”Floodgate” är öppet med Faucis e-post

7 juni 2021

By 
https://www.coreysdigs.com/health-science/the-floodgate-is-open-on-faucis-emails/

Tidvattnet vänder … Dammen håller på att spricka … Detta kommer att bli en dålig dag för Dr. Fauci, förutspådde senator Paul i ett uttalande i förra veckan. Lite visste vi att dammluckor med Faucis e-postmeddelanden skulle brista för allmänheten den här veckan. Rand Pauls uttalande kunde inte vara mer exakt, och baserat på e-postmeddelandena verkar det som att Dr. Fauci har många fler dåliga dagar framför sig.

Trakten av Fauci-e-postmeddelanden som släpptes till allmänheten, som kom genom en FOIA-begäran från Buzzfeed, avslöjar mönster för täckmantel, censur, samordning och kontroll. Bland de 3 234 sidorna har nyckelinsikter förvärvat, men det finns säkert mer som kommer inom en snar framtid. Här är några av fynden från Faucis öppnade dammluckor hittills:

Nertystning

31 januari 2020 Från: Kristian G. Anderson Till: Anthony Fauci

”De ovanliga egenskaperna hos viruset utgör en väldigt liten del av genomet (<0,1%), så man måste titta riktigt noga på alla sekvenser för att se att vissa av funktionerna (potentiellt) ser konstruerade ut”.

1 februari 2020 Från: Anthony Fauci Till: Kristian G. Anderson

”Tack, Kristian. Prata snart i samtalet. ”

Fauci underrättades av Kristian G. Anderson redan i januari 2020 att viruset kunde ha genetiskt konstruerats och han följde upp med ett efterföljande telefonkonferenssamtal.

Jeff Carlson, författare för The Epoch Times, gjorde en lysande tråd som sammanfattade kedjan av e-post och konferenssamtal som följde kring detta ämne. Många människor var inblandade i att kontrollera berättelsen.

Två månader efter det att detta e-postmeddelande skickades, vände Dr. Andersen kursen och publicerade sitt ”proximal Origin” -papper där han hjälpte till att skydda NIH / NIAID och Dr. Fauci från potentiella undersökningar för att få funktionsfinansiering. Fem månader efter publiceringen av denna tidning fick han 1,88 miljoner dollar i CREID-finansiering från NIH. Efter dessa e-postdumpar i förra veckan började Dr. Andersen ta bort över 5 000 av sina Twitter-tweets och fick mycket motreaktion och har nu officiellt stängt ner sitt Twitter-konto.

1 februari 2020 Från: Anthony Fauci Till: Hugh Auchincloss

”Det är viktigt att vi talar om detta på förmiddagen. Håll din mobiltelefon på … Läs det här papperet liksom e-postmeddelandet som jag skickar till dig nu. Du kommer att ha uppgifter idag som måste göras. ” (Bifogad .pdf med titeln ‘Baric, Shi et al – Nature medicine – SARS gain of function’)

Fauci skickade sedan ett brådskande meddelande till Hugh Auchincloss, NIAID-chefens biträdande direktör, angående SARS-vinst med funktionsforskning.

1 februari 2020 Från: Anthony Fauci Till: Hugh Auchincloss

”Enligt tidigare e-post.” (Vidarebefordrad artikel ”Mining coronavirus genomes for ledtrådar till utbrottets ursprung” med ett omnämnande av NIH / NIAID-bidragsmottagaren EcoHealth Alliance)

1 februari 2020 Från: Jeremy Farrar CC: Anthony Fauci, Kristian Anderson och andra

”Information och diskussion delas med fullständigt förtroende och delas inte förrän man kommer överens om nästa steg” (Telekonferensdiskussion om bifogad .pdf med titeln ”Coronavirus-sekvensjämförelse [1]”)

Fauci deltog sedan i ett konfidentiellt telefonkonferenssamtal med Kristian Anderson och andra angående Coronavirus-sekvensjämförelsen. Det verkar som att Fauci och andra var oroliga för att viruset kunde ha genetiskt konstruerats, och att NIH / NIAID-forskningsbidraget kan ha bidragit till forskningen.

18 april 2020 Från: Peter Daszak (EcoHealth Alliance & en del av WHO: s undersökning av virusets ursprung) Till: Anthony Fauci och andra

”Jag ville bara säga ett personligt tack på uppdrag av vår personal och medarbetare, för att de offentligt stod upp och uppgav att det vetenskapliga beviset stöder ett naturligt ursprung för COVID-19 från fladdermus-till-mänskligt utsläpp, inte en labbfrisättning från Wuhan Institute of Virology. ”

Trots alla bevis som Fauci fick om virusets möjliga genteknik, sa Fauci offentligt att bevisen stöder ett naturligt ursprung. Peter Daszak från EcoHealth Alliance, som är den organisation som fick NIH / NIAID-bidraget, tackade senare Fauci.

Texas News Today rapporterade just att ”Dr. Peter Daszak sågs utanför sitt miljoner dollar hem i New York på fredagen, precis som DailyMail.com fick veta att han har ”ignorerat” en begäran från kongressen om att svara på frågor om sin välgörenhetsfinansiering av Wuhan Institute of Virology”.

Tucker Carlson sammanfattade denna sekvens av e-postmeddelanden och deras konsekvenser väl.

Censuren

15 mars 2020 Från: Mark Zuckerberg Till: Anthony Fauci

”Jag ville också dela några idéer om hur vi kan hjälpa dig att få ut ditt meddelande”

Big Tech-miljardären Mark Zuckerberg var angelägen om att hjälpa Fauci att kontrollera berättelsen och hade en direkt kommunikationslinje till Fauci, vilket belyser deras mysiga förhållande. De bytte till och med telefonnummer för att prata privat – förmodligen för att diskutera de mer känsliga delarna av deras planer (dvs. för att censurera och undertrycka oppositionen). Observera att en betydande del av Zuckerbergs förslag redigerades.

2 februari 2020 Från: Jeremy Farrar Till: Anthony Fauci, Francis Collins

(Bifogad Zerohedge-artikel med rubriken ”Coronavirus innehåller HIV-insatser som skapar rädslor för konstgjorda biovapen”)

2 februari 2020 Från: Anthony Fauci Till: Francis Collins

”Francis: Har du en minut för ett snabbt samtal? Tony”

(Vidarebefordrat e-postmeddelande med bifogad artikel om Zerohedge med titeln ”Coronavirus innehåller HIV-insatser som skapar rädsla för konstgjord biovapen”).

Den 1 februari 2020 avbröts Zerohedge på Twitter efter deras publicering av artikeln ”Coronavirus innehåller HIV-insatser Stoking Fears Over Artificially Created Bioweapon” som länkades i Fauci-e-postmeddelandena ovan.

Samordningen

3 april 2020 Från: Anthony Fauci Till: Emilio Emini

”Som jag nämnde för Bill [Gates] igår kväll är jag entusiastisk över att gå mot ett samarbetsvilligt och förhoppningsvis synergistiskt synsätt på COVID-19 …”

Här är ett exempel för att belysa det nära förhållandet mellan Fauci och Bill Gates. De verkade ha regelbunden kontakt och samordnade sina ansträngningar att driva på ett vaccin. I själva verket noterade Tucker Carlson att Gates nämns mer än två dussin gånger i denna mängd e-postmeddelanden.

Kontrollen
Masker

5 februari 2020 Från: Anthony Fauci Till: Sylvia Burwell

”Masker är verkligen för smittade människor för att förhindra att de sprider infektion till människor som inte är smittade snarare än att skydda oinfekterade människor från att få smitta. Den typiska masken du köper på apoteket är inte riktigt effektiv för att hålla bort viruset, som är tillräckligt litet för att passera genom materialet … Jag rekommenderar inte att du bär en mask.

Det finns en stark skillnad mellan Faucis hållning till masker när han talar privat kontra hans offentliga uttalanden. Det är uppenbart att maskmandat har införts i syfte att kontrollera, snarare än någon tro på att de faktiskt fungerar.

Karantän

14 mars 2020 Från: Mike Betts Till: Anthony Fauci

”Sammanfattningsvis måste vi isolera de utsatta och inse att dödligheten för människor utanför den gruppen sannolikt är lägre än influensa.”

Fauci avskaffade sunda råd och fortsatte att genomföra förödande låsning för hela landet.

Spårning

17 februari 2020 Från: Ed Peshko Till: Anthony Fauci

”Jag hoppas att din avdelning har kontaktat Bill and Melinda Gates Foundation och se om du kan göra följande idé nationell eller internationell. Det är ett kompletterande hälso-system baserat på AI och mobil teknik … håller spår av var mobiltelefonägaren är … För allt jag vet så finns det redan något sådant … jag hoppas verkligen att det redan är på gång. ”

Fauci visade intresse för att spåra medborgarna tidigt och vidarebefordrade detta meddelande med en begäran till ”Snälla hantera.”

Sammanfattningsvis

Den 3 juni 2021 fortsatte doktor Fauci på CNN med att svara på e-postmeddelandena och skrattade bort det och sa att han fortfarande tror att ursprunget kommer från en ”arthoppning” och låter inte mer trovärdig än han har gjort under det senaste året.

Dammluckorna har öppnats, tidvattnet vänder och dammen håller på att gå sönder. När avslöjanden från denna mängd Fauci-e-postmeddelanden fortsätter att utvecklas, blir en sak helt klar – senator Rand Paul hade rätt. Det här är en mycket dålig dag för Fauci, och med utseendet på dessa e-postmeddelanden har han många fler dåliga dagar framöver.

Ett stort upprop och tack till The Sharp Edge för hennes arbete med denna rapport.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: