Sommarsolståndets vändpunkt som militär-industriellt komplex tar sig an det medicinskt industriella komplexet

21 juni 2021
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


En grundläggande havsförändring har ägt rum på de högsta nivåerna av världsmakten den 21 juni 2021 eller närmare. Världens militära- och underrättelsetjänster har beslutat att behandla den pågående falska pandemiska medicinska nödsituationen som en krigshandling och reagera därefter. För att citera från MI6:

”Vi vet att hela Covid-saken är en bluff, en lögn, ett penninginbringande lurendrejeri. De civila som genomförde en odeklarerad krigshandling har nu upptäckts ordentligt. Det gör det möjligt för oss genom militärlag att faktiskt hantera dessa människor”.

Mossad-källor för sin delrapport:

New Mossad chief: Even as it negotiates, Iran working toward 'dream' of  nukes | The Times of Israel
Cohen, Barnea och Netanyahu

”Det finns en saneringsoperation av Octagon-gruppen i Schweiz. Sedan Yossi Cohen chef för Mossad, avgick från och med den 1 juni har Octagon inget mer skydd från Mossad. David Barnea, den nya Mossad-chefen, har fått order om att dra sig tillbaka”.

Som en del av detta har en dödsorder utfärdats för David Rockefeller Jr. Han visas här nedan med sina slavar Tokyos guvernör Koike Yuriko och Akie Abes hustru till den tidigare japanska slav premiärministern Shinzo Abe (vi är inte säkra på vem kvinnan längst till vänster på bilden är).

Det är en väldokumenterad historia att familjen Rockefeller tog över västerländsk medicin genom att inrätta och finansiera medicinska sammanslutningar. Dessa undertryckte traditionell naturbaserad medicin till förmån för petroleum och kemiskbaserad medicin. Eftersom västerländsk medicin länge har strukturerats som en militärorganisation som leds av ”kirurggeneraler” var det lätt att samordna detta system genom att ta kontrollen över dess kommandostruktur. Detta är WHO, de olika medicinska sammanslutningarna och de olika ”kirurggeneraler”. Alla läkare som avviker från denna kommandostruktur kommer att få sin medicinska ”licens” borttagen och förlora sin tillgång till en lukrativ lön.

David Rockefeller Jr. on “Yard Sale of the Century”

Eftersom Rockefeller Jr. i slutändan är ansvarig för ”pandemin” och den resulterande kampanjen för att vaccinera alla människor med toxiner gör detta honom till en av de värsta massmördarna i mänsklighetens historia.

Rockefeller har blivit fingerad av den tidigare israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu (som nu sitter i skyddat förvar) som den ledande medlemmen i folkmordet i Octagon-gruppen. Av denna anledningen har man sänt en varning till schweizarna om att antingen överlämna honom för förhör eller att möta den fullständiga förstörelsen av Octagon-gruppens huvudkontor nära Genèvesjön.

Rockefeller Jr. ärvde inte bara kontrollen över medicinska sällskap från David Rockefeller Sr. utan också kontrollen över mycket av den så kallade G7-maktstrukturen inklusive de flesta av Fortune 500-företagen. Detta är vad de refererar till som ”[Rockefeller] reglerbaserad världsordning”.

De pågående försöken från dessa företagsägande familjer att förvandla Planeten Jorden till en jätte djurfarm är vad världens militära organisationer har beslutat att slåss emot. Diagrammet som länkas till här ovan illustrerar effekterna av fascismen, dvs. när företag tar över regeringen.

I grund och botten förvandlar den kraftstrukturen till en jätte dammsugare som suger rikedom från vanliga människor och andra levande varelser till ett gigantiskt svart hål av oligarki.

Biden is playing a long game with Putin. Will it work?: ANALYSIS - ABC News

Vi har också fått rapporter från P3 frimurare, MI6 och Rysslands FSB om toppmötet i Genève i förra veckan mellan Rockefeller USA:s president avataren Joe Biden och ryska presidentens talesman Vladimir Putin. Vid toppmötet föreslog ”Joe Biden” …

ett nytt kallt krig mot Kina, är källorna överens om. För att sockra affären slutar de att blockera Rysslands Nordstream II-pipeline och erbjöd många andra incitament och mutor. Det ena var ett löfte om att avsluta den hysteriska anti-ryska propaganda-kampanjen som fördes av deras MSM-medier. För att understryka detta tillät de Putin en lång ocensurerad intervju på amerikansk företags-TV.

Låt oss citera från den intervjun för att se vad den officiella ryska uppfattningen är:

”Under de senaste två åren, där förhållandet mellan USA och Ryssland offrades för hårda politiska stridigheter inom USA … Vi har anklagats för alla möjliga saker: valstörningar, cyberattacker och så vidare och så vidare. Och inte en gång, det var inte en gång som de brydde sig om att producera någon form av bevis eller belägg. Bara ogrundade anklagelser”.

Putin noterade också:

”USA är ett högteknologiskt land. Nato har förklarat cyberspace som ett stridsområde. Det betyder att de planerar något. De förbereder något”.

Här är några av senaste bevisen för att stödja hans påståenden:

Airline and bank websites go down in another major internet failure

Power outage hits 337K in Puerto Rico amid growing outrage

Putin gjorde också klart att Ryssland inte var intresserad av att delta i ett G7-kallt krig mot Kina och sa saker som:

http://en.kremlin.ru/events/president/news/65861

”Under de senaste decennierna har vi utvecklat ett strategiskt partnerskapsförhållande mellan Ryssland och Kina som tidigare inte uppnåtts i våra nationers historia, förtroende på hög nivå och samarbete på alla områden: inom politik, ekonomin, teknikområdet, inom militärt och tekniskt samarbete. Vi tror inte att Kina är ett hot mot oss … De har inte förklarat oss som en fiende, vilket USA har gjort”.

Så mycket i den officiella uppfattningen.

Off the record, våra olika underrättelsetjänster hade olika versioner av vad som verkligen pågick. P3-frimurarna och MI6 sa båda att en överenskommelse hade uppnåtts för att upprätta en världsfederation, för att ersätta eller förbättra den befintliga internationella styrningsinfrastrukturen.

En rysk FSB-källa sa emellertid att det hemliga kriget för planeten fortfarande rasade. Enligt deras underrättelsetjänst i Genève är Octagongruppens planer som följer:

”De kommer att avboka kontanter om cirka två till fem år. Alla rika människor kommer också att förlora allt de har. Småföretag kommer att köpas upp av stora semi-statliga företag. Stora företag och myndigheter kommer att gå samman. Men det kommer faktiskt inte att finnas någon regering, folket kommer att bli slavar”.

FSB föreslog en smygstrategi för att sätta stopp för dessa fruktansvärda planer. Eftersom vi inte vill ge fienden ett försprång på vad motstrategin är, kan vi inte berätta för våra läsare om det just nu. Ändå betyder det tydligt att en del av det slår mot bläckfiskens huvud istället för att slåss med sina olika armar.

13,867 dead and 1,354,336 injuries in European database of adverse drug reactions for COVID-19 shots

Låt oss nu titta på hur kriget mot Octagons olika armar rasar. Det första man bör notera är att ”I Europa, per den 5 juni, har 13 867 människor dött och 1 354 336 skadats efter ett COVID-19-vaccin”.

MI6 säger att de flesta av vaccindödsfallen kommer att inträffa tre till fem år från och med nu, när de prioner de innehåller skadar dem.

Hur som helst finns det nu ett överilat avslöjande om hur hela motiveringen för denna vaccinationskampanj var kriminell. Här är ett exempel:

WHO ‘Highly Compromised’, Unfit To Lead COVID-19 Investigation According To Former CDC Director

”Den tidigare CDC-chefen Robert Redfield sa om Världshälsoorganisationen (WHO), som ”undersökte” pandemins ursprung i vad som var inget annat än politisk teater som leddes av en hög konfliktgrupp – varav Peter Deszak från NGO EcoHealth Alliance, arbetade tillsammans med Wuhan Institute of Virology, och det finansierades för miljontals dollar av Anthony Faucis NIH”.

Det behöver inte sägas att en stor del av det kinesiska kommunistpartiets ledning arbetar med detta brott. Mossad skickade oss den här bilden av en maoistisk kinesisk yuan-sedel med en tydlig sionistisk symbol på den. Asiatiska hemliga sällskapskällor lovar å sin sida att rensa alla David Rockefellers horungar ur Kinas maktstruktur.

Upp till 650 000 människor dör av andningssjukdomar kopplade till säsongsinfluensa varje år

WHO säger förresten att 650 000, 1,5 miljoner och 2,56 miljoner människor dog av influensa, tuberkulos och lunginflammation 2017, totalt 4,7 miljoner dödsfall.

https://ourworldindata.org/pneumonia

Detta jämförs med de 3,86 miljoner som förmodligen dog av Covid-19 sedan det bröt ut 2019. Det är självklart att det här är året då lunginflammation, tuberkulos och influensadöd på ett magiskt sätt försvann från statistiken.

Vi kan bekräfta att i Japan, eftersom läkare och militärpersonal vägrar att vaccinera människor, föreslår att tandläkare, första hjälpen personal och veterinärer bland annat administrerar vacciner. Vaccinatorerna får 400 000 yen (US $ 3 640) för varje person de vaccinera. Du kan vara säker på att slavpremierministern Yoshihide Suga och hela hans tidigare kabinett kommer att avrättas för dessa brott.

Hur som helst, ett fullständigt uppror mot bluffen är på god väg. Här är ett bra exempel från australiensisk TV:

Här är en från Storbritanniens GB News:

Dan Wootton: Covid hypocrisy of elites is an insult to hardworking Brits

I understand why people don’t think their leaders are in the Covid battle with them

Det som nu är obestridligt är att det finns ett otrevligt covid-hyckleri när det gäller våra ledares beteenden, med tanke på de regler som de förväntar oss att vi mer dödliga ska följa. Vi såg det högt och tydligt vid G7-toppmötet – nu officiellt ett superspridar-tillfälle i Cornwall förresten – där det förekom knytnävsstötar, masker, och social distansering offentligt. Jämför det med kramar utan munskydd och normalt umgänge när de trodde att kamerorna var avstängda. Nu visar sig detta, att denna typ av Covid-hyckleri kan ha pågått på Downing Street Number 10 under många veckor.

USA:s president Joe Biden och andra G7- och EU-ledare promenerade upp från stranden i Carbis Bay efter att de fotograferats där på fredagen.

MI6 startade GB News för att tillhandahålla faktabaserad information till allmänheten efter att de gjorde en analys av engelskspråkiga företagsmedier och drog slutsatsen att nästan alla artiklar var kommersiellt sponsrade. https://www.gbnews.uk/

Rockefellers och Octagon-gruppen går med sin egen motoffensiv mot britterna. En del av detta är ett pågående steg för att allmänt offentliggöra sanningen om Diana Spencers död.

Detta sågs i den efterföljande berättelsen på Daily Mail den 19 juni, en berättelse som MI6 säger att de fick betalt för att publicera. Utan tvekan kommer fler.

I grund och botten mördades hon på order av prins Philip, utan drottning Elizabeths vetskap, för att hon var gravid med Dodi Fayeds barn och skulle konvertera till islam. Det kallblodiga mordet på en ung mamma är säkert ett brott, och sanningen om detta måste komma fram, men det är inte på samma nivå som ett systematiskt folkmord.

Det andra som den falska Rockefeller-Biden-regeringen med huvudkontor i Fort McPherson, Atlanta Georgia är upp till, är ett ekonomiskt sabotage som syftar till att stärka oljeindustrins vinster, enligt NSA.

Jim Stone Freelance noterade att många amerikanska dammar har avsiktligt tömts för att beröva amerikanerna på vattenkraft. Förresten, vi kan inte komma åt hans webbplats på en dator i Japan. När vi går till hans webbplats får vi följande URL: jimstone.is/shutupordie.html  

Lyckligtvis kan vi fortfarande komma åt den på en iPhone.

Hoover Dam’s Lake Mead Hits Lowest Water Level Since 1930s

Lake Mead

I alla fall noterar vi att sabotage av dammar, kärnkraftverk och andra anläggningar gynnar den Rockefeller-kontrollerade oljeindustrin.

The Best Way to Judge Any Green Energy Policy

The best P.R. of any energy source.

Vi noterar också en massa ”artiklar” i företagets propagandamedia som hårfint främjar olja. Här är ett litet exempel:

”Runt om i världen ersätter energiutvecklare växthusgaser som släpper ut kol och gaseldade kraftverk med vind- och solceller. Men de lägger inte alltid till tillräckligt med batterier eller håller tillräckligt med reservkraft till hands för att stödja de rena kraftkällorna när solen går ner eller om det inte blåser.

Du kan vara säker på att batterifarmer kommer att vara huvudmålet för sabotage när de en gång har ställts upp.

Pentagon pulls missile defense, other systems from Saudi Arabia and other Middle East countries

A US Patriot missile defense system is pictured during the Israeli-US military exercise "Juniper Cobra" at the Hatzor Airforce Base in Israel on March 8, 2018.Ett amerikanskt patriotförsvarssystem avbildas under den israelisk-amerikanska militärövningen ”Juniper Cobra” vid Hatzor Air Force Base i Israel den 8 mars 2018.

Som ett tecken från Pentagon har de delat med sig från Rockefellers, vi noterar att den amerikanska militären drar tillbaka trupper, flygplan och missilförsvar från Mellanöstern.

Så nu verkar det som om grekerna har ersatt amerikanerna:

Saudi talks up strength after US cuts military assets

a truck driving down a dirt road: Washington on Friday said it was cutting the number of troops and air defence units deployed to the Middle East, including Patriot batteries and an anti-missile system, called THAAD, from Saudi Arabia

”I april sa Grekland att man kommer att låna ut ett Patriot-batteri till Saudiarabien för att skydda sin kritiska energiinfrastruktur.”

Som vi noterade i förra veckan lovar Octagon-frontgruppen World Economic Forum stora cyberattacker under resten av detta år. Det är ytterligare en anledning till att upploppslagen läses upp för Genève.

Slutligen avslutar vi den här veckan med lite rå underrättelse från MI6:

”Diana-ärendet blir snart viktigare än detta galna coronavirus-skitsnack … vi har avfyrat. Jag vet inte hur många domare. Alla våra officerare börjar tänka, herregud, vi gjorde fel saker; vi har poliser och andra som kommer fram. Hela saken börjar kollapsa.

Richard Dearlove och alla generaldirektörerna som har drivit underrättelsetjänster har ljugit och lögnerna utgör nu ett brott, så att de befinner sig i ett blint tillstånd av panik. Alla våra dåliga beteenden från det förflutna har upphört …

Libor-skandalen konkursade i huvudsak Rothschilds, så att de har vänt sig till allt annat som de kan göra. Dessa människor tar inte saker så bra när de förlorar sin rikedom. Detta är deras bakslag med hjälp av medicinska metoder, dödandet av människor …

Vi har pratat med underrättelsefolk runt om i världen och de har mutats. Vad dessa människor inte inser är att de har förlorat, de är borta. Vi har kastat ut deras premiärminister i Israel. Vi har avlägsnat denna grupp med vårt avrättande av Bush.

Hela Covid-verksamheten måste genomgå en vederbörlig process. Prins William har lämnat London, drottningen kan inte hittas och inga telefonsamtal ska besvaras …

Något verkar ha förändrats över en natt. De har slutat lyssna på det medicin-industriella komplexet och lyssnar nu på det militär-industriella komplexet. Världens regeringar har börjat sätta igång denna medicinska tyranni”.

Låt oss se hur saker utvecklar sig.

 Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: