Militärdomstolen dömer Bill Clinton!

Michael Baxter
June 24, 2021
https://realrawnews.com/2021/06/military-tribunal-convicts-bill-clinton/?fbclid=IwAR2zq0q8hZ-cL-jDgAPGMgx7zzKv5xmxJ7RvKgYRNS-p1HwB8ykzqnV7024

Kontoret för militära kommissioner dömde på tisdagen den tidigare presidenten William Jefferson Clinton på anklagelser om förräderi och människohandel, men man dömde honom till livstids fängelse istället för döden efter att han bad om nåd hos domstolen i en tårfylld kollaps.

De tre officerer som tjänade som både domare och jury avgav en dom mindre än två timmar in i förfarandet, eftersom viceadm. John G. Hannink, som åtalade i JAG:s fall, gav bevis för Clintons deltagande i ”adrenochrom partyn” och hans många besök till Epstein Island, där han och den dömda pedofilen Jeffrey Epstein hade deltagit i drogpåfyllda fester med minderåriga barn.

Många av dessa barn, berättade viceadm. Hannink för panelen, var offer för en människohandelsring som Bill och hans nu avlidna fru hade orkestrerat under Clintons presidentskap. Det blomstrade så småningom till en bransch på $ 1 000 000 000 / år där Clintons och deras vänner antingen tjänade på eller deltog i ett kriminellt och lättfärdigt beteende. Vice administratör Hannink visade tribunalens transaktionsregister som bevisade att minderåriga – ofta förrymda och föräldralösa – rutinmässigt flögs på chartrade jetflyg till Epstein Island och andra hemliga platser, inklusive till Clintons majestätiska $ 3 000 000 herrgård på Whitehaven Street, Washington DC.

”Oskyldiga barn kom och gick från det hemmet, och ingen sa ett ord. Ingen sa ett ord för att Bill Clinton kontrollerade allt. Eftersom alla hans kompisar var inblandade skvallrade ingen då, eftersom att prata skulle ha medfört för dem eller fått dem dödade. Gör inga misstag, för för Clintons var dödandet lika lätt som att andas. Bill Clinton, våldtäktsman, mördare, förrädare, hade obegränsad makt att begå medförda brott, ”sade vice adm. Hannink.

Medan han talade fortsatte Clintons advokat David E. Kendall sin teater i rättssalen, och anklagade tribunalen för illvilligt åtal och ställde ut bräckliga bevis.

”Med respekt för kommissionen, besökte min klient aldrig Epstein Island. Ja, hans namn visas på flera flygloggar, men inte hans handskrift. Han våldtog aldrig någon, och alla de kvinnor som påstod vad han gjorde, sökte bara ett ögonblick av berömmelse i rampljuset. Min klient, en före detta president i USA, bör visas all respekt för en man som har haft hans position, ”sa Kendall.

Vice administratör Hannink svarade med att producera ett dussin bilder, som han visade för tribunalen, som tydligt visade att Bill, Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell engagerade sig i sexuell aktivitet med minderåriga pojkar och flickor.

”Vi erhöll dessa fotografier med tillstånd av Ghislaine Maxwell,” sade vice adm. Hannink. ”Och vi har många fler.”

”Hon rullade på mig?” sade Clinton suddigt.

”Det har hon faktiskt. Hon berättade för oss hur du, efter att ha antastat dem, kunde öppet hota med att döda dem och skrämma vettet ur dem, för att sedan spänna fast dem vid kärnorna och tappa dem på blod för att omvandla det till det adrenochroma hopkoket som ni människor verkar älska så mycket. Hon berättade för oss hur du hade erektions dysfunktion, och att denna kroniska användning av konventionella ED-läkemedel så småningom gjorde dem värdelösa. Men du fick nyfunnen energi och livskraft från adrenochrome, ”sade vice adm. Hannink.

Kendall invände och citerade hörsägen.

Innan han kunde avsluta sin invändning vände sig viceadm. Hannink till en bärbar dator på åklagarens bord och knappad in lösenordet. En stund senare kom Ghislaine Maxwells ansikte upp, live på skärmen via ett ZOOM-samtal från hennes 6 X 9-fots fängelsecell i ett NY-fängelse. Hon bekräftade åklagarens argument och hävdade att hon personligen hade bevittnat att Clinton hade sex med 23 olika minderåriga mellan 1995-2016.

Antingen i ett transformerande ögonblick eller som ett knep, bröt Clinton då plötsligt ut i gråt. Han bad tribunalen ett ögonblick om att få konferera privat med sin advokat, och vice adm. Hannink satte tribunalen på uppehåll i 15 minuter.

Därefter talade Kendall till domstolen: ”William Jefferson Clinton begick de mest oerhörda brott i egenskap av man, som man känner till. Han är verkligen ångerfull och beklagar sina brott. Han accepterar fullt ansvar. Han föreskriver alla anklagelser, och ber om att bli skonad från kapitolt straff. Han är 74 år och har dålig hälsa och har redan en fot i graven. Hans enda barn har lämnats moderlöst. Ska hon också lämnas faderlös?”

”Det enda barnet kommer snart nog att vara här,” kastade vice administratör Hannink ut.

”Döden för min klient skulle vara ett snabbt och barmhärtigt straff. Om du inte känner att han förtjänar barmhärtighet, skulle det vara ett mer passande straff att spendera allt liv han har kvar i fängelset. Han kastar sig över denna tribunals nåd när han fattar det beslutet”, avslutade Kendall.

”Om det vore upp till mig personligen, skulle jag inte visa honom någon nåd, men det är dessa officerer som måste bestämma”, sade vice adm. Hannink.

De officerer som anklagades för att avgöra Clintons öde, tillbringade en timme i privat överläggning, varefter de enhälligt enades om att Clinton skulle tillbringa de sista åren av sitt liv på GITMOs Camp Delta, för att uthärda samma behandling som de islamistiska jihadisterna som en gång hade bebott den hemska bostaden.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: