VARFÖR UNDERHÅLLNINGSINDUSTRIN ÄLSKAR ATT ANVÄNDA ILLUMINATI OCH OCCULT SYMBOLISM FÖR ATT SÄLJA

May 29, 2021
Buck Rogers, Staff Writer
https://www.wakingtimes.com/why-the-entertainment-industry-loves-to-use-illuminati-and-occult-symbolism-to-sell/

”Illuminati vill ha mitt sinne, min själ och min kropp.” ~ Prodigy

Du måste verkligen undra om revisorerna och marknadsföringsteamet för underhållningsindustrikomplexet faktiskt har tecknat ett avtal med djävulen, eller om de har insett hur exceptionellt lönsamt det är att använda Illuminati- och ockult symbolik som ett marknadsföringsknep.

Hänvisningar till Illuminati i popmusik går åtminstone tillbaka till 1995, då Prodigy från Mobb Deep rappade om de mörka i en remix av LL Cool J, I Shot Ya.

”Illuminati vill ha mitt sinne, min själ och min kropp. Hemliga sällskap försöker hålla koll på mig. Men jag stannar inkognito på platser där de inte hittar mig. Gör mina rörelser strategiska. ” ~ Prodigy

Vid den här tiden var referenser till Illuminati i popkulturen knappa, men påverkan från hemliga sällskap och det ockulta på amerikansk kultur sträcker sig hela vägen tillbaka till grundandet av denna nation. Många av de symboler vi ser överallt idag kommer från antiken, många har dubbla betydelser.

Prodigy pratade om den verkliga andan om uppror, det vill säga att använda kunskap för att bemästra jaget. Som han uttryckte det i en intervju: ”Hemligheter läggs i lärarens slughet. Läraren säger inte uppenbart till dig, detta är sanningen. Han hänvisar till användningen av symboler för att förmedla meddelanden till dem som är redo att ta emot dem”.

Allt det här är bakvänt nu. Snabbt fram tills idag, och symbolerna, bilderna och gudarna för det ockulta är allestädes närvarande, och uppenbart satanistiskt innehåll finns överallt nu. Till och med Taco Bell och Denver International Airport (bilden nedanför) riffar på Illuminati för att få din uppmärksamhet.

Som till exempel den här videon från Panic! vid Disco där ett barn torteras i någon uppenbarligen satanistisk ritual:

Och det är vad det handlar om. Det handlar om uppmärksamhet.

Uppmärksamhet är informationsåldrarnas valuta och att ha någons uppmärksamhet är att ha inflytande över dem.

Precis som McDonald’s använder de gyllene bågarna för att få din uppmärksamhet, använder popstjärnornas marknadsföringsföretag ett öga för att få din uppmärksamhet. Att låta dig veta vad de representerar. Vad du kan uppleva om du tittar på deras sätt.

Det finns bokstavligt talat tusentals bilder som dessa online, i tidningar, albumomslag, annonser, allt. Även de mindre, oberoende annonsbyråerna använder dessa teman, och de skulle inte göra det om det inte fungerade och de såg en ekonomisk avkastning för det. Det har blivit en legitim meme.

Ockult symbolik är så effektiv som ett marknadsföringsspel eftersom den vädjar direkt till de mörkaste områdena i psyket. De djupa delarna av det mänskliga sinnet som lever i en oändlig våldsfantasi. Sex säljer, men döden säljer bättre.

Ta till exempel Eminems senaste video, Framed, med tanke på att Eminem är den mest sålda rap-aktören någonsin. Han är känd för drogberoende, hotar att döda sin fru, kvinnofientliga texter och för att ha stöttat våld mot kvinnor i allmänhet. Ändå är han en älskling och en hjälte för den politiska vänstern, av någon anledning.

I den inramade videon är han en sinnesstyrd seriemördare som mördar människor och bryter ner dem, och hela tiden ger de lokala nyhetsmedierna honom fri press. Det är verkligen ganska smutsigt. Här är en stillbild från videon:

Men något annat händer här också. Underhållningsindustrin är befolkad med sexuella rovdjur, pedofiler och vad värre är, ofta på högsta nivå. Deras kultur är den kultur du ser på skärmen och på tidningsomslag. Och om din uppmärksamhet riktas mot deras kultur blir du som dem.

Det är därför så många unga rappare älskar att skryta om att äta försvarsmurar av xanax och opioider och att inte knulla någonting, till och med livet självt. De gör vad de måste göra för att få din uppmärksamhet. Och om de överdoserar och dör på vägen, ja, nyare, är redo att ta deras plats. Popstjärnor är användbara verktyg.

För att musik och konst verkligen ska vara revolutionerande, måste det grabba tag i tidsgnistan, men så mycket av popkulturen idag gör inget annat än att den förhärligar dödskulturen. Detta är ett andligt krig om ungdomarnas själar. Om du vill göra uppror mot systemet måste du först rensa ut detta skräp ur din psyke.Kategorier:Media, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: