Global pushback mot tyranni har börjat

global pushback against tyranny has begun

June 10, 2021
https://humansarefree.com/2021/06/global-pushback-against-tyranny-has-begun.html

20 mars 2021, är 1-årsjubileet för den första COVID-19-nedstängningen, då gick människor i mer än 40 länder ut på gatorna för att fredligt demonstrera mot
COVID-19 lögnerna och tyranniska åtgärder.

Dokumentären nedan, ”The Pushback”, beskriver dagen då världen stod tillsammans mot regeringsöverskridande och förstörelsen av mänskliga rättigheter – och varför vi måste förenas varje dag och driva den tillbaka.

Chansen är stor att du inte hörde talas om detta globala samlingsupprop för frihet, eftersom de vanliga medierna har nästan universellt censurerat alla nyheter om det.

De få som rapporterade om dem, antingen underskattade den globala karaktären av evenemanget och dess närvaro, eller så förvrängde de avsikten med denna ”Worldwide Freedom Day.”

Se filmen här på länken:

https://odysee.com/@OracleFilms:1/The-Push-back-Oracle-Films-2021-World-Wide-Rally-WWD-Global-protest-UK:7

Frihet från rädsla

Så, vad var avsikten bakom denna globala demonstrationen? Kort sagt, för att säga till våra valda tjänstemän och icke utvalda globala ledare, att vi drar tillbaka vårt samtycke till dessa okonstitutionella övergrepp och försök att beröva oss våra rättigheter och friheter, och att vi inte längre kommer att underkasta oss och krypa ihop av rädsla.

Som noterats i filmen vårdades rädsla och hysteri noggrant med hjälp av en falsk berättelse som sa:

 • Ett dödligt nytt virus sveper över planeten
 • Ingen är immun och det finns inget botemedel
 • Asymtomatiska människor är viktiga sjukdomsvektorer och därför:
  Vi måste stänga ner allt, isolera alla och bära masker tills hela världen har vaccinerats
 • Och, naturligtvis, alla som utmanar den här galna berättelsen märks som en fara för samhället. Varje del av denna berättelse är falsk och orealistisk.

I verkligheten:

SARS-CoV-2 utgör en hög risk för en mycket begränsad grupp människor och en försumbar risk för de allra flestaFå är lättpåverkade för svår sjukdom eller död
Det finns flera effektiva behandlingar tillgängligaAsymptomatiska människor – historiskt kända som friska människor – sprider inte infektion
Nedstängningar och bärande av masker fungerade inte och har förorsakat stor skadaSårbara människor har skadats istället för att de fått hjälp

Plan 0 av den falska berättelsen

Den 3 mars 2020 twittrade Världshälsoorganisationen en kommentar av WHO: s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus, som sa:

”Globalt har cirka 3,4 % av rapporterade COVID-19-fall dött. Som jämförelse dödar säsongsinfluensa i allmänhet mycket färre än 1 % av de smittade”.

Det gör att COVID-19 verkligen låter som ett allvarligt problem. Problemet är att Ghebreyesus jämförde äpplen med apelsiner. Han rapporterade fallet av dödsfall (CFR) med COVID-19, kontra infektionsdödligheten (IFR) för influensa.

Som förklarats i filmen är CFR andelen dödsfall från en sjukdom jämfört med antalet diagnostiserade personer (det totala antalet bekräftade fall).

Eftersom CFR kräver att infektionen bekräftas genom laboratorietester och klinisk utvärdering, och det totala antalet infekterade personer kan vara svåra att fastställa och inkluderar misstänkta fall, är CFR alltid lägre än IFR.

Genom att slå ihop CFR och IFR i samma mening, jämför man två olika statistikuppsättningar. Ghebreyesus överdriver grovt hotet om COVID-19. Stanford Universitys forskare John Ioannidis påpekade detta i ett svar från den 7 mars 2020, där han sa:

”Rapporterade dödsfall, som den officiella 3,4 % -satsen från WHO, orsakar skräck – och är meningslösa”.

Den 14 oktober 2020 publicerade Ioannidis en recension av 61 seroprevalens-studier1 som visade att IFR för COVID-19 var faktiskt bara 0,23 % – långt ifrån CFR på 3,4 % – och för personer under 70 år var IFR bara 0,05 %.

Med andra ord är COVID-19 faktiskt mindre dödligt än en influensa. Många har noterat att IFR för influensa är vanligtvis bara cirka 0,1 %, och även då är COVID-19 mindre dödligt för personer under 70 år.

PCR-testen lade till bränsle för den falska berättelsen

Som noterats i dokumentären, finns det vid denna tidpunkt så många falska berättelser, att det är svårt att veta var man ska börja, men ett bra ställe är testet för omvänd kopia av polymeraskedjereaktionen (RT-PCR), eftersom den utgör kärnan i detta lurendrejeri. Om det inte vore för detta felaktiga test, skulle det inte finnas någon pandemi att tala om.

Faktum är att PCR-testet inte är utformat för att användas som ett diagnostiskt verktyg eftersom det inte kan skilja mellan inaktiva virus och ”levande” eller reproduktiva.

Detta är en avgörande punkt, eftersom inaktiva och reproduktiva virus inte är utbytbara när det gäller infektivitet. Om du har ett icke-produktivt virus i kroppen blir du inte sjuk och du kan inte sprida det till andra.

Dessutom utvecklades testet med hjälp av datormodellering av en genetisk sekvens. Inget verkligt virusisolat från en patient användes någonsin i utvecklingen av detta test.

Den 30 november 2020 publicerade ett team bestående av 22 internationella forskare en recension3 som utmanade vetenskapliga artikel4 om PCR-testning för SARS-CoV-2 skriven av Christian Drosten, Ph.D. och Victor Corman.

Corman-Drosten-dokumentet accepterades snabbt av WHO och det arbetsflöde som beskrivs där antogs som standard över hela världen.

De 22 forskarna krävde att Corman-Drosten-rapporten skulle dras tillbaka på grund av ”ödesdigra fel”, varav ett var det faktum att det skrevs (och själva testet utvecklades) innan något virusisolat ens fanns tillgängligt.

Allt de använde var den genetiska sekvensen som publicerades online av kinesiska forskare i januari 2020.

Som om det inte gör testet tillräckligt opålitligt, instruerades laboratorierna att man skull förstärka det insamlade RNA alldeles för många gånger, vilket resulterade i att friska människor testade ”positivt”. Antalet förstärkningar kallas cykeltröskeln (CT).

När du får ett positivt resultat med en CT på 35 eller högre tittar du på motsvarigheten till en enda kopia av viralt DNA. Sannolikheten för att det orsakar ett hälsoproblem är litet. Ändå rekommenderade WHO, 6,7,8 U.S. Food and Drug Administration och US Centers for Disease Control and Prevention9, CT mellan 40 och 45, vilket garanterar att en stor majoritet av ”fallen” faktiskt var falskt positiva.

Hur historiens största bluff var utformad

Som beskrivs i den presenterade filmen, gav en utbredd PCR-testning MSM-medierna den näring som behövs för att skapa hysteri. I slutet av flera månader, hade varje sändning en telegrafremsa som visade antalet ”fall” som upptäcktes.

Annan rädslo-induktionstaktik inkluderade omfattande bärande av masker och 1,5 m sociala distanseringsregler, fyllda med plastskärmar överallt och skyltar på varje våning som berättar var du ska stå och i vilken riktning du ska gå.

En av de främsta taktikerna som drivit berättelsen att maskering och social distansering var nödvändigheter, var lögnen att asymtomatiska människor sprider infektionen. Vem som helst kan vara ett dödligt hot. Ingen skulle undantas från misstankar.

Den gamla mannen med hosta? Dödligt hot. Den muskulösa joggaren, spolad av frisk luft och träning? Dödligt hot. Det rosa ansiktet hos en brådmogen 2-åring? Dödligt hot.

Det blir en rädd allmänhet som suger upp propagandan och började verbalt och fysiskt attackera icke-maskerade utan hänsyn till logik, förnuft eller vetenskap.

Utan PCR-bedrägeriet och den asymptomatiska utspridda lögnen skulle COVID-19-pandemin ha varit en kortvarig händelse. Lögnerna kunde leva av en anledning och bara en enda anledning, och det var genomförandet av universell censur av alla som talade sanning och påpekade de vetenskapliga felaktigheterna som drev pandemins berättelse.

Med dessa psykologiska verktyg – föregånget av en enda noggrant gjord revidering av definitionen av ”pandemi” för ett decennium sedan – tillverkade de den största bluff som världen någonsin har sett.

I själva verket kan man säga att omdefinitionen av pandemin var i första hand det som förde oss till detta stup. WHO:s ursprungliga definition av en pandemi var: 10,11

… när ett nytt influensavirus dyker upp mot vilket den mänskliga befolkningen inte har någon immunitet, vilket resulterar i flera samtidiga epidemier över hela världen med enormt antal dödsfall och sjukdomar”.

Den viktigaste delen av den definitionen är ”ett enormt antal dödsfall och sjukdomar.” Denna definition ändrades under månaden fram till 2009 års svininfluensapandemi.

Förändringen var enkel men väsentlig: De tog bara bort kriterierna för svårighetsgraden och hög dödlighet och lämnade definitionen av en pandemi som ”en världsomfattande epidemi av en sjukdom.” 12

Genom att ta bort kriterierna för allvarlig sjukdom som orsakar hög sjuklighet och lämna geografiskt utbredd infektion som det enda kriteriet för en pandemi, kunde WHO och de teknokratiska ledarna i världen förvirra den globala befolkningen till att tro att vi befann oss i livsfara.

Vad som fungerar och vad som inte gör det

Den totala kasseringen av vetenskapen är kanske den mest förvirrande delen av denna pandemi. Vi får höra att vi ska följa vetenskapen, men vad de egentligen menar är att vi måste göra som man berättar för oss – utan bevis.

Som noterats i filmen har vi länge vetat vad som fungerar och vad som inte fungerar när det gäller pandemisk sjukdomsreducering.

Effektiva åtgärder inkluderar handtvätt och isolering av sjuka. Allt vi har fått veta under det senaste året faller helt och hållet i kategorin ”bevisat ineffektiva”, och det inkluderar karantän i stor skala, stängningar av gränser, skolstängningar, social distansering och universell användning av masker.

Vad som är än värre, allt som vi har fått höra att är nödvändigt för att rädda liv, ger faktiskt näring åt sjukdomar.

Vad handlade pandemin egentligen om?

I min bästsäljande bok, “The Truth About COVID-19 — Exposing the Great Reset, Lockdowns, Vaccine Passports and the New Normal,” beskriver jag bakgrunden till hur COVID-19-pandemin skapades och, ännu viktigare, varför.

Om du inte förstår det geopolitiska landskapet vi befinner oss just nu i, kommer du att kämpa för att förstå varför någon skulle kunna ljuga om ett virus och skapa en pandemi av rök utan eld.

I ett nötskal har en liten, men mycket organiserad teknokratisk elit använt denna pandemi som ett rättfärdigande för att urholka friheten, frihet och demokrati från dag 1, och anledningen är att de vill inleda ett helt nytt globalt system.

Den globala eliten hänvisar till detta nya system som den stora återställningen, den fjärde industriella revolutionen och planen för att bygga tillbaka bättre.

Gör inget misstag, planen – som anges i olika tidningar och rapporter, inklusive 2010 års Rockefeller Foundation-rapport, 13 där de beskriver sitt ”Lockstep” -scenario, vilket är ett samordnat globalt svar på en dödlig pandemi och dess vitbok från 2020, 14 ”National COVID-19 Testing Action Plan” – är att använda bioterrorism för att inta kontrollen över världens resurser, rikedomar och människor.

Planen är att använda behovet av samordnat pandemisvar som rättfärdigande för permanent övervakning och sociala kontroller som hindrar personlig frihet och valfrihet.

För att lära dig mer om den dolda maktstrukturen som driver denna globala omorganisation mot auktoritär kontroll, se:
”Bill Gates vill förverkliga den globala visionen under sin livstid”,
”Den stora återställningen och bygga tillbaka bättre”,
”Teknokrati och den stora återställningen” och
”Vem tryckte på den stora återställningsknappen?

Tiden att stå för frihet är rätt NU

The End of America: Letter of Warning to a Young Patriot: Amazon.co.uk: Wolf, Naomi, White, Karen: 9781400156467: BooksÅr 2007 publicerade Naomi Wolf ”The End of America: Letter of Warning to a Young Patriot”, där hon beskriver de tio stegen till tyranni.

Hon varnar nu alla, överallt, om att vi befinner oss på steg 10. När steg 10 låses på plats, finns det ingen väg tillbaka. Det blir för farligt att slå tillbaka.

Just nu kan du möta polisbrutalitet eller censur. Om det avskräcker dig från att göra din del i att stå emot de totalitära befallningarna just nu, i framtiden, kommer du att förlora allt.

Den goda nyheten är att blivande tyranner inte har vunnit ännu. Som sagt, vi har ingen tid att spara. Vi har ingen tid att vara lediga och hoppas att allt bara kommer att återgå till det normala på egen hand.

I länder där medborgarna inte har Second Amendments rätt att bära vapen är svaret fredlig massiv civil olydnad.

I USA har vi Second Amendment, som gör det möjligt för medborgarna att äga och bära vapen, och enbart möjligheten till ett beväpnat uppror gör det svårare för en tyrannisk regering att få det att gå deras väg.

Med detta sagt är fredlig olydnad också den primära strategin i beväpnade länder.

Vi måste också möta lagstiftning som förhindrar ändringar av lagar som skyddar våra friheter. För detta ändamål har Wolf startat Five Freedoms Campaign, som du hittar på hennes Daily Clout-webbplats.

Kampanjen fokuserar på att skapa lagstiftning för att bevara nyckelfriheter och förhindra att nödlagar bryter mot vår frihet att samlas, tillbe, protestera och bedriva affärer. Lagstiftningen utformas också för att öppna skolor, ta bort maskmandat och eliminera krav på vaccinpass.

Hopp, inför tyranni

Jag tvivlar inte på att vi i slutändan kommer att stoppa globalisternas strävan mot global tyranni. Det kommer inte att bli lätt. Det kan ta år, och det kan bli mycket värre innan det blir bättre.

Grundarna av USA flydde från repressiva samhällen eller var barn eller barnbarn till dem som gjorde det. De var tvungna att räkna med kriminaliserat tal, godtyckliga arresteringar och statligt sanktionerad tortyr och till och med mord. Männen som undertecknade självständighetsförklaringen visste att om de förlorade kriget skulle de avrättas för förräderi.

Dessa män och kvinnor var radikala och kämpade för frihet och personliga friheter. De hade en vision av verkligheten som var ett absolut slag mot vad resten av världen tolererade.

De var villiga att offra sina liv för att göra den visionen till verklighet. De flesta av oss har glömt sina offer och kapitulerat för den noggrant konstruerade berättelsen för att skapa rädsla som gör att de flesta kan ge upp sitt anspråk på frihet.

Grundarna litade på oss, för att vi skulle komma ihåg vår historia och förbli ständigt vaksamma, för att hålla det värdefulla nätet av frihet och personlig frihet som de konstruerade, från att låta gå upp i rök, så att det aldrig kunde komma en amerikansk tyrann.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

1 svar

 1. Något är konstigt med väljaropinionen? Varför?

  Polisen tjänar inte folket längre. Det är chockerande.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: