Bo Polny: Den största ekonomiska händelsen i historien kommer snart!

By  On June 5, 2021
https://usawatchdog.com/greatest-financial-event-in-history-coming-bo-polny/

Bibelns cykelexpert och finansanalytiker Bo Polny förutspådde i november 2020 att aktiemarknaden (DOW) skulle ”toppa i maj 2021 med cirka 33 000 till 34 000 och sedan krascha i juni.” Hittills är hälften av förutsägelsen på plats och vi väntar på kraschen. Polny säger, ”Den största ekonomiska händelsen i mänsklighetens historia är inte och kommer inte att hända med en Trump-klocka. Jag upprepar att den största ekonomiska händelsen i människans historia inte går ner med en Trump-klocka. Den kommer att gå ner under, vad du än vill kalla honom, men Trump är en snickare. Snickaren kommer in för att fixa saker”.

Vad är tidslinjen för denna ”största ekonomiska händelse i människans historia”? Polny säger, ”Helvetet går sönder i nästa vecka. . . . Här finns alla dessa händelser, minihändelser, som alla kulminerar i Guds perfekta inriktning och Guds perfekta tidpunkt för att skapa den absoluta perfekta stormen, och sedan drar han i avtryckaren. Kom ihåg detta: När Röda havet öppnade sig och stängde hände hela händelsen på en dag. Vid slutet av dagen eller nästa dag var allt 180 grader annorlunda. Markera mina ord, vi sitter här idag, och i slutet av detta år kommer allt att vara 180 grader annorlunda. Troligtvis kommer allt att hända de närmaste 90 dagarna. Vi lever i ett bibliskt år. Det är jubileumsåret och vi är på väg att se Guds handlingar”.

På politisk front nämner Polny Förenta staternas THROCKMORTONs högsta domstolsbeslut från år 1878. Den viktigaste klumpen i domen var ”Bedrägeri fördärvar allting. . . ” Betydelsen är ogiltig, och att detta landmärke med Högsta domstolens avgörande kommer att tillämpas på bedrägerifesten som var 2020-valet.

Polny säger, ”Bedrägeri fördärvar allting.” Google dessa ord, ”Bedrägeri fördärvar allting”. Detta är viktigt att förstå. . . . Det är otroligt kraftfullt när du förstår vad dessa enkla ord betyder. ” Polny hävdar att det här är hur ett bedrägligt val år 2020 för vice president Biden kommer att upphävas och ge plats för president Trump att sättas tillbaka i Vita huset.

Polny säger också, ”Aktiemarknadscyklerna visar att marknaderna börjar sjunka i nästa vecka och de sjunker i veckor. Det är ett tredje förseglingsögonblick där vi har en fullständig ekonomisk förändring av ekonomin sådan som vi känner den. . . . Firandet kommer att ske den 4 juli. Det onda tas bort. ”Wow” -ögonblicket hände, och mellan nu och den 4 juli fick vi ett ”wow.” Guds folk kommer att fira för att Gud rörde sin hand”.

Detta är det 50:e året då den amerikanska dollarn tas bort från guldstandarden av president Nixon i augusti 1971. Detta gjorde den amerikanska dollarn till ett skuldinstrument, och den kallas en Federal Reserve Note. Ordet ”sedel” betyder att det är ett skuldinstrument. Detta kommer att bli ett dåligt år för den amerikanska dollarn, och den har redan sjunkit i värde. Titta på de senaste inflationsuppgifterna och det är uppenbart att det behövs fler dollar för att köpa nästan allt. I bibliska termer är det ett jubileumsår, ett 50:e år där skulder upphävs och slavar frigörs från träldom. Polny förklarar, ”Om du går till vår intervju i oktober (2020) efter starten av det (judiska) nyåret i september, skulle dollarn befinna sig i jubileumscykeln. Så, dollarn skulle befinna sig i en nedåtgående cykel, en jubileumscykel, och det kommer att bli en massiv händelse för dollarn någonstans mellan september och augusti 2021. Det är september ifjol och augusti i år, 2021. Så vi har i princip 90 dagar kvar för att dollarn ska få en ny frisyr. Ett jubileum är något där du ska följa ordet och Guds lagar. Om du inte gör det. . . Gud kommer att få det att hända. . . . Dollarn har varit på nedgång sedan i september ifjol, och de kämpar för att stötta upp den. Inom cirka tre månader kommer silver-, guld- och kryptovalutor att rivas vertikalt, för när dollarn går sönder skjuter allt motsatt till det vertikalt”.

https://rumble.com/vi2acv-greatest-financial-event-in-history-coming-bo-polny-6.5.2021.html

Efter intervjun:

Du kan hitta gratis information på Gold2020Forecast.com.

Att titta på Polnys gratis PowerPoint-presentation som heter ”New Era World Reborn – God Wins!” Klicka här.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: