Dagens Webinar med Dr. Michael Salla angående Amerikas upphävda uppgifter om utomjordiska farkoster

2021-06-19
Vet inte hur många av er som känner till Dr. Michael SallaExopolitics, men här ska jag lägga in hans presentation av dagens webinar:


Det är verkligen helt fantastiskt hur många rika detaljer som finns i dessa officiella dokument som aldrig har erkänts som äkta av offentliga tjänstemän, men UFO-experter har ändå verifierat många av dem som äkta ända sedan de först kom fram 1984.

 När vi kombinerar de läckta Majestic-dokumenten med whistleblower / insider-vittnesmål, får vi en riktigt bra uppfattning om vad som har hänt i högklassificerade reverse engineering-program sedan mitten av 1940-talet. Ännu viktigare, vi får en tydlig översikt över olika utomjordiska grupper som har förhandlat med olika presidentförvaltningar om omvårdnad av dessa andra världsliga hantverk.

Offentliga tjänstemän, särskilt de som förbereder UAP-rapporten som planeras att släppas nästa vecka den 25 juni, kommer att insistera på att det inte är känt vad som händer med UFO-fenomenet annat än dess verkliga, inte involverar klassificerad amerikansk teknik och utgör ett nationellt säkerhetshot. Tvärtom, vi vet mycket från läckta dokument och insidervittnesmål om historien om omvänd teknik och de olika inblandade främmande grupperna.

Visste du att president Truman i augusti 1949 träffade en utomjordisk överlevande från UFO-kraschen Aztec, New Mexico 1948, som stannade ett år i delstaten Vermont? Ännu mer spännande är den roll som den främmande överlevande spelade för att inrätta president Eisenhowers möte 1954 med mänskliga utomjordingar, där ett rymdfarkost blev kvar för att hjälpa USA:s omvändtekniska ansträngningar.

Visste du också att grundforskning om utomjordiska rymdfarkoster, omvänd konstruktion av det hämtade fartyget, testning av prototyp Alien Reproduction Vehicles (ARV) och begränsad produktionskörning av företag av färdiga ARV var alla uppdelade i olika fack och anläggningar? Slutligen, hur påverkar skapandet av US Space Force den hemliga utvecklingen av ARV och en eventuell invandring av falsk flagga inom en snar framtid?  

Det är oerhört viktigt att förstå denna ” otydliga historia ” för att vara helt beredd att motbevisa den stora lögnen som håller på att utvecklas med UAP-rapporten från 25 juni att dessa påstådda okända fartyg identifierades i över 120 incidenter, varav många spelades in av marinpiloter och radar, involverar inte klassificerad amerikansk teknik. Om den lämnas obestridlig kommer denna ”stora lögn” att resultera i en massiv ökning av finansieringen för det militära industrikomplexet för att bygga avancerade flottor av antigravitationsfarkoster som ska användas mot konstruerade ”UFO-hot” i framtida rymdkrig.

I mitt webinar diskuterar jag dessa historiska incidenter, flera läckta dokument och vittnesmål, som ger oss en övertygande helhetsbild av USA:s omvändtekniska insatser, de olika utomjordiska grupperna som är inblandade och varför det är viktigt idag.

Jag hoppas att du kan gå med mig på lördag.

Michael E. Salla, Ph.D.


Här kan du registrera dig för webinaret https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_JgAuRgZDQzKjsKPUEqXYMQ
Pris: $55
Tid: 19 juni 2021 kl 21:00 svensk tid  (4 timmar långt)


Om presentatören: Dr Michael Salla är en internationellt erkänd forskare inom internationell politik, konfliktlösning och USA: s utrikespolitik och har undervisat vid universitet i USA och Australien. Han är mer populärt känd som en pionjär inom utvecklingen av ”exopolitik”, studien av huvudaktörerna, institutionerna och de politiska processerna i samband med utomjordiskt liv. Dr Salla har dykt upp regelbundet på Ancient Aliens (History Channel), Coast to Coast AM …

Mer information om Secret Space Program Books Serier finns här.Kategorier:Böcker, Media, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. Förbereder WEF falsk-flagg attack mot Världshandeln sommaren 2021?
    Nyligen varnade World Economic Forums Claus Schwab för en ”cyber pandemic”. Eftersom övningar ofta används som möjliggörare och täckmantel för falsk-flagg attacker är frågan om årets upplaga av ”Cyber Polygon” är öronmärkt att spela den rollen… http://alfheimr.eu/
    https://pressfortruth.ca/the-next-false-flag-will-be-a-cyber-attack-on-global-supply-chains-cyber-polygon-exposed/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: