Allt är en illusion 3/3

Grov censur har inaktiverat vår prenumerationstjänst. Det är uppenbart att MSM-historien har dödats utan censur. Endast alternativa medier ger sanning. Vänligen stöd och dela dessa grundligt undersökta artiklar med alla. Detta kommer att bli vår sista befrielseomgång. Det är i allas intresse att informera många. Kom ihåg; befrielse erhålls endast genom folket själva. Vår nya prenumerationstjänst kommer snart att vara i drift.

Peter B. Meyer
26.5.2021
http://finalwakeupcall.info/en/2021/05/26/all-is-an-illusion-3-3/

Falska nyheter

Bedräglig statlig bokföring

Welfare Economy out of whack

Hur mänskliga sinnen kontrolleras

Ingen sjukvård men sjukdom är målet

Människor är inte medvetna om hur subtilt deras liv har påverkats

Ekonomin och finansmarknaderna har förfalskats av falska pengar

Falskt försvar

Covid mRNA-spikproteininjektion är en smittsam mänsklig biobomb

COVID-vaccin skapar varianter 

Var beväpnad med sanningen

Du ljuger för och luras

De flesta människor saknar kritiskt tänkande, men det är dags för oss alla att  beväpnas med sanningen, så läs vidare och sprid denna kunskap. Dessa ämnen är upprörande eftersom de påverkar oss alla.

”Ingenting är vad det verkar” och det måste bli allmän kunskap för allmänheten. Det finns ingen pandemi och Covid-viruset finns inte, ingen forskare har kunnat lokalisera detta virus. Vi avfolkas av vår egen regering, som har mutats och förblir under kontroll av satanistiska Deep State. Denna satanistiska kontroll är resultatet av mycket välorganiserade långsiktiga konspirationer med det enda syftet att upprätta den nya världsordningen, baserad på den Luciferiska revolutionen mot Gud och naturen.

Allt är falskt, falskt och falskt! Ju tidigare ju bättre att du vaknar upp till detta bedrägeri. Tänk på det, du kan vara verklig och sann mitt i allt detta bedrägeri. Låt inte det få ner dig; låt det vara en utmaning att hjälpa dig och alla andra omkring oss, att öka vår potential.

Mänskligheten har gett sin makt åt falsk auktoritet. Den verkliga auktoriteten är vi människor i vår sanna och ursprungliga form av självstyrning. Vi fattar beslut för oss själva. Människor har lurats att utan tvekan ge bort sin rätt till självstyre till en auktoritet som inte existerar. Utan kritiskt tänkande och ifrågasättande om varför man gör det, inte ens förstår konsekvenserna för mänskligheten.

Vår civilisation, produkten av tusentals år av strävan, hänger i balans. Korruption förekommer överallt i tyranni. Kommer människor att försvara sin frihet och sina själar, eller kommer de att falla in i totalitarismens diktatur?

Den djupa staten som en gång gjutits av de hemliga luciferiska satanisterna vill ha implementeringen av den nya världsordningen senast 2030. Detta sker uppenbarligen nu runt omkring oss. Deras krafter har infiltrerat alla aspekter av samhället, från förbrukningsvaror till ämnen i nyhetsartiklar. De åstadkommer den största ekonomiska katastrofen någonsin i historien som tillåts att kunna införa sin nya världsordning.

Deras censur har inaktiverat vår abonnenttjänst. Kom ihåg; de vill inte, att vi förmedlar det sanna budskapet. Var hjälpsam och sprid meddelandena genom att dela våra artiklar med alla du känner. Alla måste informeras om det verkliga läget i vilket de lever. Och om vad som kommer att hända!

Falska nyheter

Det verkar som om falska nyheter är vad folk vill ha. Nyheter ses som en form av underhållning. Människor vill ha underhållning som får dem att känna sig smarta, heroiska och hedervärda. Detta är anledningen till att människor vill ha lögner! De vill inte känna sig obekväma, otillräckliga eller dumma. Så det sista de vill ha är all seriös information eller verklig insikt.

Sanningen är för svår att acceptera och för bitter att svälja. Människor verkar vilja ha nyheter som går smidigt och får dem att känna sig högre och smartare. I stället för förstahandsupplevelse, ju längre bort från de svåra fakta, desto falskare blir nyheterna.

Nyheterna som läses i tidningarna är överallt desamma, sker vanligtvis långt borta, baserat på motiv som människor inte kan förstå, ofta baserade på sammansatta fantasier, myter och desillusioner. Publiceras till exempel som finansiella eller ekonomiska nyheter.

Nyheter är sällan vad de låtsas vara.  Det är inte en blodlös redogörelse för obestridliga fakta, som en lista över temperaturer registrerade vid nordpolen. Istället påverkas och formas varje bit av ett nät av idéer, myter och missuppfattningar. Annars skulle nyheterna vara meningslösa som ett verktyg för eliten i strävan efter deras mål. Av den anledningen är journalister idag inte de sanna utredningsrapporterna från det förflutna.

Bedräglig bokföring

Det monetära systemet är korrupt uppifrån och ner, baserat på bedrägliga redovisningsmetoder med kraften i att skapa pengar kan en bank aldrig gå sönder. De skapar alla de pengar de behöver, men bokar inte de  pengarna i sin huvudbok. Mer exakt, pengar som inte redovisas i deras kassaflödeskonto. Att ha makten att skapa pengar ur ingenting och låna ut dem mot ränta är okunnigt.

Men det som allmänt inte är känt är att emitterade lån ofta inte heller bokas! Så ha inga skulder med kraften i penningskapande banker vilka inte kan gå sönder! Följaktligen är lån som inte återbetalas eller delvis aldrig återbetalas en förlust för banken. Varje liten bit av lånet plus ränta som har återbetalats är en hundraprocentig vinst för banken!

När till exempel € 100 skapas och lånas ut men inte redovisas i huvudboken, och endast € 20 returneras, har banken fortfarande en vinst på € 20, eftersom de andra € 80 av fantompengar som tvättats vid utlåningen aldrig bokfördes som krav på skuld, det är därför det inte kan vara en förlust! Och anledningen till att de returnerade 20 € är en vinst för banken. Detta är exakt  kärnan i bankhemligheten, medvetet inriktad på falsk redovisning, vilket ger banksektorn i kombination med skapandet av fantompengar en enorm makt.

Welfar e Economy out of whack

Det monetära systemet, välfärdssystemet och eliterna i ”Warmongering” hotar att förstöra dagens ekonomi och lämnar vanliga människor förlamade i de efterföljande ruinerna. Skulden över hela världen närmar sig häpnadsväckande hundratals biljoner, utan något slut i sikte. Pappersfiats monetära system har löpt i 50 år i rad, medan det senaste bara varade i 35 år. Dagens monetära system borde för länge sen ha förstörts. Människors tillgångar, sparande, pensionering, kort sagt allt folk har arbetat för är i fara.

Siffror, diagram, berättelser, allt är falskt, falskt och falskt. Signalerna märks runt omkring oss. De är otvetydigt tydliga. Tyvärr är människor inte medvetna om fakta och sanningen och de tror på det stora bedrägeriet. Endast de som är vakna vet med säkerhet att nästan allt som sägs om dagens ekonomi är bedrägligt, felaktigt och vilseledande. Ekonomin ”går bra”, säger centralbanken. Det är den ”bästa ekonomin vi någonsin har haft”, säger regeringen, och det kommer att bli mycket bättre. Inget av detta är sant. Ingenting alls!

 

Hur mänskliga sinnen kontrolleras

Ingenting är som det verkar. Människor får höra att anarkismen är dålig och demokratin är bra. Anarkister är huliganer av grymhet genom gatorna, kastar tegelstenar, stenar och Molotov-cocktails, som i allmänhet utgör en olägenhet, är desinformation. Men i själva verket är anarki i grunden ”frihet”, fri från förslavning; fri från att tvingas agera mot sin vilja. På baksidan av myntet demokrati finns inget annat än diktaturregel, där 51 % av folket kan ta bort de andra 49 % av rättigheter. Faktum är att demokrati är ett bedrägeri eftersom det helt enkelt fördelar människors rikedom, som i det långa loppet destrueras ändå. Tänk alltid spegeln; om de säger svart är verkligheten vit. När de säger sväng vänster, är en högersväng bättre.

Sanningen visar sig alltid vara motsatsen till vad som säljs till folket. Ta fallet med 5G, som främjas som en innovation för mänsklighetens välbefinnande, medan det är inget mindre än ett  massförstörelsevapen, att folkmörda över 90 % av befolkningen.

Ingen sjukvård men sjukdom är målet

Hälso- och sjukvård är en patologisk lögn, det har aldrig varit avsikten att bota människor från sjukdomar, eftersom vården har konfiskerats av Rockefellers Big Pharma-industri. Det har initierats av John D. Rockefeller (1839-1937) som tyckte att konkurrens var synd och var en vanlig förespråkare för  monopol, borta från den  fria marknaden . Som han förklarade; konkurrens går på bekostnad av överdrivna vinster. Så Rockefellers började köpa upp alla rivaler i sina industrier, som antingen införlivades som partners eller som aktieägare. De som inte ville delta krossades. Så de blev monopolister och upprepade det också i industrier, Bank- och finansinstitut, energi, kemikalier, läkemedel, hälsovård, livsmedelsbehandling, media, vapenhandel och produktion, informationsteknik, utbildning och några fler filialer.

Ändå med Facebook, Google och Alfabetet, för att föra alla enheter under Neural-länken. Vilket möjliggör Deep-Mind-kontroll för en optimal digital hjärna som ansluter till internet; alla digitala och bio-digitala nätverk, mänskliga kroppar, maskiner, robotik etc. Tillgänglighet; Förstorad verklighet; Virtual Reality, Mixed Reality, Hologram och annan teknik som kan användas för övervakning, för att spåra, manipulera, kontrollera, socialteknik, ombyggnad, omprogrammering, hjärntvätt, barnjakt, karantän, hota, gripa, begå kulturellt folkmord och dödande av människor med maskiner. Bio-Digital AI, Digital AI, gör robotik ansluten till 5G, 6G och andra nätverk och  Deep State-kommandocentra .

Det har funnits motstånd mot denna plattform, men på sistone och i hemlighet har EU gett allt klart för alla dessa typer av mänskliga ingripanden, eftersom samma familjer som kontrollerar alla dessa företag och många andra också kontrollerar EU.

Den djupa staten, genom Rothschilds och Rockefellers, sökte kontroll inte bara över olja och alla andra nya energikällor för världsekonomiska framsteg, utan de utvidgade också sitt inflytande över medicinutbildning och psykologi samt ökade deras kontroll över autentiskt vetenskap om själva livet, biologi, hälsovård och dess tillämpningar i världen av växter, örter och jordbruk.

Människor är inte medvetna om hur subtilt deras liv har påverkats

För det mesta har deras onda ansträngningar gått obemärkt förbi befolkningen i stort. Få människor var medvetna om hur deras liv var subtilt, och ibland inte så subtilt, påverkat av ett eller annat projekt, finansierat med Rothschilds och Rockefellers enorma rikedom. Efter att ha undersökt detta ämne blev det snart klart att historien om denna typ av utveckling var oskiljaktig från den mycket kraftfulla familjens politiska historia.

Bröderna Rockefeller började med att skapa själva konceptet multinationella bio-agri-business. Det är historien om genteknik och patentering av växter och andra levande organismer.

De finansierade den gröna revolutionen inom jordbrukssektorn i utvecklingsländerna för att bland annat skapa nya marknader för petro-kemiska gödningsmedel och petroleumprodukter, samt för att öka beroendet av energiprodukter. Deras engagemang är en oskiljaktig del av historien om genetiskt modifierade grödor idag.

Egentligen berättar GMO:s om maktens utveckling i elitens händer, under vilken tid det bestämdes att de skulle föra hela världen under deras kontroll, oavsett vad det kostade. Redan, decennier tidigare, baserades denna makt kring Archon-familjerna Rothschild och Rockefeller.

Snart kommer människor att upptäcka vem och vad som verkligen har hänt, och vem de verkligen är, när vi upptäcker vårt sanna ursprung. På ena sidan finns de mörka styrkorna som har nästan obegränsad fri regeringstid på planetens yta och har haft det i tiotusentals år, medan å andra sidan finns det ljusstyrkorna – patrioterna som gör stora ansträngningar för att ta bort de negativa krafterna så snart de kan.

Konsekvenserna av massiva sömnpromenader är uppenbara: med miljarder människor som sover, har de som har makten och är vaken  fördelen. Sovande människor kontrolleras lätt. Deras medvetna själ finns i ett mentalt fängelse, utnyttjat för tid, arbete och energi. Dessa människor har liten eller ingen fri vilja. Läs det hundra år gamla  Illuminati-protokollet  3:1;

”Jag kan försäkra er att vi nu bara är några meter från vårt mål. När cirkeln stängs, kläms alla Europas stater som i en vice.”

Människor agerar som får och kommer aldrig att bryta sig loss från galenskapen. Vakna  och håll dig jordad, för att kämpa för din frihet och en fri värld utan någon diktatur.

Covid-vaccinet är också en illusion; det är inte ett vaccin utan en giftig injektion som får människor att tro att de är skyddade mot något som inte är det, men minskar deras förväntade livslängd till högst tre år. Ännu värre; upp till tusentals människor ”inte vaccinerade” rapporterar att de har biverkningar från Covid-vacciner, men utan att ha vaccinerats. Faktum är att människor som inte är vaccinerade, men som har varit i kontakt med ”vaccinerade” människor är smittade med oöverträffad mängd sjukdomar som härrör sig från Covid-vaccinerna. Dessa människor efter nära kontakt med ”vaccinerade” rapporterar perikardit – en svullnad och irritation i vävnaden som omger hjärtat och orsakar bröstsmärtor; autoimmuna sjukdomar; bältros – en virusinfektion med smärtsamma utslag av blåsor runt överkroppen; trombos; Bells pares – symtom på plötslig svaghet i ansiktsmusklerna.

Det har redan bekräftats: mRNA-”vaccinet” med syntetiskt spikprotein + nanoteknisk hydrogel,  ger många fall av biverkningar på det kvinnliga reproduktions-systemet , plus tusentals andra hjärn-, hjärt-, neurologiska, neuromuskulära effekter, blodproppar, tromboser, tusentals dödsfall också, nu när ”vaccinerade” har spridit sig över hela världen.

Enligt officiell propaganda; Pandemikurvor och statistik visar att antalet personer som förmodligen är sjuka med denna nya ”Covid-variant” exploderar i alla länder som har ”vaccinerat” massivt som Israel, Brasilien, Indien, USA, etc.

COVID-vaccin skapar varianter

Nobelpristagarprofessorn Luc Montagnier påpekar; Massvaccination är ett enormt misstag. Ett vetenskapligt fel såväl som ett medicinskt fel. Det är ett oacceptabelt misstag. Historieböckerna kommer att visa det, för det är vaccinationen som skapar varianterna.

För det ursprungliga viruset finns det antikroppar som skapats av vaccinet. Vad gör viruset? Dör det eller finner det en annan lösning? De producerar nya varianter till följd av vaccinationen. Du ser det i varje land, det är detsamma: vaccinationskurvan följs av kurvan för dödsfall. Människor blev sjuka med Corona efter att ha vaccinerats. Jag kommer att visa dig att de skapar de varianter som är resistenta mot vaccinet. Det är otänkbart. De är tysta; många vet det, epidemiologer vet det också. Det är antikropparna som produceras av viruset som gör det möjligt för en infektion att bli starkare Det är vad vi kallar Antibody Dependent Enhancement, vilket innebär att antikroppar gynnar en viss infektion.

Antikroppen fäster vid viruset, från det ögonblicket har det receptorerna, antikropparna, vi har dem i makrofagen (ökad emission av proinflammatorisk). Det pekar på viruset och inte av misstag, utan på grund av det faktum att de är kopplade till antikropparna. Det är tydligt att de nya varianterna skapas genom antikroppsmedierad selektion på grund av vaccinationen.

Mänskligheten tänker och agerar enligt skicklighet, mognad eller medvetenhet och ordnar livet efter inre övertygelse och idéer. Man kan inte konvertera eller varna någon för att göra något permanent som fortfarande vill levas eller upplevas. Ingen tvingas ta denna injektion – och ändå känner många sig tvungna att göra det. Eftersom det är gratis medan deras skräckmekanism motiverar acceptans av dessa bluffvacciner som är avsedda att utrota mänsklig ras på jorden. Även läkare vägrar att behandla vaccinerade patienter.

Kom ihåg; Det finns ingen enda frälsare på denna planet. Det finns många frälsare när människor vaknar upp i massor och förenas. Börja titta på världen idag; det är frestande att tänka på det när den globala maffian faller sönder. Vi har  kommit, till en övergångsprocess. Mänskligheten går in, i högre medvetenhet och nu har människor mer positiv energi på planeten än det finns negativt.

I hundratusentals år agerade människor från gammalt, negativt medvetande om krig, våld, grymhet och behovet av makt och pengar. Detta förändras nu. Förändringen kan verka långsam; men mänskligheten skiftar mot fred, samarbete, respekt och vänlighet.

Det finns många fler illusioner, för vilka ytterligare avsnitt kommer att följa.

Endast massuppvakning kan stoppa dessa brottslingar som förstör oss i realtid. Öppna dina ögon och kämpa för ditt och dina barns liv!

Om du tyckte att den här informationen var intressant, förklarande, värdefull och / eller insiktsfull, kan du dela den med alla du känner för att hjälpa dem att vakna och förbereda. Och glöm inte att sätta upp din nationsflagga som  visar världen att du är vaken, för att ytterligare motivera den tysta majoriteten att följa efter. Ju fler flaggor som visas visar världen att kabbalen tappar greppet om makten över oss. Det finns mycket mer upplysande information att följa! Du är inbjuden att prenumerera gratis.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

5 svar

  1. Justin Trudeau RAPED a student, was FIRED, then PAID her to shut her mouth with powerful lawyers and NDAs
    https://www.conservativebeaver.com/2021/05/06/justin-trudeau-raped-a-student-was-fired-then-paid-her-to-shut-her-mouth-with-powerful-lawyers-and-ndas/

    Gilla

  2. test

    Gilla

%d bloggare gillar detta: