Bill Gates hem har utsatts för en räd…och lite annat…

Tyvärr presenterar sig inte personerna, men av tidigare videon från samma källa, tror jag att det rör sig om Judy Byington, Gene Decode, Nick Flemming och en oidentifierad ”röst”. Vilken tur, att jag hann innan 😉


Nick Flemming
2021-06-12

How the world's super-rich are fuelling a global boom in mega-mansions |  Mansions, Bill gates's house, Mega mansions

Judy: Jag ska besvara en fråga. Ja, Bill Gates ranch i Wyoming utsattes för en räd. Det är sant. De kunde inte hitta några barn där, men de hittade en rosa plattformsäng med barnkläder på. Det fanns en barnfängelsehåla i källaren.

Nick: Där fanns ett rum där en säng och stora videokameror eller tre bättre kameror. Det förekom slagsmål mellan Navy Seals och dem som ansvarar för detta fångläger och en av dessa Seals blev dödad. Säkerhetspersonalen för detta fångläger förlorade sitt material.

Judy: De var 8 stycken som fångades in.

Nick: Ja, det stämmer.

Judy: Då jämförde vi inte ens vårt intel och vi håller med. När man får en överensstämmelse, då vet man att man har rätt gällande måltavlan.

Nick: En av dessa kameror hade fortfarande sitt sim-kort på plats och nu ska de gå igenom det. Så jag är säker på att det innehöll något äckligt material angående vad Bill höll på med.

Judy Byington Update for May 9, 2021

Judy: Jag måste säga det att Mr. Fauci, eller Dr. Fauci, skapade sjukdomar under de senaste 40 åren. Om man läser min bok som har försvunnit i tomma intet. Min boks intel droppar var bästsäljare under 6 dagar. Dag ett, var det på första plats på tre olika, ja vad kallar man dem, inte plattformar men ämnen och nu har de försvunnit totalt ut i tomma intet. 150 sidor har försvunnit för att jag hade källorna och de exakta e-mejlen från källorna. Min kinesiska kontakt har försvunnit. Jag menar, hur har Amazon gått tillväga för att en uppgift har försvunnit? De skapar en Streisand-effekt. Alla kommer för att leta efter den  boken och jag måste ladda upp den på nytt på Barnes och Noble. Barnes och Noble, vad är det? De tog bort den bästsäljande boken och jag omarbetade den och lade till material, och det är väl därför som de tog bort den. Jag vet inte vad som pågår, men min författare eller min utgivare tog bort den. Jag har inte kunnat kontakta honom heller.

Nick: Ja, det är helt galet.

Judy: Om man tittar på intel dropparna … det är ibland snart…

Nick: Ja, det är samma plats.

Judy: Jag vill hänvisa till Amy.. ja, vad heter hon? Du känner mig, jag är rakt på sak men gå vidare. 107 sa aldrig att han var intel, men 107 korrigerade dig aldrig när alla kallade honom JFK Jr. Han, det är något man måste förstå gott folk. Du går till intel. Bli inte kär i rösten som Satan surfar på, och som attackerade Gene (Decode, red.anm) och mig under en lång tid. Gene är här och han kan berätta om det och jag skyddade Gene. Ok, gå inte efter rösten om någon har en trevlig röst, eller gå inte efter personligheten, utan sök på intel. Så bli inte kär och fall för det känslomässiga. Jag gillar verkligen den personen som jag aldrig har träffat eller sett. Så attackera aldrig den personen även om han aldrig syns framför kameran, men man kan attackera mig för jag syns hela tiden och jag berättar bara sanningen. Det är slutsatsen. Så när människor förälskar sig i personligheten, men de gillar verkligen inte min, för jag är så abrupt och rak på sak eftersom jag har svårt med uppmärksamheten och dyslexi. Ja, det är allt jag har att säga.

Röst: Nick, har du några frågor till Gene?

Nick: Hej, jag håller med. Ja, jag vill verkligen veta, förmodligen finns där ännu en hel del jobb att utföra med kabbalen, men hur mycket av det vi måste vänta med tills vi återfår vår rättmätiga och lagliga president till sitt ämbete som den 19:de presidenten för republiken? Och hur länge tror du att detta kommer att ta, Gene?

Judy: Förresten, jag är inte, låt mig först korrigera en person för den har fel. Jag är ingen blyg CM (vet inte vad det betyder). Jag kommer inte från Kina utan från Singapore. Det är en brittisk koloni. Jag läser dina kommentarer, så låt mig rätta till. Jag är alltså från Singapore, en brittisk koloni. Alan Krebs, du måste tas bort för du sprider osanna uppgifter. Jag kommer från Singapore och är singaporeanska. Det är en brittisk koloni och här får ni en ledtråd. Jag är så trött på denna felinformation. Jag är ingen pamp. Jag är kinesiska, men kommer från Singapore. Gör det rätt. Alan Krebs, jag föreslår att du tar bort honom. Ja, han befinner sig på toppen.

Gene: Min främsta information för närvarande innehåller att vi letar efter tidslinjen där vi för närvarande befinner oss i slutet av september, början av oktober för återkomsten av republiken, och sedan när det gäller att fortsätta göra saker, så fortsätter Alliansen med att göra om dessa DUMBs i USA och runt om i världen, genom att avlägsna kabbalen, övre skiktet, en hel del namn som människor inte känner till, och det handlar faktiskt om lönekusten som mestadels är borta. De fortsätter med något där uppe. De flesta av patienterna är redan borta nu. En hel del biskopar och kardinaler som förekommer inom detta över hela världen är kopplade till människohandel och allt det här håller man på att ta hand om inom det naturliga domstolssystemet.

Pell still faces civil suits over abuse | Eyre Peninsula Tribune | Cleve, SA

Om du följer det systemet kan du se att de fortsätter med dessa rättsfall och arresterar människor som är kopplade till något liknande som kardinal Pell (bilden) och allt det. Det pågår också. Så det pågår en hel del. Man har berättat för mig att vi återser Trump och att han återvänder under Independent Day  (4 juli), men vi får vänta och se hur det blir med det.

Nick:  Du nämnde den 2 juli. Och här befinner vi oss i den 15 augusti.

Gene: Ja, det var därför som de ändrade det, för eftersom det är en satanistisk helgdag, så det vi firar är egentligen en satanistisk helgdag. Den faktiska dagen när det inträffade var historiskt sett faktiskt den 2 juli.

Nick: Hej, Gene, tror du faktiskt det? Tror du Gene att de kommer att göra sig av med byggnaderna i Washington DC, såsom Capitol Hill, Vita huset och Högsta domstolen? Tror du att de kommer att jämnas med marken?

Gene: Jag skulle föredra att de finns kvar som tomma värdefulla hus och ge dem tillbaka till träsket. Det var ursprungligen avsett som ett fågelreservat.

Nick och Jane: (skrattar). Det gillar jag.

Judy: Ja, det här är vad vi främst håller på med. Jag måste berätta, att jag och Gene har samarbetat under de 2 senaste åren, tack vare RickBlessed2Teach som presenterade mig för Gene. Det har varit en stor erfarenhet och vi har varit starka, eller hur Gene?

Gene: Där jag kom in på banan, och du vet, förbannelse är till en stor del av varför. Du förstår, numera är jag med i intervjuer runt om i världen och i många olika länder. Australien, du vet, Europa, Kanada, och detta tack vare Rick och Kirsten. (Kirsten är Ricks mamma, red.anm). De fick mig först ut och jag älskar Kirsten för jag kan fortsätta där och jag behöver inte ligga i såsom Rick för jag förstår att han har en publik. Han försöker nå de nyligen rödbyggda människorna (här avses de nyligen vakna) som vill ha en plats att besöka och ett kristet forum att besöka för att få information. Jag är kristen, men personligen vill jag inte trycka på det så mycket. Så jag föredrar att delta i hennes forum och låta det bara flöda ut och låta det fungera. Ungefär som om du hade den riktigt kraftfulla motorn, då låter du den öppna sig riktigt upp och vråla.

Judy: OK. Jag måste öppna upp mig och hänvisa till Sharon Sharp. Kirsten, ditt beteende är pinsamt. Ytterligare ett puritanskt mål och killarna med dina fina attacker och draman. Ta det lugnt! Vet du vad, Sharon? Du behöver inte titta på mig, om du inte gillar min personlighet. Jag är ledsen, men jag måste berätta för dig sanningen, och jag behöver egentligen inte det här.  Så många botaniska ämnen. De hatar mig. Gör det här, gör det där. De flippar ur, för de distraherar mig. Jag frågade, vad ska ni göra när de försvagar dig och möter och bränner ner ditt hus? Om man blir distraherad av det, låt mig göra det här för dig. Era puritanska mål. Ge mig en paus. Jag är trött på dessa 5 år av  *** struntprat. Det är en hel generation av årtusenden som verkligen attackerar och de är konservativa i detta angrepp. Och jag kämpar i skyttegravarna för dig och du kritiserar mig och attackerar mig. Ge mig en paus, jag kan knappt vänta på att Kirsten ska säga något mer dumt *** då hon är så cool. Allen Elmerson är ytterligare ett puritanskt mål. Å, Herregud! Om där inte fanns så många puritanska mål, så skulle arbetet var lättare, men där finns en hel del. Jag skulle inte låta dem.

Nick: Först och främst, måste du be om ursäkt för att du är dig själv. Alltid. Alltid och överallt. Alla och var och en är här välkommen att vara sig själva. Människor som likt er, sade de rena pentaklerna, de hittar alltid en väg ut.

Röst: Jag bryr mig inte så mycket om vad folk skriver i chatten. Vi har omkring 99 % som älskar oss. Man kan inte leva på chatten. Det här insåg jag under tiden när jag höll på med det här, och medan vi växte. Ju större du blir, desto fler hatare får du. Hatare inbringar 4 gånger fler människor varje gång, för de goda människorna skyddar dig och berättar mer om ditt program. Det är hit vi har nått nu. Ta det med en nypa salt som Kristen. Jag berättar för dig just nu, om jag skulle oroa mig för alla på chatten som upprör mig och gick efter honom, så skulle jag dra mig iväg till mammas källare. Ingen glass i kväll, och då är det förstört. Ni förstår vad jag menar? Jag är allvarlig.

Gene: Jag bryr mig inte heller idag. Jag har fått så många emails. Åh, herregud!

Judy: Jag måste förbereda Gene när de attackerar honom, för Gene är verkligen trevlig. Jag måste berätta för honom, om han sade något lite, så gjorde han ett misstag. Ingen är perfekt. Och det är det som är slutsatsen. Någon måste göra det korrekta och gör verkligen saker när de fortsätter. Ja, det är helt galet.

Nick: Låt oss gå tillbaka.

Gene: Och när man har över 2 000 email att gå igenom per dag, som gillar det och allt annat. Som att du är en lögnare. Tack för att ni låter mig få kännedom om att er inriktning på Deep state. Inom militären vet man, att när man blir skjuten direkt, då har man haft rätt gällande måltavlan. Det är så det förhåller sig.

Nick: Är det så, att när man har rätt gällande måltavlan då kommer folk efter en, eller hur?

Judy: Ja, jag ska besvara en fråga. Man gjorde en räd mot Bill Gates ranch i Wyoming. De kunde inte. Det är också sant. De hittade inga barn, men de hittade en rosa sängplattform men barnkläder på den. Det fanns en barnfängelsehåla i källaren.

Gene: Ja, och där fanns ett rum med videokameror eller tre video kameror. En av kamerorna som The Seals fann var laddad och fanns i fängelsehålan. Det förekom slagsmål där denna Seal miste livet och och säkerheten, och denna fängelsehåla förlorade sitt innehåll. De var 8. Gates hade 8 personer där och de togs ner.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: