Nicholas Veniamin diskuterar med Michelle Fielding: Kontrollerar Vita hattarna allt? Del 2

16 juni 2021

Detta är fortsättningen på samma video. Det är tidskrävande att lyssna och översätta och jag hann bara då till hälften. Här kommer alltså resten som Del 2.
Den första delen kan du lyssna / läsa här: https://bakomkulisserna.biz/2021/06/20/nicholas-veniamin-diskuterar-med-michelle-fielding-kontrollerar-vita-hattarna-allt/


Nicholas: Jag måste säga, att det är ett helt annan perspektiv mot vad vi har hört talas om, det låter vettigt, det låter logiskt.

Michelle: Människor blir irriterade och säger, man vet vad vi behöver för att sätta igång den här nödsituationen och de berättade faktiskt för mig om den här nödsituationen.

Jag frågade dem, kommer det att bli en nödsituationsutsändning och är det här systemet klart och på plats? De svarade, att man inte kommer att behöver ta till en nödutsänding, men de kommer att snabba upp med sändningar där man säger sanningar till massan som har varit oförmögen eller inte villig att se eller höra tidigare. De sade att träden faller snabbt och hastigt för hjälpa till med uppvaknandet av hela mänskligheten, men på ett säkert sätt. Då frågade jag dem, vad menar de med ett säkert sätt? De svarade, att idén med att föra fram sanningen som en mild våg, så att uppvaknandet och det kollektiva medvetandet i denna avgörande tid kan se kontrollerat och försiktigt. De sade, att för mycket sanning och för snabbt, kunde bli kontraproduktivt för processen så den kunde slå tillbaka, och det kollektiva medvetandet behöver hållas stadigt och det behöver vårdas vid den tidpunkten, för vi befinner oss vid den delikata ”tipping point”. Så de behöver hållas borta från rädslan för vi har redan lyckats magasinera… vi vill inte försvinna plötsligt, för var och en hör ju en nödutsändning när allt går ner, och det blir allvarligt drabbat. De sade, att galakterna hjälper oss nu att hålla vad vi har fått. Kom ihåg, att kollektivt ljus, som jag försökte förklara, de håller det för oss just nu. De skapade, jag arbetade tillsammans med dem ifjol, de skapade ett rutnät över hela planeten, som ett ljusnät och de har hållit upp det för oss. De hjälper oss. Så dessa nödutsändingar har ingen betydelse för mig, för om man bombarderar människorna för snabbt och hårt, när vi befinner oss i den här delikata situationen, då kan det ta en annan vändning. Så jag tror inte att det är värt att ta risken när vi alla har arbetat så hårt och nära.

När jag frågade dem, när man ser på detta kollektiva kärl som vi är uppe i. De sade att det kan vara så högt som 55-58 %  i varje givet ögonblick, så vi befinner oss väldigt nära och vi behöver inte påskynda detta mer för vi har allt tålamod. Om man då gör ett stort boom av detta, kunde vi röra upp hela balansen med vad som sker. 

Nicholas: Bra, om vi nu är omkring 56-58 % och du sade att vi behöver vara
60-62 %. 

Michelle: Ja, 60 % utgör den här ”tipping point” när energin går över till den nya världen och vi har fått tillräckligt med ljus för att kunna erbjuda den nya världen till människorna.

Nicholas: Så det här kan ske inom 3-6 månader?

Michelle: Ifall 2 miljoner människorna vaknade ikväll, kunde det utgöra ”tipping point”. Det är varför vi aldrig kan vara klara med tidpunkten. Det handlar om hur många människor som kan eller inte kan vakna upp.

Nicholas: Det handlar om deras medvetande. Det handlar om jag verkligen behöver gå till FDA:s webbsida och kolla upp det. Egentligen behöver de besluta sig för att de är klara med ställa frågor.

Michelle: Det betyder också att varje litet arbete som du och jag utför, och där vår granne som befinner sig nere på 5 %, då kan något fastna där och så ett litet frö, och de kanske har sett något lite, och sedan har den som befinner sig på 15 %, och när man lägger dessa 15 % i kärlet, då höjer det en annan nolla. Jag är inte bra på att förklara det. 

Nicholas: Ja, du har rätt i att den samlade… poängen som Michelle försöker framföra är det kollektiva medvetandet. Någon kan fortfarande sova, någon annan har vaknat till 5 %, nån annan till 80 %, men kollektivt och sammantaget för vi utgör en enda ras, det är hur andra livsformer formas eller om man så vill, existerar där ute och de ser oss som en ras, de ser oss inte som en individuell person. Vi utgör en ras och vi har alla ett sammanhang och detta medvetande måste utgöra 60 %.

Michelle: Det var strålande Nicholas. Du är en bra elev. Eftersom människor är så förvirrade och de tänker att 60 % av mänskligheten måste vara vakna, och då tänker de, det kommer aldrig att ske. Men om vi tänker, att 60 % av det kollektiva ljuset, då befinner vi oss mycket nära målet och det är mycket mer uppnåeligt. Några av oss sprider mer ljus för de andra, de är vad vi kallar för ljusbärare, så när du lyssnar till min youtube kanal och du hör mig kanalisera spirituell lärdom, då hör du att vi talar om oss som ljusbärare som håller linjen. De säger till oss, bli inte förvirrade eller tänk att det inte fungerar, för när vi har nåtts av lite mer ljus än vår granne, så betyder det inte att hela planen har misslyckats. Vi behöver inte se alla uppvaknade, vi behöver bara se var och ens del av lite ljus som är nerlagt i det här kärlet. 

Nicholas:  Ja, ja det stämmer.

Michelle: Det låter väl trevligt, eller hur? 

Nicholas: Jag gillar det ännu mer, för jag har några frågor. 

Michelle: Några människor har kontaktat mig för de drömmer om att Donald Trump kommer tillbaka, då du kommer ihåg när jag själv hade mina två drömmar. När man drömmer om Donald Trump, då ansluter det dig verkligen till det enda syftet om vad som pågår. Jag hade också en dröm angående Michael Jacob, jag ville komma i kontakt med honom för han är en ljusbärare och det är bra. Men låt oss gå tillbaka till Donald Trump. Jag frågar mig nu, varför så många människor kommer fram och säger att de alla har dessa drömmar. De påstår att Mr. Trump sändes som en katalysator för mänskligheten för att hjälpa dem att vakna upp och skaka om händelser på en kollektiv nivå. När människorna befinner sig i denna drömsituation, så är de öppna för varje programmering och då är de mer öppna för att se verkligheten av hans enda syfte. När de befinner sig i sin vanliga vardag så är hela deras programmering aktiverad, men när de sover, då har de möjligheten att se honom för vad han representerar på den enda nivån. De säger att det hjälper dem att på patriotisk nivå behålla tron på en ny värld och en ny väg för mänskligheten. Mr. Trump symboliserar allt detta som är gott på den vägen framåt och för mänskligheten just nu. Han symboliserar för dem, vad de kallar ”kärlekens tidsålder”, eller som andra kallar för den ”gyllene tider”. Det är bra att människor, för de förmodligen vakna, och tillhör dem som kontaktade mig, men som jag svarade dem, kan det finnas en hel del människor som inte tidigare hade tänkt så mycket på Mr. Trump, men de har nu dessa drömmar  och detta hjälper nu dem att vakna upp. Så detta arbete pågår även medan de sover i sängen, alltså inte som ”inte uppvaknade”. Så jag ser det som goda nyheter om så sker.

Sedan frågade jag, alla dessa människor som nu drömmer om Mr. Trump är de en del av denna själsgrupp, för du vet, vi reser som en själsgrupp med varje inkarnation. De svarade både ja och nej. Orsaken till varför människor drömmer om Mr. Trump är att de befinner sig på hans tidslinje för att väcka upp mänskligheten och på ett inre plan under deras sömn, hjälper det dem att upprätthålla deras fokus och entusiasm på uppvaknandeprocessen som kan vara mödosam, eller hur. Jag ser det som mycket intressant. Man vet att dessa människor har en dröm, jag vet inte om du hade några drömmar om Mr. Trump.

Nicholas: Jag hade det faktiskt för några månader sedan. Jag hade en dröm om att jag gjorde Mr. Trump en tjänst och det var på ett enormt stort hotell och vi befann oss där bakom, och vid slutet av dagen gav han mig en ask med silvertackor, och sade till mig, det här är din provision. Och jag svarade, oj, det hade jag inte förväntat mig. Jag var bara glad för att ha hjälpt till här bakom på hotellet, och sedan gick vi tillsammans genom bakdörren. Så du förstår, jag vaknade upp och detta var väldigt intensivt.

Michelle: Då vet du också när du säger, det påminner mig om när du säger, att han symboliskt visade för dig QFS systemet. 

Nicholas: Ja, vem vet.

Michelle: Det var en trevlig dröm. Jag har inte fått något silver. 

Nicholas: Sanningen att säga, han är en affärsman, jag hjälpte honom och han ville se efter mig, för jag känner till att han alltid belönar människor väl, men jag förväntade mig ingenting av det. 

Michelle: När man lyssnar till människor som Mel K som har arbetat för honom berättar de att han var väldigt lojal och han kom ihåg människor och vad dessa människors bidrag har varit. Han se ibland sådant som detta, så när han ser ditt bidrag så glömmer han inte det. Mel K har sagt det tidigare, att han aldrig glömmer saker. Det låter vettigt att även om han befinner sig på en energisk nivå och fått kontakt med dig, då är han medveten om det goda arbete som du utför. Jag ser det som en helt fantastisk dröm att ha, en verkligen bra dröm.

Nicholas: Ja, det var fantastiskt i den drömmen. 

Michelle: Låt oss prata om QFS. Jag frågade dem om ZIM. När kommer dessa ZIM-obligationer att släppas till dem som kallas kassörer? Jag förstod att dessa kassörer är de som befinner sig i början av den här processen och de besluter vem som får vad. De svarade att detta är klart för processen att bli utdelade till de första advokat betalmästarna. Då frågade jag, vad en advokat betalmästare är för något? De svarade att det är militären. Jag frågade, hur kan dessa distribueras efter det, och de svarade, att varje betalmästare som de kallar militären, kommer då att vara ansvarig för att denna fördelning av pengar sker ärligt och i enlighet med protollen och de kallar dem strikta protokoll, som kommer att förbjuda varje lömsk eller ohederlig utdelning av skändliga aktiviteter. De sade också att kvantum systemet Blockchain och Starlink kommer att sköta alla dessa transaktioner där de utförs av dessa betalmästare, direkt ner till användaren. De sade också att det är förväntat att det kommer att nå den andra nivån av betalmästaren i slutet av juni 2021, vilket är var vi befinner oss just nu. Det kommer att övervakas i linje med granskningarna, de verkliga granskarna av valet. De säger att det officiella återställandet av valet till Mr. Trump måste tillkännages först. Då frågade jag snabbt om, kommer dessa granskningar i Arizona att tillkännages av senaten eller måste den gå genom militären, för tidigare sade de alltid att det måste gå genom militären, så jag behöver kolla upp detta. De svarade att det kommer att bli en tillfällig rutt om den går genom militären, för då kommer den att bli mindre korrumperad. 

Jag har fortfarande en känsla, efter vad jag kanaliserat i förra veckan, vilket jag inte ska repetera här idag, men de antydde fortfarande för mig att allt skulle ordna sig bara genom att gå igenom ombeställning och senaten och att det fortfarande skulle ske förseningar men att man så småningom eller eventuellt måste ta militären till hjälp för att kontrollera det. Detta ZIM, även om det ser ut som att det var ämnat att gå genom en advokat betalmästare i juni 2021, var vi befinner oss just nu, men eftersom det ser ut som att det kan bli förseningar med granskningarna, kommer de inte att dela ut dessa pengar till de nedre linjerna, innan de får denna Mr. Trump officiellt meddelad att han är tillbaka. Meddelad, det betyder inte nödvändigtvis i ledarskapsrollen, utan bara att man har meddelat att han vann det föregående valet. Det är det nästa som sker. Jag ser det som nästa stora steg, vi kan inte göra så mycket åt att få detta block på plats. Det är som ett byggnadsblock. 

Nicholas: Så det viktigaste just nu som vi kommer att se, är en kullkastning av röstningssituationen. Och du säger att det kommer att meddelas officiellt om Mr. Trumps seger. Jag kommer ihåg när vi talades vid tidigare, och du sade att Biden, eller dagens person, att 46 kommer att avsättas men han kan kommer att besluta sig för att avgå på grund av hälsoskäl eller något annat, så att han kan lämna till allmänheten att själva räkna ut det att Mr. Trump har tillkännagetts som den lagliga segraren. Det kunde vara en bra uppgift för allmänheten att själva dra den slutsatsen. Istället för att MSM berättar för oss allt och hur det förhåller sig. Människor behöver börja besluta själva vad som är vad, så att vi kan ta tillbaka den makten, ansvarigheten och oberoendet av att bilda vår egen uppfattning. 

Michelle: Hur saker ska utveckla sig finns bakom scenen. Mr. Biden har förmodligen informerats av militären. Jag har på känn att han arresterades för en tid sedan. Hur som helst är det en skådespelare eller vad det nu kan vara, det kan vara en kombination av skådespelare, CGI, andra påstår att det är kloner, jag vet inte, men jag tror att det är en kombination av saker som pågår där, men jag tror han har redan fått sin order om uttåg, men i form av vad allmänheten ser och förstår, tror jag att man kommer att se honom avgå och kan inte tävla, för när allt kommer upp angående undersökningen, men jag tror, att bakom scenen, har han redan blivit arresterad och han hade inget annat val. Men för att behålla lugnet, glöm inte det, även om vi alla ville ha dramatiska tillställningar, så kom ihåg vad de berättade för oss tidigare, att vi befinner oss i denna delikata vårdande situationen just nu, så vi ska inte skapa oro eller bakslag, så om det då för massorna ser ut som att han avgår, och att granskningarna har utförts ordentligt och att det här är nu den officiella vinnaren, så hur vet man då hur man håller sakerna lugnare. Man kommer inte att behålla dem lugna, fullständigt lugna, men jag tror att det här är poängen med QFS som då kan bli officiellt tillkännagivet, för vi känner till att det här pågår i bakgrunden. Så det här kunde vara när de nya idéerna om Nasara / Gesara kunde köras igång. För det kunde vara något av en gåva till var och en för att lugna ner dem gällande den saken.

Nicholas: Du sade tidigare att Mr. Trump faktiskt skulle återvända. Jag känner till att han implementerar ett nytt system så att han kanske återvänder, men i en annan strukturerad position på grund av det nya systemet. Du nämnde också, att innan detta inträffar, men efter att revisionerna har tillkännagetts eller bekräftats, och mellan det gapet kan en ekonomisk krasch inträffa så att man kan anklaga Mr. Biden.

Michelle: Jag tror, att det kan vara en bra möjlighet, för för några månader sedan såg jag börstavlan som rullade tillbaka och det gav mig en vision av att alla dessa siffror rullar tillbaka. Jag förstår att det är symboliskt för att USA:s aktiemarknad kraschar. Så hela tiden runt den här granskningen och allt annat som pågår där runt omkring gäller det finanserna, och därefter kan man träda in i det nya systemet. Här kommer det nya systemet att reda ut allt.

Nicholas: Jag måste säga, att det låter väldigt militäriskt. Det låter väldigt logiskt och vettigt, särskilt när vi överväger fakta att detta måste spelas ut för majoriteten av människor som befinner sig utanför och måste väckas upp. Det är inte för oss, vi är vakna och vet redan, våra tittare, du och jag, vi befinner oss redan i ett bra läge för vi är lyckliga och välsignade att veta vad som sker, så det här sker för dem som sover och behöver väckas och resa denna medvetenhet. Det är därför som vi ibland hör Mr. Trump när han upprepar sig själv, för när människor tittar på honom för första gången, så därför måste han framställa sig i bilder. 

Michelle: När han säger att vi kommer tillbaka, nu när han pratar om ”vi”, han säger aldrig att han återvänder, vad tror du?

Nicholas: När han säger ”vi” talar han definitivt om sig själv också.

Michelle: Men när jag tänker på när han säger ”vi” låter det som att Mr. Trump Team är ett varumärke, och när han säger att de kommer tillbaka, då vill han förmodligen på något sätt påpeka att det ska synas att han var den rättmätige vinnaren. Men om man går framåt utgör det varumärket, laget, som ska ta oss framåt. Så jag tror att det vara antingen Lara eller Ivanka, men helt nyligen tror jag att det kunde vara Lara Trump, och hon meddelade för en vecka sedan att hon tänker avgå och hon sade att det berodde på barnomsorgen. Men de har berättat för mig, att det inte har någonting med det att göra. Vad de försöker, för hon ställde upp för, jag tror det var North Carolina, för mig låter det som en strategisk plan för att runda och föra in henne ur en annan vinkel. 

Så jag tänker, när han säger, vi kommer tillbaka snarare än ni tror, då talar han om varumärket Trump vilket innefattar var och en av Trumps. Nödvändigtvis måste det vara Mr. Trump så att han kunde träda fram tillfälligt för att ta detta ögonblick där var och en säger: Ja det är officiellt. Du vann! Men sedan när jag tänker framåt, kommer han att stå mer i bakgrunden och han kommer att låta någon av de yngre stiga framåt. 

Nicholas: Ja det är intressant. Var tror du att MSM-media kommer att stå vid den tidpunkten eftersom det förekommer en hel del del dropp, dropp information om att de Vita hattarna innehar kontrollen. Jag var på Newsweek nyligen i förra veckan, och de upprepade i huvudsak min postning om att Mr. Biden är en klon och den enda dåliga saken som de skrev om i artikeln var att det är en konspirationsteori. Men allt annat var inte felaktigt, det var mer som att de uppmuntrade mig. Vad föreslår du?

Michelle: Jag tror, att senast när vi talades vid för några månader sedan nu, men kommer du ihåg när jag fick visioner om att militären gick in i media-tidningarna och började säga till dem att ni bör snarast göra det här och kapitulera eller så kommer vi att stänga ner er. Så jag tror, om du har tittat på en hel del nyheter nyligen, så kommer det ut en hel del grejer nu. En hel del sanningar kommer ut, och jag tror att den planen är i full gång, men återigen kommer det inte ut i en stor explosion, för av vad vi har sett tidigare så måste det här komma ut med en liknande strategi som de programmerade in i början. När de har blivit programmerade under en lång tid, så för att bryta sönder den inprogrammeringen så måste det ske på ett långsamt stadigt sätt för att gå tillbaka och göra det annorlunda. 

Nicholas: Vet du när du möter någon, och du börjar dejta någon och sedan när ni har er smekmånadsperiod, och sedan när denna smekmånad sakta bleknar bort, och ni råkar i gräl och testar varandras knappar, och när ni har passerat den här nivån, och ni börjar ingå den verkliga kärleken, kan du se hur det här förändras. Är det här något av det tempo som vi går igenom. Är det här något av den här formen av medvetande eller flyttas den typen av sätt långsamt?

Michelle: Jag behöver inte nödvändigtvis ha kopplats samman med en ny kärleksrelation, men den behöver gå långsamt framåt så att människor inte blir ängsliga eller skrämda, eller faller in i medvetande, för vid den tidpunkten är de lyckligt nöjda, så när de är nöjda så vibrerar de att allt är bra. Vi vill inte förlora detta när vi försöker befinna oss i den kollektiva ljusnivån.

Nicholas: Det har förekommit lite i MSM-media om att de ser på situationen som att den är utförd av människor. Om man hade sagt detta för sex månader sedan skulle människor ha blivit arga och kallat dig för en konspirationsteoretiker. Det har långsamt marinerats och om man tänker på en relation som jag beskrev tidigare, vore den helt annorlunda för den har ingenting att göra med höga vibrationer eller rädsla. Jag talar mer om medvetenhet, att utvecklas långsamt och marinera hjärnan och att sakta acceptera vad som sker. Vad tror du?

Michelle: Jag tror definitivt att media gör det på det sättet för tillfället, och jag tror att det beror på att de Vita hattarna kontrollerar berättelsen. Någonting annat som jag ville nämna innan jag glömmer det, när jag var med på London-marschen, det är väl 10 dagar sedan nu, och självklart den dagen när där befann sig miljontals människor så förväntar du dig att se närvaron av poliser som fanns där, men det var lugnt. Där förekom inget skrämmande eller något. Men efter att alla skingrats stannade jag i London ytterligare i tre dagar och jag brukar resa dit en gång om året och stannar där då i några dagar. Jag har aldrig sett något liknande som jag såg den här gången. Alla vägar som ledde till Buckingham Palace hade fått cementpollare tvärs över dem, alla ingångar till Buckingham Palace var stängda, på gatorna där människorna vanligtvis sprang omkring var det nu nästan tomt. Jag har aldrig sett London så tom för tydligen finns där inga turister för tillfället. Det är bara människor som vanligtvis bor där. Jag kände det som om jag verkligen kunde ta mig plats och det var så lugnt och härligt, men på alla dessa vägar som var stängda fanns det poliser som satt i bilar, ja, de satt bara i bilarna och tittade på alla människor, vilket var väldigt främmande när allt var så lugnt och där fanns inte så mycket människor omkring, men överallt fanns det helikoptrar – svarta helikoptrar – som såg ut som militära, och beväpnade vakter och poliser överallt som leder fram till Buckingham Palace.

Orsaken till varför jag nämner det här är för att jag sammankopplar det med vad som sker just nu i Washington DC där de försöker distrahera USA med idén om att militären går in för att Trump-supportrar förmodas gå in och göra någonting. Så samtidigt som vi tittar på Trump-anhängare, men vad som egentligen pågår och som de har berättat för mig genom kanalisering är, att militären nu för in lugnet och elit-människor som behöver möta tribunaler. Så medan de för dem in och ut, så försöker de skapa en störning här och vi säger att Trump-anhängare gör det här eller det där.

De här tillfälligheterna och vad jag såg i London, för någonting pågår nu i London och jag förmodar att också Buckingham Palace används, och området omkring Buckingham Palace används också för dessa militära tribunaler och det är därför som vi ser denna aktivitet och säkerhet. Vi kontrollerade varningarna för London och de befinner sig på hög terroristnivå. Det verkar inte förnuftigt för mig för ingen kan komma officiellt in eller ut. Så varför ska man då befinna sig på hög terroristnivå? För mig verkar det som att DC och London utför någon form av tribunaler på hög nivå, och det är vad de egentligen säger till mig. Hela berättelselinjen angående Trump-supportrar finns där bara för att skapa distraktion. 

Nicholas: Wow, så intressant Michelle! Jag gillar verkligen din intel och den låter så logisk och detaljerad. Din kanalisering är verkligen bra, den tilltalar mig. 

Michelle: Känner du till om Edgar Hoover-byggnaden, finns den i DC. Känner du till om det är CIA:s eller en byggnad för ”en tre.bokstävers organisation”?

Nicholas: Jag är inte säker på den saken. (Det är huvudkontoret för FBI och finns i Washington DC, red.anm).


Om ni verkligen vill veta vad som sker i Washington DC, bör ni prenumerera på P6. Det här är en kille som åker runt där och rapporterar om vad som sker i realtid. Här undersöker han FBI:s huvudkontor – Edgar Hoover-byggnaden.


Michelle: Jag tror att jag hörde någon som nämnde i en video jag har sett. Jag kan inte komma ihåg vem som nämnde det under de senaste 24 timmarna och de sade att de hade sett att det hade klätts in. Så jag frågade vad det hela handlade om, och de sade att det är en ”tre-bokstävers byråbyggnad”. Det är ett resurscenter som de i vanliga fall använder men det är idag i användning av militären för att bearbeta dessa tribunaler och att all ursprunglig personal har flyttat ut och är underställd NDAS (ett bidande sekretessavtal, red.anm). Så denna ”tre-bokstävers” byråpersonal som fanns i den här byggnaden som jag förmodar finns i den här periferin av Washington DC, de har alla flyttat ut och har belagts med NDAS, och in har militären kommit, och allt utgör en del av det här med helikoptrar och allt annat som pågår där. Det verkar som om de uträttar något på mycket hög nivå. Ja, de kallade det för: ”De förmodar att Trump-anhängar förorsakar upplopp”, vilket är en desinformation för att förorsaka förvirring, medan militären gör fler manövrar i DC gällande tribunaler medan de rör sig in och ut med hög risk och höga säkerhetsdetaljer. 

Nicholas: Intressant! Det låter som, och det du sade om Buckingham Palace att du verkligen såg svarta helikoptrar där omkring, och poliser som satt i sina bilar utan att uträtta någonting. 

Michelle: Ja, jag satt i St. James Park som är precis bredvid Buckingham Palace och jag funderade, varför finns alla dessa galna säkerheter överallt. Jag menar, de satt bokstavligt talat på band på gatorna samtidigt som människorna ilade omkring och åt på glass. Som jag nämnde, var jag där i tre dagar och det här pågick hela tiden och den här marschen var redan över. Marschen hade ägt rum tre dagar tidigare, och då hade man kunnat tänka sig att de hade satt in extra säkerhet ifall att något hade inträffat under marschen som förövrigt var väldigt fredlig, men alla dessa hade ju redan åkt hem. Allt var väldigt lugnt och stilla, och som jag sade, är London normalt som du känner till Nicholas, svävande med människor och man kan bokstavligt talat inte andas, men nu var det så lugnt där att jag inte ville återvända hem. Jag har alltid gillat att vara i London, men ofta när jag kom ut kände jag det som om jag kom ut i friska luften för där fanns så många människor där att man  kände det som att man knappt kunde andas. Men den här gången var det riktigt skönt och härligt, jag kände inte av den där klaustrofobin, instängdheten eller fullt av folk. Men polisen fanns ständigt närvarande. 

Nicholas: Det låter intressant. Jag tror att jag måste åka dit en vardag när det är riktigt lugnt och bara promenera runt och äta en glass. (skratt)

Michelle: Ja det var härligt. Jag hade en härligt tid. 

Nicholas: Finns det något mer som du vill dela med oss. 

Michelle: Jag fick en sista fråga som jag plockade upp från din intervju med Dean som jag lyssnade till på morgonen. 

Nicholas: Ja, Dean Sandstrom.

Michelle: Ja, han sade någonting intressant om, han sa något mycket intressant och som jag ville fråga mitt folk om, innan jag fortsatte med dig. Han nämnde att man har samlat in DNA som ska användas tillsammans med det nya monetära systemet. Jag ville reda ut om detta var fallet och de sade att de inte samlar in DNA för det tillhörde den Nya Världordningens-agenda och den har för närvarande pausats, så jag tror inte att de förnärvarande samlar in DNA för att sammanbinda det med någon form av monetärt system. 

Nicholas: Så du säger att han hade rätt, att det var planen, men nu har de Vita hattarna tagit det och de har förändrat det som en boomerang och har pausat det.

Michelle: Om den Nya Världsordningen och de Svarta hattarna hade haft kontrollen, då är det exakt vad som hade skett. Men glöm inte att jag berättar nu för er alla, och i alla mina program: DE VITA HATTARNA HAR KONTROLLEN. Och även om du ser någonting skrämmande, så gör vi det bara på det sättet, för människorna som har blivit programmerade på det sättet under så lång tid, behöver bli omprogram-merade men på samma sätt. Så även om det låter motsägelsefullt, även om man gav dem alla nyheter, rätt ut så som vi ville ge dem till dem, så skulle de inte kunna tillgodogöra sig dem.

Nicholas: De skulle inte kunna bearbeta dem. Det pågår förmodligen ett psykologiskt krig, men genom att visa för dem, tja, jag tänkte säga något men kan inte göra det på youtube…men en del säger, att man inte kan berätta det för dem utan man måste visa det för dem. Så de Vita hattarna visar för dem så att de kan börja tänka för sig själv och hänga på. Varför sker det här, låt mig ta reda på det…

Michelle:  De berättar saker som att om du får två av dessa (sprutor) så kan du åka på semester och nu har vi stängt alla in. Varför har dessa människor som fått dessa två (–) blivit sjuka i Covid-19? 

Nicholas: Några av dem som fick två — av dessa så att de kunde flyga… men nu har man berättat för dem att det kan finnas en chans att de inte kan flyga på grund av risk för blodproppar. 

Michelle: Ja, här kan du se hur programmeringen fungerar. De använder sig av den gamla programmeringen men på ett nytt sätt för att nå dessa människor som endast hör in det på det här sättet. Idag talar man en hel del om vaccinpass och att detta görs obligatoriskt på vårdboenden och liknande. Man har berättat för mig att den obligatoriska sidan av saken inte kommer att sticka. Den sticker inte, men här finns en annan mörk berättelse i berättelselinjen för dessa människor som behöver höra det på det här sättet.

Nicholas: Intressant. Det verkar förnuftigt. Det verkar verkligen förnuftigt. Jag chattade med några människor som var högt undersökande och de sade till mig att allt detta är bara för att väcka upp människor och där finns en hel del motsägelsefullt, och det är så uppenbart att man undrar om de är så enfaldiga, men för oss, vi vet att det är så uppenbart, för det är iscensatt. 

Michelle: Allt som görs, för att citera vår vän Charlie Ward, han säger att allt är en pantomim. Det är allt som de försöker säga till mig, allt har redan skett för länge sedan, för länge länge sedan, och allt startade redan tror jag redan innan Mr. Trump intog makten för första gången år 2016. De har utfört alla dessa saker redan för länge sedan och de hämtade dem sedan till Mr. Trump, för att som man har berättat för mig genom min kanalisering, så utgjorde han endast som katalysatorn. Han hade den rätta personligheten, han var den rätta personen och hade det rätta själsliga kontraktet för att föra in alla dessa förändringar vilket han även gjorde. Han rörde upp det och fick det i rörelse och nu är det upp till oss att avsluta det. Du, jag och Nicholas, och alla ni andra, det är upp till oss att hålla linjen och avsluta den. 

Nicholas: Bra, helt fantastiskt! Jag gillar det och det resonerar med allt som du har sagt att vi får nu vänta och se, så det första steget som vi ska hålla utkik efter är kungörelsen av undersökningen och sedan förmodar jag att det kommer att bli ett gap innan saker börjar hända såsom en ekonomisk krasch etc. och mera dropp, dropp information och därefter får vi se någon som tar tillbaka, att Mr. Trump återtar platsen i Vita huset eller hans team, och sedan ser vi hur saker eskalerar härifrån.

Michelle: Ja, jag tycker det intressant för när man lyssnar till sättet som han uttrycker sig, att han kommer att återvända, han säger VI. Han säger aldrig jag, utan vi. Vi kommer tillbaka, vi återvänder. Han talar som om det gäller en grupp eller som ett varumärke. Han är som ett varumärke. The Team är som ett varumärke, ett Trump varumärke. 

Nicholas: Ja, naturligtvis. Tack Michelle så väldigt mycket att du gick med mig. Det var absolut förbluffande information. Jag älskade det, och tack så hemskt mycket! Är det något som du vill säga till lyssnarna innan vi slutar?

Michelle: Nej, det var bara trevligt att träffa er för vi har inte haft en chans att hinna ikapp under en tid så det var så trevligt att träffa er, och det är förmodligen nästan ett år sedan vi gjorde vår allra första intervju, för jag befann mig i mitt sommarhus när vi gjorde den första intervjun. Jag kommer inte ihåg exakt vilken månad det var, 

Nicholas: Det var förmodligen i september oktober, eller något ditåt. 

Michelle: Det är inte riktigt ett år sedan ännu, men jag tror att vi spelade ett litet spratt vid den tiden, och sade att om de inte skyndar med att vakna upp kommer vi att vara tillbaka här om ett år, och här är vi. Vi är här fortfarande och fortfarande kämpar vi med anropen. 

Nicholas: Det sker, människor … – om du jämför uppmärksamheten med vad människor är medvetna om idag – jämfört med situationen med ifjol, så har vi gjort framsteg. Det är en mycket långsam process. Vi har fått endast en chans att göra det rätt och det kommer att bli en vacker fri värld att se fram emot i framtiden.

Michelle: Ifjol, när allt det här började, var vi endast 40 % kollektivt. Nu är vi mellan 55 och 58 och glöm inte att vi behöver nå endast 60 % så att allt slutar bli triggat. Så vi har gjort ett enormt jobb, jag menar kollektivt, har vi gjort ett enormt framsteg.

Nicholas: Det låter som för 3-6 månader sedan när någon, men jag skulle säga att det behövs 3-4 % för oss att starta denna ”tipping point”, men allt beror på människorna, och kanske är det någonting som sker som det utlöser en medvetande upphöjning. Så det beror verkligen på tidslinjen var vi befinner oss, och allt beror på vårt medvetande. 

Michelle: Det är därför som människorna är vakna, man måste inte bli nedstämd, eller känna att det inte fungerar, att de måste ge upp. De behöver fortsätta med att arbeta på sitt ljus, för varje gång så de går de upp nån procent och det samlas i ett gemensamt kärl. Glöm inte det. Vi väntar inte på att vår granne ska uppnå 100 %, om de uppnår ytterligare någon procent så är det fantastiskt. Vi måste fortsätta att arbeta med oss själva för att vi alla kollektivt, eller som du nämnde så vältaligt Nicholas, att vi alla var och en lägger tillsammans våra energier, och vi behöver inte överge människorna som befinner sig i framkanten. Du vet att vi håller linjen.

Nicholas: Vi är alla ett och detsamma, inget definitivt. Tack Michelle så mycket och det har varit helt fantastiskt och vi kommer att träffas igen mycket snart, och Gud välsigne dig!

Michelle: Tack. Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: