats i Kina. Naturligtvis finns det oseriösa element i vårt försvarsdepartement (DoD) och i Central Intelligence Agency (CIA) som är kända för att samarbeta med Mossad i pedofiliinfångningsoperationer, droghandel, sponsring av terrorism inklusive ISIS och 9/11, men balanserat är jag övertygad om att detta inte gjordes av USA och den kinesiska ledningen vet det.

När mina åsikter om denna attack utvecklades var det som slog mig mest kraftfullt det sätt på vilket västerländska medier, som kontrolleras av MI-6 i Storbritannien och CIA i USA – och deras europeiska motsvarigheter – grovt överdrivit spridningen av viruset i det som bara kan beskrivas som oansvarig rädsla – ”gul journalistik” eller ”falska nyheter” när de är som värst. Jag tror nu att detta var beräknat för att störa den globala ekonomin och jag tror nu att sionisterna och deras allierade inklusive MEGA-gruppen av sionistiska miljardärer i USA som finansierade 9/11 och Epsteins pedofili utpressningsnätverk, och naturligtvis City of London och Wall Street, som tjänade en hel del pengar med insiderhandel baserat på förkunskaperna om Wuhan-viruset och dess överdrivna täckning i väst som skrämde både aktiemarknaden och tillverkarna såväl som turisterna.

F. Har Kina något ansvar för i vilken grad viruset verkar ha gått utom kontroll?

S. Jag måste säga ja. De tidigaste rapporterna från medborgarna är nu kända för att ha inträffat från den 8 december 2019. Medborgare och journalister skrämdes och arresterades sedan av polisen för att skapa rädsla. Det var inte förrän generalsekreterare Xi Jinping återvände från Burma den 18 januari som denna smitta informerades ordentligt för honom, vid vilken tidpunkt han tog extraordinära omfattande och avgörande åtgärder. Under de trettio plus dagarna ignorerade lokala tjänstemän i Wuhan eller förbigick situationen och tillät stora festivaler att fortsätta vilka kunde ha avbrutits. Lokala ledare underkände medborgarna; när nationella ledare väl uppskattade allvaret i saken verkar de ha handlat med stor auktoritet och stort ansvar.

Om det finns en läxa att lära sig här, och generalsekreterare Xi Jinping verkar ha lärt sig läxan trettio dagar senare, men bättre sent än aldrig, är det att svaga signaler från de främsta leden aldrig bör ignoreras, och att transparens är ett ovärderligt strategiskt kontraspionage attribut. De lokala ledarna – och de mellanliggande ledarna – behöver lära sig mitt motto: ”sanningen till varje pris sänker alla andra kostnader.” Till vilket man kan tillägga, sanningen i tid är värt många gånger mer än sanningen för sent.

Kineserna på lokal nivå gjorde misstaget att de försökte skyla över de tidiga stadierna av viruset, vilket inte bara gjorde det möjligt att det kunde sprida sig, utan också för att deras sjukhus inte var medvetna om smittspecifikationen, det var sjukhusen själva som tog viruset till nästa nivå och infekterade många andra patienter i brist på korrekt isolering av dem som man kände till att var infekterade.

Jag delar positiva intryck från både president Donald Trump och Världshälsoorganisationen (WHO) med avseende på Kinas svar när generalsekreterare Xi Jinping förstod situationens allvar. Inget annat land i världen kunde ha byggt två kompletta sjukhus på tio dagar; stängt ner hela städer; och skapat ett handtag som var till hjälp för att isolera sjukdomen.

Andra läxan för mig inkluderar ett antagande om aerosol- eller luftburen överföring från dag ett; ta hänsyn till strålning eller elektromagnetiska aspekter från första dagen; rådfråga ryssarna från dag ett; och utför lokala lösningar som isolerar individer, inte masslösningar som sprider infektionen.

F. Utvecklingen av den här berättelsen har varit intressant. Vilka är de viktigaste elementen så som du kommer ihåg dem?

S. Första och viktigaste, och jag tror att generalsekreterare Xi Jinping nu är mer medveten om detta, kinesiska marknadsplatser är snuskiga och den kinesiska förkärleken för flera typer av exotiska djur som dödas på plats med den efterföljande blandningen av blod och smuts – inklusive fladdermöss, ormar och hundar – har skapat en biokrigsavloppsbrunn i varje kinesisk by. Generalsekreteraren måste göra en sanering av marknadsplatserna, artseparation och humant sanitär djurslakt till en nationell prioritering.

För det andra, har amerikaner och kanadensare haft vissa framgångar med att stoppa exfiltreringen av forskningsvirus från båda länderna av kinesiska post-doktorala forskare, men vi är fortfarande svaga i vad gäller kontraspionage, och det faktum att en judisk fakultetsmedlem vid Harvard kunde samla 1,5 miljoner dollar från Kina och bygga en nivå 4 biokrigsanläggning i Wuhan utan att vi i tid märker det och stoppar det, är oroande. I balans skulle jag vilja se att alla länder fokuserar sig på bio-försvar, inte bio-angrepp.

För det tredje, fokusera ingen någonstans på skärningspunkten mellan biologisk krigföring och elektromagnetisk krigföring. Wuhan är basen för 5G, vilket är en folkmords- och ekocid teknik och som är förbjuden i Israel och runt president Donald Trump (både i Washington och Mar-A-Lago). 5G-strålning sänker inte bara immuniteten hos alla människor och djur vilket den utstrålar, den kan också skapa ursprungliga bioeffekter och förvärrar naturliga bioöverlappningar.

För det fjärde, kan jag inte överdriva mitt förakt för US Center for Disease Control (CDC) och Bill Gates Foundation. Båda är enligt min mening kriminella fronter för Deep State och läkemedelsindustrin, och är helt delaktiga i att den amerikanska allmänheten drogades och förenklades. Robert F. Kennedy Junior är den första personen som vid en domstol demonstrerar att inget amerikanskt vaccin någonsin har testats, och därför är det olagligt för USA att ge mandat till dessa vacciner. Wuhan-viruset används för att främja nästa våg av kriminella vaccinationer i USA, den här gången med DNA och genetisk teknik. Det måste ifrågasättas av alla medborgare som använder sig av alla religiösa och juridiska medel.

För det femte, är informationskrigföring – den skadliga användningen av MSM och sociala medier, båda kontrollerade av sionisterna i samarbete med MI-6 och CIA – en helt integrerad del av biologisk krigföring och elektromagnetisk krigföring nu. De är en triad. Som bäst kan jag säga att allt detta var förplanerat, och i kombination med viruset, 5G-förvärrande, och den globala överdriften, överdrift och direkta lögner som var avsedda för att skada den kinesiska ekonomin och gynna insiderhandeln, alla ingick som en del av kampanjen.

För det sjätte, är Wuhan-viruset bara det senaste i en serie attacker mot Kina. Jag påminns om framfarten på Kinas grisgårdar med svininfluensa, den ekonomiska krigföringen mot Huawei, uppviglingen mot uigurerna och uppmuntran till omvälvningar i Hong Kong. Det pågår ett sionist-angloamerikanskt krig som president Donald Trump inte har kunnat stoppa, men som jag tror, kommer det att stoppas efter hans omval.

Sjunde och sista, vi har inte hört något från Ryssland. Jag misstänker att liknande attacker har genomförts mot Ryssland, men Rysslands överlägsna defensiva kapacitet har gjort dessa attacker ineffektiva. Nyckeln till att förstå Rysslands styrka ligger i deras lögner, i deras fullständiga handlingskraft av deras biologiska och elektromagnetiska försvar – från handlingskraft till gravitobiologi, verkar ryssarna vara världsledande.

F. De flesta mediekällor – inklusive individer som du själv litar på – säger att detta inte var en krigshandling, den var rotad i smutsiga kinesiska marknader och smutsiga kinesiska vanor i förhållande till att blanda och äta konstiga djur. Vilken grund har du för att dra slutsatsen att det var en krigshandling?

S. Du ställer en viktig fråga. Låt mig först säga att jag tror att detta virus medvetet var svagt och inte tänkt att vara katastrofalt. Det var en kombination av en sondering för att se hur Kina skulle hantera ett skadligt infört virus – kom ihåg att vi har mikrodrönare som kan leverera virus var som helst utan någon chans att de blir upptäckta – och en massiv psykologisk ekonomisk krigföring där media förstörde den kinesiska ekonomin med viruset som en krok – media, inte viruset – är vad som förorsakade det ekonomiska kaoset. För sent har den kinesiska överreaktionen och övervakningen av medborgarna gjort situationen något värre.

För det andra, har koden för viruset publicerats och de introducerade mutationerna har dokumenterats. En del av dokumentationen – till exempel i den indiska tidningen tyder det på att man spetsat det med HIV – men det har reducerats senare, men det råder ingen tvekan om att Wuhan-viruset var laboratorietillverkat.

Även om kineserna själva bekräftade att viruset hoppade först från djur till människor inom Huanan Seafood Wholesale Market i hjärtat av staden, anser jag nu att det är tveksamt, och tror att kineserna själva var rädda för allmän upprördhet om det blev känt att viruset var biologiskt konstruerat av Wuhan Institute of Virology, en nivå 4 biokrigsföringsanläggning, som den uppenbart misstänkta.

Fråga. Det finns en teori som säger att detta virus var utformat för att rikta sig särskilt mot asiater och asiatiska män. Har du några tankar om det?

S. Jag har läst sammanfattningsartikeln av Alexandra Bruce, som jag känner och respekterar. Jag har ingen direkt eller vetenskaplig kunskap. Min faktalitteraturläsning tyder på att det finns över 5 000 genetiska punkter i varje människokropp, som när som helst kan riktas mot genom biologiska eller elektromagnetiska medel, och att DNA-signaturinriktningen är mycket avancerad. Jag föreställer mig att vita män skulle lika lätt kunna bli måltavlor. Vi vet naturligtvis att DNA kan användas för att bedöma specifika individer och för att identifiera kön och etnicitet hos varje person från ett DNA-prov som finns tillgängligt. Det är känt att den nya ”Heliga Gralen” för eliten är ett vaccin som har förmågan med geoteknik eller DNA-specifik masseffekt.

Jag observerar att en ny epidemi just har brutit ut i Nigeria, och alla regeringar och allmänheten, bör vara mycket vaksam på alla svaga signaler, ta lärdom av läxan från Kina, betrakta absolut ”fiendens handling” som en grundorsak, och behandla folkhälsan som en existentiell nationell prioritering. Vacciner är en del av problemet, inte lösningen. Det finns inget substitut för sanning och öppenhet i realtid.

F. Även om det finns en global rörelse mot 5G, kommer många att vara skeptiska till 5G-aspekten. Vad kan du säga om detta?

S. Min kunskap är indirekt och bygger på facklitteratur och experter som Mark Steele (om vi är släkt skulle det vara från 1600-talet), som vann den första stämningen mot 5G i Storbritannien, Sacha Stone vars film 5G Apocalypse sätter en ny standard för sanningen i filmform och den andra, den viktigaste punkten jag skulle göra är att 5G verkar vara en del av ett massivt mind-control rutnät som, om oavsiktligt slutligen kunde göra det möjligt för specifika individer eller grupper av individer att bli oförmögna (göras sjuka eller dumma) eller till och med eliminerade med ”naturliga” sjukdomar som hjärtinfarkt eller snabbt spridande cancer. 5G fyller också yttre rymden med tiotusentals satelliter som tar global elektromagnetisk förorening till nya nivåer vilka utgör både folkmord mot mänskligheten och är miljöförstörande mot växtliv och haven. Två termer som bör undersökas i förhållande till 5G är ”riktade energivapen” eller DEW, och mind-control, som CIA och National Aeronautics and Space Administration (NASA) – båda befolkade med nazistiska forskare efter andra världskriget – tycks ha tagit sig, till satanistiska nivåer av sin förmåga.

Det råder ingen åtskillnad mellan biologi, energi och information. Det är den nya verkligheten, bara ryssarna och kanske en liten handfull andra i Kina, Iran, Storbritannien och USA verkar förstå denna transformativa aspekt av den moderna existensen.

De goda nyheterna – och jag vill att mina svar till er ska vara positiva kollektivt – nya medel dyker upp för att neutralisera 5G och för att avhjälpa alla former av strålningsförgiftning och riktade elektromagnetiska och riktade energiutsläpp.

Fråga: Finns det någon nackdel med hur den kinesiska regeringen har hanterat denna utmaning?

S. Ja. I USA var Boston Bombing en falsk flagg-operation som planerades och utfördes av Federal Emergency Management Agency (FEMA) för att testa dess förmåga att stänga ner en hel stad och gå från dörr till dörr, utan husrannsakningsorder, genom att kräva tillträde till hem med det påstådda syftet att man letade efter två individer. Jag måste ta upp det mycket allvarliga spöket från Wuhan-utbrottet i Kina som en katalysator för att ge allmänheten acceptans av medicinsk fascism eller medicinsk terrorism som ett acceptabelt normalt svar. Genom att tillåta att statliga institutioner plundrar hem, drar medborgare ut på gatan och vaccinera dem – eller avrättar dem och förbränner deras kroppar utan vederbörlig process ”för allmänhetens bästa”, är ganska skrämmande för mig.

Medicinsk ”krigsrätt” är inget mer eller mindre än legaliserad avlivning och massmord. Denna situation används för att inleda diskussionen om obligatorisk internationell vaccinering med hjälp av otestade – oprövade – formler. Detta är den ”slutstatus” som den sionistiska-anglo-amerikanska Deep state vill uppnå.

Den globala bilden av Kina som behandlar människor som stormarknadsvaror för att ”bli skannade” i pannan kommer att vara en börda för Kina i årtionden framöver. På visst sätt är Wuhan-triaden (bio, elektromagnetisk och informationskrig mot Kina av externa styrkor) en prototyp för sammanslagningen av polisstaten och den sionist-angloamerikanska teknokratiska krigsformen.

Låt mig också säga – med största hänsyn till generalsekreterare Xi Jinpings goda avsikter – att de två misstagen som gjordes tidigt utöver misstaget att ignorera de tidiga varningarna:

För det första verkar Kina inte ha ansett att strålningssjuka uppträder som influensa – symtomen är identiska på den punkten, så att hela trafikflygplan har försatts i karantän för influensa uppenbarligen för att alla passagerare faktiskt har lidit av den nya satellitbaserade Wi-Fi-strålningen som inte har kalibrerats ordentligt. Att stänga av 5G i Wuhan och konsultera ryssarna om strålningsaspekterna gällande denna flerdimensionella pandemi skulle ha – och fortfarande skulle kunna vara – till hjälp.

För det andra gjorde Kina misstaget att samla tiotusentals människor i delade utomhusanläggningar och gjorde nästan säkert saken ännu värre. Precis som att
41 % nu tros ha smittats på sjukhus, så tror jag att vi kommer att upptäcka att 60 % eller mer smittades på de stora stadionarenorna och andra karantänanläggningar där medborgarna samlades av diktat. Ett alternativt tillvägagångssätt kunde ha varit att ge order om en nationell dag för rengöring av alla ytor med tvål och vatten – på jobbet och i hemmen – och sedan ett reseförbud kombinerat med skarpt lokaliserade fullt utbildade medicinska team. Individuell isolering snarare än att klämma in människor tillsammans, verkar vara en bättre strategi.

I kombination med en 5G-avstängning och en djupgående titt på statistik på timbasis (epidemiologi) tror jag att Kina kraftigt skulle ha minskat de totala kostnaderna, inklusive kostnaderna för att förlorat allmänhetens förtroende för regeringens integritet och effektivitet.

F. Låt oss anta att sionisterna inte gjorde det. Vem mer ska en utredning fokusera på?

S. Deep State (icke-statliga aktörer), britterna, amerikanerna och ryssarna, i den ordningen. SARS var en föregångare och kan ha konstruerats av ryssarna. Britterna har Porton Down och britterna, amerikanerna och sionisterna har alla laboratorier för biovapenkrigföring runt omkring i Östeuropa och i Afrika och i Mellanöstern. Ukraina är fortfarande ett mysterium för mig, men Ukraina är enligt min mening ett av de farligaste länderna på planeten på grund av blandningen av ryska brottslingar och sionistiska fascister som nu kontrollerar landet. De har tillgång till alla slags kärnkrafts-, biologisk- och kemisk krigsföring. Jag anser att Ukraina, precis som Saudiarabien, är en förlängning för de sionistiska krigshetsarna.

Jag vill betona att jag tror att nationalstaten som den avgörande strukturen för krig och fred nu utmanas av en blandning av icke-statliga aktörer inklusive särskilt rysk-sionist-amerikanska brottslingar (kända som Röda Maffian) och den nya UK-US paramilitära eller privat militära entreprenörsekologin, liksom det traditionella amerikanska militärindustriella komplexet som verkar ha sina egna utomjordiska och djupa underjordiska baser som gör genetiska experiment på skattebetalarnas bekostnad, men utan regeringsövervakning.

Det finns det som tyder på att kineserna själva är ansvariga för detta; en kinesisk militärofficer är bandad, när han skryter med att denna förmåga finns tillgänglig; och att Kina medvetet kan experimentera med en kombination av befolkningsminskning och nya nivåer av massövervakning och folkmassokontroll. Jag tycker det är mycket svårt att tro men inte omöjligt att begrunda. Jag är verkligen villig att tro att det här var en olycka, men alla tecken pekar på utländsk skadlig avsikt – för mig är sanningssägaren i vilken grad västerländska medier, kontrollerade av MI-6 och CIA, var helt beredda att informera om krigföring – lika förberedda som de var för den sionistiskt planerade och utförda grymheten 9/11. Detta var på många sätt Kinas 9/11, och det är en anledning till att jag gillar en närmare titt på sionisterna som förövarna.

F. Hur säker är du på att USA inte är ansvarig?

S. Detta är en mycket rättvis fråga. Låt mig skilja mellan USA som ett land, som en allmänhet, som en regering och som ett komplex av byråer, av vilka många har oseriösa element som kontrolleras av sionisterna. Så när jag föreslår att ”sionisterna gjorde det”, utesluter detta inte på något sätt medbrottslighet från oseriösa delar av den amerikanska regeringen, som vi har sett med Mossad-pedofili-infångningen och utpressningsnätverket över hela USA, där oseriösa delar av CIA och Federal Bureau of Investigation (FBI) är helt delaktiga, täcker upp för Mossad och delar de ”take” för att kontrollera guvernörer, lagstiftare, polischefer, sheriffer, domare och åklagare, bland många andra. Som vi upptäckte i den ryska häxjakten, finansierade delar av DoD förrädarna som konspirerade med John Brennan och James Comey och andra, för att på ett skandalöst sätt förtala vår president. Element från både CIA och DoD har visat sig vara engagerade i handel med barn.

Jag tror inte att vår president, vår försvarssekreterare, eller ens vår CIA-direktör uttryckligen godkände denna krigshandling. Jag fortsätter att tro att den sionistiska förbindelsen genom Harvard är en kritisk utgångspunkt för varje utredning.

F. Finns det en Iran-koppling i allt detta?

S. Ja. Jag har fått ett mejl från en högt uppsatt militär officer, nu pensionerad, som sa detta:

Det är min misstanke att detta virusutbrott är avsett att ta bort Kina från världsscenen under en tidsperiod, göra henne impotent att ingripa i ett scenario som planeras, kanske med Iran, som Kina har gjort mycket oväsen om att stödja. Ingen kinesisk militär expedition kan sanktioneras under ett sådant utbrott, inga stora medel kommer heller att finnas tillgängliga, allt spenderas på att innehålla viruset.

Jag har ingen direkt kunskap, men jag kommer att säga att jag tror att sionisterna vid makten i USA, inklusive vår kristna sionistiska utrikesminister som tycker att det är en underbar sak för CIA att ljuga, fuska och stjäla, vill ha ett krig med Iran och förstå att Ryssland och Kina har makten att stoppa ett sådant krig.

Vad de inte förstår är att den amerikanska militären är ohållbar i något större krig mot en med-motståndare, och helt sårbar för både biologisk och elektromagnetisk attack från huvudområdets högkvarter till frontlinjerna. Och uppriktigt sagt, även om de förstod våra brister, tror jag inte att de bryr sig. Deras lust för krig, deras ideologiska blindhet, är sådant att de alla ska vara olämpliga för offentlig tjänst och isolerade. FBI har varit helt värdelös som en nationell kontorsunderrättelsebyrå.

Så ja, det finns en Iran-koppling. Detta virus och den västerländska mediehysterin har tillfälligt konsumerat Kina och dess ledarskap och dess militär. Ryssarna har emellertid inte detta problem, delvis för att de är långt avancerade inom energetik, skalär (tidsenergi) och gravitobiologi, som alla kan neutralisera alla biologiska attacker som har skett i Kina.

Det skulle vara användbart för Iran att sponsra en konferens om Wuhan-viruset och uppmana ryssarna att informera, även om bara ett fåtal utvalda och i hemlighet, om deras syn på skärningspunkten mellan biologi och energi …

Fråga. Dessa termer känner inte de flesta av våra läsare till. Vad kan du berätta om dem?

S. Låt mig helt enkelt föreslå Thomas Beardens verk från 1980- och 1990-talet som rapporterar om ryska förmågor som förblir mycket viktiga, inklusive hans böcker Fer de Lance, The Excalibur Briefing, Gravitobiology, and Energy from the Vacuum. Det finns också en professor i Serbien, Ilija Lakicevic, han är en före detta Max Plank Institute-partikelfysiker, forskningsprofessor, som har släppt det som verkar vara den första 5G-skyddsteknologin i fullt spektrum, 5GBioShield – Jag har intervjuat honom två gånger och varit imponerad av resultaten av de kliniska testerna i Schweiz. Det finns så mycket som jag inte förstår, men i balans med det jag finner i facklitteraturen, att virulenta virus kan både skapas och besegras med sofistikerade elektromagnetiska medel. Ryssarna verkar vara bästa i världen på detta, men jag misstänker att djupt inne i Iran finns det också en hel del expertiser. Amerikanerna verkar ha gjort misstaget att fokusera på anfall, istället för försvar.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: