Dr. Fauci förbereder en flykt ut ur landet 

Donald J. Trump och den amerikanska militären har uttryckt oro över Dr. Anthony Faucis senaste fastighetsförvärv i Storbritannien, Argentina och Panama, vilket ökar farhågorna om att Deep State-läkaren kan fly från landet innan han får en arresteringsorder för brott han begått mot Amerika och dess folk

Som rapporterats tidigare är Fauci, absolut inte fattig, minst 9 miljoner dollar netto från Covid-19-vaccinationsförsäljningen, och en betydande del av den olagligt intjänade inkomsten gick till inköp av utländska fastigheter. Alla tre köptes i hans hustrus namn – Christine Grady – via Sotheby’s International Realty Agency, som förmedlar transkontinentala erbjudanden för de rika och mäktiga. Märkligt nog köptes alla tre paketen under första kvartalet av 2021, efter att nyheten om hans åtal börjat cirkulera bland alternativa nyhetskällor.

Källor som är inblandade i Trumps försök att ställa Deep Sate inför rätta berättade för Real Raw News att militären har försenat arresteringen av Fauci på grund av hans nuvarande grad av offentlig exponering där han dyker upp nästan varje timme i syndikerade MSM-sändningar. Liksom många av hans Plandemic-medbrottslingar ger Fauci intervjuer praktiskt taget hemifrån, i vad som verkar vara hemmakontoret i hans radhus i nordvästra DC. Men Faucis officiella bostad ”blev mörkt” i början av februari, berättar militära källor som hade bostaden under konstant övervakning.