Spikproteinet är mördaren – Akta dig för mRNA ”vacciner”

Av Peter Koenig
Global forskning, 23 juni 2021
https://www.globalresearch.ca/spike-protein-killer-beware-mrna-vaccines/5748384

Akta dig för Spike Protein! Akta dig för mRNA-injektioner!

För att göra det måste du absolut undvika att ta eller tvingas acceptera mRNA ”icke-vaccin” – experimentell genterapi. För det är vad det är. Experimentet är du. Redan i SARS-1 2002/2003, originalet, som främst påverkar det kinesiska genomet, liksom detta första covid-19-virus, mer lämpligt kallat SARS-CoV-2; den adresserade det kinesiska DNA:t. Komplement av Harvards hemliga, olagliga kinesiska DNA-skörd i slutet av 1990-talet och 2000. Se detta .

När Harvard-folket äntligen fångades och sparkades ut ur Kina var det för sent. De hade redan samlat in hundratusentals, om inte miljontals DNA-prover – på vilka troligtvis amerikanska P4-biokrigslaboratorier tillverkade just detta coronavirus.

Så här säger Josh MIttledorf :

”Spikproteinet är den del av virusstrukturen som gränsar till värdcellen. SARS 1 och SARS 2-virus har båda spikproteiner som binder till en mänsklig cellreceptor som kallas ACE-2, vanligt i lungceller men också närvarande i andra delar av kroppen. Att binda till cellens ACE-2-receptor är som vargen som bankar på dörren till Rödluvans  mormor. ”Hej mormor. Jag är ditt barnbarn. Snälla släpp in mig. ” Viruset är en varg som bär en röd kappa och huva, låtsas vara en ACE-2-enzymmolekyl som söker inträde till cellen. ” Se det här .

Covid-19, alias SARS-CoV-2, är en perfekt version av SARS-1, den ursprungliga versionen 2002/2003 som främst drabbade Kina. I början av 2020 var Wuhan och en stor del av Hubei-provinsen och senare andra delar av Kina en gång avstängda och låsta, eftersom kinesiska forskare reagerade snabbt på vad de omedelbart visste, detta var ett nytt försök att attackera Kina, det kinesiska hälsosystemet – den kinesiska befolkningen. De kinesiska myndigheterna kallades diktatoriska – och följde av de vanliga förnekandena – men de lyckades med att innehålla viruset och att dominera det och hålla skadorna de orsakade inom gränserna.

På grund av dessa olika lockdowns och andra hygieniska och hälsoåtgärder stängdes nära 80 % av den kinesiska tillverkningskapaciteten, vilket hade en enorm inverkan på resten av världen, beroende på kinesiska försörjningskedjor. Tack vare Kinas allvarliga åtgärder för att övervinna pandemin så snabbt och hälsoeffektivt som möjligt, var Kinas ekonomi igång igen inom cirka sex till åtta månader och praktiskt taget till full kapacitet i slutet av 2020.

Uppfinnaren av mRNA-typen av vaccin, Dr. Robert Malone, säger att vaccinet orsakar lipidnanopartiklar att ackumuleras i olika organvävnader, och speciellt ”i hög koncentration” i äggstockarna, vilket innebär att det orsakar infertilitet och / eller ofta missfall hos gravid kvinna. Se detta  – inklusive 15 min. videointervju med Dr. Malone och evolutionärbiolog Dr. Bret Weinstein. Vad som gör mRNA till ett ”icke-vaccin”, bättre kallat av CDC-tilldelade namn – experimentell genterapi –  farligt är att det producerar spikproteiner i alla celler i människokroppen.

Orsaken till denna snabba och ofta dödliga spridning av spikproteinet är vad Dr. Jane Ruby , medicinsk expert och läkemedelsforskare, kallar ”Magnetofection”, ett aggressivt magnetiskt gelavgivningssystem, inkluderat i injektionen – för att transportera spikproteinet i ”varpshastighet” in i varje cell i människokroppen.

Den tyska tillverkaren, Chemicell GmbH, Berlin (se detta ) av denna speciella magnetiska gel säger att den inte är avsedd för användning hos människor. Ändå använder Moderna och Pfizer det i sin mRNA-experimentella genterapi, som de ljuger om och kallar det falskt ”vaccin”. – Se Dr. Jane Rubys 9 minuter långa video här .

Detta magnetfektionstransportsystem är så kraftfullt att människor som fick sin spruta kunde klistra magneter på kroppen. COVID ”icke-vaccin” -injicerade lipidnanopartiklar berättar för kroppen att producera spikproteinet. Tack vare den magnetiska gelén lämnar de snabbt injektionsstället och ackumuleras i organ och vävnader. Se detta med Dr. Alex Pierson.

Spikproteinerna som aktiveras i praktiskt taget alla celler i människokroppen överväldigar kroppens immunsystem och bekämpar det snarare än det förstärker det. Detta kan leda till många komplikationer och infektioner över tiden. Vissa av dem, som blodkoagulering, vilket resulterar i trombos (blodproppar) och andra hjärtsjukdomar – och dödsfall – kan vara omedelbara resultat efter inympning. Andra potentiellt dödliga effekter, många av neurologiska karaktärer, kanske inte dyker upp omedelbart utan bara över tiden – efter ett, två eller tre år? Det blir då svårt att spåra den svaghet som producerats av spikproteinet tillbaka till vaccinet.

I en övertygande video på en minut varnar Dr. Mike Yeadon, tidigare Pfizer Vice President och Chief of Science” Ingen som tar experimentvaccinet kan inte undkomma döden” . Se detta.

Vi kan bara hoppas att dessa ”komprometterade,” mestadels västerländska regeringar, kommer till sina sinnen och inser i tid vad de gör mot just de befolkningar som valde dem – och betalar deras försörjningsmöjligheter.

Om dessa så kallade ”världsledare” – föreställ dig, av dessa följer 193 FN-medlemsregeringar samma manus – något är inte helt rätt, passar inte dagordningen för hälsoskydd, utan passar snarare för en ond plan mot mänskligheten – om dessa ”världsledare fortsätter att följa diktaten från deras mörka satanistiska mästare, då kan de hamna i en domstol, i Nürnberg 2.0, för brott mot mänskligheten.

Dr. Reiner Füllmich , tysk-amerikansk advokat och ledande medlem av den  tyska  Corona Investigative Committee, har redan väckt flera rättegångar, inklusive grupptalan i Kanada och USA, och inledde rättsligt åtal mot individer och institutioner mestadels i Europa. Se videon nedan – Brott mot mänskligheten – och detta.

Sociolog, filosof, lärare och författare, Ed Curtin, hade detta att säga:

Jag vet att de experimentella mRNA-”vaccinerna” som pressas på alla inte är traditionella vacciner utan farliga experiment vars långsiktiga konsekvenser är okända. Och jag vet att Moderna säger att dess budbärar-RNA (mRNA) icke- ”vaccin” fungerar ”som ett operativsystem på en dator” och att Dr. Robert Malone, uppfinnaren av mRNA-vaccintekniken, säger att lipidnanopartiklarna från injektionerna rör sig genom hela kroppen och bosätta sig i stora mängder i flera organ där spikproteinet, som är biologiskt aktivt, kan orsaka massiv skada och FDA har känt till detta.

Dessutom vet jag att tiotusentals människor har drabbats av negativa effekter av dessa injektioner och många tusentals har dött av dem, och att dessa siffror underskattas kraftigt på grund av rapporteringssystemen. Jag vet att med detta antal dödsfall i det förflutna skulle dessa experimentella sprutor ha stoppats för länge sedan eller aldrig börjat. Att de därför inte har övertygat mig om att en radikalt ond agenda pågår, vars mål är att inte skada hälsan eftersom de ansvariga vet vad jag vet och mycket mer. Se hela texten till Eds uppsats här nedanför.


Vad jag vet och inte vet om SARS-CoV-2 Virus

Efter femton månaders noggrann läsning, studie, observation och forskning har jag kommit fram till några slutsatser om vad som kallas COVID-19.  

Jag vill betona att jag har gjort detta arbete besatt eftersom det verkade så viktigt. Jag har konsulterat information och argument i alla media, företag och alternativ, akademiska, medicinska, böcker, etc. 

Jag har konsulterat med forskare runt om i världen. Jag har läst webbplatserna för CDC, Världshälsoorganisationen och statliga och icke-statliga hälsoorganisationer.  Med andra ord har jag inte lämnat någon sten oförändrad, trots källornas uppenbara eller dolda politiska benägenhet. Jag har gjort detta som sociolog och författare, inte som läkare, även om många av mina källor har varit läkare och medicinska studier.

Mina kortfattade slutsatser följer utan länkar till källor eftersom jag inte försöker övertyga någon om någonting utan bara för att offentliggöra vad jag har dragit slutsatsen. Livet är kort. Jag ska säga det nu.

 • Jag vet att ett stort antal människor har hypnotiserats av rädsla, hot och mutor för att acceptera MSM-medias version av COVID-19. Jag har kommit fram till att många miljoner rör sig i ett trance-tillstånd och inte vet detta. De har inducerats i detta tillstånd av en välorganiserad, mycket sofistikerad propagandakampanj som har dragit upp den mänskliga rädslan för död och sjukdom. De som står bakom detta har utan tvekan studerat den höga förekomsten av hypokondriasis hos allmänheten och rädslan för ett osynligt ”virus” i samhällen där tron ​​på Gud och det andliga osynliga har ersatts med tro på vetenskap. De har känt sin publik väl och har sammanställt en kampanj av rädsla och förvirring för att framkalla lydnad.
 • Jag vet inte, men misstänker att de som har blivit så hypnotiserade tenderar att vara huvudsakligen medlemmar i medelklassen till de övre klasserna, de som har investerat så mycket tro på systemet. Detta inkluderar högskolan.
 • Jag vet att för att låsa hundratals miljoner friska människor, att insistera på att de bär värdelösa masker, att berätta för dem att undvika mänskliga kontakter, att förstöra de vanliga människornas ekonomiska liv har skapat stora lidanden som var avsedda att lära människor en läxa om under kontroll och att de bättre reviderar sin förståelse av mänskliga relationer för att anpassa sig till den nya digitala icke realitet som producenterna av denna maskerad försöker sätta i stället för kött och blod, ansikte mot ansikte av mänsklig verklighet.
 • Jag vet att PCR-testet som uppfanns av Kary Mullis inte kan testa för det påstådda viruset eller något virus och därför är alla antalet fall och dödsfall baserade på ingenting. De trollas ut ur luften i en massiv magisk handling. Jag vet att tron ​​att det kan testa, så började man med det ovetenskapliga PCR Corona-protokollet skapat av Christian Drosten i Tyskland i januari 2020 som blev standardmetoden för testning för SARS-CoV-2 över hela världen. Jag är säker på att detta var förplanerat och en del av en konspiration på hög nivå. Detta protokoll ställde in cykeltröskeln (förstärkning) vid 45 vilket endast kunde resultera i falskt positiva resultat. Dessa kallades då: ett bedrägeri i stor skala.
 • Jag vet inte om det påstådda viruset någonsin har isolerats i den meningen att det renas eller lossnar från allt annat förutom att odlas i ett laboratorium. Därför vet jag inte om viruset finns.
 • Jag vet att de experimentella mRNA-”vaccinerna” som pressas på alla, inte är traditionella vacciner, utan farliga experiment vars långsiktiga konsekvenser är okända. Och jag vet att Moderna säger att dess messenger RNA (mRNA) icke- ”vaccin” fungerar ”som ett operativsystem på en dator” och att Dr. Robert Malone, uppfinnaren av mRNA-vaccintekniken, säger att lipidnanopartiklarna från injektionerna rör sig genom hela kroppen och bosätta sig i stora mängder i flera organ där spikproteinet, som är biologiskt aktivt, kan orsaka massiv skada och att FDA har känt till detta. Dessutom vet jag att tiotusentals människor har drabbats av negativa effekter av dessa injektioner och många tusentals har dött av dem och att dessa siffror är kraftigt underskattade på grund av rapporteringssystemen. Jag vet att med detta antal olyckor tidigare skulle dessa experimentella sprutor ha stoppats för länge sedan eller aldrig börjat ges. Att de därför inte har övertygat mig om att en radikalt ond agenda pågår vars mål är att inte skada hälsan eftersom de ansvariga vet vad jag vet och mycket mer.
 • Jag vet inte var detta påstådda virus har sitt ursprung, om det finns.
 • Jag vet att det från krisens början fanns en samlad insats över hela världen för att neka tillgång till beprövade effektiva behandlingar som hydroxiklorokin, steroider, ivermektin i ett planerat försök att vaccinera så många människor som möjligt. Bara detta avslöjar en agenda som inte är inriktad på hälsa utan på att få så många människor som möjligt att underkasta sig vaccination och kontroll. Social kontroll är namnet på detta dödliga spel.
 • Jag vet att de som driver dessa vacciner – World Economic Forum, Världshälsoorganisationen, Gates Foundation, Rockefeller Foundation, etc. – har en lång historia av att vilja drastiskt minska världens befolkning och att deras främjande av eugenik under olika namn är mycket känd. Jag är övertygad om att den helt oprövade mRNA-typen ”genterapi” är nyckeln till deras plan för befolkningsminskning.
 • Jag vet inte om de kommer att lyckas.
 • Jag vet att de måste motarbetas.
 • Jag vet inte varför så många bra människor inte kan se igenom denna ondska. Jag kan bara hänvisa det till att ha förförts av en massiv hypnotisk propagandakampanj som har vädjat till deras djupaste rädsla och kommer att leda till att dessa rädslor förverkligas eftersom de trodde att de var fria. Det är en stor tragedi.
 • Jag vet att all statistik om fall och dödsfall ”från” COVID-19 har manipulerats för att skapa en falsk pandemi. Ett av de mest uppenbara bevisen på detta är det påstådda försvinnandet av influensa och dödsfall från influensa. Endast någon i en trans kunde misslyckas med att förstå den absurda logiken i argumentet att detta var resultatet av maskslitage samtidigt som COVID-19 spred sig som en löpeld tills det stannade kraftigt i januari 2021 när ett litet antal människor hade vaccinerats.
 • Jag vet att det har varit knapp överdödlighet i allt detta.
 • Jag vet inte var allt kommer att sluta, men hoppas att det växande motståndet mot detta bedrägeri kommer att växa och besegra det trots den organiserade censur som pågår mot avvikande åsikter. Jag vet att när organiserad censur i denna skala äger rum är de bakom den, rädda för sanningens uppenbarelse. En enkel historieförståelse bekräftar detta.
 • Jag vet att den tillfälliga fördröjning som myndigheterna har beviljat sina ämnen kommer att följas av ytterligare begränsningar av de grundläggande friheterna, coronavirusnedstängningarna kommer sannolikt att återvända, ”vaccin” -förstärkare kommer att främjas och World Economic Forums press på en stor återställning med en fjärde industriell revolution som kommer att leda till att giften mellan artificiell intelligens, cyborgs, digital teknik och biologi med USA och andra länder, fortsätter att glida in i en ny form av fascistisk kontroll om inte människor över hela världen står upp och protesterar i stort antal. Jag är uppmuntrad av tecken på att detta motstånd växer.
 • Slutligen vet jag att om de auktoritära styrkorna vinner den omedelbara striden, kommer någon att skriva en bok med en titel som den av Milton Mayers klassiker, De trodde att de var fria. Den kommer att censureras. Kanske kommer den först att delas via samizdat. Men i slutändan, efter mycket lidande och död, kommer sanningen om denna onda agenda att råda och det kommer att bli mycket gråt och tandagnisslan.
 • Vi befinner oss i ett andligt krig för världens själ.


Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

 1. Man borde eliminera dessa organisationer och pådrivande personer – de själva kommer inte bort av sig själva!!!!!!
  – CORONAVIRUSWHO Official säger maskmandat och social distansering bör fortsätta på obestämd tid
  https://summit.news/2021/06/23/who-official-says-mask-mandates-social-distancing-should-continue-indefinitely/
  http://alfheimr.eu/

  Gillad av 1 person

 2. Medical doctors all over the world are issuing a severe warning concerning the experimental covid vaccines.
  https://rumble.com/viqn29-worldwide-doctors-warn-for-the-vaccines-must-see.html

  – info från USA – inte bara att kroppar efter gift sprutan blir magnetisk – nytt: de som äger hundar efter en tid efter ”vaccination” stora hundar känner inte ägarna och många anfaller ägarna – detta säger om att dessa människor förvandlas till GMO-varelser som är inte längre mänskliga.!!!!!

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: