Undanröjningen av Benjamin Netanyahu från makten är en förändring i spelet

2021-06-14
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Det israeliska brottsminister Benjamin Netanyahus formella avlägsnande från makten är en geopolitisk spelväxlare. Netanyahus avgång innebär att de messianska sionistfanatikerna, som vill döda 90 % av mänskligheten och styra de överlevande från ett större Israel, har förlorat.

”Detta är viktigt att motverka geopolitiken för KM (Khazariska Maffian)”, säger MI6-källor. Netanyahu tas i skyddat förvar så att han kan sjunga om sina dolda kontrollanter innan han dödas och tystas, tillägger de. Mossad-källor insisterar på att den verkliga Netanyahu för länge sedan är borta, och den vi ser är en klon. MI6-versionen av händelser är dock mer i linje med vad de flesta av oss förstår som en verklighet.

I vilket fall som helst visar vissa nyhetsartiklar om hur stor förändring som kommer till Mellanöstern. Strax innan Netanyahu avsattes lade den Mossad-länkade webbplatsen DEBKA upp följande:

First test for emerging Israeli government: Iran is galloping towards breakout, says Blinken

”Irans kärnvapenutbrott kan snart handla om några veckor. Denna bedömning görs av den amerikanska utrikesministern Antony Blinken måndagen den 8 juni när han konfronterar den kommande regeringen Bennett-Lapid med sin första stora utmaning – verkligen det mest olycksbådande testet som man har ställts inför av någon tidigare israelisk regering”.

At first cabinet meeting, Bennett, Lapid vow to work to make new government  last | The Times of Israel

Tror dessa idioter faktiskt att någon lyssnar på dem längre efter att ha upprepat det här i över 30 år?

Nu ser vi istället att den israeliska kolonin i Saudiarabien försöker skapa fred med Syrien och Iran.

Ryssarna, å sin sida, vet väl att ”Hamas och IS skapades av israeliskt intel och alla deras ledare arbetar för” Mossada. ”” Detta är den typ av beteende som föranledde ett kollektivt beslut av världens militär att berätta för Israel. att ”stoppa eller annat.”

Vad som nu har hänt är att Israels folk bestämde att de inte ville gå igenom ytterligare ett Mossada-liknande kollektivt självmord.

Hur som helst är ryska källor från FSB, MI6, Mossad och CIA alla överens om att mänskligheten står inför en gemensam fiende i form av den khazariska maffian (KM). KM-medlemmarna cirkulerar nu sina vagnar runt sina civila G7-slavregeringar, Nato och bankirer i Schweiz.

Octagone office 3D visualisation — STUDIO 3D ARCHITECTS

När en FSB-källa frågade om White Dragon Society skulle slå till i Genève, Schweiz med en kärnvapenattack för att ta ut KM:s Octagon-politbyrån (bild), fick de veta att WDS ”har beslutat …

att den precisionsbombande operationen är på vägen att träda ikraft”. På detta svarade FSB att deras analys av KM var att ”den totala toppen i ledningen består av 2 500 personer och den allra högsta toppen består av 200.” Dessa människor jagas nu aktivt av MI6, FSB, CIA och asiatiska hemliga sällskap.

Tony Blair's daughter upsets neighbours over 'eyesore' extension plans
Tony Blair med dotter Kathryn

För att förstå vilken typ av människor vi har att göra med har vi fått en rapport av MI6 om att den fd brittiska premiärministern Tony Blairs läkare opererade, för att reparera vaginala skador som han förorsakat sin dotter genom att upprepade gånger våldta henne. Under tiden har chefskabinettets sekreterare Simon Case tagit barn från ett visst sjukhus, våldtagit dem och dödat dem.

Simon Case talks about modernising the civil service. He hasn't made a good  start | Jane Dudman | The Guardian
Simon Case

Det är därför som dödsberättiganden har utfärdats för dessa människor, säger de.

MI6-källor säger dock, att om det kommer en stöt, är det bättre att skjuta, ”bättre med miljoner döda än miljarder, det är så den verkliga världen vi lever ser ut, och arbetar i … och det är inget för de fega”.

Common Cold Making A Comeback As More People Venture Beyond Their Bubbles

Detta är ingen överdrift. Militär- och byråpersonal på högsta nivå har vidtagit åtgärder efter att ha fått vetenskapligt bevis om att vaccinerna som pressas på en stor del av den globala befolkningen är mycket giftiga. Det är därför som pandemin och vaccinerna plötsligt försvinner från det offentliga samtalet. Som ett tecken på detta, har vissa företagsmedier börjat hänvisa Covid-19 till sitt traditionella namn ”en vanlig förkylning”.

Trots detta, utfärdade G7-slavregeringarna en kommunikation i förra helgen, där de lovade ”att omedelbart börja, vaccinera världen … med en miljard doser i nästa år.” De tillade att ”för att avsluta pandemin år 2022 krävs det en vaccination av minst 60 procent av den globala befolkningen”. Med andra ord är de fortfarande böjda till att begå folkmord.

Kan vara en bild av 1 person, står och text

Lyckligtvis är G7 alltmer irrelevant. De framställs som 80 % av världens BNP när det grundades 1976 men nu, på en verklig köpkraftsparitetsbasis, står de för bara 20 %. Detta hindrade dem inte från att lova 40 biljoner dollar, mycket mer än deras kollektiva BNP utgör, för att ”fixa global infrastruktur”. Det är onödigt att säga, att 40 biljoner dollar är bara ytterligare en gigantisk fiat-hallucination.

Deutsche Bank Shakeup an 'Epochal Change,' Folkerts-Landau Says - YouTube

”Få minns fortfarande hur våra samhällen och ekonomier hotades av hög inflation för 50 år sedan”, skrev David Folkerts-Landau, chefsekonom för Deutsche Bank och forskningschef, i en uppsats som skrivs av hans kollegor Jim Reid och Peter Hooper”.

De mest grundläggande ekonomiska lagarna, de som har klarat tidens test under ett årtusende, har inte upphävts. Explosiv tillväxt i skuldfinansierat, till stor del av centralbankerna, leder sannolikt till högre inflation”. Med andra ord finns det en sådan sak som kallas verklighet, och fiat-bankirerna har stött på den.

Det förekom också konstiga tal i G7-kommunikationen om ”åtgärder för att avlägsna kolet från områden såsom järn och stål, cement, kemikalier och petrokemikalier”, såväl som ”att avlägsna kolets rörlighet i inklusive bussar, tåg, sjöfart och flyg. Med alla dessa konstiga rapporter om att vaccinerade människor som blir som magneter, får det en att undra om, såsom Gnostiska Illuminati säger, G7 arbetar för en skurkaktig artificiell intelligens som också vill ”avlägsna kolet” från människor. Med andra ord arbetar de mot en övergång från kolbaserat liv (som vi) till kiselbaserat liv.

I vilket fall som helst ”tittade militären på alla på G7-toppmötet och skrattade”, lovar MI6. De säger att Rothschilds befinner sig i konkurs på grund av stämningar relaterade till Libor-manipulation. Den här satanistiska familjen ”håller nu desperat fast vid makten genom att använda sig av sina fattiga kusiner Rockefellers”.

Three Seas Initiative Investment Fund established | Central Europe Energy  Partners

Den falska Biden-regimen har visat sig vara en Rockefeller-företrädare genom att fräckt främja deras affärsintressen. Det är därför som de avbröt Keystone-rörledningen som den första affärsplanen för sin falska regim. Om du tittar på deras så kallade ”Three Seas Initiative,” ser du att det består av att bygga hamnar och rörledningar etc. för att tillåta europeiska länder att importera dyrt Rockefeller LNG, olja etc.

Rockefellers försöker också desperat locka Ryssland till att ansluta sig till dem som yngre partner i ett nytt kallt krig mot Kina när deras så kallade president Biden möter den ryska maktavataren Vladimir Putin i Genève den 16 juni.

Det här är den officiella ståndpunkten inför det ryska mötet:

To promote strategic stability in the Euro-Atlantic region, 2021 and beyond

Statement by the Euro-Atlantic Security Leadership Group (EASLG): Advancing  Strategic Stability and Reducing Nuclear Risks in the Euro-Atlantic Region  | European Leadership Network

”Ingen vill återvända till det kalla kriget. Det var sant då, en förbättring av säkerheten inom den euro-atlantiska regionen idag kommer att kräva ledare som måste erkänna sina ömsesidiga intressen och agera djärvt och tillsammans för att främja dem. Mötet den 16 juni mellan de amerikanska och ryska presidenterna i Genève, Schweiz, ger en möjlighet att inleda en ny viktig dialog om strategisk stabilitet. En av historiens lärdomar är hur snabbt nationer kan gå från fred till hemsk konflikt. I efterdyningarna har vi tittat tillbaka och undrat, inte bara hur det kunde ha hänt, utan hur det hände så snabbt?

Pandemic, opposition and US path: what Putin said to heads of news agencies

Ryssarna är också medvetna om att de har att göra med en misslyckad stat som ”Putin” nyligen noterade på den officiella Tass-nyhetssidan när han sa:

”Problemen fortsätter att hopa upp sig. Och någon gång klarar de inte längre av dem. USA går nu Sovjetunionens väg, och dess väg är säker och stadig”.

Tecknen på att USA är en misslyckad stat fortsätter att föröka sig. Till exempel, som diagrammet nedan visar, fortsätter köpkraften för den inhemska amerikanska dollarn (i motsats till den internationella) att falla:

Dessutom har alla roliga pengar som Biden-folket har delat ut i ett försök att muta den amerikanska allmänheten fått 40 % av småföretagen att höja priserna, medan 48 % av dessa företag inte kan hitta arbetare.

Half of the pandemic’s unemployment money may have been stolen

Illustration of a shadow of a hand hovering over a large pile of money.

Det visar sig också att mer än hälften av de arbetslöshetspengar som USA delade ut som svar på den falska pandemin har stulits och skickats utomlands av bedragare.

Letter To City Leaders From Fells Point Business Leaders (6.8.21) – Final

Det finns också en fortsatt glidning in i anarki. Till exempel hotade affärsmän i Fells Point Maryland att sluta betala skatt om inte stadens ledning gjorde saker som att samla in skräp, genomdriva parkeringsförseelser, stoppa den illegala försäljningen av droger och alkohol på gatan och låta polisen göra sitt jobb.

Oregon legislature passes bill to allow homeless to legally camp on public property

Oregon legislature passes bill to allow homeless to legally camp on public property

I Oregon bestämde de sig för att ge hemlösa rätten till att slå läger och bo på offentliga gator och egendomar. Med andra ord, säg adjö till parker och offentliga gator.

Det finns också en fortsatt nedgång till våld och laglöshet som denna rubrik illustrerar:

”Efter historiskt dödligt år 2020 har morden i Atlanta gått upp med nästan 60 % år 2021”.

Det fanns också mer än 600 masskjutningar – de som involverade fyra eller fler personer som sköts – 2020, och det rekordet förväntas överträffas år 2021.

World Economic Forum stöder cyberpolygon

Även när deras amerikanska slavregim fortsätter sin kollaps planerar KM fortfarande att inte gå tyst ut i natten. De hotar nu att stänga av den globala handeln. Deras World Economic Forum-division utfärdade följande dolda hot i förra veckan och sa: ”Det viktigaste budskapet från experter på WEF och andra internationella plattformar är att försörjningskedjans säkerhet ska bli en stor cybersäkerhetsfråga år 2021”. De sa också att ”världen blir alltmer sammankopplad … I detta sammanhang räcker det med en enda sårbar länk för att få ner hela systemet, precis som en dominoeffekt


Varning! World Economic Forum genomförde en finansiell cyberattack-simulering som ledde till en stor återställning av den globala ekonomin


Cyber Polygon to Focus on Secure Development of Digital Ecosystems

Two migrant workers cluster infections identified: CECC - Focus Taiwan

G7-kommunikén antydde specifika mål genom att notera ”risker för motståndskraften hos de kritiska globala försörjningskedjorna, inom sådana områden som kritiska mineraler och halvledare”. En smak av detta kom när den taiwanesiska regeringen beordrade “King Yuan, som är en nyckelleverantör för Nvidia, Intel, MediaTek och många andra globala chiputvecklare, att hindra alla sina utländska arbetare från att arbeta. Beställningen trädde i kraft omedelbart, oavsett COVID-testresultat”.

Boko Haram Fast Facts | CNN

Ryska FSB-källor för sin del, säger att KM-legosoldater är förklädda som ”IS”, ”Boko Haram” etc. och fortsätter att stjäla guld och andra värdefulla mineraler från Afrika ”på uppdrag av investerare bosatta i USA”.

Ur ett militärt perspektiv är sättet att stoppa dessa brottslingar, att ta bort deras kontroll över centralbanker, för då kommer de att förlora sin förmåga att finansiera kaos. Vi har pratat med IS och andra legosoldater och de säger att de betalas i schweiziska franc. Så Schweiz är fortfarande ett högt prioriterat militärt mål.

KM-kontrollen av FN, WHO, Internationella civila luftfartsorganisationen och Internationella sjöfartsorganisationen måste också avslutas. Det var kontrollen över dessa organisationer som tillät dem att använda en falsk pandemi för att stänga av världens ekonomin och utpressa mänskligheten.

Jim Stone – TEDxBeaconStreet

Man måste också ta en bra titt på vissa kinesiska fraktioner. Det fanns en rapport om Jim Stone-frilans (bilden) om elever som fångats in på 100 skolor i Kina under lunchtid. Nyligen har jag inte kunnat läsa hans rapporter på min dator men kunde det på min iPhone. Rapporten raderades dock från min iPhone när jag läste den. Detta är ett bra tecken på att Rockefellers, som en del av deras affär med en viss kinesisk fraktion för att få stöd för sin avatarregering i Biden, som överräckte nycklarna till japansk digital censur till Kina.

Även om jag inte vet varför studenterna togs, minns jag också chefen för ett Taiwan-baserat asiatiskt hemligt sällskap som sa, att deras hämnd för SARS ”kunde vara oförutsägbar och värre än man förväntar sig”. Det faktum att endast västerlänningar har injicerats med farliga vacciner som svar på denna falska pandemin, ger upphov till frågan om detta var deras hämnd eller inte. I så var fallet, kan Kina skydda sitt bästa och ljusaste från den oundvikliga vedergällningen som kommer att komma om det visar sig att de ligger bakom vaccinkampanjen.

Som en sista anteckning den här veckan, fick vi följande information från vår källa inom det hemliga rymdprogrammet:

”Alla nyheter om Antarktis pressas nu för att hålla alla borta från vad som händer på Grönland. Ryssland arbetar nära USA:s militär (Trump och Putin) och utvecklar en unik underjordisk bas som är direkt kopplad till vår familj utanför världen. De delar ny teknik som inte finns här ännu. Detta är det nya området 51. Kina ingår inte i denna operation ”.

Låt oss se hur detta utvecklas som tiden kommer att visa.

En ljudversion av denna rapport är nu tillgänglig som ett alternativ för prenumeranter. Tack för ditt stöd för att möjliggöra denna forskning och analys.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: