Hur Covid-vaccinet kan relateras till utomjordingar

depop

Dave Hodges on Saturday, June 5, 2021 

https://thecommonsenseshow.com/activism-agenda-21-conspiracy/how-covid-vaccine-may-be-related-alien-disclosure

Jag har stött på information som kan tyda på att vaccinet kanske ännu inte har diskuterat effekterna på vårt DNA, vilket kan påverka vår själ såväl som att påverka matförsörjningen. Och det kan finnas en utomjording (t.ex. Fallen Ängel) koppling till allt detta. Följ mig när jag berättar vad jag har lärt mig under de senaste åren.

Project Blue Beam - THE LIONDet bör noteras att Putin hotade med att avslöja förekomsten av UFO:n under Obama-administrationen. Är detta en av anledningarna till djupa statens marginalisering av Ryssland? Mer fantastiska bevis dök upp i en brittisk publikation som avslöjar vad Obama och Putin hade diskuterat, om att skapa ett planetariskt försvarssystem för att försvara sig mot en främmande attack. Naturligtvis kommer de flesta att vara skeptiska. Vi bör dock vara uppmärksammade på att Operation Bluebeam var verkligt och den handlade om att upprätthålla en falsk utomjordingsinvasion för att införa en planetarisk regering som svar på hotet, och här är varför. När Trump tidigare pratade om ett vagt och otydligt hot av ospecificerad natur, är detta en av de platser som jag har besökt. Jag tror att Trump visste och kastades åt sidan eftersom han betraktades som en hinder för vad som skulle komma.

Förekomsten av uppfattningen om den främmande hotet

Internet bär alltmer innehåll om ET / UFO-ämnet. Till exempel skrev den högt respekterade Mike Adams (Natural News) en berättelse om fallgroparna vid första kontakten. Kända människor från många samhällsskikt är att lägga märke till. Från presidenter (t.ex. Jimmy Carter) till astronauter (t.ex. Edgar Mitchell som gick på månen) till högt uppsatta regeringstjänstemän (t.ex. Paul Hellyer, den pensionerade kanadensiska försvarsministern), har utropat intresse och kunskap i ämnet. Ändå finns det inget formellt erkännande om fenomenet från våra ledare förrän nyligen, med det förestående avslöjandet senare i den här månaden av Pentagon angående utomjordningar. Putin har varnat USA om att om avslöjandet inte kommer snart, kommer han att tvinga ut frågan i det fria. Man måste ha ett mycket stängt sinne för att inte ge detta ämne lite uppmärksamhet.

In depth on UFOs, AATIP: Our interview with former Defense Department  official Luis Elizondo | YourCentralValley.com

Putin kan gå sin väg med en förmodad exponering den 25 juni 2021. Men eftersom jag har sett datadumpen på UFO:s och läckt information till människor som Tucker Carlson, som har fungerat som skytten för avslöjandet i sin show med anmärkningsvärda sådana fd Pentagon UFO-utredare som Luis Elizondo. Jag måste erkänna att jag är skeptisk till de förmodade informationsframträdandena som kommer vår väg den 25 juni. Den uppenbara tidsrelaterade informationen verkar vara propaganda. Det finns flera fungerande agendor samtidigt som jag kommer att diskutera närmare när jag har tid att bearbeta och integrera all information. Jag vill dock säga att den kristna religionen byts ut och Obama har antytt att detta skulle komma när han nyligen blev tillfrågad om avslöjandet om utomjordingar.

Tre möjligheter

Varifrån jag sitter finns det tre möjligheter när det gäller ämnena ET / UFO.

1. Det finns ET bakom kulisserna som manipulerar mänskligheten för att kontrollera vårt öde. Vissa antyder att det är därför som planeten befinner sig i sådan oordning.
2. Detta är en del av det stora bedraget och ET:s är faktiskt fallna änglar och de har kommit för att luras och bilda en världsregering som Satan härskar över.
3. Detta är en noggrant orkestrerad komplott som är utformad för att lura människorna på denna planet, att vi befinner oss i fara av ET:s och kommer att acceptera en global styrning.

Katolsk lära har förvandlats till den perversa utövningen av global religiösa föreningen

Ledarna för det multireligiösa, hedniska evenemanget sponsrade en sammankomst som kallades ”Mekudeshet”. Detta var början på det obligatoriska konceptet One World Religion (en världsreligin). Påven populariserade Chrislam, blandningen av kristendom och islam. Detta är något som Francis har arbetat för. Detta är dock inte det enda som påven, eller mer exakt, anti-påven har pådrivit under de senaste åren. Han har till synes varit på ett enmans korståg för att främja tron på begreppet om existensen av utomjordiskt liv. I linje med detta, och som tidigare antytts, har Obama just förklarat att avslöjandet av ET kommer att ge två utvecklingar:
(1) utvecklingen av nya religioner; och
(2) spendera en överdriven summa pengar på försvar.

Ovan nämnda information erbjöds som bakgrund. Härifrån blir historien bisarr och väldigt skrämmande eftersom historien tar sig en konstig vändning.

Paul Martin och Dave Hodges tidigare intervju

För några år sedan genomförde Paul Martin och jag själv en intervju om några mycket konstiga händelser i norra Colorado vid en CDC-anläggning i omgivningen. I intervjun berättade Paul om hur djur visade sig med en konstig sjukdom som efterliknade galnakosjukan. Sjukdomen överfördes till människor om de konsumerade köttet från de sjuka korna och djuren. Jag skulle gärna lägga ut intervjun på nytt men Youtube tog ner den och jag sparade inte filen. Det bör noteras att både Paul och jag spekulerade i att detta var en avfolkningshändelse och på något sätt var dessa djur utanför gränsen för konsumtion, en livsmedelsbrist kunde bli resultatet och bristen på mat skulle resultera i en gammal taktik för tyrannisk regim som använder mat som vapen. Tydligen hade vi bara delvis rätt. Vissa människor inledde emellertid en fullständig attack mot mig själv för att jag tog denna väg, mot mig, och denna intervju censurerades. Jag har lärt mig att när en berättelse skapar en obefogad motreaktion mot författaren avslöjas något känsligt och hemligt.

Efter intervjun fick jag en anonym kontakt från någon som påstod sig vara professor i Colorado State University. Han berättade för mig att de händelser som Paul och jag diskuterade i intervjun var korrekta tillsammans med CDC:s ökade aktivitet i området. Han berättade för mig något som var helt bisarrt. Han sa att boskapen / djuren implanterades med en prion som liknade galna ko-sjukdomar. Men den påstådda professorns berättelse blev också mycket bisarr. Han berättade för mig att implanteringen av ”galnako-sjukdomen” gjordes på artificiell väg med hjälp av ett svårt att upptäcka elektromagnetiskt rutnät där AI användes för att implantera sjukdomen. Han berättade sedan för mig att djuren hade tidigare spetsats och fått ett spetsat protein från någon slags vaccination och att sjukdomen skulle aktiveras genom det spetsade proteinet av dessa elektromagnetiska signaler. Han berättade också för mig att han hörde ihållande rykten om att utomjordingar (ET) var inblandade och detta hänförde sig på något sätt till lätt en förändring av DNA, vilket gav sjuka effekter och en önskan om att ändra DNA.

Denna professor och jag hade tre samtal. Jag bekräftade att han arbetade vid Colorado State University i Fort Collins. Efter att det gått två veckor utan att vi pratat försökte jag ringa hans kontorsnummer och det var plötsligt ett icke-fungerande nummer. Vidare hade hans identitet avlägsnats från universitetet eller någon kraft kopplad till universitetet.

Jag har aldrig berättat den här historien, men jag tänkte ofta på hans uppenbarelser när berättelsen om ett spetsat protein dök upp som oro för de nuvarande Covid-vaccinerna. De påstådda effekterna är identiska med vad professorn berättade om för mig.

Igår har ytterligare en person dykt upp från samma område, en med en veterinär-bakgrund och berättar historier för mig om implantering av galna ko-sjukanvirus. Personen bor inte långt från Fort Collins.

I morse intervjuar jag på nytt Paul Martin i detta ämne. Jag avslutade precis en intervju med Dr. Ted Broer och han har också en del av den här historien. Jag kan inte vänta med att se ljuset som Steve Quayle kommer att lägga till i det här ämnet också.

Jag tror att det är troligt, att jag är nära att förstå vaccins slutspel. Det kommer att komma fler inklusive ytterligare avslöjanden från den nya källan.Kategorier:Hälsa, Media, Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: