Trump förintar den fd AG Barr efter att han äntligen erkänner sitt ”svek” i 2020-års val


June 28, 2021
by Kyle Becker
https://beckernews.com/trump-blasts-former-ag-barr-after-he-finally-admits-his-2020-election-betrayal-39988/

Attorney General William Barr har äntligen avslöjat var han stod på Donald Trump i en intervju med The Atlantic på söndag. Barr sätter stopp för allt tvivel om varför han aldrig ställde någon till svars som spionerade på hans kampanj och varför han inte gjorde något för att allvarligt undersöka Trumps anklagelser om valbedrägerier år 2020.

Jon Karl on the moment he asked Trump 'Why did you lie?' - CNN Video

”I en serie intervjuer med mig i vår, berättade Barr för första gången om händelserna kring hans avbrott med Trump”, skrev Jonathan Karl. ”Jag har också pratat med andra högre tjänstemän i Trumps Vita huset och Justitiedepartementet, som gav ytterligare information om Barrs handlingar och den tidigare presidentens explosiva svar. Barr och hans närmaste har en anledning att berätta hans version av den här historien. Han har allmänt setts som en Trump-lakej som politiserade Justitiedepartementet. Men när det stora ögonblicket kom efter valet, trotsade han presidenten som förväntade honom att utföra hans befallning”.

Mike Balsamo (@MikeBalsamo1) | Twitter    Will Levi's email & phone | U.S. Department of Justice's Chief of Staff and  Senior Counselor to the Attorney General email  Kerri Kupec DOJ (@KerriKupecDOJ) | Twitter
Michael Balsamo                  Will Levi                             Kerri Kupec

”Barrs svek kom den 1 december, under lunchen i advokatens privata matsal med Michael Balsamo, Justitiedepartementets bedrägliga reporter vid Associated Press”, fortsatte berättelsen. ”Dessutom deltog DOJs stabschef Will Levi och talesman Kerri Kupec. Balsamo fick inte veta orsaken till inbjudan. När Barr släppte sin bomb mellan salladbitarna, mumlade han, och Balsamo var inte säker på att han hade fångat vad justitieministern just hade sagt”.

”Bara för att vara kristallklar,” frågade Balsamo, ”säger du -”

”Sir, jag tror att det är bäst att du upprepar det du just sa”, interagerade Kupec.

”Hittills har vi inte sett bedrägerier i en skala som kunde ha påverkat ett annat resultat i valet,” sade Barr.

Barr tillade: ”Om det fanns bevis för bedrägeri, hade jag inget motiv att undertrycka det. Men min misstanke var hela tiden att det inte fanns något där. Det var allt
bullsh * t”.

På söndag kväll svarade Donald Trump Barr i ett uttalande.

”Bill Barr var en besvikelse i alla bemärkelser,” sade Trump. ”Förutom detta borde Barr, som var Attorney General (advokat) inte tala om presidenten”.

Sedan lade sig den tidigare presidenten i sin advokat, som bevisligen inte fick något väsentligt gjort under sin administration.

”Istället för att göra sitt jobb gjorde han det motsatta och sa till folk inom justitiedepartementet att inte undersöka valet,” sade Trump. ”Precis som han gjorde med Mueller-rapporten och … RYSSLAND RYSSLAND RYSSLAND, de vill inte undersöka de verkliga fakta. Bill Barrs svaghet hjälpte till att täcka över århundradets brott, det riggade presidentvalet 2020!”

Mitch McConnell - Wikipedia”Nu avslöjades det att Barr pressades till att berätta lögner om valet av Mitch McConnell, (bilden) en annan skönhet, som var orolig för att skada republikanernas chanser i Georgias val,” fortsatte han. ”Det som verkligen skadade republikanerna i Senaten, var att de lät sina val bli riggade och stulna, och vad värre var, det amerikanska folket tror inte längre att deras röst är viktig eftersom rygglösa RINO:s som Bill Barr och Mitch McConnell inte gjorde någonting”.

Trots knivskarpa val i många svängstater, särskilt Georgia, Wisconsin, Arizona, Pennsylvania och Nevada, avfärdades påståendena om väljarbedrägeri helt och hållet i domstolen, främst på grund av ”bristande ställning”, på ett styckevis sätt. Men långt ifrån att det inte fanns några trovärdiga fall av väljarbedrägerier, fanns det alarmerande bevis från platser som Fulton County, Georgia. På andra ställen där Attorney Generals är mer energiska för att förhindra valbedrägerier, nämligen i staten Texas, finns det nu 500 fall angående valbedrägerier som väntar på rättegång.

A pack of animals': White House trade adviser blames looters for destroying  Trump's economy - Raw Story - Celebrating 16 Years of Independent Journalism

I februari uppträdde tidigare Trump-rådgivare Peter Navarro i Maria Bartiromos show (bilden) och gav insidan av berättelsen om William Barr: Han försvann när Trump behövde honom som mest, och arbetade till och med i missförstånd med presidenten inför den kommande Biden-regeringen.

”Trumps sista Attorney General visar sig faktiskt också vara Joe Bidens första Attorney General” rasade Navarro. ”För här är vad som hände. Vi hade över 30 verkställande order i kö efter valdagen, redo att verkställas. Men vi fortsatte att stöta på alla dessa vägspärrar, vägspärrar och hinder. Det visar sig att Bill Barrs juridiska rådgivare snabbt spårade alla dessa till Bidens Företagarorganisation”.

”Och i grund och botten var det en Deep State-kö”, tillade han. ”Nu får detta konsekvenser, Maria. Jag berättar om en som kom ifrån oss. Och jag kommer att berätta om en som Biden gjorde. Den första som Biden gjorde var en styggelse. Vi gjorde en vacker verkställande order … för att hindra kommunistkineserna från att sälja omfångsrik kraftutrustning till vårt elnät”.

”Så vi hade den här fina ordern”, fortsatte han. ”En av dessa order som Bill Barr hjälpte Joe Biden att skriva, var i grund och botten för att koppla bort det”.

”Wow,” utropade Bartiromo.

Ingen bör bli förvånad över att William Barr arbetade på insidan för att kväva Trump-agendan. Den enda verkliga överraskningen är att det har tagit så lång tid för Barr att äntligen erkänna det.Kategorier:Uncategorized

%d bloggare gillar detta: