Representanthusets Rep .: Facebooks Zuckerberg behöver överlämna kommunikation med Fauci gällande COVID-19

Mark Zuckerberg and Dr. Anthony Fauci (Brendan Smialowski/AFP/Getty Images; Greg Nash-Pool/Getty Images)

Husrepublikanerna skickade ett brev till Facebooks VD Mark Zuckerberg och bad att han skulle ge ifrån sig all kommunikation som mediejätten på sociala medier har haft med Dr. Anthony Fauci och andra federala tjänstemän angående COVID-19-pandemin.

Rep. Jim Jordan (R-Ohio) och James Comer (R-Ky.) citerade nyligen släppta e-postmeddelanden från Fauci, chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), som föreslog att Zuckerberg personligen ”kommunicerade med [Fauci] angående COVID-19-pandemin”.

”Med tanke på Facebooks efterföljande censur av visst COVID-19-innehåll – inklusive innehåll om pandemins ursprung – väcker dessa meddelanden med Dr. Fauci utsikten om att den federala regeringen fick Facebook att censurera vissa tal i strid med det första ändringsförslaget”, skrev de .

Under det senaste året mitt i pandemin har Facebook flyttat till att blockera innehåll som tyder på att CCP-viruset, även känt som det nya coronaviruset, kan ha sitt ursprung i Wuhan Institute of Virology.

Jordans och Comers brev föreskrev vidare att Facebook överlämnade ”alla dokument och kommunikationer mellan eller bland Facebook-anställda och amerikanska regeringsanställda”, som inkluderar Fauci, angående viruset, behandlingen och dess ursprung. Dokument angående Facebooks policy om COVID-19-innehållsmoderering bör också överlämnas, skrev representanterna.

”Det verkar också som att du delade några av Facebooks konfidentiella handels- eller kommersiella hemligheter med Dr. Fauci, eftersom delar av ditt e-postutbyte med Dr. Fauci redigerades när de gjordes offentligt tillgängliga”, står det i deras brev.

Zuckerberg hade skickat ett personligt e-postmeddelande till Fauci den 15 mars 2020, där Facebook VD skrev: ”Det här är inte offentligt ännu, men vi bygger ett coronavirus-informationscentrum som vi kommer att placera högst upp på Facebook för alla att se ”för att” se till att människor kan få auktoritativ information” och ”öva social distansering”. E-postmeddelandet bad Fauci också att göra en fråga-och-svar-sammankomst för Facebook, bland andra förfrågningar.

Ett annat e-postmeddelande i mitten av mars 2020, med titeln ”Erbjudande från Mark Zuckerberg”, inkluderade Faucis svar efter att Zuckerberg bad honom ”göra videor” om pandemin. Fauci svarade och sa: ”Jag kommer att skriva eller ringa Mark för att berätta för honom att jag är intresserad av att göra detta.”

Under de senaste veckorna har Fauci, som har gett hundratals intervjuer till nyheter sedan pandemin började i början av förra året, utsatts för betydande kritik från republikaner och tidigare Vita husets tjänstemän, som sa att han gav vilseledande information – eller att han ljög – om hypoteserna om CCP-virusets ursprung.

Epoch Times PhotoP4-laboratoriet på campus för Wuhan Institute of Virology i Wuhan, Hubei-provinsen, den 27 maj 2020

EcoHealth Alliance Peter Daszak skrev i ett e-postmeddelande till Fauci den 19 april 2020, ”Jag ville bara säga ett personligt tack på uppdrag av vår personal och medarbetare, för att offentligt stå upp och säga att de vetenskapliga bevisen stöder ett naturligt ursprung för COVID -19 från ett fladdermus-till-mänskligt utsläpp, inte ett laboratorieutsläpp från Wuhan Institute of Virology”.

Daszak, en stark motståndare till teorin om att viruset undkom Wuhan-labbet, sade också till NIAID-chefen: ”Dina kommentarer är modiga och kommer från din betrodda röst, kommer att hjälpa till att skingra de myter som snurrar runt virusets ursprung”.

Fauci svarade genom att skriva: ”Stort tack för din vänliga anteckning.” Enligt e-posten som publicerades hade Fauci en dag tidigare sagt till George Gao, chef för Kinas CDC: ”Vi kommer att få igenom detta tillsammans. Tack för din vänliga anteckning. Allt är bra trots några galna människor i den här världen”.

I en serie mediaintervjuer den här månaden sa Fauci att e-postmeddelandena har ”tagits ur sitt sammanhang” och försvarar bidrag på hundratusentals dollar som ges till Wuhan Institute of Virology. ”

”Wuhan-labbet är ett mycket stort laboratorium, upp till hundratals miljoner om inte miljarder dollar – bidraget som vi pratar om var på 600 000 dollar under fem år”, sa Fauci till NewsNow i förra veckan.

Men den 9 juni under en MSNBC-intervju gick Fauci ett steg längre efter den senaste tidens kritik från GOP-lagstiftare, som uppmanade honom att lämna NIAID-positionen som han har haft sedan 1984.

”Om du försöker komma till mig som folkhälsoombud och forskare, attackerar du inte bara Dr. Anthony Fauci, du attackerar också vetenskapen”, sa han.

Facebook och NIAID har inte returnerat förfrågningar om kommentarer.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. I England är antalet komplikationer från Covid-vaccinationer! Specifikt: 12 028 blodkomplikationer. 9198 hjärtkomplikationer; 9 110 öronkomplikationer; 13 396 ögonkomplikationer; och galna 178 401 komplikationer på nervsystemet !!! Det totala antalet vaccinkomplikationer i England är nästan en miljon! Dessutom registreras endast 1% av komplikationerna! Tja, det vill säga det totala beloppet är under 100 miljoner! ” Biverkningar mot Covid Vaccines släppt av den brittiska regeringen / det totala antalet biverkningar på båda jabs till ett ögonvattnande totalt 851 756. MHRA säger emellertid att endast 1% – 10% av biverkningarna faktiskt rapporteras till det gula kortskema. … https://dailyexpose.co.uk/2021/05/27/terrifying-17th-update-on-adverse-reations-to-the-covid-vaccines- released- by- uk-government- mhra/ Gravida kvinnor avbryter efter vaccinationer: https://dailyexpose.co.uk/2021/05/29/are-the-covid-vaccines-safe-for-use-during-pregnancy-we-doubt-the-920-women-whove-lost- deras-baby-på grund av dem-tror-så /

  I alla länder med obligatorisk vaccination ökar dödligheten. I Kambodja fanns det till exempel ingen dödlighet från Covid alls, men sedan februari, månaden med obligatorisk vaccination, har dödligheten skjutit i höjden! https://www.globalresearch.ca/mass-vaccination-triggers-spike-cases-deaths/5746364

  I Kanada erbjuds barn 12 år sötsaker att vaccinera, föräldratillstånd krävs inte: https://en-volve.com/2021/05/28/vaccine-clinic-offering-kids-free-candy-to- få-jabbed-förälder-samtycke-inte-krävs /

  Gillad av 1 person

 2. Varför finns detta ämne i det moderna vaccinet? Med en etikett för teständamål, INTE för användning på människor eller djur? Shocker: Varför finns detta ämne i Moderna COVID-vaccinet? och https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/19/shocker-why-is-this-substance-in-the-moderna-covid-vaccine/

  Kontrollera att det finns i Moderna COVID-vaccinet, jag finner ett 12/30/20 CDC-dokument med titeln: “COVID-19-vacciner: Uppdatering av allergiska reaktioner, kontraindikationer och försiktighetsåtgärder.” Om du bläddrar ner halvvägs genom dokumentet ser du ett diagram med titeln ”Ingredienser ingår i mRNA COVID vacciner. ” (s. 20) Den högra sidan av diagrammet visar ingredienser i Moderna-vaccinet. Den femte ingrediensen ner är”SM-102: heptadekan-9-yl 8 – ((2-hydroxietyl) (6-oxo-6- (undecyloxi) hexyl) amino) oktanoat.” Nu går vi till ett dokument som publicerats av Cayman Chemical Company i Ann Arbor, Michigan: ”Säkerhetsdatablad enligt till OSHA HCS. ” (04/11/2021) Detta datablad listar effekterna av SM-102. Här är inledningsanmärkningen: ”Endast för forskning, inte för mänskligt eller veterinärt bruk!”
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235125

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: