Kriget intensifieras när Kabbalen har för avsikt att låta Trump återvända

2021-06-07

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Donald Trump wins NC after losing president race to Biden | Raleigh News &  Observer

Den khazariska maffian försökte på den sataniska dagen den 6 juni (66) stjälpa omkull en gräsrotsrörelse för att ta bort det bedrägligt installerade Joe Biden-presidentskapet. Efter Donald Trumps live-GOP-tal i North Carolina dagen innan där han hävdade att det bedrägliga valet var ”århundradets brott”, försökte MSM-media skildra honom som knäckt och handikappad. Genom att göra Trump-anhängare ytterst rasande har det fått motsatt effekt. Detta betyder att kriget för att jaga och döda alla medlemmar i denna kabbal har intensifierats, håller MI6, CIA och Pentagon källor med om.

Trump skyltade verkligen som den verkliga, och inte hans löst käftade dubbelgångare, bekräftar NSA-källor. Den demokratiskt valda presidenten i USA kan överväga militära åtgärder mot den olagliga Biden-regimen som det enda alternativet som finns kvar.

Trump försökte mildra supportrar genom att antyda om att han tänker ställa upp i valet 2024. Han hade också väckt uppmärksamhet med kommentarer om att återvända till Vita huset tidigare än folk förväntar sig och svarade på intervjufrågor om den ”intressanta” idén om att ställa upp i valet till representanthuset år 2022 för att bli talman och sedan åtala Biden. Kabbalen verkar hoppas att någon försening kommer att ge dem tid att permanent cementera sitt satanistiska grepp om USA. En växande mängd bevis visar att de avser att åstadkomma detta genom att mörda de flesta amerikaner med giftiga vacciner.

Detta har bekräftats av en visselblåsare från Pfizer som kontaktade 5Eyes underrättelsetjänst i förra veckan och beskrev det på ett detaljerat sätt, på vilket deras vaccin är utformat för att döda människor.

Enligt MI6:

”En jämlikt granskad klinisk studie inifrån Pfizer väcker allvarliga bekymmer över fördelningen i kroppen och ackumuleringen i flera organ och hjärnan hos spikproteinerna som skapas av mRNA-inokulationerna. Ympningen går till deltoid [arm] muskeln för att sedan bortstötas av det lokala lymfsystemet.

Lymfsystemet sprider sedan resten (av det så kallade spikproteinet) till lungorna, levern, hjärtat och hjärnan. Det är mycket giftigt och förväntas orsaka utbrett orsakssamband och dödsfall. Papperet är öppenhjärtligt och mycket detaljerat och tekniskt. Det skulle kräva ett expertöga, vilket mycket väl kan utmana allt vi hittills känner till”.

”Det här är en åtalbar militär skjutning för att döda underrättelsetjänsten”, avslutar MI6. Redan sju dödsoptioner har undertecknats och detta är bara början, lovar MI6.

”Vi har kollat in dig under flera år, först avfärdade vi dig som en konspirations-teoretiker, men nu har vi rättsmedicinska uppgifter som stöder ditt påstående. Det finns ett element [inom den härskande klassen] som heter folkmord,” sa MI6 till denna författare.

Suveräna rådet

De kriminaltekniska bevisen pekar på Maltas suveräna militärorden, liksom verkställighetsarmen för detta folkmord. Kommer du ihåg dessa logotyper för det mördande paraplyföretaget, Rothschild-frontföretaget i Shanghai, och deras likhet med det maltesiska korset (bilden)? Utträdda medlemmar från Malteserriddarna bekräftar att SMOM begår massmord. Med andra ord, måste följande individer jagas och dödas eller tas in till förhör om möjligt.

Kom ihåg att det här är människor som ersatte påven Franciskus med en maskbärande bedragare som kräver att varje människa på jorden ska vaccineras. Detta uttalande går ut trots att flera visselblåsare kommer fram och varnar för att mRNA-vacciner är farliga. De driver också på dessa vacciner fastän begäran om informationsfrihet skickas till 60 relevanta myndigheter och internationella myndigheter, inklusive CDC, WHO och Health Canada som avslöjar att ingen av dem har bevis för att COVID 19, orsaken till vaccinerna, ens existerar.

Militära myndigheter har dragit slutsatsen: ”De olika civila regeringarna visar häpnadsväckande naivitet i hela denna affär och vi misstänker starkt att många befinner sig under kompromiss och kontrollfångenskap eller mottagare av lockbeten. Med andra ord blir de mutade, utpressade eller hotade”.

”Det är som att dra ut tänderna och försöka bli av med dessa regeringar. De bryr sig ursprungligen inte om att de begår högförräderi. Dessa människor som driver världens civila regeringar måste dras ut på gatorna och skjutas”, tillägger källorna.

Icke desto mindre vinner militär- och informationskampanjen mot pandemi-vaccinerna. Uppenbarelserna om Anthony Fauci som finansierade skapandet av pandemi-viruset upprepas nu genom informationsekosfären.

Fauci, Bill Gates, Klaus Schwab och många andra brottslingar bakom detta system har redan arresterats och avrättats, säger CIA, Mossad, MI6 och Pentagon källor.

Mark Sedwill (beskuren) .jpgEnligt byråns källor har dödsoptioner också undertecknats för följande individer: Tidigare brittiska regeringssekreteraren och tyska toppagenten Mark Sedwill.

Whitehall's most senior mandarin to face grilling from MPs over Downing  Street lobbying row - Salten NewsNuvarande regeringssekreterare Simon Case

Who Does WhatIrländska regeringssekreteraren Martin Frazer

Victor H. Ashe, IIVictor Ashe, chef för U.S. Broadcasting Board of Governors

Andra på listan är Justin Trudeau, Chrystia Freeland, Jack Abramoff, Karl Rove, Adam Schiff, Kamala Harris, Doug Emhoff, USA:s justitieminister Merrick Garland, Lorraine Fine, Gwendolyn Waymark och Eva Teleki.

The steep drop in Natanz nuclear production may be Mossad chief Cohen’s parting shot

Yossi Cohen - WikipediaNär Yossi Cohens (bilden) avgår som chef för Israels Mossad spionbyrå är anledningen till att skyddet har upphört för ovanstående individer, säger Mossads källor.

Avlägsnandet av den israeliska brottsministern Benjamin Netanyahu är ytterligare en anledning till att dominon faller, säger källorna.

Enligt en äldre Mossad-källa är det nuvarande rådande tankesättet hos hans byrå att ”Rothschilds utökade familj är full av psykopater … Du förhandlar inte om terrorism … Den judiska befolkningen förstörs av denna grupp som använder dem som mänsklig sköld”.

Naturligtvis kommer den khazariska maffiafraktionen bakom dessa snart borttagna individer inte att gå tyst ut i natten.

Biden to affirm “special relationship’ at G7 meeting with Johnson

President Joe Biden and first lady Jill Biden

De samlar sina G7 marionettledare mellan den 11-13 juni för att främja: ”Amerikas förnyade engagemang för våra allierade och partners” och ”samla världens demokratier”, enligt den falska Biden. Tänk på att dessa länder inte längre är demokratiska.

Denna grupp har drivit på ett nytt kallt krig med Kina som utsedd fiende. De hoppas på att få Recep Erdogan att återuppliva det Ottomanska imperiumet och att Ryssland går med i deras nya jihad mot Kina.

Swiss Defense Ministry may close airspace over Geneva during Russian-US summit

Den hemliga Octagon-gruppen som driver Biden-ordförandeskapets psy-ops kommer att vara värd för ett möte med ryska ledare i Genève den 16 juni för att försöka få dem att gå med på deras sida. Schweiz kan till och med komma att stänga sitt luftrum under mötet på grund av hot som görs för att spränga dem.

För att få till stånd att Ryssland ansluter sig till dem, har de stoppat ansträngningarna för att blockera Nordstream II-rörledningen som kommer att ge rysk gas till Tyskland.

‘New world order’ being formed before our eyes, Russia’s deputy defense minister tells RT ahead of key Moscow security conference

'New world order' being formed before our eyes, Russia’s deputy defense minister tells RT ahead of key Moscow security conference

Naturligtvis köper ryssarna inte till detta. ”Det befintliga systemet för internationella relationer och säkerhetsram förstörs systematiskt. Internationella organisationers roll som instrument för kollektivt beslutsfattande inom säkerhetsområdet minskar”, beskriver Rysslands biträdande försvarsminister överste general Aleksandr Frolov situationen.

Ryssarna har länge sagt att de vill ha ett multilateralt system och inte planerar att vara den yngre partnern i ett nytt kallt krig mot Kina, säger FSB-källor.

Kineserna, för sin del, noterar att USA är det enda landet som avvisar FN-konventionen om barnets rättigheter, såsom:

Liv, överlevnad och utveckling

Skydd mot våld, övergrepp eller försummelse

En utbildning som gör det möjligt för barn att uppfylla sin potential

Uppväxt av eller ha ett förhållande med sina föräldrar

Uttrycka sina åsikter och bli lyssnade på.

Xinhua Commentary | Modern-day slavery in the United States

De noterar också att USA endast har ratificerat 14 av 190 internationella arbetskonventioner, massakrerat infödda amerikaner och bombar regelbundet utländska civila.

Kineserna och ryssarna är också fullt medvetna om att kontrollanterna för den oseriösa amerikanska regimen är de som driver bakteriekrigföringen mot större delen av mänskligheten.

I förra veckan tog Kinas utrikesdepartementets talesman Wang Wenbin offensiven mot den khazariska maffians kabbal MSM-media, genom att rikta sig mot Wall Street Journal National Security Correspondent Michael R. Gordon och noterade:

Foreign Ministry Spokesperson Wang Wenbin’s Regular Press Conference on June 4, 2021

Michael R. Gordon (@mgordonwsj) | Twitter

För inte så länge sedan antydde Michael R. Gordon, en amerikansk journalist, genom att citera en så kallad ‘tidigare icke avslöjad amerikansk underrättelserapport’ en långsökt koppling mellan de ‘tre sjuka personalerna’ vid Wuhan-labbet och Covid -19 utbrottet”, innan han tillade ”för nitton år sedan var det just den här reportern som kokade ihop en falsk information genom att citera icke underbyggda källor om Iraks ”försök att skaffa kärnvapen”, vilket ledde direkt till Irak-kriget”.

Same hype, different day? Beijing says US reporter pushing Covid lab-leak theory also fueled debunked Iraq WMD narrative

Situationen är sådan att en växande grupp vanliga politiker riktar skulden mot de verkligt skyldiga inom de khazariska maffiafamiljerna, såsom Rothschild och Rockefellers. Här kan du se en holländsk politiker som säger att Rockefellers planerade detta 2010.

Mer exponering kan ses här:

3 Points The Media Is Still Getting Wrong About Wuhan Lab Theory (& The Documents To Prove It)

Eftersom den khazariska maffian försöker att beskylla Kina för deras pandemi och använder den som en förevändning för ett nytt kallt krig som kommer att misslyckas, kan man vara säker på att de har andra skadliga planer.

Till exempel i juli, har World Economic Forum – som notoriskt ökade den nuvarande ”pandemin” månader innan den startade – har ett krigsspel som heter ”Cyber-Polygon” inställt på juli. Detta spel kommer att ”simulera” en cyberattack på vital infrastruktur vilket skulle leda till en nedstängning av den globala försörjningskedjan, eller åtminstone försörjningskedjorna inom vissa länder. Vi har redan sett ”cyberattacker” som har stängt av rörledningar och stängt av köttleveranser. ”Ondskefulla” -attacker är också att ”stänga ner skolor, fördröja kemoterapier och spåra ur vardagslivet”.

JBS Shutters All US Meat Plants As Cyber Attack Jeopardizes Food Supply 

Ransomware attacks are closing schools, delaying chemotherapy and derailing everyday life

Vi har också bevis för att de tillverkar vattenbrist på platser som i Kalifornien.

California State Water Board is Manufacturing a Drought by Draining Reservoirs into the Ocean

Du kan vara säker på att detta bara är en försmak på deras planerade utpressningsoperation mot världens ekonomiska infrastruktur.

Close encounters: Democrats and Republicans unified in taking UFOs seriously

a large body of water with a city in the night sky: A White House employee directs Marine One to the Ellipse as President Biden and first lady Jill Biden return from Delaware on April 18.

Det finns också en alltmer aggressiv UFO-rymdfrämjande kampanj i MSM-medierna, vilket är ett gott tecken på att de gör sig redo att lansera sin långt planerade ”främmande invasion” rymdopera.

För att förhindra allt detta, med ett militärt drag mot BlackRock, Vanguard och State Street kunde det vara avgörande, eftersom dessa kabbal fronter kontrollerar 88 procent av de företag som för närvarande är noterade på S&P 500. Gör en räd mot dessa tillgångar och få namnen och adresserna på folket som äger dem, och vi kan avsluta detta.

Till skillnad från denna dystopiska värld av det kalla kriget, sjukdom och kaoset som dessa så kallade ledare driver, låt oss titta på vad de Vita hattarna föreslår.

State of Finance for Nature

De efterlyser världsfred och en massiv kampanj för att stoppa fattigdomen och stoppa miljöförstöringen och människor lyssnar. Till exempel, är här ett synligt tecken på att en massiv kampanj för att rädda naturen, som håller på att göras.

Xi calls for unprecedented efforts to improve global environmental governance

Haikou. 2nd Sep, 2020. Photo taken on Sept. 2, 2020 shows aerial roots in a tropical  rainforest in south China's Hainan Province. Credit: Pu Xiaoxu/Xinhua/Alamy  Live News Stock Photo - Alamy

Dessutom sade Kinas president Xi Jinping på lördagen att ”det internationella samfundet borde arbeta tillsammans med en enastående ambition och åtgärder för att sträva efter ett rättvist och rimligt system för global miljöstyrning med vinn-vinn-samarbete och att främja en hållbar utveckling av mänskligheten”.

White Dragon Society utfärdade ett ännu mer ambitiöst uttalande som lyder:

”Om mänskligheten avslutar sina krigsliknande vägar kommer karantänen på planeten att lyftas. Sedan kan vi kolonisera universum för att utlösa en ny kambriumexplosion och öka mängden och mångfalden av jordelivet en kvadriljon gånger. Även om vi inte kan gå utanför världen kommer vi att försöka med ek-trädet”.

Förslaget från WDS är att en framtida planeringsorganisation med en årlig budget på biljoner dollar ska arbeta realistiskt för att försöka förvandla planeten till ett paradis.

Nyckeln till allt detta är att tvinga de hemliga härskarna i Schweiz att acceptera planetens befrielse. Om de försöker bevara den nuvarande världsdystopin kommer de att förstöras.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: