Kommande militära tribunaler

25 juni 2021
Michael Baxter
https://realrawnews.com/2021/06/upcoming-military-tribunals-revision-3/

Som många vet försöker jag hålla jämna steg med den plötsliga ökningen av militära tribunaler som håller Deep State-agenter för att redogöra för brotten mot amerikanerna och dess folk. Datumen är alltid preliminära och kan ändras, baserat på hur ofta jag får information från människor som vet. Jag blir ofta frågad ”När kommer massarresteringarna att ske”, och mitt svar är detta: Enligt källor kommer massarresteringarna inte att ske förrän Donald J. Trump har återinvigits, en händelse som jag tror kommer att hända i juli eller augusti, baserat på Trumps egna ord, som jag hörde i förväg. Att leda upp till ett ”mass-svep”, av den amerikanska militären, och JAG specifikt, för att ta ner Deep State ledarskapet. Det vill säga maktpersoner som innehar makten och de ekonomiska medlen att störa Trumps uppdrag att återställa Amerika till folket.

Nedan finns en lista över schemalagda militärtribunaler.

William Jefferson Clinton, händer just nu på GITMO.

John Boehner – planerad till 17 juni, förväntas vara kort.

William Barr – flyttad till 21 juni

Skådespelaren Tom Hanks och hans fru Rita Wilson – 21 juni

Skådespelaren Kevin Spacey – flyttad till 23 juni för att hållas på den amerikanska militärens anläggning i Tierra del Fuego, som jag rapporterade om tidigare.

Dr Deborah Birx – 23 juni på GITMO.

Högsta domstolens domare Amy Coney Barrett – 28 juni vid GITMO

Tidigare FEMA-regissörer Craig Fugate och Brock Long, 29 juni i Tierra del Fuego.

Susan Rice och Samantha Power, 2 juli, plats okänd just nu.

Mitt Romney, 2 juli, plats okänd.

George Soros, 5 juli, okänd plats.

Twitter VD Jack Dorsey, 9 juli, GITMO.

Rex Tillerson, 17 juli, plats okänd.

Warren Buffett, 19 juli.

Även om Huma Abedins domstol inträffade för en vecka sedan hölls det inte på GITMO och därmed har min rapportering om den försenats. Jag kommer att rapportera så fort som möjligt.

Denna lista är inte allomfattande.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: